2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah razı olsun canim Allah senin de evladını sağlıkla kavuştursun

Bende öyleyim. Eşimin yaptığı hersey batıyor bu ara. Mutsuz hissediyorum kendimi. Oda anlayışsız. Üzüyor öyle oluyor ki bunalıp agliyorum.
Ahh hormonlarımız ahh
Tabi ki bende mutlu oluyorum seviniyorum içimde hareket ettikçe ama ne bileyim ya beceremezsem tecrubesiz kalirsam falan gibi dusunceler donuyor
Kızlar kaç kilo aldiniz
3 kg aldım

Bende öyleyim. Eşimin yaptığı hersey batıyor bu ara. Mutsuz hissediyorum kendimi. Oda anlayışsız. Üzüyor öyle oluyor ki bunalıp agliyorum.

Bazen ayni durum bende de oluyor sanki evde yüküm arttı gibi hissediyorum. Her iş bana bakıyor gibi etrafı dağıtsın nasılsa toplayan var.
Şimdi daha çok batıyor bana

Bazen ayni durum bende de oluyor sanki evde yüküm arttı gibi hissediyorum. Her iş bana bakıyor gibi etrafı dağıtsın nasılsa toplayan var.
Şimdi daha çok batıyor bana
Hiç işim bitmiyor. Bir işin ucundan da ben tutayım demiyor . Yada bu çocuğa ben bakayım kadın hamile hamile iş yapmaya çalışıyor demiyor. Onun rahatlığı beni deli ediyor.
Kardesimin eşide hamile. Benden 12 gun sonrada o doğum yapacak. Kardeşim karısı hamile diye hafta sonu evi süpürüp silmiş. Ütü yapmış. Bizde sans yok.

Ahh hormonlarımız ahh

Tabi ki bende mutlu oluyorum seviniyorum içimde hareket ettikçe ama ne bileyim ya beceremezsem tecrubesiz kalirsam falan gibi dusunceler donuyor

3 kg aldım
Korkma canım, böyle düşünmen bile senin ne kadar iyi bir anne olacağını gösteriyor. Ben bebek ve çocuk bakımı konusunda elimden geleni yapacağım ama mükemmelliyetçi olmamaya da çalışacağım. Bakınca hepimiz bir şekilde büyüdük, benim bebeğim de sağlıcakla büyür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…