Benimki alttan kafasıyla çıkacağı yeri ittiriyo totosuyla sağ kaburgalarimi ittiriyo eller kol bacaklar solda . Solu boşaltıp kendine hareket alanı açmış.Benimkinde bi Toto var maşallah onlar delmeye çalışıyo.
Çok güzel olmuş ahşap bölümü boyasan daha iyi olur sanki gri yada beyaza.
İşin ağır degildir inşallah . Elinden geldigince ayaklarını uzatmaya calis
Kizlar bu arada tam bitmedi ama bu sekilde birincisi.Sizce ahsap kismini tüylerin grisine boyayayim mi? Ekru iplere 3 - 4 tane minik nazar boncugu serpistiricem.Ismin arkasina pilli ledle saricam.Bir de tabi ayicigi silikon tabancasiyla oturtucam.Renk secenegim cok yoktu malesef.Netten arastiriyorum baska renk bulursam grilere eldeva diyebilirim.Digerini de yapiyorum.O da lacivert.
Sagol canım bir arastirayim. Bizimde ilk kez boyle olduKiyamam gecmis olsun oglumda 2 ay once inanılmaz bir pisikle ugrastik ama geciremedim ilk kez yasadik böyle bir seyi neler denemedim neler
En son pruzon pomad diye bir krem denedim o gecirdi şükür bitkiselmis bi arastir istersen
Doldurdugun haftayi degil,gun aldigin haftayi gosteriyor. Mesela 27.haftayi doldurdun 28 hafta yaziyor. Yani 28.haftanin içindesin demek.
Sagol canım. 2 tüp bitirdim banamisin demedi. Doktor farkli birsey verdi. Ama icinde kortizon varmis
Hiç duymamistim. Hemen sureyim evde ev yapimi kantoron yağı var. Annem yaptı.
Bende sık değişirim. Boyle birsey ilk kez gordum. Hametan 2 tup bitti banamisin demedi. Doktor icinde kortizon olan bir krem yazdi dün icime sinmedigi halde mecbur sürdüm . Kizim cok agliyordu. Bugun birax daha iyi
Benimde bir kac gundur kaburgalarim agriyor. Dun kontrolum vardi. Bebegin kafasi aşağıda o yuzden agri yapıyormuş. Eee ayaklar yukarıda. Muhtemelen seninde oyle.
Sagol canim
Çocuğun kilosu birazda aile yapısıyla alakalıymış umarım senin minnakta 3-3.5 kilo olurBen de normal doğum istiyorum nasip olursa inşallah. Önceden biri çocuk düşünüyo musunuz diye sorunca evet 3-3.5 kiloluk düşünüyoruz derdimbizim ailede bebekler çok kilolu geliyoda 4-4.5 arası o yüzden
O aklimdan gecti ama dişten dolayi kakasi Bayağı cıvık bazen gaz çıkarırken falan azcik azcik yapiyor. O yuzden gezdiremiyorum. Kakasi normale donse bez baglamazdim ne gece ne gunduz. Sık sık kontrol ederdim. Son azı dişler çok zormuş ya. Diğerlerinde bu kadar etkilenmemisti.YAz günü sorun olmazsa altını açık bırakıp havalandırsan
Gerçi büyüktü değil mi kızın küçük olsa altı açık yatırmak daha kolay olurdu
Çocuğun kilosu birazda aile yapısıyla alakalıymış umarım senin minnakta 3-3.5 kilo olur
Dun benim doktorda 3400gr dogar bu sekilde giderse dediAllahim o zaman bana tosun geliyooooo
Kıyamam kuzuya ya, çok geçmiş olsun canım...Gunaydin kizlar
Boyle bir resim paylasmak istemezdim ama sleppy natural bezini tekrar denemek istedim. Kızım icin alıp 3 gun kullandim. 2 gündür pisikle ugrasiyorum. Yavrumun resmen cani yaniyor. Birde dis cikariyor bezden mi disten mi bilmiyorum ama resmi görün bilin istedim. Pamuk oldugu icin kuru birakmiyor.
Dun daha kötüydü bu iyilesmis halicanım cok sıkkın
Eki Görüntüle 2296853
Evet paylaş bizimle benim gibi yapmayanların da gözü gönlü açılsınBen de ayni sekilde.dusunuyorum.Digeri de.lacivert zaten onu da laciverte boyarim.Onu da yapayim bi atayim bakarsiniz.
Canm halis zeytinyağı varsa her bez degismede sur bölgeye inşallah faydasini gorceksinO aklimdan gecti ama dişten dolayi kakasi Bayağı cıvık bazen gaz çıkarırken falan azcik azcik yapiyor. O yuzden gezdiremiyorum. Kakasi normale donse bez baglamazdim ne gece ne gunduz. Sık sık kontrol ederdim. Son azı dişler çok zormuş ya. Diğerlerinde bu kadar etkilenmemisti.
Dun benim doktorda 3400gr dogar bu sekilde giderse dedi
Evet paylaş bizimle benim gibi yapmayanların da gözü gönlü açılsın. Allah'ım diyorum dağına göre kar veriyosun. Bir bebeği o kadar zor taşıyorum ki ikiz düşünemiyorum bile. Çok agrilarim var yapmak istediğim herşeyden vazgeçtim. 35 haftayı gorebilirsem hazır bikac süsleme alicam. Şuan doktor yasak koydu iş yapmak yürümek yok.
Kizlar size bisey daha sorucam
Ben kahvalti sonrasi vs çok kotu oluyorum fenalasiyorm gibi kendimi yataga zor atiyorm sizce sebebi ne olabilir
Ben acayip istahli olmadm yaa.. Hatta aksine hamile degilken daha istahliydim.. Şimdi hemen tikaniyorum.. Bi tabak yemek bazen zor bile bitiyoo.. Mesela dün bi tabak taze fasulye yedim.. Doymadm sismedim ama yiyemedim bi tabak daha ardindan.. Biliyorm doldurunca midemi cok kötü oluyorm.. Aradan 40dk gecti bi tabak daha yedim.. Ama ekmeksiz.. Aksam ekmek nadir yiyorm.. İştah bende 4.aydan sonra meyvelere oldu.. Canim hep meyve istiodu.. Her yeni cikan yaz mevyesinu istiodum.. Aliyodum hep yiyodum belki günde 4 5 porsiyon.. Hatta seker olur diodum bu yüzden.. Olmadi.. Hicbisey aşermedim de.. Tek istedigim şey.. Evde sulu yemek ve meyve.. Baska hicbisey istemio canim
Benimkinin kafası hiç yukarı çıkmadı yatay duruyodu 26. Haftada tam baş aşağı döndü şuan tam 30 haftaligiz. Ayaklarıyla kaburgalarimi ittiriyo basiylada çıkacağı yeri. Ne zaman döneceği belli olmaz bazı bebekler doğum kasilmalariyla birliktelikte dönüyor bazıları son haftalarda bazıları da benimki gibi çok erken
Valla ben üç aydan beri kullanıyorum herhangi bir tüylenme olmadı . Evde saç zeytinyağı da var ama.onu her yemekten önce içmek için kullanıyorum. Açıkçası zeytinyağı olmasa tuvalete gidemicem
Ben de bayramdan sonra yikicam sadece hastane çıkışlarını utulicem. Bayram sonrası benim de tam 32 hafta oluyo. Bence erken değil çünkü hergun daha da agirlasiyoruz. Ergeledigimiz her işi yapmak daha da zorlaşacak
Benım ilk oğlan 3500 dogunca kaynanam ne küçük dogdu kurban oldugum, anası ne yedı ki bır deri bir kemik. Ben de güldüm en gıcık oldugu şey.. Aradan 1 yıl gectı Kendı akraba kızları dogırdu 2800..gene ben ıyı dogutmuşum, sızın sülaleye bak dedim 3 kg bıle degıl. Hadı buna da laf söylesene dedim. Gelin olunca maşallah Allah ne verdiyse diyordun dedim. Gık yok haklısın kızım dedi. Kendinize gelınce laf yok baskasına yarabbi şükür..Masaallahbizim genlerde kilo problemi var.. Kesin benim tosun dogcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?