2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Anne yanı beşiğin içine babynest koyabilirsin yeniden yatak almak istersen de kullanacağın beşikle aynı boy olursa dha uzun süre kullanırsın. Bende de anne yanı beşik kaldı bir tek

Sen de rahat olmaya çalış son zamanlarda bebek kendini ekstra koruyor. Merdivenden düşenler duydum hiç bir şey olmuyor çoğu zaman Allah korusun dikkat edin yine de

Eminönü'nde ki havuzluhan çok uygun ve çok çeşit var diyorlar? Bu sıcaklarda gitmeye değer mi? Giden arkadaşlar???

Bir de ben gecelik pijama ve sabahlık takımını trendyolldan beğendim bugün sipariş vereceğim. Trendyolldan gecelik alan var mı?

Sen de rahat olmaya çalış son zamanlarda bebek kendini ekstra koruyor. Merdivenden düşenler duydum hiç bir şey olmuyor çoğu zaman Allah korusun dikkat edin yine de
Elimden geldigince olmaya calisiyorum. Bu süreçte kızımı da uzmemeye çalışıyorum. Yine olan bana oluyor.

ben geçen hafta gittim bu cumartesi yine gideceğim. kesinlikle çok çeşit var ve uygun fiyat. mağaza mağaza dolaşıp tüm beğendiklerinizin fiyatını not edin,en uygununu bulun. lohusa geceliği için de çok çeşit var içeride benim onlara bakmaya fırsatım olmalı ama nasıllar bilmiyorum.
sadece yalnız gitmeyin çok kalabalık oluyor insan bunalıyor

Ben almıştım canım, ama sonra daha uygun olanları da bulmuştum, geri vermedim ama o ara iş yoğundu.

1.5 hafta kadar once gittim eminonune. Sadece havuzluhana gitmedigim bircok yere ugradigim icin yoruldum cok. Tek de degildim bana cok poset tasitmadilar da. Ama cidden inanilmaz agrilar girdi o gun. Kendinde o gucu goruyorsan cok fazla yere de ugramayacaksan gidilir. Ben su saatten sonra 2. kere gitmem ama. Trendyoldan surekli alisveris yaparim geceligi ordan almadim ama bir at bakalim nasilmis.

GİDenlerden duyduğuma göre asansörlü klimalı yerlermiş şu sıcaklarda gidilebilir bence.

Bende yatak yaptrcam ya anneme yada kayinvalideme sanirim.. Zaten odasina aldığımız beşigin yatagi var.. Belli bi süre sonra orada yatar.. Kemikleri otururken saglikli yatakta yatsin istiyorum

Anne yanı beşiğin içine babynest koyabilirsin yeniden yatak almak istersen de kullanacağın beşikle aynı boy olursa dha uzun süre kullanırsın. Bende de anne yanı beşik kaldı bir tek
Bende de büyük olarak odasina hali ve anne yani besige yatak olayi kaldı.. Artik halletmem lazim

Bende iki hafta önce düştüm.. Allahtan kıçustu düştüm.. Hafifce düştüm.. Bi de sag bacagim popomun altina geldi destek görevi gördü bisey hissetmedim ama noolur noolmaz diye hastaneye gittik iki gün hastanede gozetimdeydim.. Kalp atislari hep kontrol edildi.. Sonunda bisey cikmadi tabicok pimpiriklenmedik ama icimiz rahat etsin diye gittik hastaneye

M miraclemiracle cnm 32. Haftadami aliyorduk biz çalisabilir raporu
Evet 32 artı 0.. Sen ne yapacaksın... Ben eylülde seminere gideyım dıyorum. 37 ye kadar çalısayım anca dönemi kapatıyoruz dogum ıznıyle... Ben 26 agustosta 32 artı 1 olup çalışabilir raporu alcam. 9 aylulde okul acılıyor 34 hafta olucam acaba 2 hafta idare edebilir mıyım dıyorum.. Ocaktakı rapor hakkımı öldürmek istemiyorum... En azından 2.dönem işe başlamaktansa bes bes rapor kullanmak ıstıyorum.

asansör var mıydı görmedim ama biz gittiğimizde klima çalışmıyordu hatta hanın içinde sigara içen kadınlar bile vardı yani

Höh hanin icinde nasil sigara ictiler yaa.. Duraklarda bile icilmemsi lazim aslnda yasak.. Uyuz oluyorum ya.. Toplu kullanilan yerlerde icilmemesi lazim yani
Asansörde kenarda biyerde kalıyor.. Tuvalette paraliydi

Kesinlike tek basina eminonune gidilmemeli.. Sabah saatlerinde ferah oluyo ama oglende millet birbirini ittire ittire yuruyo.. Havuzluhan çok uygun gercekten.. Keske bende gitsem tekrar.. Gecelikleri ben bebeceyiz sarayindan aldim.. En alttan.. Ben kilolu oldugum icin bulamam diyodum ama buldum fiyati da uygun geldi.. Beyaz uzun gecelik, sabahlik ve pijama takimina 200 verdim.. Yaninda emzirme sudyeni atleti filan da aldim.. Bana uygun geldi fiyati.. Yukaridaki magazalara bakmadm bile iyi mi yaptim bilmiyorm

Ben 2 hamilelikte hıc bu kadar hareket edeni görmedim. İlk oğlum karnımda o kadar tembeldı ki sürekli saglık ocagına ses dınelemeye giderdim. Sürekli cıkolata yerdim karnıma vururdum yok hareket yok kafayı yerdim.. Şimdi oğlum 6 yasında yerinde durmuyor tam fırlama... Bu hamılelıgımde akşam 5 de baslayıp gece yatana kadar tekmeler Hele ki tatlı yediysem ıcımde volkan patlıyor gıbı. Artık dısardan da göruluyor. Birden sıvrileşiyor, tekmeleri vurunca eşim de cocuklara görüyor.. Sabahları da kalk dıye uyandırıyor acıkıyor sanırım

Çok geçmiş olsun benim arkadasa hamilelgınde 3 kere düştü. 2 si popo üstune biri karnının üstüne.. Ama birsey olmadı. Ben de artık karnım büyüdü düz sandalet, babet giyeyim dedim. Onlarla takıldım az kalsın düşüyordum ben de düz tabanla yürüyemem

pe
Bende birkenstockla düştüm.. Viaportta.. Kaygandı mermerleri sanırım.. Bildigin düz yol yani.. Düşünce güldüm zaten bayağı bir.. O sirada eşime soyleniyodum sanki allah ona soyleniom diye sasirtti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…