2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende böyle kendim yaptım
Nasıl olmuş
ayy çok güzel olmuş ellerine sağlık ismi nerede yazdırdın,sana maliyeti kaç oldu acaba
Yanlis ip faciasini bende yasadim.Su anda elimde 2 tane kullanilmayacak pamuk makrome var.gidip degistiricem bugun bakalim.Isye acemi olunca tam bilemiyosun hangisiyle yapilir.Deneme yanilmayla anca buldum bende asil kullanilacak makrome cesidini
yaaa doğru ip hangisi bugün almaya çıkıcam ben de,pamuklu al dediler bana da 5 mm al falan dediler ama bilemedim şimdi. ben de bebeğin odasına böyle bir şey düşünüyorum

Eklentiler

• E072638D-E710-4D9A-ABCD-1DBD889C9FCF.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 55

Aynen canim.Bizim dustugumuz hataya dusme.Bak benim aldigimi atiyorum.Bana 5 biraz fazla.kalin gelmisi ama tuyler icin 5 alabilirim bugun.Bunlar teķ büküm diye geciyor,tarakla taranabilir mi diye sor.

Eklentiler

• IMG-20190730-WA0003.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 57
Aynen canim.Bizim dustugumuz hataya dusme.Bak benim aldigimi atiyorum.Bana 5 biraz fazla.kalin gelmisi ama tuyler icin 5 alabilirim bugun.Bunlar teķ büküm diye geciyor,tarakla taranabilir mi diye sor.
süper çok iyi oldu bu bugün alayım ben de isimliği nasıl yazdırdınız ben eminönünde sordum 30 lira dedi uygun geldi bana orada yaptırayım diyorum

süper çok iyi oldu bu bugün alayım ben de isimliği nasıl yazdırdınız ben eminönünde sordum 30 lira dedi uygun geldi bana orada yaptırayım diyorum

Isimligi carsidaki pleksi dukkani vardi.Orda yaptirdim.30 cm capinda olani yaptirdim.35 cm cok buyuk geldi .Bir de malum ben 2 tane ayri yapacagimdan sigmaz dedim kapiya.Fiyat o civarda bizimde.

9 kilo çok değil canım ama yine de insan ağırlaşıyor. Kiloların dağılımı eşit olmadığı için haliyle genelde bel ve sırt ağrıları çoğalıyor. Ben de fenalardayım

Boy yok bende 9 kg cok geliyor o yüzden 156 cm ile yuvarlanıp gidiyorum. 65 kg oldum

Güle güle kullanın insallah nasıl güzel heyecanlar

Ay ne güzel düşünmüş gelmiş allah razı olsun.

Valla bizde annemde yapmaz kayınvalidem de gücüm varsa yemek yeriz yoksa yemeyiz modu :)) annenle baban ne güzel süpriz yapmış hamile kızlarını en hassas şekilde mutlu etmişler.

Nasıl olmuş

Cok güzel olmuş cnm bence de yaprak kısımları çoğaltılabilir ama

Benim de magnetler bitmek uzere, 3 farkli cesit yaptim işsizlikten Etiket stiline karar verirsek sadece yapistirmak kalicak.

Ay cok ciciler. Maşallah arkadasım

Nasıl olmuş
ay bayıldım buna bende mi yapsam
Benim de magnetler bitmek uzere, 3 farkli cesit yaptim işsizlikten Etiket stiline karar verirsek sadece yapistirmak kalicak.
ellerine sağlık
aynı dert bende de var boy yok sanırım 8 kg aldım 155 boyum var 59 kg oldum yakında yuvarlanacağım diye korkuyorum

bu arada kızlar jokerde çoğu üründe .%50 indirim var haberiniz olsun

Isimligi carsidaki pleksi dukkani vardi.Orda yaptirdim.30 cm capinda olani yaptirdim.35 cm cok buyuk geldi .Bir de malum ben 2 tane ayri yapacagimdan sigmaz dedim kapiya.Fiyat o civarda bizimde.
bu bilgiler çok iyi oldu ya tekrar teşekkür ederimm,bugün alıcam yapmaya başlayınca paylaşırım burayla da inşallah :)
Valla bizde annemde yapmaz kayınvalidem de gücüm varsa yemek yeriz yoksa yemeyiz modu :)) annenle baban ne güzel süpriz yapmış hamile kızlarını en hassas şekilde mutlu etmişler.
allah razı olsun hepsinden gerçekten,hamile olunca insan ayrı bir duygusal oluyor derlerdi doğruymuşş

kızlar göğüs pompası alacak mısınız her anne kullanıyor mudur?
Ben de alacağım ama karar veremiyorum
Göğüslerim hep çok hassas çok uçta yok, hassas ve iyi bir makina olsun istiyorum
Medela ya da Ameda düşünüyorum
Avent ten memnun olan var ama bir o kadar da olmayan var
Bu pompa konusunda bende çok karışığım

Bir tane manuel pompa illa alicam ama elektrikli konusunda kararsizim bende.
Manuelle süt sağmak çok zor oluyor cnm. Hem can yakıyor hem uzun sürüyor. Eğer lazim olursa elektrik li tavsiye ederm ben medela aldım. Ama doğumdan önce gereksiz lazm olursa doğumdan sonra alırsınız .

Bir tane manuel pompa illa alicam ama elektrikli konusunda kararsizim bende.
manuel zor ilk medellanın mabueli aldık , ilk zamanlar çok süt yokken çekmiyor ben makine bozuk diyip başka aldım oda elimde kalınca medella elektrikli almıştım .ihtiyaç halinde direk elektrikli almanı tavsiye ederim .

Manuelle süt sağmak çok zor oluyor cnm. Hem can yakıyor hem uzun sürüyor. Eğer lazim olursa elektrik li tavsiye ederm ben medela aldım. Ama doğumdan önce gereksiz lazm olursa doğumdan sonra alırsınız .

Bir tane elinde bulunsun dendi.O yizden alayim dedim.Zaten malum ikisine birden nasil yetecek süt onu da bilmiyorum da.

Bir tane elinde bulunsun dendi.O yizden alayim dedim.Zaten malum ikisine birden nasil yetecek süt onu da bilmiyorum da.
yeter niye yetmesin ki sen iyi sağlıklı mutlu olduktan sonra bünyedede varsa öylede güzel yeter ki .yetmezse desteklersin mama ile .
çok önerilen birşey varsa senin işini görebilirde .bende işe yaramadı ama kullanıp memnun olanlar vardır belki.

Bende de oluyor canım ara ara doktor çok uzun ve sık sık olursa bana bildir sayısını takip et dedi 1 hafta gibi günde 4-5 kereyi geçmiyor sanırım sık sık ve aralığı uzun olursa kasılmaların sertleşmenin o zaman endişe edilebilir
Birde sık sık tuvaletimin gelmesi beni çok zorluyor idrar kaçırıyorum sürekli... Allah hepimizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun. Bayramdan sonraki hafta ciğer geliştirici iğne vurcak doktor 30 olunca...
Benimde çok sık tuvaletim gelmeye başladı aşağıya doğru baskı var kaçırma henüz yok Doktor neden geliştirici vuracak canım erken doğum mu bekleniyor sağlıcakla zamanında alalım kucağımıza inşallah
Benimde doktora göre 32+0 tam resmi tatil senin gibi canım doktoruma soracağım perşembe gitmek daha mantıklı olacak gibi çünkü muhasebeye ileteceğim ona göre sgk ya bildirilecek resmi tatilde bildirilmez sonraki günde cumartesi yine olmuyor mecburen 29 Ağustos diyecek bence
Nasıl olmuş
Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık

Ayyy valla Allah yardımcın olsun canım benim 2tane bebe ile biraz zor olur yapman biri uyusa öteki uyur mu sen hangi işi yapıcan onlar uyuduklaarı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…