2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok şık bu modelleri de beğenmiştim canım bende nasipse ledli bir çerçeve düşünüyorum elim yatkın değil batırırım siparişlik benimki

Bende Braun düşünüyorum canım yorumlar iyi yönde koltuk altı diye tereddüt ettim ama sonuçları çok güzelmiş yoksa temassız ölçer alacaktım başka bir markanın ama senin yorumun fikrimi değiştirdi

Son düzenleme:

Kendin mi yaptırcan yatağı.
Sert olmalı diyorlar ya o yüzden tereddüt ettim ben kendi yatakları çok yumuşak geldi

Arabaniz varsa puset zorunlu canim.
Bana arkadaşım hediye etti. 8sn de ölçüyor. Bebeğin ayina gore ölçüyor. Ateşi yuksekse farkli bir sesle öterek bildiriyor. Gayet kullanışlı. Şuan ebebekte indirimde 107tl
emily07 prt-2000 kaç saniye de ölçüyor canım.
8sn de ölçüyor canim

Kuzum yoruluyorum ya
Elimde maden suyuyla paytak paytak yürüyorum
İnsanlar da bakıyor tuhaf tuhaf
Şimdilik akşamları 40 dakika filan yürüyoruz
Sonrası pertim hemen uyuyorum
Hiç yoktan iyidir kuzum. Artık ister istemez biraz ağırlaşıcaz napalım. Biraz yediklerimize dikkat edelim biraz da yürüyüş falan oldu mu tamamdır

Ben 3 kilo aldım. Ama az mı acaba diye düşünüyorum
Keşke ben de 3 kilo alsaydım :) bebeğin kilosu normal olduğu sürece az mı aldım diye düşünme canım, daha iyi işte az almak. Sen hiç almamışsın demek ki. Bebişinin, plesantanın ve suyun ağırlığıdır genelde onlar

emily07

Kullandigin ates olcer koltukaltindan degil mi?
Kullanimi zor ama alindan ve kulaktan ziyade en dogru olcumu koltukalti veriyormus.Kullanimi zor olmuyor mu ?

emily07

Kullandigin ates olcer koltukaltindan degil mi?
Kullanimi zor ama alindan ve kulaktan ziyade en dogru olcumu koltukalti veriyormus.Kullanimi zor olmuyor mu ?
Zaten yaşlar büyüdükçe koltukaltı olsun,kulaktan olsun,alindan olsun fark etmiyor her türlü engel olmaya çalışıyorlar. Bebekken zor olmuyor.

Zaten yaşlar büyüdükçe koltukaltı olsun,kulaktan olsun,alindan olsun fark etmiyor her türlü engel olmaya çalışıyorlar. Bebekken zor olmuyor.

Yorumlarda okudugum alindan olcer inanilmaz yaniltici olabiliyormus 2 derece kadar.2 derece hayati onem demek.Koltukalti istemiyordum ama en isabetlisi oymus.Cok tesekkurler

Chicco beğendim hem ana kucağı hem oto koltuğu şöyle bir şey kullanışlı gibi geldi

1000 yazanı 10 saniye diyorlar canım hepsiburada da 85 tl kararsız kaldım çok fark var mıdır 2 binliği mi alsam oda 118 TL imiş gerçi mağazadan direk almakta e bebekten mantıklı hem daha ucuzmuş ikisi de

Yorumlarda okudugum alindan olcer inanilmaz yaniltici olabiliyormus 2 derece kadar.2 derece hayati onem demek.Koltukalti istemiyordum ama en isabetlisi oymus.Cok tesekkurler
Braun kulaktan ölçen ile 2 cocuk büyüttüm gram yanılma yok. Hatta hastaneye gece acılden gırıs yapınca alından Dr ölçuyor onunki daha düşük cıkıyor. Benim evde ayrıca koltuk altı da var. Cocuk drum en ıyısı koltuk altı derdi.zaten koltuk altı cok ucuz... Ama cocugu zaman özellikle 7 aydan sonra koltuk altından ölçturmuyorlar uzun surdugu ıcın... Braun kulak ölççer İle koltuk altı arasında fark yok. Atıyorum kulaktan ölçer 38,2 ise koltuk altı 38.3 ya da 4 cıkıyor... Ama ates ölçer hayat kurtarıcı zaten emzırırken co uhu üşütmedıgonız takdirde hasta olmuyorlar. Ama ne zaman emekleme vevyurumensurecı ek gıda dönem baslasın ateslı geceler.. Oğlum 1 yasını yenı yapmıştık. El ayak hastalıgını grcıtmısti en agır ateslı hastalık... Allah korusun

Rica ederim canım ❤Valla bende temassız alacaktım arkadaşım bunu hediye etti. Eşim kullanalım ilerde temassız alırız demişti. Hiç gerek duymadık. Dediğin gibi en doğru ölçen bunlarmis. Birde ayni gun dogum yapanbir arkadaşım wee marka temassız aldı. Bebegin ateşini düşük ölçtü. Arkadaşım cocugun vücudu cok sıcak diye içine sinmedi eczaneden ucuz bir tane ateş olcer aldi. Bebdk yaniyordu ateşi cok yuksek cıktı apar topar acile gitti. Cocuk avm yada eve gelen ziyaretcilerden domuz gribini kapmıştı. Hastanede yatti bir süre. O yuzden korktum temassız almadım. Ama daha iyi markalarda bu sıkıntı olmayabilir. Insanlari yaniltmayim.

Valla 2 cocuk ta gelene gıdene bırsey demedim ama bunda eşime dedim kımse gelmesin. Bir arkadasın cocugu bebek gormeye gelenden vırus kaptı vucudunda koca koca lekeler cıktı Dr ılac veremedi teshıs koyamadı. Mümkünse bebek görmeye gelenler 40 gün sonra gelsin hatta hiç gelmesin.... Hele ilk oğlumda tüm sülalesi geldi hem hastaneye hem eve cıktım sureklı gelen gıden..... Bunda Allahtan farklı şehırdeyız.. Kaynanam gel burda dogur bakarım cocuklara dıyor. Yoook işim olmaz. Bebek dogunca da bu sefer kımse ın kucagına vermeyecegım

O yönden ben şanslıydım. Bebek görmeye çevremdekiler hep 2 aylıktı gelmeye başladı. Birde toplu geldiler. Zor oldu ama tek seferde bir kac aile birden aradan çıkıyordu. Annem doğumdan 1 hafta once geldi 20.si çıkana kadar kaldi. Kayinvalidem dogumdan 1 hafta sonra geldi. 1 hafta kaldi gitti. Yanlizdim o yüzden kızım dogru dürüst hasta olmadi. 20 aylık 2 kere grip oldu dogdu doğalı. Size tavsiyem çok fazla giydirmeyin. Oda sıcaklığını 23 derecenin uzerine yada altına düşürmeyin. Çok sıcağa alışmazlarsa ve terlemezlerse hasta olmuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…