Niye öyle düşünüyorsunuz kızlar? Ben çok mutluyum. Bebek içimde hareket ettikçe suratıma şapşik bir gülümseme geliyor. Çok değişik bir duygu. Bir an önce doğsun da sarılayım bebeğime istiyorum. Şimdiden iletişim kuruyoruz gibime geliyor. Mesela E bebekten bebek bezi çöp kovası aldım. Oğluşum diyorum, bugün senin kokulu bezlerini atmaya çöp kovası aldım, böylece daha az kokacakmış diyorum, tam o ara tekme atıyor, deli gibi mutlu oluyorum.
Geçen günde şey oldu. Bebek az hareket ediyor gibime geldi steteskopla bir dinleyim belki kalbini duyarım dedim. (Duyulmuyor bu arada) geldi tam oraya tekme attı. Ufaklık korkma korkma burdayım diyor :) babası klasik müzik açıyor huzur bulup uyuyor galiba, rock müzik açıyoruz başlıyor tekmelemeye. O yüzden hayatımdaki en farklı deneyim ve mutluluk sebebi oldu benim için.
Bakım konusunda da hiç bebek bakmadım ama hemşire olduğum için kendime güvenim var sanırım. Yine de arada youtubedan videolar izliyorum, tırnak nasıl kesilir, banyo nasıl yapılır vs. Doğuma doğru kitap da okuyacağım.