Cnm yün yatakları Doktorlar tavsiye etmiyor. İlk oğlumda Ikea bebek yatağı almıştım 60*120 şimdiki için park yatağa jokerden aldım baby jem marka galiba emin değilimHanımlar bisey danisacagim.. Ben anne yani beşiği büyük aldim.. 60x120 internetten siparisiyle aldim.. Ama gelen yatak süngerbebeğe nasıl bir yatak almalıyım karar veremiyorum? Sepet besiklerde de normal ortopedik yataklar olmuyo bildigim kadaryla.. Acaba sungerle mi kullansam diyorum.. Üstüne yün şilte yaptirsam mi acaba kayinvalideme diyorum... Cok kararsızım.. Siz ne yaptiniz? Yatak seçimi de ne cok yumusak nede sert olmaliymis
Bende bugün ebebek den toplu alışveriş yaptım avent cam biberon, avent emzik, banyo takımı küveti falan, omron ateş ölçer, göğüs pedi, ıslak mendil, bez vs vs
Eve gelince yine az geldişimdi oturup liste yapacağım youtube da videolar çok yardımcı oluyor bebek alışverişi hastane çantası videoları.
Birde sık sık tuvaletimin gelmesi beni çok zorluyor idrar kaçırıyorum sürekli... Allah hepimizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun. Bayramdan sonraki hafta ciğer geliştirici iğne vurcak doktor 30 olunca...
Valla canım kendi drum vermesse başka dra gıdıp alırım. 4 günle kaçıramam.ne saçma şey ya. Zaten 1.çocuk mayıs 2.cocuk temmuz da dogdu tum dogum izni yaa geldi. Bunda öyle olmayacak... Tüm öğretmenler Nisan gıbı gebe kalıp ocakta dogurur, bana herkes guler.. Temmuzda mayısta cocuk mu dogurulur. Sanki bizimki ha deyince oluyor da, ben de elimde takvime cocuk yapayım
Canim idrar kacirma yok ama akinti ve sık sık tuvalete cikma var. Ikinci yasam alanim gibi bir sey oldu tuvalet :)
Benim son adet tarihim 18 Ocak. Ve buna göre 32+0 tarihim de 30 Ağustos resmi tatilAaaa ne sacma ben 4 günle mi kaçıracagım.. Ne saçma.. O zaman dra desem 1 eylülde bana 32 hafta raporu verir mi ki
Akinti ne renk ? Benim de cok fazla var akintim.Kasinti,kizariklik yok.Sanki mantar oldu yine.
Benim son adet tarihim 18 Ocak. Ve buna göre 32+0 tarihim de 30 Ağustos resmi tatilBir gün önce raporumu alsam bir şey farkeder mi? Kaciracagimiz şey 1.donemin tamamen kapanacagi tarih mi? Yani okul 17 ocakta kapanicak, benim raporumun bitisi ise son ana dek gidersem,16 Ocak olucak öyle olmuyor mu?
Bir sorum daha var öğretmen arkadaşlarım..Birinci dönemi doğum izniyle kapattığımizda okulun son gününe denk geliyorsa, sömestrda işe başlamış gözüküp, 2.donem başı ucretsiz izne ayrılma hakkımız var mı? Çok karışık sordum
Çok güzel görünüyor, şimdiden merak ettikKapi susu malzemelerimi isimlikleri yaptirdim ,makromeleri aldim.Bitince paylasirim.
Iki minige de ayri ayri yapiyorum.Fotodaki gibi olucak.Tek fark arkasina pilli led yerlestirmeyi dusunuyorim.Simdilik hersey yolunda.Umarim bitince de guzel olur yoksa siparis yollari gorunur bana da
Bir gün önce raporunuzu alsanız farketmez, izin hesaplanırken ona göre hesaplanır. Eğer doktorunuz bir gün sonra verirse 32+0 olarak, daha karlı olabilir sizin içinBenim son adet tarihim 18 Ocak. Ve buna göre 32+0 tarihim de 30 Ağustos resmi tatilBir gün önce raporumu alsam bir şey farkeder mi? Kaciracagimiz şey 1.donemin tamamen kapanacagi tarih mi? Yani okul 17 ocakta kapanicak, benim raporumun bitisi ise son ana dek gidersem,16 Ocak olucak öyle olmuyor mu?
Bir sorum daha var öğretmen arkadaşlarım..Birinci dönemi doğum izniyle kapattığımizda okulun son gününe denk geliyorsa, sömestrda işe başlamış gözüküp, 2.donem başı ucretsiz izne ayrılma hakkımız var mı? Çok karışık sordum
İyki anneler var Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Benmde annem yirmi kilo domates yapti bana. Bende beş kilo taze fasulye yaptım domates le kavurup posetleyip difrize attm. Ondort poşet çıktı. Taze meyve alıp aticam buzluğa doğum sonrası hoşaf için. Bide pogca kurabiye yapıp aticaz annemle inşallah.
Hıcbır sıkıntı olmaz. Sizin 1 gün hıcbırseyi etkilemez. Etkılese bile karne gunu gider yarım saat oturursunuz. 2.dönem de ücretsiz izne ayrılabılırsınızBenim son adet tarihim 18 Ocak. Ve buna göre 32+0 tarihim de 30 Ağustos resmi tatilBir gün önce raporumu alsam bir şey farkeder mi? Kaciracagimiz şey 1.donemin tamamen kapanacagi tarih mi? Yani okul 17 ocakta kapanicak, benim raporumun bitisi ise son ana dek gidersem,16 Ocak olucak öyle olmuyor mu?
Cnm yün yatakları Doktorlar tavsiye etmiyor. İlk oğlumda Ikea bebek yatağı almıştım 60*120 şimdiki için park yatağa jokerden aldım baby jem marka galiba emin değilim
Valla canım annelerin kıymeti ödenmez. Ama imkanınız varsa hiç yormayın annenizi.,bir kadın tutun başında anneniz ya da siz durun.. Yazık onlar da yaşlandı. Oğlan anneleri bir bardağı şuradan şuraya koymazken, ben anneme perde cam ve evimi temizletmem.. Annem bana sürpriz yaptı geldi ve beni şaşırttı. Hep doguma gelcem dıyordu. Bu 2 cocukla ne yapıyor garibim deyıp gelmiş. Bebege de bır suru sey getırmıs. Hadı ortanca abısınınkı yenıydı giydi . Şimdi bu bebek ıyıce eskiyen seyler mı gıysınÇocukların odasını yarın halledeyim dedi senin ıyıce karnın buyumus dedi. Yok anne dedim kadın yapar... Tarhana yapmama, domates sosu yapmama, Recel yapmama kıslıkşaro görunce cok kızdı.. Koca karnına 2 cocukla ne yapıyorsun ben kısılık yapmaya geldim dedi.. Yok anne yavas yavas yaparım dedim sen cocuklara bak dedım., cocuklarla oyna yeter...Valla sagolsun.. Dogumdan öncede evi temizlicez cam tül perde..buyuk temizlik yapcaz.. İyiki annem varbenim ilk bebegim olcak bu.. Dedigi gibi dogunca anlicam sanrm
Ben 9 eylul ve sonraki hafta giderim diye dusunuyorm.sonra zaten 2. Donmde ucretsz izin alicm insEvet 32 artı 0.. Sen ne yapacaksın... Ben eylülde seminere gideyım dıyorum. 37 ye kadar çalısayım anca dönemi kapatıyoruz dogum ıznıyle... Ben 26 agustosta 32 artı 1 olup çalışabilir raporu alcam. 9 aylulde okul acılıyor 34 hafta olucam acaba 2 hafta idare edebilir mıyım dıyorum.. Ocaktakı rapor hakkımı öldürmek istemiyorum... En azından 2.dönem işe başlamaktansa bes bes rapor kullanmak ıstıyorum.
Cnm bizde sen gibiyizKizlar icinizde ogretmen olan var mi...benim dogum oncesi izin yaz tatiline denk geliyor...12 agustosta 32 haftam doluyor...eylul 1 de 35 haftalik olcak...dogum oncesi izin dogum sonrasına hic mi aktarilamiycak...bilgisi olan var mi
Ben istanbul anadolu yakasindayim ve gecen yil bizimle ayni durumda olan arkadaslarmn aktarildi .birisinin seminere kadar 37. Haftasi doldugu icin aktarilmadi belki bundan bahsediyolardrValla ogretmenler , tayinler sayfasina bakiyorum yorumlara.Heryerde uygulama farkli.Kimi artarmis kimi aktaramamis.Benim 26 agustosa geliyor 30.haftam.Belki seminere gidebilirim ama devami zor.Zamaninda gelirlerse minikler bir 4 haftam yaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?