Çok guzel gozukuyor hangi sitede acabaPierre cardinin bu park yatağı 850-900tl den 550tl ye düşmüş. 70x120cm hemde. Sizce kullanisli mi? Renkleri var
Eki Görüntüle 2294137
Hanımlar bisey danisacagim.. Ben anne yani beşiği büyük aldim.. 60x120 internetten siparisiyle aldim.. Ama gelen yatak süngerbebeğe nasıl bir yatak almalıyım karar veremiyorum? Sepet besiklerde de normal ortopedik yataklar olmuyo bildigim kadaryla.. Acaba sungerle mi kullansam diyorum.. Üstüne yün şilte yaptirsam mi acaba kayinvalideme diyorum... Cok kararsızım.. Siz ne yaptiniz? Yatak seçimi de ne cok yumusak nede sert olmaliymis
Günaydın kızlar
Sabah kızımın karnımın uzerine atlaması ile uyandım. Çok korktum. Bayağı sert atladı.Bebegimin harekerlerini şükür hissediyorum. O yüzden doktora gitmedim. Eşime söyledim birşey olmaz dedi. Onun bu rahatlığı beni deli ediyor. Adam çok rahat hic korku yok.
Çok guzel gozukuyor hangi sitede acaba
Elimden geldigince olmaya calisiyorum. Bu süreçte kızımı da uzmemeye çalışıyorum. Yine olan bana oluyor.Sen de rahat olmaya çalış son zamanlarda bebek kendini ekstra koruyor. Merdivenden düşenler duydum hiç bir şey olmuyor çoğu zaman Allah korusundikkat edin yine de
ben geçen hafta gittim bu cumartesi yine gideceğim. kesinlikle çok çeşit var ve uygun fiyat. mağaza mağaza dolaşıp tüm beğendiklerinizin fiyatını not edin,en uygununu bulun. lohusa geceliği için de çok çeşit var içeride benim onlara bakmaya fırsatım olmalı ama nasıllar bilmiyorum.Eminönü'nde ki havuzluhan çok uygun ve çok çeşit var diyorlar? Bu sıcaklarda gitmeye değer mi? Giden arkadaşlar???
Bir de ben gecelik pijama ve sabahlık takımını trendyolldan beğendim bugün sipariş vereceğim. Trendyolldan gecelik alan var mı?
Ben almıştım canım, ama sonra daha uygun olanları da bulmuştum, geri vermedim ama o ara iş yoğundu.Eminönü'nde ki havuzluhan çok uygun ve çok çeşit var diyorlar? Bu sıcaklarda gitmeye değer mi? Giden arkadaşlar???
Bir de ben gecelik pijama ve sabahlık takımını trendyolldan beğendim bugün sipariş vereceğim. Trendyolldan gecelik alan var mı?
Eminönü'nde ki havuzluhan çok uygun ve çok çeşit var diyorlar? Bu sıcaklarda gitmeye değer mi? Giden arkadaşlar???
GİDenlerden duyduğuma göre asansörlü klimalı yerlermiş şu sıcaklarda gidilebilir bence.Eminönü'nde ki havuzluhan çok uygun ve çok çeşit var diyorlar? Bu sıcaklarda gitmeye değer mi? Giden arkadaşlar???
Ben araştırdım kesinlikle ortapedik olmamalı ,çok yumuşak ya da sert olmamalı. En sahliklisi yün ve pamuk olanlar diye okuyunca satın almaktan vazgeçtik. Beşiği ikeadan aldık 60*120 ölçülerinde annem yün döşek yapacak. Yorgan ve yastığı da yün olacak.belki bir uyku seti de döşek hariç pamuklu almayı düşünüyorum.
Bende de büyük olarak odasina hali ve anne yani besige yatak olayi kaldı.. Artik halletmem lazimAnne yanı beşiğin içine babynest koyabilirsin yeniden yatak almak istersen de kullanacağın beşikle aynı boy olursa dha uzun süre kullanırsın. Bende de anne yanı beşik kaldı bir tek
asansör var mıydı görmedim ama biz gittiğimizde klima çalışmıyorduGİDenlerden duyduğuma göre asansörlü klimalı yerlermiş şu sıcaklarda gidilebilir bence.
Sen de rahat olmaya çalış son zamanlarda bebek kendini ekstra koruyor. Merdivenden düşenler duydum hiç bir şey olmuyor çoğu zaman Allah korusundikkat edin yine de
Evet 32 artı 0.. Sen ne yapacaksın... Ben eylülde seminere gideyım dıyorum. 37 ye kadar çalısayım anca dönemi kapatıyoruz dogum ıznıyle... Ben 26 agustosta 32 artı 1 olup çalışabilir raporu alcam. 9 aylulde okul acılıyor 34 hafta olucam acaba 2 hafta idare edebilir mıyım dıyorum.. Ocaktakı rapor hakkımı öldürmek istemiyorum... En azından 2.dönem işe başlamaktansa bes bes rapor kullanmak ıstıyorum.M miraclemiracle cnm 32. Haftadami aliyorduk biz çalisabilir raporu
asansör var mıydı görmedim ama biz gittiğimizde klima çalışmıyorduhatta hanın içinde sigara içen kadınlar bile vardı yani
ben geçen hafta gittim bu cumartesi yine gideceğim. kesinlikle çok çeşit var ve uygun fiyat. mağaza mağaza dolaşıp tüm beğendiklerinizin fiyatını not edin,en uygununu bulun. lohusa geceliği için de çok çeşit var içeride benim onlara bakmaya fırsatım olmalı ama nasıllar bilmiyorum.
sadece yalnız gitmeyin çok kalabalık oluyor insan bunalıyor
Ben 2 hamilelikte hıc bu kadar hareket edeni görmedim. İlk oğlum karnımda o kadar tembeldı ki sürekli saglık ocagına ses dınelemeye giderdim. Sürekli cıkolata yerdim karnıma vururdum yok hareket yok kafayı yerdim.. Şimdi oğlum 6 yasında yerinde durmuyor tam fırlama... Bu hamılelıgımde akşam 5 de baslayıp gece yatana kadar tekmeler Hele ki tatlı yediysem ıcımde volkan patlıyor gıbı. Artık dısardan da göruluyor. Birden sıvrileşiyor, tekmeleri vurunca eşim de cocuklara görüyor.. Sabahları da kalk dıye uyandırıyor acıkıyor sanırımCanım benim de çok aşırı hissettiğim bir hareketlilik olmadı genelde, öyle uykudan uyandıracak kadar şiddetli tekmeler ya da mideye mesaneye doğru baskı falan hiç olmadı. Doktora gidince de sormuştum sıkıntı mı var acaba diye ekrandan gösterip dinletmişti hareketlerini, onları bile hissetmemiştimBakalım doğunca da sakin olacaklar mı
Çok geçmiş olsun benim arkadasa hamilelgınde 3 kere düştü. 2 si popo üstune biri karnının üstüne.. Ama birsey olmadı. Ben de artık karnım büyüdü düz sandalet, babet giyeyim dedim. Onlarla takıldım az kalsın düşüyordum ben de düz tabanla yürüyememBende iki hafta önce düştüm.. Allahtan kıçustu düştüm.. Hafifce düştüm.. Bi de sag bacagim popomun altina geldi destek görevi gördübisey hissetmedim ama noolur noolmaz diye hastaneye gittik iki gün hastanede gozetimdeydim.. Kalp atislari hep kontrol edildi.. Sonunda bisey cikmadi tabi cok pimpiriklenmedik ama icimiz rahat etsin diye gittik hastaneye
Çok geçmiş olsun benim arkadasa hamilelgınde 3 kere düştü. 2 si popo üstune biri karnının üstüne.. Ama birsey olmadı. Ben de artık karnım büyüdü düz sandalet, babet giyeyim dedim. Onlarla takıldım az kalsın düşüyordum ben de düz tabanla yürüyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?