Sizce bu park yataklar kullanisli mi, daha once kullanan var mi? Gorsel olarak daha şık duruyor sanki. Once anne yani alip, sonra direk buna gecilebilir mi?⁴
Sizce bu park yataklar kullanisli mi, daha once kullanan var mi? Gorsel olarak daha şık duruyor sanki. Once anne yani alip, sonra direk buna gecilebilir mi?⁴
Kızlar koltuk altında ve kulakta ateş 1 derece fazla çıkar, ağızdan ve popodan ölçümde 1.5-2 derece fazla çıkar. Ölçüm yaparken bir ordan bakayım, bir burdan bakayım derseniz tabiki fark çıkar. Doğrusu ateşi hep bir noktadan takip etmek. Ben temazsızla alından ve boyundan bakıyorum. Ona göre değerlendiriyorum.
Daha önceki sayfalarda ahşap kestiren vardı acaba marangozda mı kestırdınız. Harfleri nasıl kesiyorlar. Nerede yaptırdınız. Bende şöyle bir şey yaptırayım eger marangoz keserse kolay. Akrılık boya ile boya geç.. Instagram fıyatlar ucuyor 150den asagı kapı susu yok
Bence normal canım benim de detaylıda 430gr dı tam haftasını hatırlamıyorum ama 22 civarında yapılmıştı sanırım detaylı ve bir sorun olsaydı doktorun mutlaka söylerdi. Ondan önceki haftalarda da hep olması gerektiğinden kilolu çıkıyordu tombiş mi olcak diye doktoruma sorduğumda daha belli olmaz o son aylarda belli olur şimdi kilolu çıkar zayıf çıkar ciddi bir fark olmadıktan sonra çok fazla önemli değil gibi konuşmuştu yinede için rahat etmiyorsa doktoruna sor canım
21+2 de detaylı ultrasona girdim Allaha sukurler olsun hiçbir sorun çıkmadı O gün 400 gramdı bebegim. Perinatolugum doktorunla konus multi vitamini bırak oldukca saglıklı beslenmissin dedi. Bence gayet iyi bebeklerimizin kiloları
Daha önceki sayfalarda ahşap kestiren vardı acaba marangozda mı kestırdınız. Harfleri nasıl kesiyorlar. Nerede yaptırdınız. Bende şöyle bir şey yaptırayım eger marangoz keserse kolay. Akrılık boya ile boya geç.. Instagram fıyatlar ucuyor 150den asagı kapı susu yok
Ben lohusa şerbetini tat olarak beğenmiyorum zaten vişne kırmızı erik yaban mersini karıştırıp şerbet olarak ikram etmeyi düşünüyorum . Mavi olan hiç aklıma gelmemisti
Rabbim bir daha yasatmasin cnm. Ne demek canlı kürtaj bu kadar mı vicdansız olunur doğumu kürtaj gibi dusunme doğum doğal bı süreç Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin aminnn