ayy çok güzel olmuş ellerine sağlıkismi nerede yazdırdın,sana maliyeti kaç oldu acaba
yaaa doğru ip hangisi bugün almaya çıkıcam ben de,pamuklu al dediler bana da 5 mm al falan dediler ama bilemedim şimdi. ben de bebeğin odasına böyle bir şey düşünüyorum
Teşekkür ederiz canımBoy yok bende 9 kg cok geliyor o yüzden 156 cm ile yuvarlanıp gidiyorum. 65 kg oldum
Güle güle kullanın insallah nasıl güzel heyecanlar
Ay ne güzel düşünmüş gelmiş allah razı olsun.
Valla bizde annemde yapmaz kayınvalidem de gücüm varsa yemek yeriz yoksa yemeyiz modu :)) annenle baban ne güzel süpriz yapmış hamile kızlarını en hassas şekilde mutlu etmişler.
Cok güzel olmuş cnm bence de yaprak kısımları çoğaltılabilir ama
Ay cok ciciler. Maşallah arkadasım
Teşekkür ederim canımBende de oluyor canım ara ara doktor çok uzun ve sık sık olursa bana bildir sayısını takip et dedi 1 hafta gibi günde 4-5 kereyi geçmiyor sanırım sık sık ve aralığı uzun olursa kasılmaların sertleşmenin o zaman endişe edilebilir
Benimde çok sık tuvaletim gelmeye başladı aşağıya doğru baskı var kaçırma henüz yokDoktor neden geliştirici vuracak canım erken doğum mu bekleniyor sağlıcakla zamanında alalım kucağımıza inşallah
Benimde doktora göre 32+0 tam resmi tatil senin gibi canım doktoruma soracağım perşembe gitmek daha mantıklı olacak gibi çünkü muhasebeye ileteceğim ona göre sgk ya bildirilecek resmi tatilde bildirilmez sonraki günde cumartesi yine olmuyor mecburen 29 Ağustos diyecek bence
Çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık
Yapabilirsin maliyeti hiç birşeyay bayıldım buna bende mi yapsam
ellerine sağlık
aynı dert bende de var boy yok sanırım 8 kg aldım155 boyum var 59 kg oldum yakında yuvarlanacağım diye korkuyorum
bu arada kızlar jokerde çoğu üründe .%50 indirim var haberiniz olsun
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canım
Güzel olmuş eline sağlık ❤
Senin ikizdi dimi. Canm süt olmasi için en önemli faktörler bol su içmek iyi beslenmek ve sitres olmamasi. Antep fıstığı ve çikolatalı pasta yediğim günler sütüm çok artiyodu. Yetmezse mama verirsin nolcakBir tane elinde bulunsun dendi.O yizden alayim dedim.Zaten malum ikisine birden nasil yetecek süt onu da bilmiyorum da.
aynı dert bende de var boy yok sanırım 8 kg aldım155 boyum var 59 kg oldum yakında yuvarlanacağım diye korkuyorum
bu arada kızlar jokerde çoğu üründe .%50 indirim var haberiniz olsun
Ben de gelince şaşırdım. Hep o sen cocukları al gel der ama ben 2 erkek cocukla hıcbıryere sığamıyorum... Gelince ben de şaşırdım..cunkü annem dogum zamanı gelip sonrasında 5 gun kalıp giden insan.. Tabi rüyasında beni kötü görmüş erken doğurmuşum. Cocukların yaramaz ne yiyip ne ıcıyorsunuz dedi. Zaten benı fazla kilo almayıp gorunce de uzuldu.. Sadece koca karın çip gıbı nacak cop gıbı kol. Iyıce yuzun gözum çükmüş dedi... Tabi araya laf sokmuyor degıl 2 cocugun vardı ne gerek vardı 3.ye...bir doymadın cocuga.. Olan sana oluyor. Kocan gran tuvalet işinde gücünde sen de evde domates soy cocuk bak... Ben seni bunun ıcın mi okuttum.. Anne 2 uc yıl cekcem sonra rahatım.... Kendine bak kızım hayat kısa kimseye yaranamazsın ilerde kocan da cocukların da madalya takmayacak. Hele erkek cocuk ilerde anam dıye boynuna mı atlıcak.. Ay anne içim şişti nolur dedim. Tamam tamam dedi. Ben yaprak seviyorum diye bana sarma sardı.. Sanırım annem halime acımış.. Bir de ben kimseden yardım istemem Kendı basımın caresıne bakarım ya..ama ben sen yazınca annene çok kızıyordum .2 çoçuklu kadın uzaktada niye destek olmuyor diyordum bak şi,di bu olmadı .
ana yüreği işte kimse annenin yerini tutamaz seni el üstünde tutan teyze hala bile olsa yok anam varsa anam var yaparsa anam yapar .
Yaaa anne işte yine söylense de kizsada bir tek onlar koşuyor ben de tekim 2 taraftan da hayır yok annem uzakta kayınvalide zatem hayır yok herşeyi hep kendim tek başıma bir de eşim sağolsun yardımcı kışlıklari hafta hafta az az yapıp koyuyorum rabbim bir şekilde yardım ediyor sağlıkla doğsunlar da bir bebisler kalkarız inşallah herşeyin ustesindenBen de gelince şaşırdım. Hep o sen cocukları al gel der ama ben 2 erkek cocukla hıcbıryere sığamıyorum... Gelince ben de şaşırdım..cunkü annem dogum zamanı gelip sonrasında 5 gun kalıp giden insan.. Tabi rüyasında beni kötü görmüş erken doğurmuşum. Cocukların yaramaz ne yiyip ne ıcıyorsunuz dedi. Zaten benı fazla kilo almayıp gorunce de uzuldu.. Sadece koca karın çip gıbı nacak cop gıbı kol. Iyıce yuzun gözum çükmüş dedi... Tabi araya laf sokmuyor degıl 2 cocugun vardı ne gerek vardı 3.ye...bir doymadın cocuga.. Olan sana oluyor. Kocan gran tuvalet işinde gücünde sen de evde domates soy cocuk bak... Ben seni bunun ıcın mi okuttum.. Anne 2 uc yıl cekcem sonra rahatım.... Kendine bak kızım hayat kısa kimseye yaranamazsın ilerde kocan da cocukların da madalya takmayacak. Hele erkek cocuk ilerde anam dıye boynuna mı atlıcak.. Ay anne içim şişti nolur dedim. Tamam tamam dedi. Ben yaprak seviyorum diye bana sarma sardı.. Sanırım annem halime acımış.. Bir de ben kimseden yardım istemem Kendı basımın caresıne bakarım ya..
Bende kimseden yardım istemem. Annem sen domates leri al ben gelir yaparm dedim yirmi kilo yaptı Allah razı olsun. Normalde yine izin vermezdim ama bu gebeligim zor gecio karpal tünel sendromu çıktı ellerim sürekli uyuşuyor iş yaparken çok canm acio. Hele saçlarımı yıkarken cektigim acıyı anlatamam. Dün de geldi mutfağımi derin temizledi hamileleigmden beri hiç yapamadım. İlk aylar kanama sonraki aylar ellerm uyusunca kaldı herşey. Genel temizlik için Eylül başı yardımcı alicam inşallah. Halıları bayram sonrasi yıkamaya vercem. Yaprak sarması burnumda tutuyor yaprağım var saramiyorum. Anneme diyemiyorum babam bir buçuk sene önce vefat etti annem toparlanamiyo bı turlu yaptığı işleri mecbur olduğu için yapio hayata dair zevki hiç kalmadı. Kıyamıyorum bişey istemeye. Oyyy oyyyy. Bide bu hafta çok fena depresyon a girdim sürekli ağlıyorum her gün . İlk gebelikte dusunmuyordum hiç bişey ama şimdi geride bi oglum var çok farklı herseyBen de gelince şaşırdım. Hep o sen cocukları al gel der ama ben 2 erkek cocukla hıcbıryere sığamıyorum... Gelince ben de şaşırdım..cunkü annem dogum zamanı gelip sonrasında 5 gun kalıp giden insan.. Tabi rüyasında beni kötü görmüş erken doğurmuşum. Cocukların yaramaz ne yiyip ne ıcıyorsunuz dedi. Zaten benı fazla kilo almayıp gorunce de uzuldu.. Sadece koca karın çip gıbı nacak cop gıbı kol. Iyıce yuzun gözum çükmüş dedi... Tabi araya laf sokmuyor degıl 2 cocugun vardı ne gerek vardı 3.ye...bir doymadın cocuga.. Olan sana oluyor. Kocan gran tuvalet işinde gücünde sen de evde domates soy cocuk bak... Ben seni bunun ıcın mi okuttum.. Anne 2 uc yıl cekcem sonra rahatım.... Kendine bak kızım hayat kısa kimseye yaranamazsın ilerde kocan da cocukların da madalya takmayacak. Hele erkek cocuk ilerde anam dıye boynuna mı atlıcak.. Ay anne içim şişti nolur dedim. Tamam tamam dedi. Ben yaprak seviyorum diye bana sarma sardı.. Sanırım annem halime acımış.. Bir de ben kimseden yardım istemem Kendı basımın caresıne bakarım ya..
düşünme ilk çoçuğu niye stres yapıyorsun sağlıkla kucağına alır çıkarsın 2 güncük babası anneannesi idare eder. hiç idare edilemedi hastahanede kalsın ya niye sıkıyorsun şimdiden kendini .su akar yolunu bulur büyük çoçuk üzülür diye içimizde mi kalacak bebekler.Bende kimseden yardım istemem. Annem sen domates leri al ben gelir yaparm dedim yirmi kilo yaptı Allah razı olsun. Normalde yine izin vermezdim ama bu gebeligim zor gecio karpal tünel sendromu çıktı ellerim sürekli uyuşuyor iş yaparken çok canm acio. Hele saçlarımı yıkarken cektigim acıyı anlatamam. Dün de geldi mutfağımi derin temizledi hamileleigmden beri hiç yapamadım. İlk aylar kanama sonraki aylar ellerm uyusunca kaldı herşey. Genel temizlik için Eylül başı yardımcı alicam inşallah. Halıları bayram sonrasi yıkamaya vercem. Yaprak sarması burnumda tutuyor yaprağım var saramiyorum. Anneme diyemiyorum babam bir buçuk sene önce vefat etti annem toparlanamiyo bı turlu yaptığı işleri mecbur olduğu için yapio hayata dair zevki hiç kalmadı. Kıyamıyorum bişey istemeye. Oyyy oyyyy. Bide bu hafta çok fena depresyon a girdim sürekli ağlıyorum her gün . İlk gebelikte dusunmuyordum hiç bişey ama şimdi geride bi oglum var çok farklı hersey
Aynı fikirdeyim kime desem yapar ama annem dahi olsa bişey istemeyi pek sevmiyorum . Oğlum çok bronşit olurdu son zamanlarda iyi gidiyor çok şükür olurda bakamazlarsa hasta olur diye çok korkuyorum. Her hastalığını benim benim gogsumde uyuyarak gecirdi kuzum. Annelik damarlarim çok fena şahlanmış durumda. Eşim ilgili bı baba ama annelik işte napican.düşünme ilk çoçuğu niye stres yapıyorsun sağlıkla kucağına alır çıkarsın 2 güncük babası anneannesi idare eder. hiç idare edilemedi hastahanede kalsın ya niye sıkıyorsun şimdiden kendini .su akar yolunu bulur büyük çoçuk üzülür diye içimizde mi kalacak bebekler.
yemek içinde annenede uğraş çıkar 1-2 kilo değil ki 500 gr dan sarar yaprağınıda komşuna istesen bile yapar .asıl sorun bizde zaten istesek yapacak gelecek insan bulunurda biz kimseye minnet etmeyelim diyoruz yani ben öyleyim anladığım benim gibide çok kişi var topikte :) yoksa biri hamile iken benden bi,rşey istese valla ben mutlu bile olurum beni yakın gördü rica etti ne güzel sevindirdim birini diye mkutlu bile olurum .
Buda bizim 30 hafta fotoğrafımız oglusumla
Ben artık sokakta tanıdık görmek istemiyorum dogum yakın galiba diyorlar.. Benım karnım nıye bir dünya.. Benim 40 haftada bıle böyle karnım olmazdı.Cok tatlisinizkarnimin seninkinden daha fazla olmasi daha 27 deyken
Ben artık sokakta tanıdık görmek istemiyorum dogum yakın galiba diyorlar.. Benım karnım nıye bir dünya.. Benim 40 haftada bıle böyle karnım olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?