Ben lohusa şerbetini tat olarak beğenmiyorum zaten vişne kırmızı erik yaban mersini karıştırıp şerbet olarak ikram etmeyi düşünüyorum . Mavi olan hiç aklıma gelmemisti
Bence normal canım benim de detaylıda 430gr dı tam haftasını hatırlamıyorum ama 22 civarında yapılmıştı sanırım detaylı ve bir sorun olsaydı doktorun mutlaka söylerdi. Ondan önceki haftalarda da hep olması gerektiğinden kilolu çıkıyordu tombiş mi olcak diye doktoruma sorduğumda daha belli olmaz o son aylarda belli olur şimdi kilolu çıkar zayıf çıkar ciddi bir fark olmadıktan sonra çok fazla önemli değil gibi konuşmuştu yinede için rahat etmiyorsa doktoruna sor canım
21+2 de detaylı ultrasona girdim Allaha sukurler olsun hiçbir sorun çıkmadı O gün 400 gramdı bebegim. Perinatolugum doktorunla konus multi vitamini bırak oldukca saglıklı beslenmissin dedi. Bence gayet iyi bebeklerimizin kiloları
Bende aynısından yapıcam.
İsimliği kestirdim
İpte internetten baktım değişpgr gram gram fiyatları..
İsimliğimizin ham hali bu ❤
Ekru ve lila ile yaprak yapıcam
Ben hastane için düşünmedim bide onu taşıması var eşim kesin gereksiz bulur aslında doğumdan sonra eve gelenler için düşündüm bı tatlı bı tuzlu kurabiye yapıp önceden buzlugu doldursam bı de yanına şerbet ikram etsem diyorum pratik olur. Mevlutte tekrar yaparmiyim bilmiyorum. Mevlüt illa ki istiyorum ilk oğluma da yaptık buna yapmasam olmaz . Ama gözümde çok büyüyor . Çok detay düşünüyorum belediye binasında kadınlar mescidi var ücretsiz tutuluyor burda mevlutler kınalar hep orda yapılıyor hiç eve almadan mevlüt işini ordami yapsam diyorum. Kafam çok karışık.
Ben ilkinde hem hastane hem ev ıcın kayınvalıdeye yaptırdım. O cok yaptığı ıcın kıvamı tadı enfes oluyor. Hastanede baklava ve lohusa serbetı ıkramı yapıldı. Evde de vardı. Bıttıkce yaptı. Benım sutüm fazla yoktu Dr iç dedı arttırdı ama ev yapımı olması gerek hazırladın tadı kötü... 2.de normal dogum oldugu ıcın hastaneye yetışmedı ama evde yapıldı. Bunda da yapacagım inşallah.. Tat güzel olunca herkes içiyor. Ben İlk kez dogum yapınca ıctım üzerine bol dövülmüş iri badem ohh miss..
Canım aynı haftada aynı kilodaydı benimki de. Doktor gayet normal olması gerektiği gibi dedi. İnsan Bi ikilemde kalıyor acaba mı diye ama korkulcak bişey yok
Ben hastane için düşünmedim bide onu taşıması var eşim kesin gereksiz bulur aslında doğumdan sonra eve gelenler için düşündüm bı tatlı bı tuzlu kurabiye yapıp önceden buzlugu doldursam bı de yanına şerbet ikram etsem diyorum pratik olur. Mevlutte tekrar yaparmiyim bilmiyorum. Mevlüt illa ki istiyorum ilk oğluma da yaptık buna yapmasam olmaz . Ama gözümde çok büyüyor . Çok detay düşünüyorum belediye binasında kadınlar mescidi var ücretsiz tutuluyor burda mevlutler kınalar hep orda yapılıyor hiç eve almadan mevlüt işini ordami yapsam diyorum. Kafam çok karışık.
Ben ilkinde hem hastane hem ev ıcın kayınvalıdeye yaptırdım. O cok yaptığı ıcın kıvamı tadı enfes oluyor. Hastanede baklava ve lohusa serbetı ıkramı yapıldı. Evde de vardı. Bıttıkce yaptı. Benım sutüm fazla yoktu Dr iç dedı arttırdı ama ev yapımı olması gerek hazırladın tadı kötü... 2.de normal dogum oldugu ıcın hastaneye yetışmedı ama evde yapıldı. Bunda da yapacagım inşallah.. Tat güzel olunca herkes içiyor. Ben İlk kez dogum yapınca ıctım üzerine bol dövülmüş iri badem ohh miss..
Ben ilk doğumda da hastanede kimseyi istememiştim. Sadece anneler gelmişti. Birde kız kardeşim. Bu sefer yaza denk gelse istiyordum aslında ama. Tam hastalık dönemi ya grip falan olur gelenler arasında diye çekiniyorum doğrusu. Yine vazgeçtim oda ile ilgili plan yapmaktan.