2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

İsimlik 25 TL ip beyaz 12 TL pembe ipte 10 tl ama ondan anahtarlık yapıyorum i.. Beyaz ipte daha çok var yani 3 kapı süsü daha çıkar

Teşekkür ederiz canım

Teşekkür ederim canım

Yapabilirsin maliyeti hiç birşey hemde kolay
Tek şartı ipi doğru alman

Bir tane elinde bulunsun dendi.O yizden alayim dedim.Zaten malum ikisine birden nasil yetecek süt onu da bilmiyorum da.
Senin ikizdi dimi. Canm süt olmasi için en önemli faktörler bol su içmek iyi beslenmek ve sitres olmamasi. Antep fıstığı ve çikolatalı pasta yediğim günler sütüm çok artiyodu. Yetmezse mama verirsin nolcak sagliklari yerinde olsun yeter.

Hanımlar çarşı dan baktigim da emzirme onlukleri kalın geldi bana çocuk ta rahat etmez gibi geldi muslin kumaşlar ile bu şekilde önlük yaptirsam nasil olur sizce ama daha koyubir renk ile tabi iç göstermemesi için. 8 yaşında kızım var onun yanın da pek emzirmek istemiyorum direk açık bir şekilde inanılmaz şimdiden kıskançlık ve kabullenememe var en azından önlük ile ben de rahat ederim diye düşündüm

Eklentiler

• Screenshot_20190801-155913.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 51
Bir de geçen gün bir arkadaşımız bu şekilde battaniye yapmıştı bayıldım emegine saglik rabbim saglikla kullanmasini nasip etsin insallah bende yapmayı düşünüyorum kumascidan hangi kumaşları almam gerekiyor pek bilgim yok benim alt ve üst için ayrı ayrı alınıyor galiba

Eklentiler

• Screenshot_20190730-102753.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 46
Ben de gelince şaşırdım. Hep o sen cocukları al gel der ama ben 2 erkek cocukla hıcbıryere sığamıyorum... Gelince ben de şaşırdım..cunkü annem dogum zamanı gelip sonrasında 5 gun kalıp giden insan.. Tabi rüyasında beni kötü görmüş erken doğurmuşum. Cocukların yaramaz ne yiyip ne ıcıyorsunuz dedi. Zaten benı fazla kilo almayıp gorunce de uzuldu.. Sadece koca karın çip gıbı nacak cop gıbı kol. Iyıce yuzun gözum çükmüş dedi... Tabi araya laf sokmuyor degıl 2 cocugun vardı ne gerek vardı 3.ye...bir doymadın cocuga.. Olan sana oluyor. Kocan gran tuvalet işinde gücünde sen de evde domates soy cocuk bak... Ben seni bunun ıcın mi okuttum.. Anne 2 uc yıl cekcem sonra rahatım.... Kendine bak kızım hayat kısa kimseye yaranamazsın ilerde kocan da cocukların da madalya takmayacak. Hele erkek cocuk ilerde anam dıye boynuna mı atlıcak.. Ay anne içim şişti nolur dedim. Tamam tamam dedi. Ben yaprak seviyorum diye bana sarma sardı.. Sanırım annem halime acımış.. Bir de ben kimseden yardım istemem Kendı basımın caresıne bakarım ya..

Yaaa anne işte yine söylense de kizsada bir tek onlar koşuyor ben de tekim 2 taraftan da hayır yok annem uzakta kayınvalide zatem hayır yok herşeyi hep kendim tek başıma bir de eşim sağolsun yardımcı kışlıklari hafta hafta az az yapıp koyuyorum rabbim bir şekilde yardım ediyor sağlıkla doğsunlar da bir bebisler kalkarız inşallah herşeyin ustesinden

Bende kimseden yardım istemem. Annem sen domates leri al ben gelir yaparm dedim yirmi kilo yaptı Allah razı olsun. Normalde yine izin vermezdim ama bu gebeligim zor gecio karpal tünel sendromu çıktı ellerim sürekli uyuşuyor iş yaparken çok canm acio. Hele saçlarımı yıkarken cektigim acıyı anlatamam. Dün de geldi mutfağımi derin temizledi hamileleigmden beri hiç yapamadım. İlk aylar kanama sonraki aylar ellerm uyusunca kaldı herşey. Genel temizlik için Eylül başı yardımcı alicam inşallah. Halıları bayram sonrasi yıkamaya vercem. Yaprak sarması burnumda tutuyor yaprağım var saramiyorum. Anneme diyemiyorum babam bir buçuk sene önce vefat etti annem toparlanamiyo bı turlu yaptığı işleri mecbur olduğu için yapio hayata dair zevki hiç kalmadı. Kıyamıyorum bişey istemeye. Oyyy oyyyy. Bide bu hafta çok fena depresyon a girdim sürekli ağlıyorum her gün . İlk gebelikte dusunmuyordum hiç bişey ama şimdi geride bi oglum var çok farklı hersey

düşünme ilk çoçuğu niye stres yapıyorsun sağlıkla kucağına alır çıkarsın 2 güncük babası anneannesi idare eder. hiç idare edilemedi hastahanede kalsın ya niye sıkıyorsun şimdiden kendini .su akar yolunu bulur büyük çoçuk üzülür diye içimizde mi kalacak bebekler.
yemek içinde annenede uğraş çıkar 1-2 kilo değil ki 500 gr dan sarar yaprağınıda komşuna istesen bile yapar .asıl sorun bizde zaten istesek yapacak gelecek insan bulunurda biz kimseye minnet etmeyelim diyoruz yani ben öyleyim anladığım benim gibide çok kişi var topikte :) yoksa biri hamile iken benden bi,rşey istese valla ben mutlu bile olurum beni yakın gördü rica etti ne güzel sevindirdim birini diye mkutlu bile olurum .

Bu akşam kendimize kıyak geçtik ve kocamla konsere gideceğiz uzun bir süre karı koca olarak birseyler yapmamız mümkün olmayacak çünkü hem 2 çocuklu hayat süreci başlayacak hem kücük cocuk ile zor. Umarım konser boyunca hersey güzel geçer. Belim bıgıdım da ağrımaz kızım az uslu dinler şarkıları

Aynı fikirdeyim kime desem yapar ama annem dahi olsa bişey istemeyi pek sevmiyorum . Oğlum çok bronşit olurdu son zamanlarda iyi gidiyor çok şükür olurda bakamazlarsa hasta olur diye çok korkuyorum. Her hastalığını benim benim gogsumde uyuyarak gecirdi kuzum. Annelik damarlarim çok fena şahlanmış durumda. Eşim ilgili bı baba ama annelik işte napican.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…