Seninki bebeğin hareketi değil miydi acaba canım. Benim mesela bebeğin hareketi olduğu çok belli. Geriniyo sanırım, taş gibi oluyo bi yer ufak hareketler yapıyo sonra salıyo kendini hemen.
Berre güzel isimmiş çok fazla kimsede duymadım aslında
Detaylı dan sonra alışverişe başlarım demistim ama durum böyle olunca yapmayacam artık listelerim hazır alınacaklar belli inşallah şu kritik donemi atlatayım ondan sonra hepimiz hamişleriz hamilelerin duaları kabul olur derler bize de dua edin olurmu
mavi-hayalBerildamla
umarım bebekleriniz sağlıcakla gelir. Hep böyle hikayeler okuyoruz ya bebekte neler neler var dediler sapasağlam doğdu diye inşallah sizin melekleriniz de öyle olacak. Kendinizi üzmemeye çalışın, bebişe alışveriş yapmak istiyorsanız yapın. Sonuçta hiç birimizin garantisi yok, durup durup doğumda bile bir şey olabilir, Allah korusun. Dualarım sizlerle.
Kızlar prof.ebru tarıma gittim detaylı için oda bakti beyin de oluşan yüksek sıvı icin 1 saatten fazla muayene etti takibe alındı gebeligim artık 2 haftaya bir dua edin bize insallah beyinde ki sivilarda azalma olsun artma olmasin. Stres içindeyim kilo vermeye başlamışım fark etmeden.
Ben vermistim siparisleri tam bugun ptt ile dagitima cikmis gozukuyor yani eli kulagindadir siparis verecek arkadaslar 25 gun uzerinde suruyor asagi yukari haberiniz olsun. Normalde yurtdisindan da cok alisveris yaparim ama daha kisa surede ulasir 15 gun civari bu biraz daha uzun surdu yerine gore degisiyor.
Kızlar prof.ebru tarıma gittim detaylı için oda bakti beyin de oluşan yüksek sıvı icin 1 saatten fazla muayene etti takibe alındı gebeligim artık 2 haftaya bir dua edin bize insallah beyinde ki sivilarda azalma olsun artma olmasin. Stres içindeyim kilo vermeye başlamışım fark etmeden.
Berildamla
ve mavi-hayal
; kişinin kendisinin değil de bir başkasının ettiği dua daha çok kabul olurmuş. Bebekleriniz için yürekten dua edeceğim inşallah kuzularınızı sağlıkla kucağınıza alacaksınız ve buraya da güzel haberlerinizi yazacaksınız. Dualarım sizinle.
14 haftalıkken bizde de ense kökünde sıvı vardı yani ödem hatta doktor hiç umut vermemişti ciddi sekilde fazlaydı. Aradan 3 hafta kadar geçti sıvı kayboldu doktor bile şaşırdı çünkü üst seviyedeydı. Korkma inşallah kaybolur yada yavaş yavaş geriler. Seni cok iyi anlıyorum ben suan bile bebegime birsey almaktan korkuyorum
günaydın kızlar o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi hiç bişe yapmamak sadece uzanmak istiyorum. bi de i duygusallaşıyorum bi sinirli oluyorum bi mutlu sizde de böyle mi bi de nasıl bakacağım bu bebeğe diye kendimi yiyorum ? doktor olacak bunlar hormonların sürekli değişiyor demişti.
mavi-hayalBerildamla
umarım bebekleriniz sağlıcakla gelir. Hep böyle hikayeler okuyoruz ya bebekte neler neler var dediler sapasağlam doğdu diye inşallah sizin melekleriniz de öyle olacak. Kendinizi üzmemeye çalışın, bebişe alışveriş yapmak istiyorsanız yapın. Sonuçta hiç birimizin garantisi yok, durup durup doğumda bile bir şey olabilir, Allah korusun. Dualarım sizlerle.
günaydın kızlar o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi hiç bişe yapmamak sadece uzanmak istiyorum. bi de i duygusallaşıyorum bi sinirli oluyorum bi mutlu sizde de böyle mi bi de nasıl bakacağım bu bebeğe diye kendimi yiyorum ? doktor olacak bunlar hormonların sürekli değişiyor demişti.
Niye öyle düşünüyorsunuz kızlar? Ben çok mutluyum. Bebek içimde hareket ettikçe suratıma şapşik bir gülümseme geliyor. Çok değişik bir duygu. Bir an önce doğsun da sarılayım bebeğime istiyorum. Şimdiden iletişim kuruyoruz gibime geliyor. Mesela E bebekten bebek bezi çöp kovası aldım. Oğluşum diyorum, bugün senin kokulu bezlerini atmaya çöp kovası aldım, böylece daha az kokacakmış diyorum, tam o ara tekme atıyor, deli gibi mutlu oluyorum.
Geçen günde şey oldu. Bebek az hareket ediyor gibime geldi steteskopla bir dinleyim belki kalbini duyarım dedim. (Duyulmuyor bu arada) geldi tam oraya tekme attı. Ufaklık korkma korkma burdayım diyor :) babası klasik müzik açıyor huzur bulup uyuyor galiba, rock müzik açıyoruz başlıyor tekmelemeye. O yüzden hayatımdaki en farklı deneyim ve mutluluk sebebi oldu benim için.
Bakım konusunda da hiç bebek bakmadım ama hemşire olduğum için kendime güvenim var sanırım. Yine de arada youtubedan videolar izliyorum, tırnak nasıl kesilir, banyo nasıl yapılır vs. Doğuma doğru kitap da okuyacağım.
Benim de bu bir haftaya yakindir surekli uyuyasim geliyor sanki hamileligin basina dondum hicbir sey yapmak istememek bende de var. Ama bebegimi hissetmek cok guzel modum dusse bile bir tekmesiyle dunyanin en mutlu insani oluyorum
Benim de bu bir haftaya yakindir surekli uyuyasim geliyor sanki hamileligin basina dondum hicbir sey yapmak istememek bende de var. Ama bebegimi hissetmek cok guzel modum dusse bile bir tekmesiyle dunyanin en mutlu insani oluyorum