Pierre cardinin bu park yatağı 850-900tl den 550tl ye düşmüş. 70x120cm hemde. Sizce kullanisli mi? Renkleri var
Eki Görüntüle 2294137
Canım benim de çok aşırı hissettiğim bir hareketlilik olmadı genelde, öyle uykudan uyandıracak kadar şiddetli tekmeler ya da mideye mesaneye doğru baskı falan hiç olmadı. Doktora gidince de sormuştum sıkıntı mı var acaba diye ekrandan gösterip dinletmişti hareketlerini, onları bile hissetmemiştimBen daha pek hissedemedim bile hareketlerini.. Öyle aşırı sert bisekilde tekmelemedi bile beni.. Hatta bazen hamile oldugumu unutup hunharca kendimi temizlige kaptirdigim çok olduarada hissediyodum hareketlerini.. Bugunde aşırı hareketsiz.. Yani icimde 1kg geçmiş bir insan var ama ben hissedemiyorum bi arkadasimda benimle aynı kiloda hamile kalmıştı.. O da geç hissedersin demisti.. Geç hissettim.. 24e yakin hissettim hareketlerini.. Simdide hareketsizlesmeye başladı.. Hamile miyim degil miyim karar veremiyorum.. Kendimi oğlum beni uzmuyor diye teselli ediyorum
Ayarlanabiliyor canim. Bende kızımda buyuyen beşik aldim. Hala onu kullanıyor. Takim olarak almistim. O yuzden bu sefer park besik alacam. Kizim ulasamasin diye. 3 yasina kadar kullansin. O zaman kizim 5 yasinda olacak. Ona oda akıp kızımın odasini ogluma veririm diye dusundum. Duz beyaz zatenYatak seviyesi ayarlanabiliyosa bence gayet iyi.. Bende ilk park yatak düşünmüştüm sonra vazgeçtim.. Ahşap büyük bi anne yani beşik aldım
Geçmiş olsun canım, rahatlar yaa genel olarak hepGünaydın kızlar
Sabah kızımın karnımın uzerine atlaması ile uyandım. Çok korktum. Bayağı sert atladı.Bebegimin harekerlerini şükür hissediyorum. O yüzden doktora gitmedim. Eşime söyledim birşey olmaz dedi. Onun bu rahatlığı beni deli ediyor. Adam çok rahat hic korku yok.
Sağol canım. Arayip sormadi bile.Geçmiş olsun canım, rahatlar yaa genel olarak hep
üzme kendini canım hissediyorsun yine ama böyle şiddetli tekmeler değilde kayma gibi ya da kendini yaslama gibi hissediyorsun bi yer sertleşip geri düzeliyor ama daha az oluyo bunlar şekerli yiyince oynuyor2-3 hafta kaldi 30'a.Yandim ben o zaman bu anksiyeteyle.Tekme hissettikce rahatliyorum cunku.2 gundur cok siddetli tepik hissetmedim.Hele alttakini pek hissedemedim..Icim icimi yedi esime demedim.Saglik ocagina gittim kalp atislarini dinlemeye.Su haftaya kadar olmayan hormonlarin tavan sanirim.Ebe alttaki bebegi dinletirken bir aglamaya basladim.Tutamiyorum ama kendimi.Kadincagiz nasil sakinlestirecegini sasirdi.
e bebeğin mağazasında hiç güzel birşey yok yüzden netten sipariş vermek daha iyi sanırım. sadece beşik araba puset ve bez seçenekleri çokHaftasonu ebebekteydim bunlari hiç goremedim.. Internette mi var acaba
bunu yakından görmüştüm güzel duruyordu. fiyatı da baya uygunmuşPierre cardinin bu park yatağı 850-900tl den 550tl ye düşmüş. 70x120cm hemde. Sizce kullanisli mi? Renkleri var
Eki Görüntüle 2294137
günaydın canım bu kocalar bizi çıldırtacaklar en son hepsi mi aynı olur ya boşver takma hiç üzme kendini onun yüzündenGünaydın kızlar
Sabah kızımın karnımın uzerine atlaması ile uyandım. Çok korktum. Bayağı sert atladı.Bebegimin harekerlerini şükür hissediyorum. O yüzden doktora gitmedim. Eşime söyledim birşey olmaz dedi. Onun bu rahatlığı beni deli ediyor. Adam çok rahat hic korku yok.
Kalitesi iyimiydi.üzme kendini canım hissediyorsun yine ama böyle şiddetli tekmeler değilde kayma gibi ya da kendini yaslama gibi hissediyorsun bi yer sertleşip geri düzeliyor ama daha az oluyo bunlar şekerli yiyince oynuyor
e bebeğin mağazasında hiç güzel birşey yok yüzden netten sipariş vermek daha iyi sanırım. sadece beşik araba puset ve bez seçenekleri çok
bunu yakından görmüştüm güzel duruyordu. fiyatı da baya uygunmuş
günaydın canım bu kocalar bizi çıldırtacaklar en son hepsi mi aynı olur ya boşver takma hiç üzme kendini onun yüzünden
kalitesi iyiydi ben beğenmiştim büyüklüğü genişliği benim için idealdi. ama şöyle bişey benim oda büyük o yüzden boyut sorunum yok.Kalitesi iyimiydi.
Koca deme hiç hepsi odun
Şükür bebegimin hareketini hissediyorum iyiyim takmıyorum ❤
Olmadı menemenlik olarak 10 kg yaparım 5 kg kadarda doğrayıp buzluğa atarım diyorum çok yerimde yok dolaba hepsini sığdırmaya çalışıyorumBence 10 kg az ama ilk etapta gücüm bu kadarı a yetti biraz daha yapabilirsem iyi olacak aslında belki sonraki haftalarda yaparım
60x120 ölçülerinde park beşikler oluyor onların iç yataklarından alsan .sünger çok yumuşak gelir , ee üzerine yün yada pamuk döşek yaptıracaksanda alttan o süngerin bir işlevi olmayayacak .Hanımlar bisey danisacagim.. Ben anne yani beşiği büyük aldim.. 60x120 internetten siparisiyle aldim.. Ama gelen yatak süngerbebeğe nasıl bir yatak almalıyım karar veremiyorum? Sepet besiklerde de normal ortopedik yataklar olmuyo bildigim kadaryla.. Acaba sungerle mi kullansam diyorum.. Üstüne yün şilte yaptirsam mi acaba kayinvalideme diyorum... Cok kararsızım.. Siz ne yaptiniz? Yatak seçimi de ne cok yumusak nede sert olmaliymis
Ben daha pek hissedemedim bile hareketlerini.. Öyle aşırı sert bisekilde tekmelemedi bile beni.. Hatta bazen hamile oldugumu unutup hunharca kendimi temizlige kaptirdigim çok olduarada hissediyodum hareketlerini.. Bugunde aşırı hareketsiz.. Yani icimde 1kg geçmiş bir insan var ama ben hissedemiyorum bi arkadasimda benimle aynı kiloda hamile kalmıştı.. O da geç hissedersin demisti.. Geç hissettim.. 24e yakin hissettim hareketlerini.. Simdide hareketsizlesmeye başladı.. Hamile miyim degil miyim karar veremiyorum.. Kendimi oğlum beni uzmuyor diye teselli ediyorum
içinde yükselticide varsa bence fiyat gayet iyi .pierre cardin bebek markası değil diye sevmiyorum ama bu fiyat 2 el fiyatı nerdeyse .ben arkadaştan aldım beşiği içinin yükseltici sepetine sırf 130 tl verdim.bak gören arkadaşlarda var bencede fiyat gayet makul.Pierre cardinin bu park yatağı 850-900tl den 550tl ye düşmüş. 70x120cm hemde. Sizce kullanisli mi? Renkleri var
Eki Görüntüle 2294137
Kalitesi iyimiydi.
Koca deme hiç hepsi odun
Şükür bebegimin hareketini hissediyorum iyiyim takmıyorum ❤
Benim odamda büyük. Ozellikle 70x120cm boyutunda istiyorum. Kalitesini merak ediyordum. O zaman bunu tercih edebilirim. Ayni ozelliklerde kraft 1200tl civarı. Bunun fiyati uygun markasida kotu degil.kalitesi iyiydi ben beğenmiştim büyüklüğü genişliği benim için idealdi. ama şöyle bişey benim oda büyük o yüzden boyut sorunum yok.
Ya anlamıyor. Bebegin bilincinde degil. Tamam bebegin me oldugunu biliyor. Ama karnimda bebek var bak cici yap dedigimde kendi karnini acip oksayip bebek diyo.Günaydın ,
60x120 ölçülerinde park beşikler oluyor onların iç yataklarından alsan .sünger çok yumuşak gelir , ee üzerine yün yada pamuk döşek yaptıracaksanda alttan o süngerin bir işlevi olmayayacak .
kilolu hamile kalanlar pek hissetmiyormuş karın bölgesinde yağlanma varsa ondandır yoksa dr bebek sağlıklı dediyse sıkıntı yapma .artık yerleri daraldı bende tekme gibi değilde sertleşme ve oynadığını hissediyorum ama 3-4 hafta önceki kadar güçlü değil .
içinde yükselticide varsa bence fiyat gayet iyi .pierre cardin bebek markası değil diye sevmiyorum ama bu fiyat 2 el fiyatı nerdeyse .ben arkadaştan aldım beşiği içinin yükseltici sepetine sırf 130 tl verdim.bak gören arkadaşlarda var bencede fiyat gayet makul.
bebeğin içerde korunağı iyi ama ufak bebekle gebelik zor valla anlatsan anlamıyor yada anlıyor ama oyun çoçuğu anne ile oynaşmak isteyip unutuyor .
Şimdi nasılsın peki, ağrı ya da kanama falan yok değil miSağol canım. Arayip sormadi bile.
Benim hastanemde de sancılarını çektiğin ve doğumu yaptığın yer olarak geçiyor , doğum odası diye. Doğumdan sonra seni servise çıkarıyorlar yani yarışın olan odayadoğum salonu dediği normal doğumdaki çatal mı acaba ?
Canım karnın sertleşmesi diye biliyorum sık sık aralıklarla oluyorsa bende de biraz biraz oluyor doktora söyledim bana gün içinde sayısını söyle dedi eğer 3-4 tane gibiyse sorun değilmiş yalancı sancılar deniyor sanırım bol bol su içip sertleşme geldiğinde pozisyon değiştirmeyi öneriyorlar bir de nefes eğzersizi eğer uzun sürerse doktoruna danışmakta fayda varKızlar kasılma nasıl birşey
Bende de biraz sertleşme oluyor gün içerisinde ara ara sık değil ama çok şükür doktor takip et bana yaz çok sık ise bakalım dedibazen bebeğin sertleşip ağrı yapması bazen karın etlerinin ağrıması ve sancı yapması bazende adet sancısının daha güçlüsü .
dinlenince geçiyorsa onlar yalancı kasılmalar .
Baktır canım benim karaciğer enzimleri biraz yükselişe geçti mesela hatta ultrason çekileceğim bununla ilgili doktorum altında yatan bir sebep yok gibi hamileliğe bağlı vitaminlerinde yapıyor olabilir dedi eğer kaşınma varsa farklı düşünürdüm dedi önemli yaniBende doktoruma yaZdım, cevap gelsin de ona göre karaciğer değerlerine falan baktırayım olmazsa...
Genelde artık uyku haline çok sık geçiyorlar canım endişe etme bende kıvranmaları kaymaları bir yere kendini yaslamasını hissediyorum sert tekme pek hissetmedim sakindi en başından beriBenim karnimda kaşıntı var o da çatlayacak diye sanırım
Bir de kızlar bebek artık tekneden ziyade dönüş falan yapıyor sanırım tekmeleri çok hissetmiyorum saha çok icimde kivrilisini hissediyorum bi de eskisi kadar hareketli değil normal mi bu ?
Kıyamam sana ya endişelisin anlıyorum ama kendini sakinleştir bebeklerinde hissediyor biliyorsun iyiler annesi çok sık uyku haline geçiyorlar artık tekmeleri hissetmek daha zor olacak kaymaları kıvranmaları kendilerini bir yere yaslamalarını hissedeceksin bunlarda belirti2-3 hafta kaldi 30'a.Yandim ben o zaman bu anksiyeteyle.Tekme hissettikce rahatliyorum cunku.2 gundur cok siddetli tepik hissetmedim.Hele alttakini pek hissedemedim..Icim icimi yedi esime demedim.Saglik ocagina gittim kalp atislarini dinlemeye.Su haftaya kadar olmayan hormonlarin tavan sanirim.Ebe alttaki bebegi dinletirken bir aglamaya basladim.Tutamiyorum ama kendimi.Kadincagiz nasil sakinlestirecegini sasirdi.
Çok güzelmiş canım güle güle kullan bakayım bendeKızlar ebebekte tekstilde %50 indirim var. Güzel şeyler var. Bakın isterseniz. Biraz once bunları sipariş verdim.
Eki Görüntüle 2294100 Eki Görüntüle 2294101 Eki Görüntüle 2294102
Ben park yatak hiç sevemedim canım ama ayarlaması varsa güzel duruyorPierre cardinin bu park yatağı 850-900tl den 550tl ye düşmüş. 70x120cm hemde. Sizce kullanisli mi? Renkleri var
Eki Görüntüle 2294137
Geçmiş olsun canım sen kontrol et yine de hareketleri kramp durumunu falan Allah korusunGünaydın kızlar
Ben iki çanta yapacağım bebeginkikeri bir sırt çantasına hazirlicam. Herşeyi onda olucak. Benimkiler ve diğer ihtiyaçlar da küçük bavulda olacakkızlar bu arada hastane çantası için organizer almayı düşünüyorum bi kısmı şeffaf olanlardan. mesela bebeğin eşyalarını birine,benim eşyalarımı birine iç çamaşırlarımı birine,bebeğin hastane çıkışlarını bezlerini vs birine koyup valize öyle yerleştirmek istiyorum. ben doğumhanedeyken eşimden bir şey istediklerinde bütün çantayı dökmesin diyeçünkü biliyorum öyle yapar. en azından ne nerde bilsin direkt o küçük çantayı götürür. önerebileceğiniz bir site veya mağaza var m?
Ben araştırdım kesinlikle ortapedik olmamalı ,çok yumuşak ya da sert olmamalı. En sahliklisi yün ve pamuk olanlar diye okuyunca satın almaktan vazgeçtik. Beşiği ikeadan aldık 60*120 ölçülerinde annem yün döşek yapacak. Yorgan ve yastığı da yün olacak.belki bir uyku seti de döşek hariç pamuklu almayı düşünüyorum.Hanımlar bisey danisacagim.. Ben anne yani beşiği büyük aldim.. 60x120 internetten siparisiyle aldim.. Ama gelen yatak süngerbebeğe nasıl bir yatak almalıyım karar veremiyorum? Sepet besiklerde de normal ortopedik yataklar olmuyo bildigim kadaryla.. Acaba sungerle mi kullansam diyorum.. Üstüne yün şilte yaptirsam mi acaba kayinvalideme diyorum... Cok kararsızım.. Siz ne yaptiniz? Yatak seçimi de ne cok yumusak nede sert olmaliymis
Şükür iyiyim. Ağrım kanamam lekelenmem yok. Bebeğin hateketleri iyi.Şimdi nasılsın peki, ağrı ya da kanama falan yok değil mi
Aksi bir durum olursa gidecegim. Suan bir sıkıntı yok. Bayağıda hareketliemily07
Canim icin rahat edecekse yine gorun doktora ama benim kuzenim de hamileyken diger bebe 24 aylikti.Karnimdan inmiyordu diyordu.Plasenta cok kuvvetliymis.Oyle kolay kolay bir sey olmuyormus.Yine de bir saglik ocgina gorun istersen dinle kalp atislarini.Ben dun gittim azcik rahatladim.
Sagol canimCanım karnın sertleşmesi diye biliyorum sık sık aralıklarla oluyorsa bende de biraz biraz oluyor doktora söyledim bana gün içinde sayısını söyle dedi eğer 3-4 tane gibiyse sorun değilmiş yalancı sancılar deniyor sanırım bol bol su içip sertleşme geldiğinde pozisyon değiştirmeyi öneriyorlar bir de nefes eğzersizi eğer uzun sürerse doktoruna danışmakta fayda var
Bende de biraz sertleşme oluyor gün içerisinde ara ara sık değil ama çok şükür doktor takip et bana yaz çok sık ise bakalım dedi
Baktır canım benim karaciğer enzimleri biraz yükselişe geçti mesela hatta ultrason çekileceğim bununla ilgili doktorum altında yatan bir sebep yok gibi hamileliğe bağlı vitaminlerinde yapıyor olabilir dedi eğer kaşınma varsa farklı düşünürdüm dedi önemli yani
Genelde artık uyku haline çok sık geçiyorlar canım endişe etme bende kıvranmaları kaymaları bir yere kendini yaslamasını hissediyorum sert tekme pek hissetmedim sakindi en başından beri
Kıyamam sana ya endişelisin anlıyorum ama kendini sakinleştir bebeklerinde hissediyor biliyorsun iyiler annesi çok sık uyku haline geçiyorlar artık tekmeleri hissetmek daha zor olacak kaymaları kıvranmaları kendilerini bir yere yaslamalarını hissedeceksin bunlarda belirti
Çok güzelmiş canım güle güle kullan bakayım bende
Ben park yatak hiç sevemedim canım ama ayarlaması varsa güzel duruyor
Geçmiş olsun canım sen kontrol et yine de hareketleri kramp durumunu falan Allah korusunErkekler biraz daha rahat annelere benzemiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?