Sagol canimTişört şort olan çok şirin geldi bana
Eline sağlık canım
Benim de magnetler bitmek uzere, 3 farkli cesit yaptim işsizliktenEtiket stiline karar verirsek sadece yapistirmak kalicak.
TesekkurlerEllerine saglik cok tatli olmuslar.Gayet basarili
ayy çok güzel olmuş ellerine sağlıkBende böyle kendim yaptım
Nasıl olmuş
yaaa doğru ip hangisi bugün almaya çıkıcam ben de,pamuklu al dediler bana da 5 mm al falan dediler ama bilemedim şimdi. ben de bebeğin odasına böyle bir şey düşünüyorumYanlis ip faciasini bende yasadim.Su anda elimde 2 tane kullanilmayacak pamuk makrome var.gidip degistiricem bugun bakalim.Isye acemi olunca tam bilemiyosun hangisiyle yapilir.Deneme yanilmayla anca buldum bende asil kullanilacak makrome cesidini
ayy çok güzel olmuş ellerine sağlıkismi nerede yazdırdın,sana maliyeti kaç oldu acaba
yaaa doğru ip hangisi bugün almaya çıkıcam ben de,pamuklu al dediler bana da 5 mm al falan dediler ama bilemedim şimdi. ben de bebeğin odasına böyle bir şey düşünüyorum
süper çok iyi oldu bu bugün alayım ben deAynen canim.Bizim dustugumuz hataya dusme.Bak benim aldigimi atiyorum.Bana 5 biraz fazla.kalin gelmisi ama tuyler icin 5 alabilirim bugun.Bunlar teķ büküm diye geciyor,tarakla taranabilir mi diye sor.
süper çok iyi oldu bu bugün alayım ben deisimliği nasıl yazdırdınız ben eminönünde sordum 30 lira dedi uygun geldi bana orada yaptırayım diyorum
9 kilo çok değil canım ama yine de insan ağırlaşıyor. Kiloların dağılımı eşit olmadığı için haliyle genelde bel ve sırt ağrıları çoğalıyor. Ben de fenalardayım
Bugün eksikleri tamamlamaya gittim. Pijama takımı, hastanede giyeceği ilk kıyafeti, penye battaniye aldım. Geriye gecelik ve terlik kaldı.
Bir de oğlumun halası nevresim takımı diktirmek istiyordu onun kumaşını seçtim
Valla canım annelerin kıymeti ödenmez. Ama imkanınız varsa hiç yormayın annenizi.,bir kadın tutun başında anneniz ya da siz durun.. Yazık onlar da yaşlandı. Oğlan anneleri bir bardağı şuradan şuraya koymazken, ben anneme perde cam ve evimi temizletmem.. Annem bana sürpriz yaptı geldi ve beni şaşırttı. Hep doguma gelcem dıyordu. Bu 2 cocukla ne yapıyor garibim deyıp gelmiş. Bebege de bır suru sey getırmıs. Hadı ortanca abısınınkı yenıydı giydi . Şimdi bu bebek ıyıce eskiyen seyler mı gıysınÇocukların odasını yarın halledeyim dedi senin ıyıce karnın buyumus dedi. Yok anne dedim kadın yapar... Tarhana yapmama, domates sosu yapmama, Recel yapmama kıslıkşaro görunce cok kızdı.. Koca karnına 2 cocukla ne yapıyorsun ben kısılık yapmaya geldim dedi.. Yok anne yavas yavas yaparım dedim sen cocuklara bak dedım., cocuklarla oyna yeter...
ay valla bu yorum beni anlatıyor sanırım. annem her ihtiyacım olduğunda koşar yardıma gelir,kayınvalidem sormaz bile var mı bir ihtiyacın diye çalışan biriyim bir de. allah razı olsun çok iyidir hiçbir şeyimize karışmaz,ses etmez ama mesela evine gideriz topluca,çıkışta yemek koyar kaplara bir tek görümceme... neymiş görümcem çalışıyormuş evde yemek yapamazmış. görümcemle aynı yaştayız,ben de çalışıyorum ve üstüne hamileyim. gerçi yemek beklediğimden değil ama kapıda her vedalaşmamızda aynı şey,bana bir kez bile sen de ister misin diye sormadı tek beklediğim bu aslında.
eve birini çağırıcam camları sildircem,dolapları temizleticem demiştim anneme ve kayınvalideme. kayınvalidem yorum bile yapmadı,annem ve babam ben işteyken eve gelip temizlik yapmışlar babam bile camlarımı silmiş... yemeğimi yapıp koymuşlar bana sürpriz yapmışlar. eve gelince o kadar duygulandım ki,ağlayacaktım. kayınvalidem çok iyi bir insan da olsa anne yeri apayrı... canım annem iyi ki varsın
Bende böyle kendim yaptım
Nasıl olmuş
Benim de magnetler bitmek uzere, 3 farkli cesit yaptim işsizliktenEtiket stiline karar verirsek sadece yapistirmak kalicak.
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık ya ne güzel olmuş
Güzel olmuş eline sağlık ❤Bende böyle kendim yaptım
Nasıl olmuş
ay bayıldım buna bende mi yapsamBende böyle kendim yaptım
Nasıl olmuş
ellerine sağlıkBenim de magnetler bitmek uzere, 3 farkli cesit yaptim işsizliktenEtiket stiline karar verirsek sadece yapistirmak kalicak.
aynı dert bende de var boy yok sanırım 8 kg aldımBoy yok bende 9 kg cok geliyor o yüzden 156 cm ile yuvarlanıp gidiyorum. 65 kg oldum
Güle güle kullanın insallah nasıl güzel heyecanlar
Ay ne güzel düşünmüş gelmiş allah razı olsun.
Valla bizde annemde yapmaz kayınvalidem de gücüm varsa yemek yeriz yoksa yemeyiz modu :)) annenle baban ne güzel süpriz yapmış hamile kızlarını en hassas şekilde mutlu etmişler.
Cok güzel olmuş cnm bence de yaprak kısımları çoğaltılabilir ama
Ay cok ciciler. Maşallah arkadasım
bu bilgiler çok iyi oldu ya tekrar teşekkür ederimm,bugün alıcam yapmaya başlayınca paylaşırım burayla da inşallah :)Isimligi carsidaki pleksi dukkani vardi.Orda yaptirdim.30 cm capinda olani yaptirdim.35 cm cok buyuk geldi .Bir de malum ben 2 tane ayri yapacagimdan sigmaz dedim kapiya.Fiyat o civarda bizimde.
allah razı olsun hepsinden gerçekten,hamile olunca insan ayrı bir duygusal oluyor derlerdi doğruymuşşValla bizde annemde yapmaz kayınvalidem de gücüm varsa yemek yeriz yoksa yemeyiz modu :)) annenle baban ne güzel süpriz yapmış hamile kızlarını en hassas şekilde mutlu etmişler.
Ben de alacağım ama karar veremiyorumkızlar göğüs pompası alacak mısınız her anne kullanıyor mudur?
Manuelle süt sağmak çok zor oluyor cnm. Hem can yakıyor hem uzun sürüyor. Eğer lazim olursa elektrik li tavsiye ederm ben medela aldım. Ama doğumdan önce gereksiz lazm olursa doğumdan sonra alırsınız .Bir tane manuel pompa illa alicam ama elektrikli konusunda kararsizim bende.
manuel zor ilk medellanın mabueli aldık , ilk zamanlar çok süt yokken çekmiyor ben makine bozuk diyip başka aldım oda elimde kalınca medella elektrikli almıştım .ihtiyaç halinde direk elektrikli almanı tavsiye ederim .Bir tane manuel pompa illa alicam ama elektrikli konusunda kararsizim bende.
Manuelle süt sağmak çok zor oluyor cnm. Hem can yakıyor hem uzun sürüyor. Eğer lazim olursa elektrik li tavsiye ederm ben medela aldım. Ama doğumdan önce gereksiz lazm olursa doğumdan sonra alırsınız .
manuel zor ilk medellanın mabueli aldık , ilk zamanlar çok süt yokken çekmiyor ben makine bozuk diyip başka aldım oda elimde kalınca medella elektrikli almıştım .ihtiyaç halinde direk elektrikli almanı tavsiye ederim .
yeter niye yetmesin ki sen iyi sağlıklı mutlu olduktan sonra bünyedede varsa öylede güzel yeter ki .yetmezse desteklersin mama ile .Bir tane elinde bulunsun dendi.O yizden alayim dedim.Zaten malum ikisine birden nasil yetecek süt onu da bilmiyorum da.
Bende de oluyor canım ara ara doktor çok uzun ve sık sık olursa bana bildir sayısını takip et dedi 1 hafta gibi günde 4-5 kereyi geçmiyor sanırım sık sık ve aralığı uzun olursa kasılmaların sertleşmenin o zaman endişe edilebilirKızlar bende karnımın alt tarafı böyle geriliyor baskı şişlik gibi tuhaf bir oluyor sonra rahatlıyor sonra tekrar oluyor bu kasılma mı, bebeğin dönme hareketimi çok tuhaf endişelendiriyor beni, o an alttan çıkçak gibi baskı hissediyorum bir 30 olsam biraz rahatlıycam şuan 27+5
Benimde çok sık tuvaletim gelmeye başladı aşağıya doğru baskı var kaçırma henüz yokBirde sık sık tuvaletimin gelmesi beni çok zorluyor idrar kaçırıyorum sürekli... Allah hepimizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun. Bayramdan sonraki hafta ciğer geliştirici iğne vurcak doktor 30 olunca...
Benimde doktora göre 32+0 tam resmi tatil senin gibi canım doktoruma soracağım perşembe gitmek daha mantıklı olacak gibi çünkü muhasebeye ileteceğim ona göre sgk ya bildirilecek resmi tatilde bildirilmez sonraki günde cumartesi yine olmuyor mecburen 29 Ağustos diyecek benceBenim son adet tarihim 18 Ocak. Ve buna göre 32+0 tarihim de 30 Ağustos resmi tatilBir gün önce raporumu alsam bir şey farkeder mi? Kaciracagimiz şey 1.donemin tamamen kapanacagi tarih mi? Yani okul 17 ocakta kapanicak, benim raporumun bitisi ise son ana dek gidersem,16 Ocak olucak öyle olmuyor mu?
Bir sorum daha var öğretmen arkadaşlarım..Birinci dönemi doğum izniyle kapattığımizda okulun son gününe denk geliyorsa, sömestrda işe başlamış gözüküp, 2.donem başı ucretsiz izne ayrılma hakkımız var mı? Çok karışık sordum
Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlıkBende böyle kendim yaptım
Nasıl olmuş
El emegi olmasi cok ayri.Sen kuzenimin de kapi susunu yapmistim..Vaktin varsa en iyisi yapmak
Ahaha esim de diyor ikizlere maddi olarak yetebilmrk icin ek is sart.Gir su ise diyor acalim bi insta diyor.Hee dedim bebeklere baktim butun gun de siparis alip satis yapicam.Iyice huni takarim kafama artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?