Açıkçası ilk adım ayakkabılarının bile ortapedik olmasını onaylamiyorlar. Biz ebeveynler olarak en iyi olsun istiyoruz ortapedik olanların en iyi olduğunu düşünüyoruz ve söz konusu meleklerimiz olunca gözümüz hiç bir şey görmüyor. Ben ayakkabı alırken 21-22 numara aldım ortapedik ama ilk adım değil neticede ve dikkat ettiğim en önemli unsur ayakkabının yumuşak olması yumuşak derken çocuk ayakkabıyı kendi yonetebilmeli.konuyla alakasız oldu ama aklıma gelince yazayım dedimBende yatak yaptrcam ya anneme yada kayinvalideme sanirim.. Zaten odasina aldığımız beşigin yatagi var.. Belli bi süre sonra orada yatar.. Kemikleri otururken saglikli yatakta yatsin istiyorum
Merhaba, ayakkabı hangisinden almıştınız?Açıkçası ilk adım ayakkabılarının bile ortapedik olmasını onaylamiyorlar. Biz ebeveynler olarak en iyi olsun istiyoruz ortapedik olanların en iyi olduğunu düşünüyoruz ve söz konusu meleklerimiz olunca gözümüz hiç bir şey görmüyor. Ben ayakkabı alırken 21-22 numara aldım ortapedik ama ilk adım değil neticede ve dikkat ettiğim en önemli unsur ayakkabının yumuşak olması yumuşak derken çocuk ayakkabıyı kendi yonetebilmeli.konuyla alakasız oldu ama aklıma gelince yazayım dedim
Ayakkabı dünyasından aldım 50 TL inanılmaz bi indirim vardı. Ankara'da outleti var İstanbul yolu üzerinde. Ankara'da olanlar kesinlikle gitsinler. Biz aile ziyaretine gittik oradan almıştıkMerhaba, ayakkabı hangisinden almıştınız?
Her şey sürpriz olacak zaten kesin canımBen 2 hamilelikte hıc bu kadar hareket edeni görmedim. İlk oğlum karnımda o kadar tembeldı ki sürekli saglık ocagına ses dınelemeye giderdim. Sürekli cıkolata yerdim karnıma vururdum yok hareket yok kafayı yerdim.. Şimdi oğlum 6 yasında yerinde durmuyor tam fırlama... Bu hamılelıgımde akşam 5 de baslayıp gece yatana kadar tekmeler Hele ki tatlı yediysem ıcımde volkan patlıyor gıbı. Artık dısardan da göruluyor. Birden sıvrileşiyor, tekmeleri vurunca eşim de cocuklara görüyor.. Sabahları da kalk dıye uyandırıyor acıkıyor sanırım
Keşke benim meleğim de biraz uyusa . Gece gündüz hareketli üstelik artık bir çok gebe bu dönemlerde hareketlerde azalma gozluyor benimki iyice kuvvetleniyor. Uykudan gözlerim sızlıyor ama rahat vermiyor ki dinleneyim. Geçenlerde hem gece hem gündüz uyuyabilmistim inanılmaz bi mutluluk oldu ama şuan üç gündür hep en fazla 3 saatlik uykuyla geçiriyorum günleri . Gece uyuyamayinca sinirlerim bozuluyo ağlıyorum. Daha bebek doğru düzgün kilo almadı bile yani ilerleyen haftalar nasıl olacak bilmiyorumHer şey sürpriz olacak zaten kesin canımHareketi bizim gibi çok olmayanların içi ferah olsun diye açıklamıştım ben de açıkçası, insan endişeleniyor ilk hamilelikte sıkıntı mı var diye.
Allah yardımcınız olsun, inşallah gece uykularınız düzelir hiç olmazsaKeşke benim meleğim de biraz uyusa . Gece gündüz hareketli üstelik artık bir çok gebe bu dönemlerde hareketlerde azalma gozluyor benimki iyice kuvvetleniyor. Uykudan gözlerim sızlıyor ama rahat vermiyor ki dinleneyim. Geçenlerde hem gece hem gündüz uyuyabilmistim inanılmaz bi mutluluk oldu ama şuan üç gündür hep en fazla 3 saatlik uykuyla geçiriyorum günleri . Gece uyuyamayinca sinirlerim bozuluyo ağlıyorum. Daha bebek doğru düzgün kilo almadı bile yani ilerleyen haftalar nasıl olacak bilmiyorum
Trendyoldan bir çok şey alıyorum sıkıntısız geliyor canım gecelik almadım ama oda gelecektir hayırlı olsunEminönü'nde ki havuzluhan çok uygun ve çok çeşit var diyorlar? Bu sıcaklarda gitmeye değer mi? Giden arkadaşlar???
Bir de ben gecelik pijama ve sabahlık takımını trendyolldan beğendim bugün sipariş vereceğim. Trendyolldan gecelik alan var mı?
Kirmizi olanini babymall dan aldim ben de:)600 e almistim 2 ay oldu sanirim...henuz kurmadık bakalim...ama gayet guzel 70×120 genis iciPierre Cardin Bubba Oyun Parkı 70x120 Cm - Yeşil | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/pierre-cardin-bubba-oyun-parki-70x120-cm-prc-822-yesilwww.babymall.com.tr
Trendyol canım Trendyol
Biz de kızın odaya halı aldık Trendyoldan, halı zaten vardı kalın kışlık gibi çocuk odası belli olsun diye bunu aldım ince toz çıkarmayanlardan
Trendyolda acayıp bebek kıyafetlerine indirim vardı.. 29 tlye ıkılı takımlar 34 tlye harika takımlar vardı. Ben hep trendyolda morhıpodan alıyorum.. Cunku e bebege ya da kıyafet magazasında güzel şeyler kalmamış oluyor... Özellikle hummel ayakkabılara müthiş indirim var. Oğluşlara 107 tlye aldıkTrendyol canım Trendyol
Biz de kızın odaya halı aldık Trendyoldan, halı zaten vardı kalın kışlık gibi çocuk odası belli olsun diye bunu aldım ince toz çıkarmayanlardan
Cok tatliymissbizde siparis verdik halinin.Bulutlarin rengi mint ve acik sari olarak degistirdik.Imalathaneye gittik hali icin.Evlenirken bir vivense hali faciam var da ondan kimse guvenemiyor bana bu konuda
Ben de gecen gun oturdum tek basima 13.kilo yaptim ama asla.yetmez.Cok az sise cikti.Bi de aliskanlik bizim sise yapma islemi cok zahmetli.Kabuklari soy-suyunu ,cekirdegini cikart- minik minik dogradiktan sonra kaynat.Tek basimayim diye dogramadim artik rondodan gecirdim.Bu defa da boyle yiyelim bakalim.
Bende de aynı oluyor artık eskisi kadar kıpır kıpır değil. Gün içinde eskisi kadar sık hissetmiyorum hareketlerini.
Bebekler bu haftalarda daha uzun süreler uyuyarak geçirirmiş. Uyku hormonu daha hızlı büyümesini sağlarmış
2-3 hafta kaldi 30'a.Yandim ben o zaman bu anksiyeteyle.Tekme hissettikce rahatliyorum cunku.2 gundur cok siddetli tepik hissetmedim.Hele alttakini pek hissedemedim..Icim icimi yedi esime demedim.Saglik ocagina gittim kalp atislarini dinlemeye.Su haftaya kadar olmayan hormonlarin tavan sanirim.Ebe alttaki bebegi dinletirken bir aglamaya basladim.Tutamiyorum ama kendimi.Kadincagiz nasil sakinlestirecegini sasirdi.
Hanımlar bisey danisacagim.. Ben anne yani beşiği büyük aldim.. 60x120 internetten siparisiyle aldim.. Ama gelen yatak süngerbebeğe nasıl bir yatak almalıyım karar veremiyorum? Sepet besiklerde de normal ortopedik yataklar olmuyo bildigim kadaryla.. Acaba sungerle mi kullansam diyorum.. Üstüne yün şilte yaptirsam mi acaba kayinvalideme diyorum... Cok kararsızım.. Siz ne yaptiniz? Yatak seçimi de ne cok yumusak nede sert olmaliymis
Olmadı menemenlik olarak 10 kg yaparım 5 kg kadarda doğrayıp buzluğa atarım diyorum çok yerimde yok dolaba hepsini sığdırmaya çalışıyorumKız kardeşime de yapacağız oda hamile doğum yakın hepimize yapacağımızdan zorlanmayalım diyorum daha buzluğa bayramdan sonra köfte falan yoğurulup atılacak börek kurabiye falan
Ablamın bir yaşında kızı var giyemediği o kadar çok kıyafet bize kaldı ki ben de çok fazla almadım. e-bebekten en çok şu iç zıbınları falan aldım baya uyguna satıyolardı ama trendyolda bulunsun aklımda çok teşekkür ederimTrendyolda acayıp bebek kıyafetlerine indirim vardı.. 29 tlye ıkılı takımlar 34 tlye harika takımlar vardı. Ben hep trendyolda morhıpodan alıyorum.. Cunku e bebege ya da kıyafet magazasında güzel şeyler kalmamış oluyor... Özellikle hummel ayakkabılara müthiş indirim var. Oğluşlara 107 tlye aldık
Vallahi Allah kolaylık versin her hafta ufaktan birini yapıp kaldırsak anca yetişilir insan bir anda yüklenmek istemiyor kendine ağırlıktanAman olsun ya yapmışsın daha ne olacak ellerine sağlık
Valla benim kızce sabah 8 12 arası biraz sakin onun dışında gece gündüz sürekli bi oraya bi buraya tekmeler dayanmalar maşallah hareket ettikçe insan rahatlıyor
Ay canım ya oluyor bazen boşver ağlayıp rahatlamışsın. Kalp atışı da duymuşsun stres yapmamaya çalış
Yün olmaz cnm. En iyi sünger diyorlar aslında
Ooo iş cok börek çörek derken dünya şey bekliyor bizi
Benim ilk oğlumun eskilerini hep 2. Giydi. Artık 3. Biraz zor giyer. Bir de her can bir nefes diye düşünüyorum Az da olsa yenisi olsun. Ortanca kuzuma da şimdi hep alıyorum. İlerde bana demesinler abimin eskılerıyle buyudum dıye. Hepsine eşit şekilde alıyorum. Morhıpoda da çok güzel şeyler varAblamın bir yaşında kızı var giyemediği o kadar çok kıyafet bize kaldı ki ben de çok fazla almadım. e-bebekten en çok şu iç zıbınları falan aldım baya uyguna satıyolardı ama trendyolda bulunsun aklımda çok teşekkür ederim
Aldım tabi ki ben de yeni ama çok değil, önce yenileri lazım olursa kuzenden gelenleri artık. ay ben hatırlıyorum abimin pantolonlarını bile giymiştim ya koca koca nefret ederdimBenim ilk oğlumun eskilerini hep 2. Giydi. Artık 3. Biraz zor giyer. Bir de her can bir nefes diye düşünüyorum Az da olsa yenisi olsun. Ortanca kuzuma da şimdi hep alıyorum. İlerde bana demesinler abimin eskılerıyle buyudum dıye. Hepsine eşit şekilde alıyorum. Morhıpoda da çok güzel şeyler var
Ben de öğretmenim. 26 agustosta 32 artı 0 da çalışır raporu alıp okula vercem. 1 eylülde başlayacağım. 37 ye kadar gıdebılırsrm gıdecegım. İlk dönemi 8 artı dogum öncesi 5 haftayı da aktar am tam dönemi kapatıyorum..... Aslında 32 de calıçıp raporu alan arkadaslar 5 yıl once 5 gun 5 gun aile hekimden baska hastalık raporu aldı ve 37 ye kadar gelmedı ama 37 de doğum ıznıne ayrıldılar. Ama şimdi öyle olmuyormuşKizlar icinizde ogretmen olan var mi...benim dogum oncesi izin yaz tatiline denk geliyor...12 agustosta 32 haftam doluyor...eylul 1 de 35 haftalik olcak...dogum oncesi izin dogum sonrasına hic mi aktarilamiycak...bilgisi olan var mi
Evet 32 artı 0.. Sen ne yapacaksın... Ben eylülde seminere gideyım dıyorum. 37 ye kadar çalısayım anca dönemi kapatıyoruz dogum ıznıyle... Ben 26 agustosta 32 artı 1 olup çalışabilir raporu alcam. 9 aylulde okul acılıyor 34 hafta olucam acaba 2 hafta idare edebilir mıyım dıyorum.. Ocaktakı rapor hakkımı öldürmek istemiyorum... En azından 2.dönem işe başlamaktansa bes bes rapor kullanmak ıstıyorum.
Vallahi Allah kolaylık versin her hafta ufaktan birini yapıp kaldırsak anca yetişilir insan bir anda yüklenmek istemiyor kendine ağırlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?