2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sağlık personeli misin sende
Alabilirsin aslında neden ki
Evet hemşireyim ben de. Aile hekimliğinde ücretsiz izin yok, normal doğum izni, süt izni var. Ücretsiz alabilmek için birimden istifa edip eski kadroya dönmek gerekiyor. Eski kadrom hastanede. Evimin yakınındaki işimi bırakmak istemiyorum.

Bilmiyorum ki normal mi canım
Çevredekiler gözle görülür fark YOk diyor fakat gel gör ki tartı
2 gün sonra 27 oluyorum 30 olsam gam yemeyecektim be duygu
Bende de göbüşün büyümesi dışında kilo olarak gözle görülen bi şey yok kuzum. Zaten göbekten aldık hep bunları :)
Ah hiç sorma Azraa ben 27 oldum bilee :) neyse şu an ki kiloların yaşla ilgisi yok canım, hamilelikte olacak o kadar :)

Aaa öyle mi
Bilmiyordum canım bende hemşireyim ama bizde de yine maximum 6 ay ücretsiz izin oluyor
Bende 2 yıl olsaydı derdindeyim ama 657 olmadığım için malesef 2 yıl hakkım yok
Hayırlısı oldun bi şekilde çözüm bulunur canım

Kuzucum hafta olarak 27 demiştim açık yazamamışım kusura bakma
Benim yazı dilimle imtihanımı biliyorsun
30. Haftalarda daha çok alacağız ah ah

sağlıkla kucağına al kuzum
Toxoplasma tahlillerinizi yeniden yaptırdınız mı hiç
hayır yapılmamıştı
Evet meyveler çok tehlikeli
ben meyveyi kestim daha doğrusu canım çok istemiyor artık iştahım falan da kapandı
dün bende baktım park yataklara hatta beğendim stokta yoktu netten sipariş vereceğim. sünger yaptıracağım ben yatağını almayacağım hem daha hafif hem de daha kalın oluyor satıcıya da sordum bir sorun olmaz hatta sanırım daha iyi olur falan dedi

Kuzucum hafta olarak 27 demiştim açık yazamamışım kusura bakma
Benim yazı dilimle imtihanımı biliyorsun
30. Haftalarda daha çok alacağız ah ah
Ay çok pardon utandım şu an ama yine de bu haftalara kadar bile iyi bi kilo alımı bence kuzum. 30-32 den sonra daha hızlı alıcaz o kesin ama bol bol yürüyüşe devam

Ay çok pardon utandım şu an ama yine de bu haftalara kadar bile iyi bi kilo alımı bence kuzum. 30-32 den sonra daha hızlı alıcaz o kesin ama bol bol yürüyüşe devam
Kuzum yoruluyorum ya
Elimde maden suyuyla paytak paytak yürüyorum
İnsanlar da bakıyor tuhaf tuhaf
Şimdilik akşamları 40 dakika filan yürüyoruz
Sonrası pertim hemen uyuyorum

Masallah herseyi tammlamissiniz ben daha hic birsey almadim zaten cok biseyde almayi dusunmuyorum en kotuyu dusunuyorum..ben kilolu hamile kaldim en son 3.5 almistim bu ay biraz fazla aldim galiba evdeydim okul bitti bulantim azaldi yedim ne bulduysam bosverin kizlar hamileligin tadini cikartin tek sikintiniz kilo ve alinacaklar olsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Telsizi kesinlikle kamerasız bakın kızlar çocuk kalp cerrahı söyledi yeğenimin kalp problemi vardı 8 aylıkken açık kalp ameliyatı oldu. Doktor özellikle odasında telefon kameralı telsizler istemedi çok zararlı dedi.

Sünger sağlıklı mı? Araştırdın mı? Bebeği terletir gibime geliyor.
Kizlar gunaydin.Braun ' in hangi ates olcerini aldiniz.Fiyatlara baktim da 400-600 e de var
Ben braun prt2000 kullaniyorum 2 yıldır memnunum. 150-200 civari fiyati. Bu bebegimdede onu kullanacam

Sünger sağlıklı mı? Araştırdın mı? Bebeği terletir gibime geliyor.

Ben braun prt2000 kullaniyorum 2 yıldır memnunum. 150-200 civari fiyati. Bu bebegimdede onu kullanacam
sünger üzerine de boncuklu elyaflardan yapılan örtü düşünüyorum sağlıksız mı süngerler hiç araştırmadım bi bakayım

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah bir şey soracağım baston araba alacaklar ayrıca taşımak için ilk aylar puset almayı düşünüyor mu gerekli bir şey mi chicconun hem ana kucağı hem oto koltuğunu buldum onu düşünebilirim belki 13 kg ya kadar taşınıyormuşBebek arabası Kraft london plus modelini beğendim alan kullanan var mı ?

Son düzenleme:
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin canım benim şeker kiloyla alakalı değil kendini üzme inşallah bir şey olmayacak

24.haftadan sonra yapılıyor 28 arası diye biliyorum canım haftan çok önde değilse doktoruna tekrar sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…