2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben lohusa şerbetini tat olarak beğenmiyorum zaten vişne kırmızı erik yaban mersini karıştırıp şerbet olarak ikram etmeyi düşünüyorum . Mavi olan hiç aklıma gelmemisti
Bende sevmiyorum. O yuzden kizimda almadim. Bunun içeriğinde tarcın ve karanfil yazıyor. Guzel olabilir. Denemek lazım.

Tlrahatladim canim o zaman pek önemindeyilldir demkki sagolasin lafama takildi tekrarda sorma sansim yok ben ymdisindan gelip burda bi muane oldum

çok sevindim canim zaten gercekten sağlıklı olsunda kilo önemli değil aslında ama hep kustugum icin kafama takıldı iyi beslenmiyorm diye dusundum

Kızlar lohusa şerbetini hastaneye ziyarete gelenler için mi yapacaksınız
Ben hastane için düşünmedim bide onu taşıması var eşim kesin gereksiz bulur aslında doğumdan sonra eve gelenler için düşündüm bı tatlı bı tuzlu kurabiye yapıp önceden buzlugu doldursam bı de yanına şerbet ikram etsem diyorum pratik olur. Mevlutte tekrar yaparmiyim bilmiyorum. Mevlüt illa ki istiyorum ilk oğluma da yaptık buna yapmasam olmaz . Ama gözümde çok büyüyor . Çok detay düşünüyorum belediye binasında kadınlar mescidi var ücretsiz tutuluyor burda mevlutler kınalar hep orda yapılıyor hiç eve almadan mevlüt işini ordami yapsam diyorum. Kafam çok karışık.

Bugun araştırdım. 45tl ye kesiyorlar.
Işıklı olanı 60tl. Sayfada modeller var. Bak istersen. Boyarsan uyguna gelir.
Eki Görüntüle 2284139
Böyle alınca boyamayı güzel yapar mıyım. Ahsap akrılık le mi boyanıyordu.. Akrılık dıye bıliyorum. Boyalıların da fıyatını alayım çok sağol

Kızlar lohusa şerbetini hastaneye ziyarete gelenler için mi yapacaksınız
Ben ilkinde hem hastane hem ev ıcın kayınvalıdeye yaptırdım. O cok yaptığı ıcın kıvamı tadı enfes oluyor. Hastanede baklava ve lohusa serbetı ıkramı yapıldı. Evde de vardı. Bıttıkce yaptı. Benım sutüm fazla yoktu Dr iç dedı arttırdı ama ev yapımı olması gerek hazırladın tadı kötü... 2.de normal dogum oldugu ıcın hastaneye yetışmedı ama evde yapıldı. Bunda da yapacagım inşallah.. Tat güzel olunca herkes içiyor. Ben İlk kez dogum yapınca ıctım üzerine bol dövülmüş iri badem ohh miss..

lohusa şerbetini mevlütte yapıyorlar bizde ama mevlüt olmayacağı için ilk günlerde yapılabilir diye tahmin ediyorum

Merhaba kızlar, benim göğüslerimde büyüme çok az oldu acaba bu durum sütüm olmayacağını mı gösterir, masaj falan yapmalı mıyım sizce

Ben ilk doğumda da hastanede kimseyi istememiştim. Sadece anneler gelmişti. Birde kız kardeşim. Bu sefer yaza denk gelse istiyordum aslında ama. Tam hastalık dönemi ya grip falan olur gelenler arasında diye çekiniyorum doğrusu. Yine vazgeçtim oda ile ilgili plan yapmaktan.

kızlar meme uçlarımdan şeffaf bir sıvı geliyor ama çok az peçeteye bile çok az ıslatıyor sıktıkça az az geliyor o süt mü başka bişe mi ?
Süt canım ona yakın sıvıda gelebiliyor ama sakın sıkma sıkmak önerilmiyor rahmini uyarabilirsin akıyorsa bırak aksın zararlı değil
Merhaba kızlar, benim göğüslerimde büyüme çok az oldu acaba bu durum sütüm olmayacağını mı gösterir, masaj falan yapmalı mıyım sizce
Büyümenin sütle alakası yok canım merak etme ama masajda yapma gögüsleri çok uyarmamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…