Evet hemşireyim ben de. Aile hekimliğinde ücretsiz izin yok, normal doğum izni, süt izni var. Ücretsiz alabilmek için birimden istifa edip eski kadroya dönmek gerekiyor. Eski kadrom hastanede. Evimin yakınındaki işimi bırakmak istemiyorum.Sağlık personeli misin sende
Alabilirsin aslında neden ki
Bende de göbüşün büyümesi dışında kilo olarak gözle görülen bi şey yok kuzum. Zaten göbekten aldık hep bunları :)Bilmiyorum ki normal mi canım
Çevredekiler gözle görülür fark YOk diyor fakat gel gör ki tartı
2 gün sonra 27 oluyorum 30 olsam gam yemeyecektim be duygu
Aaa öyle miEvet hemşireyim ben de. Aile hekimliğinde ücretsiz izin yok, normal doğum izni, süt izni var. Ücretsiz alabilmek için birimden istifa edip eski kadroya dönmek gerekiyor. Eski kadrom hastanede. Evimin yakınındaki işimi bırakmak istemiyorum.
Kuzucum hafta olarak 27 demiştim açık yazamamışım kusura bakmaBende de göbüşün büyümesi dışında kilo olarak gözle görülen bi şey yok kuzum. Zaten göbekten aldık hep bunları :)
Ah hiç sorma Azraa ben 27 oldum bilee :) neyse şu an ki kiloların yaşla ilgisi yok canım, hamilelikte olacak o kadar :)
sağlıkla kucağına al kuzumSelam kızlar uzun bir aradan sonra girebildimİki hafta evvel plesenta previa totalis olduğumu öğrendim bu da bebeğimin birinin plesentası rahimi tamamen kapatıyormuş . Riskli bir durummuş . Ani kanamalara erken doğuma hatta anne icin hayati yehlike arz eden bir durummuş . Apar topar rapor alıp İzmir e geldim . Ege de başlangıç yapıldı . Ege üniversitesi resmen beni denek olarak kullandı yeni doktorlara çok hareket yasaklandı ben sürekli yürüyüp her işimi yapıyordum gayet iyiydim ama doktor eğilme kalkma çömelme yok dedi. Ağır değil hafifbile hiç bi şey kaldırmak yokmuş 3 buçuk kilo aldım ikiz olmama rağmen ama gebelik şekeri çıktı ki ailemde şeker hastası kimse yok. Lütfen ihmal etmeyin . İnşallah en büyük sorunum bunlar olur Allah beterinden korusun bebeklerimiz sağ Salim vaktinde gelsinler
hayır yapılmamıştıToxoplasma tahlillerinizi yeniden yaptırdınız mı hiç
ben meyveyi kestim daha doğrusu canım çok istemiyor artık iştahım falan da kapandıEvet meyveler çok tehlikeli
dün bende baktım park yataklara hatta beğendim stokta yoktu netten sipariş vereceğim. sünger yaptıracağım ben yatağını almayacağım hem daha hafif hem de daha kalın oluyor satıcıya da sordum bir sorun olmaz hatta sanırım daha iyi olur falan dediİnanır mısın bu npark yatak fikrimi değiştirdi dün gittiğimde baktım bende galiba oda sadece dolap alıp bunu alıcam
Bayıldım buna ama yatak nasıl yapıcaz E bebekte baktım 70*110 park yatak olan yataklar çok yumuşak yatak nasıl almaya düşündün
Ay çok pardon utandım şu anKuzucum hafta olarak 27 demiştim açık yazamamışım kusura bakma
Benim yazı dilimle imtihanımı biliyorsun
30. Haftalarda daha çok alacağız ah ah
Kuzum yoruluyorum yaAy çok pardon utandım şu anama yine de bu haftalara kadar bile iyi bi kilo alımı bence kuzum. 30-32 den sonra daha hızlı alıcaz o kesin ama bol bol yürüyüşe devam
Ben 3 kilo aldım. Ama az mı acaba diye düşünüyorumKızlar 26. Haftamda 6 kilo 300 gram alarak şişmanlık zirvemi kimseye bırakmıyorum
Eskiden kiloluysan normal canım eskiden azda olsa kilosu olanlar almıyor zatenBen 3 kilo aldım. Ama az mı acaba diye düşünüyorum
53 olmadığım kesinEskiden kiloluysan normal canım eskiden azda olsa kilosu olanlar almıyor zaten
Ben 53 le hamile kaldım kaburgalarım sayılıyordu
Hahahaa aynen çok mantıklı canım ben bunu nasıl düşünemedim daha önceürün de güzel gibi baktımda yorumlarda falan da herkes memnun normalde çok yüksek fiyatları ama bunun fiyatı da baya uygunmuş ben ikna çalışmalarına başlayayım bir an önce
Braun bnt400 canım. Ben babymall indiriminde 399 a almıştım. E bebekte de şu an indirimde 389.Kizlar gunaydin.Braun ' in hangi ates olcerini aldiniz.Fiyatlara baktim da 400-600 e de var
Sünger sağlıklı mı? Araştırdın mı? Bebeği terletir gibime geliyor.sağlıkla kucağına al kuzum
hayır yapılmamıştı
ben meyveyi kestim daha doğrusu canım çok istemiyor artık iştahım falan da kapandı
dün bende baktım park yataklara hatta beğendim stokta yoktu netten sipariş vereceğim. sünger yaptıracağım ben yatağını almayacağım hem daha hafif hem de daha kalın oluyor satıcıya da sordum bir sorun olmaz hatta sanırım daha iyi olur falan dedi
Ben braun prt2000 kullaniyorum 2 yıldır memnunum. 150-200 civari fiyati. Bu bebegimdede onu kullanacamKizlar gunaydin.Braun ' in hangi ates olcerini aldiniz.Fiyatlara baktim da 400-600 e de var
sünger üzerine de boncuklu elyaflardan yapılan örtü düşünüyorumSünger sağlıklı mı? Araştırdın mı? Bebeği terletir gibime geliyor.
Ben braun prt2000 kullaniyorum 2 yıldır memnunum. 150-200 civari fiyati. Bu bebegimdede onu kullanacam
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin canım benim şeker kiloyla alakalı değil kendini üzme inşallah bir şey olmayacakSelam kızlar uzun bir aradan sonra girebildimİki hafta evvel plesenta previa totalis olduğumu öğrendim bu da bebeğimin birinin plesentası rahimi tamamen kapatıyormuş . Riskli bir durummuş . Ani kanamalara erken doğuma hatta anne icin hayati yehlike arz eden bir durummuş . Apar topar rapor alıp İzmir e geldim . Ege de başlangıç yapıldı . Ege üniversitesi resmen beni denek olarak kullandı yeni doktorlara çok hareket yasaklandı ben sürekli yürüyüp her işimi yapıyordum gayet iyiydim ama doktor eğilme kalkma çömelme yok dedi. Ağır değil hafifbile hiç bi şey kaldırmak yokmuş 3 buçuk kilo aldım ikiz olmama rağmen ama gebelik şekeri çıktı ki ailemde şeker hastası kimse yok. Lütfen ihmal etmeyin . İnşallah en büyük sorunum bunlar olur Allah beterinden korusun bebeklerimiz sağ Salim vaktinde gelsinler
24.haftadan sonra yapılıyor 28 arası diye biliyorum canım haftan çok önde değilse doktoruna tekrar sor istersenKızlar bugün yeni bir doktorla randevum vardı. Herşey güzeldi. Detaylıda suyum fazla çıkmıştı. Bu doktorda şekerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilelim diye şeker yüklemesi yapalım dedi. Haftaiçi çağırdı ama ben 22. Haftadayım. Acaba erken mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?