2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende yatak yaptrcam ya anneme yada kayinvalideme sanirim.. Zaten odasina aldığımız beşigin yatagi var.. Belli bi süre sonra orada yatar.. Kemikleri otururken saglikli yatakta yatsin istiyorum
Açıkçası ilk adım ayakkabılarının bile ortapedik olmasını onaylamiyorlar. Biz ebeveynler olarak en iyi olsun istiyoruz ortapedik olanların en iyi olduğunu düşünüyoruz ve söz konusu meleklerimiz olunca gözümüz hiç bir şey görmüyor. Ben ayakkabı alırken 21-22 numara aldım ortapedik ama ilk adım değil neticede ve dikkat ettiğim en önemli unsur ayakkabının yumuşak olması yumuşak derken çocuk ayakkabıyı kendi yonetebilmeli.konuyla alakasız oldu ama aklıma gelince yazayım dedim

Merhaba, ayakkabı hangisinden almıştınız?

Her şey sürpriz olacak zaten kesin canım Hareketi bizim gibi çok olmayanların içi ferah olsun diye açıklamıştım ben de açıkçası, insan endişeleniyor ilk hamilelikte sıkıntı mı var diye.

Her şey sürpriz olacak zaten kesin canım Hareketi bizim gibi çok olmayanların içi ferah olsun diye açıklamıştım ben de açıkçası, insan endişeleniyor ilk hamilelikte sıkıntı mı var diye.
Keşke benim meleğim de biraz uyusa . Gece gündüz hareketli üstelik artık bir çok gebe bu dönemlerde hareketlerde azalma gozluyor benimki iyice kuvvetleniyor. Uykudan gözlerim sızlıyor ama rahat vermiyor ki dinleneyim. Geçenlerde hem gece hem gündüz uyuyabilmistim inanılmaz bi mutluluk oldu ama şuan üç gündür hep en fazla 3 saatlik uykuyla geçiriyorum günleri . Gece uyuyamayinca sinirlerim bozuluyo ağlıyorum. Daha bebek doğru düzgün kilo almadı bile yani ilerleyen haftalar nasıl olacak bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun, inşallah gece uykularınız düzelir hiç olmazsa

Trendyoldan bir çok şey alıyorum sıkıntısız geliyor canım gecelik almadım ama oda gelecektir hayırlı olsun

Trendyol canım Trendyol

Biz de kızın odaya halı aldık Trendyoldan, halı zaten vardı kalın kışlık gibi çocuk odası belli olsun diye bunu aldım ince toz çıkarmayanlardan

Cok tatliymiss bizde siparis verdik halinin.Bulutlarin rengi mint ve acik sari olarak degistirdik.Imalathaneye gittik hali icin.Evlenirken bir vivense hali faciam var da ondan kimse guvenemiyor bana bu konuda

Eklentiler

• IMG-20190729-WA0028.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 56
Trendyol canım Trendyol

Biz de kızın odaya halı aldık Trendyoldan, halı zaten vardı kalın kışlık gibi çocuk odası belli olsun diye bunu aldım ince toz çıkarmayanlardan
Trendyolda acayıp bebek kıyafetlerine indirim vardı.. 29 tlye ıkılı takımlar 34 tlye harika takımlar vardı. Ben hep trendyolda morhıpodan alıyorum.. Cunku e bebege ya da kıyafet magazasında güzel şeyler kalmamış oluyor... Özellikle hummel ayakkabılara müthiş indirim var. Oğluşlara 107 tlye aldık

Cok tatliymiss bizde siparis verdik halinin.Bulutlarin rengi mint ve acik sari olarak degistirdik.Imalathaneye gittik hali icin.Evlenirken bir vivense hali faciam var da ondan kimse guvenemiyor bana bu konuda

Sizin de çok tatlıymış halı
Ben vivenseyi hep çok sevdim ama hiç güvenip alamadım, otuz kere showroomlarını gezdim ama eve yakın diye içimde kalmasın:)

Aman olsun ya yapmışsın daha ne olacak ellerine sağlık

Valla benim kızce sabah 8 12 arası biraz sakin onun dışında gece gündüz sürekli bi oraya bi buraya tekmeler dayanmalar maşallah hareket ettikçe insan rahatlıyor

Ay canım ya oluyor bazen boşver ağlayıp rahatlamışsın. Kalp atışı da duymuşsun stres yapmamaya çalış

Yün olmaz cnm. En iyi sünger diyorlar aslında

Ooo iş cok börek çörek derken dünya şey bekliyor bizi

Ablamın bir yaşında kızı var giyemediği o kadar çok kıyafet bize kaldı ki ben de çok fazla almadım. e-bebekten en çok şu iç zıbınları falan aldım baya uyguna satıyolardı ama trendyolda bulunsun aklımda çok teşekkür ederim

Vallahi Allah kolaylık versin her hafta ufaktan birini yapıp kaldırsak anca yetişilir insan bir anda yüklenmek istemiyor kendine ağırlıktan

Benim ilk oğlumun eskilerini hep 2. Giydi. Artık 3. Biraz zor giyer. Bir de her can bir nefes diye düşünüyorum Az da olsa yenisi olsun. Ortanca kuzuma da şimdi hep alıyorum. İlerde bana demesinler abimin eskılerıyle buyudum dıye. Hepsine eşit şekilde alıyorum. Morhıpoda da çok güzel şeyler var

Kizlar icinizde ogretmen olan var mi...benim dogum oncesi izin yaz tatiline denk geliyor...12 agustosta 32 haftam doluyor...eylul 1 de 35 haftalik olcak...dogum oncesi izin dogum sonrasına hic mi aktarilamiycak...bilgisi olan var mi

Aldım tabi ki ben de yeni ama çok değil, önce yenileri lazım olursa kuzenden gelenleri artık. ay ben hatırlıyorum abimin pantolonlarını bile giymiştim ya koca koca nefret ederdim

Kizlar icinizde ogretmen olan var mi...benim dogum oncesi izin yaz tatiline denk geliyor...12 agustosta 32 haftam doluyor...eylul 1 de 35 haftalik olcak...dogum oncesi izin dogum sonrasına hic mi aktarilamiycak...bilgisi olan var mi
Ben de öğretmenim. 26 agustosta 32 artı 0 da çalışır raporu alıp okula vercem. 1 eylülde başlayacağım. 37 ye kadar gıdebılırsrm gıdecegım. İlk dönemi 8 artı dogum öncesi 5 haftayı da aktar am tam dönemi kapatıyorum..... Aslında 32 de calıçıp raporu alan arkadaslar 5 yıl once 5 gun 5 gun aile hekimden baska hastalık raporu aldı ve 37 ye kadar gelmedı ama 37 de doğum ıznıne ayrıldılar. Ama şimdi öyle olmuyormuş

Bence dayanırsın sayılı gün diye bakarsın hep bu hafta da bitsin bitecek falan diye al haklarını sonrası daha önemli bence bende 16 Ağustos’ta çalışabilir raporu almaya gidecegim kısmetse

Vallahi Allah kolaylık versin her hafta ufaktan birini yapıp kaldırsak anca yetişilir insan bir anda yüklenmek istemiyor kendine ağırlıktan

Aynen cnm birden yüklenmek zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…