2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evt var cnm ben de oyle yapmayi dusunuyorm

kızlar göğüs pompası alacak mısınız her anne kullanıyor mudur?
Ben almicam bu süreçte çalışmıyorum zaten ama çalışan bir anne iseniz alabilirsiniz.
Gebelik eğitiminde elektrikli olanların süt kanallarına zarar verdiğini söyledi ebelerimiz. Eğer alacaksınız manuel almamızı tavsiye ettiler ancak en sağliklisinin elle sağmakmis. Basit bir tekniği var öğrettiler. O yüzden de gerekli bulmuyorum

Teşekkür ederiim
Hıcbır sıkıntı olmaz. Sizin 1 gün hıcbırseyi etkilemez. Etkılese bile karne gunu gider yarım saat oturursunuz. 2.dönem de ücretsiz izne ayrılabılırsınız
Çok teşekkürler
Bir sorum daha olucakti Fazla bilgisizlik ve tecrubesizlikten
Memurlar maaşlarını önden aliyorlarmis,bu zamana kadar önemli bir ayrıntı değildi benim için
Örnek veriyorum benim iznim 1 ocakta biterse eğer, ben 15 Aralik-15 Ocak maaşımı Aralık ayında aldığım için,1 ocakta ücretsiz izne ayrılırsam, 1 Ocak-15 Ocak arası maaşı yani belli kismini geri ödeyeceğim sanırım?

Bu verdiğim örneğe kendimce bir ayar yapıp şöyle de sorsam
Benim doğum iznim 17 Ocak okullarin kapandığı hafta bitse, somestrda çalışıyor gözüküp, ikinci dönem ücretsiz izne ayrılsam, somestri da devlet maaşa dahil ediyor mu acaba?

İzinler konusu kafamı yakiyor

ama ben sen yazınca annene çok kızıyordum .2 çoçuklu kadın uzaktada niye destek olmuyor diyordum bak şi,di bu olmadı .
ana yüreği işte kimse annenin yerini tutamaz seni el üstünde tutan teyze hala bile olsa yok anam varsa anam var yaparsa anam yapar .

ay valla bu yorum beni anlatıyor sanırım. annem her ihtiyacım olduğunda koşar yardıma gelir,kayınvalidem sormaz bile var mı bir ihtiyacın diye çalışan biriyim bir de. allah razı olsun çok iyidir hiçbir şeyimize karışmaz,ses etmez ama mesela evine gideriz topluca,çıkışta yemek koyar kaplara bir tek görümceme... neymiş görümcem çalışıyormuş evde yemek yapamazmış. görümcemle aynı yaştayız,ben de çalışıyorum ve üstüne hamileyim. gerçi yemek beklediğimden değil ama kapıda her vedalaşmamızda aynı şey,bana bir kez bile sen de ister misin diye sormadı tek beklediğim bu aslında.
eve birini çağırıcam camları sildircem,dolapları temizleticem demiştim anneme ve kayınvalideme. kayınvalidem yorum bile yapmadı,annem ve babam ben işteyken eve gelip temizlik yapmışlar babam bile camlarımı silmiş... yemeğimi yapıp koymuşlar bana sürpriz yapmışlar. eve gelince o kadar duygulandım ki,ağlayacaktım. kayınvalidem çok iyi bir insan da olsa anne yeri apayrı... canım annem iyi ki varsın

Bende böyle kendim yaptım
Nasıl olmuş

Eklentiler

• IMG_20190801_102732.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 67
eline sağlık böylede güzel ama yaprakların yanına birertane daha ekleyip ortadan sallanan ipleri biraz daha mı yapsan nasıl olur .daha dolu dolu dursa güzel olur sanki .
Olabilir aslında
Ben 1 günde bitirmeye çalıştığım için yorulmuştum az yaprak güzel geldi gözüme
Ama artırılabilir

Bende böyle kendim yaptım
Nasıl olmuş

Cok guzelll.Istersen su tüyleri dede taragiyla tara.Tam tüy gibi oluyor.sununle bak.Hatta vaktin varsa o tuylerden 20-25 tane yapip en yakinlarina hediyelik diye dagitabilirsin.Ben oyle yapicam.

Eklentiler

• 15646451549939128523989600082252.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 55
Cok guzelll.Istersen su tüyleri dede taragiyla tara.Tam tüy gibi oluyor.sununle bak.Hatta vaktin varsa o tuylerden 20-25 tane yapip en yakinlarina hediyelik diye dagitabilirsin.Ben oyle yapicam.
Yok taramıcam ya böyle hoşuma gitti denedim bi tane
Hediyelik için böyle yapıyorum..
Bunda da ipi adam bana yanlış satmış
Eve geldim yaptım bi tane taradım arrpsaçı gibi oldu bende geri vermedim devam ettimm

Eklentiler

• IMG_20190706_151946.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 80

Yanlis ip faciasini bende yasadim.Su anda elimde 2 tane kullanilmayacak pamuk makrome var.gidip degistiricem bugun bakalim.Isye acemi olunca tam bilemiyosun hangisiyle yapilir.Deneme yanilmayla anca buldum bende asil kullanilacak makrome cesidini

Yanlis ip faciasini bende yasadim.Su anda elimde 2 tane kullanilmayacak pamuk makrome var.gidip degistiricem bugun bakalim.Isye acemi olunca tam bilemiyosun hangisiyle yapilir.Deneme yanilmayla anca buldum bende asil kullanilacak makrome cesidini
Evet ya bi de satıcılarda çakal olunca güme gidiyorsun.
Başladığım için kıyamadım rengide çok hoşuma gitmişti vermedim geri..
Bögle de güzel oldu zaten yakın çevreme vericem önemli olan el emeğim olması ben profesyonel değilim ki.. Ama bundan sonra düşünüyorum yapıp satmayı

El emegi olmasi cok ayri.Sen kuzenimin de kapi susunu yapmistim..Vaktin varsa en iyisi yapmak
Ahaha esim de diyor ikizlere maddi olarak yetebilmrk icin ek is sart.Gir su ise diyor acalim bi insta diyor. Hee dedim bebeklere baktim butun gun de siparis alip satis yapicam.Iyice huni takarim kafama artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…