Benim artık cok belim agrımaya basladı kızlar sanırım bebekten değilde kilodan :/ nerdeyse 9 kilo aldım artık iyice ödemde çoğaldı yakında yuvarlanır giderim ise
Kizlar icinizde ogretmen olan var mi...benim dogum oncesi izin yaz tatiline denk geliyor...12 agustosta 32 haftam doluyor...eylul 1 de 35 haftalik olcak...dogum oncesi izin dogum sonrasına hic mi aktarilamiycak...bilgisi olan var mi
Benim de 10 Ağustos’a denk geliyor ama maalesef yasal olan durum, yaz tatiline denk gelen izinlerin Doğum sonrasına aktarılmaması. Ama yine de bazı ilçe milli eğitimler ekleme yapıyorlarmış. Ben ücretsiz izin kullanmayı düşündüğüm için okula hiç başlamamayı düşünüyorum şu an
Benim artık cok belim agrımaya basladı kızlar sanırım bebekten değilde kilodan :/ nerdeyse 9 kilo aldım artık iyice ödemde çoğaldı yakında yuvarlanır giderim ise
9 kilo çok değil canım ama yine de insan ağırlaşıyor. Kiloların dağılımı eşit olmadığı için haliyle genelde bel ve sırt ağrıları çoğalıyor. Ben de fenalardayım
Benim de 10 Ağustos’a denk geliyor ama maalesef yasal olan durum, yaz tatiline denk gelen izinlerin Doğum sonrasına aktarılmaması. Ama yine de bazı ilçe milli eğitimler ekleme yapıyorlarmış. Ben ücretsiz izin kullanmayı düşündüğüm için okula hiç başlamamayı düşünüyorum şu an
Aynı şey benim de aklıma geldi İnsanı zorla hileye başvurtuyorlar. Bi de ben Antalya’dan beni hiç bilmeyen bi doktordan alacağım raporu. Zaten normalde de 2-3 gün geriden geliyorduk biz, geç döllenme durumlarından dolayı. Şeytan diyor ki doktor sat sorduğunda kendine göre bi tarih uydur
Kizlar icinizde ogretmen olan var mi...benim dogum oncesi izin yaz tatiline denk geliyor...12 agustosta 32 haftam doluyor...eylul 1 de 35 haftalik olcak...dogum oncesi izin dogum sonrasına hic mi aktarilamiycak...bilgisi olan var mi
Ayy maşallah bende bezelye ve barbunya attım.. Annem köy makarnasi yapti.. 4 pişirim o oldu.. Bu hafta tarhana yapcak annem hayirlisiyla.. Domateslerde annemden canim anam gariban anam bende börek kek poaca kurabiye mozaik pasta yapip atcam buzluga inşallah.. Tabi kendimi yerimden kaldirirsam
İyki anneler var Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Benmde annem yirmi kilo domates yapti bana. Bende beş kilo taze fasulye yaptım domates le kavurup posetleyip difrize attm. Ondort poşet çıktı. Taze meyve alıp aticam buzluğa doğum sonrası hoşaf için. Bide pogca kurabiye yapıp aticaz annemle inşallah.
Bende bugün ebebek den toplu alışveriş yaptım avent cam biberon, avent emzik, banyo takımı küveti falan, omron ateş ölçer, göğüs pedi, ıslak mendil, bez vs vs
Eve gelince yine az geldi şimdi oturup liste yapacağım youtube da videolar çok yardımcı oluyor bebek alışverişi hastane çantası videoları.
Bende bugün ebebek den toplu alışveriş yaptım avent cam biberon, avent emzik, banyo takımı küveti falan, omron ateş ölçer, göğüs pedi, ıslak mendil, bez vs vs
Eve gelince yine az geldi şimdi oturup liste yapacağım youtube da videolar çok yardımcı oluyor bebek alışverişi hastane çantası videoları.
Terlik oysho dan alıcam ben sade düz terlikler var süslü ya da çiçekli istemedim aklınızda olsun düşünürseniz sade modelleri.
Kapı süsü de makrome yaptırdım internetten.
Günaydın kızlar.
Aldığım kumaşları dikince paylasmamı isteyen arkadaşlar olmuştu. Pazen ve müslin olanları diktim. Pazenleri arkalı önlü yaptım. Yumuşacık oldu. Müslin ince olsun diye tek taraflı diktim. Sadece ütüsü kaldı. Eki Görüntüle 2293808
Eki Görüntüle 2293809
Eki Görüntüle 2293810
Terlik oysho dan alıcam ben sade düz terlikler var süslü ya da çiçekli istemedim aklınızda olsun düşünürseniz sade modelleri.
Kapı süsü de makrome yaptırdım internetten.
Terlik için marka bakmadim daha rahat daha sonra evdede kullanbilecegim bişey istiyorum. Kapı süsü için evime yakın süs parti malzemeleri satan bı dukkan var oraya yaptircam. Oysho ya bı bakayim
Ben ilk adım ayakkabısını vicco dan aldım. Sonraki bütün ayakkabilarini nike aldım. Cok hafif sanki ayaginda ayakkabi yok gibi. Cok rahat etti. Simdi hicbir ayakkabiyi istemiyor onu istiyor.
Aynı şey benim de aklıma geldi İnsanı zorla hileye başvurtuyorlar. Bi de ben Antalya’dan beni hiç bilmeyen bi doktordan alacağım raporu. Zaten normalde de 2-3 gün geriden geliyorduk biz, geç döllenme durumlarından dolayı. Şeytan diyor ki doktor sat sorduğunda kendine göre bi tarih uydur
Valla canım kendi drum vermesse başka dra gıdıp alırım. 4 günle kaçıramam.ne saçma şey ya. Zaten 1.çocuk mayıs 2.cocuk temmuz da dogdu tum dogum izni yaa geldi. Bunda öyle olmayacak... Tüm öğretmenler Nisan gıbı gebe kalıp ocakta dogurur, bana herkes guler.. Temmuzda mayısta cocuk mu dogurulur. Sanki bizimki ha deyince oluyor da, ben de elimde takvime cocuk yapayım
Kızlar bende karnımın alt tarafı böyle geriliyor baskı şişlik gibi tuhaf bir oluyor sonra rahatlıyor sonra tekrar oluyor bu kasılma mı, bebeğin dönme hareketimi çok tuhaf endişelendiriyor beni, o an alttan çıkçak gibi baskı hissediyorum bir 30 olsam biraz rahatlıycam şuan 27+5
Birde sık sık tuvaletimin gelmesi beni çok zorluyor idrar kaçırıyorum sürekli... Allah hepimizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun. Bayramdan sonraki hafta ciğer geliştirici iğne vurcak doktor 30 olunca...
Ben ilk adım ayakkabısını vicco dan aldım. Sonraki bütün ayakkabilarini nike aldım. Cok hafif sanki ayaginda ayakkabi yok gibi. Cok rahat etti. Simdi hicbir ayakkabiyi istemiyor onu istiyor.
Tesekkur ederim. Tavsiye ederim bence al ve diktir. 10 cocuk büyür bununla.