ya benim o cok karisik oldu muayene islerim. Ozele gidemedim. Devlette de asistan doktora denk geldim, baya ilgiliydi sagolsun ama goremedik bebegi. Keseyi gorduk yine. Vajinal bakarsam goruruz muhtemelen bebegi de kalp atisini da dedi. Kabul etmedim. Burda olumsuz yorumlarda okumustum cunku vajinalle ilgili. Simdi de icim icimi yiyiyor goremedim ya sorun varsa diye.
Sanirim kendimi cok sartlamistim degerime guvenip. endise kapladi
Demek ki kesede bi problem yok kuzum onlar anlıyorlar bi sıkıntı olsa keseyle ilgili tamam düşün dicem,bak benimde değerim yüksek sayılırdı üstelik ultrason kağıdında haftam fazla çıktı buna rağmen duyamadık kalbi
ah canim insallah iyidir bebislerimiz. ♡
bide dun doktor dusukten falan bahsetti, ilk 3 ay olabilir dikkat et falan dedi. Kan pihtisi seklinde kanaman olursa dusuk yapiyorsundur dedi. Bizim mudahale durumumuz yok bu aylardaki dusuk durumlarina vs vs dedi.
Benim tedirginlik zirve yapti sayesinde.
İnsallah hicbirimiz yasamayiz ve saglikli sekilde kavusuruz yavrularimiza.
Kizlar dualarinizi bekliyorum
Cok kotuyum, su ilk 3 ay nasil gececek bilmiyorum bu bulantilarla halsizlikle
İnsallah sagliklidir da yavrumuz..
Bebegimi de goremedim zaten
Demek ki kesede bi problem yok kuzum onlar anlıyorlar bi sıkıntı olsa keseyle ilgili tamam düşün dicem,bak benimde değerim yüksek sayılırdı üstelik ultrason kağıdında haftam fazla çıktı buna rağmen duyamadık kalbi
Canım benim sen öncelikle kendini biraz topla, asla olumsuz şeyler düşünme. Hiç merak etme bebeğin orada, sadece henüz çok küçüktü o yüzden görünmedi. Olumlu ve güzel düşün hep
Merhaba, beni de bi endişe sardı bugün, en son adete 3 kala muayene olmuştum, tekrar Cumartesi gidebileceğim, inşallah her şey yolundadır, ağrım ya da kanamam yok çok şükür ama tedirginim.
Merhaba, beni de bi endişe sardı bugün, en son adete 3 kala muayene olmuştum, tekrar Cumartesi gidebileceğim, inşallah her şey yolundadır, ağrım ya da kanamam yok çok şükür ama tedirginim.
Eki Görüntüle 2235129
AAloeeVeraa
cımm sence bi yanlışlık var mı,ya bi de bişey sorucam sana biz seninle eylül annelerinde de yazışmıştık sanırımoralarda da takılmışmıydın o ay nasip olmamıştı bana zaten tek seferlik denemeydi neyse ben gidip mutfak toplıyım
Maşallah canım yüksek görünüyo aslında bende 5+6da görüldü kalp ama benimde geç dollenme olduğu için ultrason bu hafta yeni ölçtü daha oncekinde olcmemisti karışık bu işler ve herkezde farklı oluyo canim.Benim normalde sat tarihi 13 Aralık.
Sağol canım, inşallah sağlıkla devam etsin sürecimiz...
Evet canım, ben özel e gittim.
Biz normalde İstanbul da yaşıyoruz, eşimin iş değişikliği nedeniyle Bursa’ya taşındık. Burada tanıığım ya da bildiğim bir doktor yok.
İnternetten araştırmaların üzerine bir doktor buldum, muayanehanesine gittim.
Sen nerede yaşıyorsun?
Doktor seçimini yaptın mı?