- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
Evt var cnm ben de oyle yapmayi dusunuyormBenim son adet tarihim 18 Ocak. Ve buna göre 32+0 tarihim de 30 Ağustos resmi tatilBir gün önce raporumu alsam bir şey farkeder mi? Kaciracagimiz şey 1.donemin tamamen kapanacagi tarih mi? Yani okul 17 ocakta kapanicak, benim raporumun bitisi ise son ana dek gidersem,16 Ocak olucak öyle olmuyor mu?
Bir sorum daha var öğretmen arkadaşlarım..Birinci dönemi doğum izniyle kapattığımizda okulun son gününe denk geliyorsa, sömestrda işe başlamış gözüküp, 2.donem başı ucretsiz izne ayrılma hakkımız var mı? Çok karışık sordum
Bana gore almaya gerek yok. Dogumdan sonra eger gerekirse alırsınız. Alıp sonradan gerekmezse boşa masraf olur.kızlar göğüs pompası alacak mısınız her anne kullanıyor mudur?
Ben almicam bu süreçte çalışmıyorum zaten ama çalışan bir anne iseniz alabilirsiniz.kızlar göğüs pompası alacak mısınız her anne kullanıyor mudur?
Teşekkür ederiimBir gün önce raporunuzu alsanız farketmez, izin hesaplanırken ona göre hesaplanır. Eğer doktorunuz bir gün sonra verirse 32+0 olarak, daha karlı olabilir sizin için16 Ocak’ta Doğum izniniz bitiyorsa 17 Ocak’ta çalışmaya başlamanız gerekiyor onun için de rapor alırsınız hepi topu bir gün. Ücretsiz izin konusunu çok iyi bilmiyorum maalesef
Çok teşekkürlerHıcbır sıkıntı olmaz. Sizin 1 gün hıcbırseyi etkilemez. Etkılese bile karne gunu gider yarım saat oturursunuz. 2.dönem de ücretsiz izne ayrılabılırsınız
Valla canım annelerin kıymeti ödenmez. Ama imkanınız varsa hiç yormayın annenizi.,bir kadın tutun başında anneniz ya da siz durun.. Yazık onlar da yaşlandı. Oğlan anneleri bir bardağı şuradan şuraya koymazken, ben anneme perde cam ve evimi temizletmem.. Annem bana sürpriz yaptı geldi ve beni şaşırttı. Hep doguma gelcem dıyordu. Bu 2 cocukla ne yapıyor garibim deyıp gelmiş. Bebege de bır suru sey getırmıs. Hadı ortanca abısınınkı yenıydı giydi . Şimdi bu bebek ıyıce eskiyen seyler mı gıysınÇocukların odasını yarın halledeyim dedi senin ıyıce karnın buyumus dedi. Yok anne dedim kadın yapar... Tarhana yapmama, domates sosu yapmama, Recel yapmama kıslıkşaro görunce cok kızdı.. Koca karnına 2 cocukla ne yapıyorsun ben kısılık yapmaya geldim dedi.. Yok anne yavas yavas yaparım dedim sen cocuklara bak dedım., cocuklarla oyna yeter...
ay valla bu yorum beni anlatıyor sanırım. annem her ihtiyacım olduğunda koşar yardıma gelir,kayınvalidem sormaz bile var mı bir ihtiyacın diye çalışan biriyim bir de. allah razı olsun çok iyidir hiçbir şeyimize karışmaz,ses etmez ama mesela evine gideriz topluca,çıkışta yemek koyar kaplara bir tek görümceme... neymiş görümcem çalışıyormuş evde yemek yapamazmış. görümcemle aynı yaştayız,ben de çalışıyorum ve üstüne hamileyim. gerçi yemek beklediğimden değil ama kapıda her vedalaşmamızda aynı şey,bana bir kez bile sen de ister misin diye sormadı tek beklediğim bu aslında.Valla canım annelerin kıymeti ödenmez. Ama imkanınız varsa hiç yormayın annenizi.,bir kadın tutun başında anneniz ya da siz durun.. Yazık onlar da yaşlandı. Oğlan anneleri bir bardağı şuradan şuraya koymazken, ben anneme perde cam ve evimi temizletmem.. Annem bana sürpriz yaptı geldi ve beni şaşırttı. Hep doguma gelcem dıyordu. Bu 2 cocukla ne yapıyor garibim deyıp gelmiş. Bebege de bır suru sey getırmıs. Hadı ortanca abısınınkı yenıydı giydi . Şimdi bu bebek ıyıce eskiyen seyler mı gıysınÇocukların odasını yarın halledeyim dedi senin ıyıce karnın buyumus dedi. Yok anne dedim kadın yapar... Tarhana yapmama, domates sosu yapmama, Recel yapmama kıslıkşaro görunce cok kızdı.. Koca karnına 2 cocukla ne yapıyorsun ben kısılık yapmaya geldim dedi.. Yok anne yavas yavas yaparım dedim sen cocuklara bak dedım., cocuklarla oyna yeter...
Ellerine sağlık ya ne güzel olmuşGünaydın kızlar.
Aldığım kumaşları dikince paylasmamı isteyen arkadaşlar olmuştu. Pazen ve müslin olanları diktim. Pazenleri arkalı önlü yaptım. Yumuşacık oldu. Müslin ince olsun diye tek taraflı diktim. Sadece ütüsü kaldı.
Eki Görüntüle 2293808 Eki Görüntüle 2293809 Eki Görüntüle 2293810
Kardeşimden geldi bana pompa..kızlar göğüs pompası alacak mısınız her anne kullanıyor mudur?
Bende böyle kendim yaptımKapi susu malzemelerimi isimlikleri yaptirdim ,makromeleri aldim.Bitince paylasirim.
Iki minige de ayri ayri yapiyorum.Fotodaki gibi olucak.Tek fark arkasina pilli led yerlestirmeyi dusunuyorim.Simdilik hersey yolunda.Umarim bitince de guzel olur yoksa siparis yollari gorunur bana da
eline sağlık böylede güzel ama yaprakların yanına birertane daha ekleyip ortadan sallanan ipleri biraz daha mı yapsan nasıl olur .daha dolu dolu dursa güzel olur sanki .Bende böyle kendim yaptım
Nasıl olmuş
Olabilir aslındaeline sağlık böylede güzel ama yaprakların yanına birertane daha ekleyip ortadan sallanan ipleri biraz daha mı yapsan nasıl olur .daha dolu dolu dursa güzel olur sanki .
Bende böyle kendim yaptım
Nasıl olmuş
Cok guzelll.Istersen su tüyleri dede taragiyla tara.Tam tüy gibi oluyor. sununle bak.Hatta vaktin varsa o tuylerden 20-25 tane yapip en yakinlarina hediyelik diye dagitabilirsin.Ben oyle yapicam.
Ben yuvarlak aldım anahtarlık 50 tanesi 10 tl ye geldi adam 1tl indirim yaptı 50tane aldım diyehkalps
Tuylerden anahtarlik seklinde yazicaktim unutmusum o detayi vermeyi.Internette 10'lu anahtarlik klipsleri satiliyor 10 liraya.Usenmezsem yapicam bakalim
Yok taramıcam ya böyle hoşuma gitti denedim bi tane
Hediyelik için böyle yapıyorum..
Bunda da ipi adam bana yanlış satmış
Eve geldim yaptım bi tane taradım arrpsaçı gibi oldu bende geri vermedim devam ettimm
Yanlis ip faciasini bende yasadim.Su anda elimde 2 tane kullanilmayacak pamuk makrome var.gidip degistiricem bugun bakalim.Isye acemi olunca tam bilemiyosun hangisiyle yapilir.Deneme yanilmayla anca buldum bende asil kullanilacak makrome cesidini
Tişört şort olan çok şirin geldi banaBenim de magnetler bitmek uzere, 3 farkli cesit yaptim işsizliktenEtiket stiline karar verirsek sadece yapistirmak kalicak.
Evet ya bi de satıcılarda çakal olunca güme gidiyorsun.
Başladığım için kıyamadım rengide çok hoşuma gitmiştivermedim geri..
Bögle de güzel oldu zaten yakın çevreme vericem önemli olan el emeğim olmasıben profesyonel değilim ki.. Ama bundan sonra düşünüyorum yapıp satmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?