2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Cok ilginc bu bebeler sag tarafta bir seyleri var kesin ama surekli de sol taraf karnimda toplaniyor sag tamamen bosaliyor bazen. Dag gibi sivriliyor sol. Ne yapmaya calistigini anlamiyorum kisaca

İşin ağır degildir inşallah . Elinden geldigince ayaklarını uzatmaya calis

Ne kadar olsa sabah erken kalk işe git aksama kadar bel agrıyor sandalye tepesinde. Akşam eve gel yemek çamaşır vs ee bide evde ilgi bekleyen bi cocuk zorlanmıyorum desem yalan olur. Gücümden yiyorum

Benc cok güzel olmuş gri ile kaybolur mu beyaz daha mı iyi olur acaba.

Kiyamam gecmis olsun oglumda 2 ay once inanılmaz bir pisikle ugrastik ama geciremedim ilk kez yasadik böyle bir seyi neler denemedim neler
En son pruzon pomad diye bir krem denedim o gecirdi şükür bitkiselmis bi arastir istersen
Sagol canım bir arastirayim. Bizimde ilk kez boyle oldu

YAz günü sorun olmazsa altını açık bırakıp havalandırsan
Gerçi büyüktü değil mi kızın küçük olsa altı açık yatırmak daha kolay olurdu

Ben de normal doğum istiyorum nasip olursa inşallah. Önceden biri çocuk düşünüyo musunuz diye sorunca evet 3-3.5 kiloluk düşünüyoruz derdim bizim ailede bebekler çok kilolu geliyoda 4-4.5 arası o yüzden
Çocuğun kilosu birazda aile yapısıyla alakalıymış umarım senin minnakta 3-3.5 kilo olur

YAz günü sorun olmazsa altını açık bırakıp havalandırsan
Gerçi büyüktü değil mi kızın küçük olsa altı açık yatırmak daha kolay olurdu
O aklimdan gecti ama dişten dolayi kakasi Bayağı cıvık bazen gaz çıkarırken falan azcik azcik yapiyor. O yuzden gezdiremiyorum. Kakasi normale donse bez baglamazdim ne gece ne gunduz. Sık sık kontrol ederdim. Son azı dişler çok zormuş ya. Diğerlerinde bu kadar etkilenmemisti.

Kıyamam kuzuya ya, çok geçmiş olsun canım...

Ben de ayni sekilde.dusunuyorum.Digeri de.lacivert zaten onu da laciverte boyarim.Onu da yapayim bi atayim bakarsiniz.
Evet paylaş bizimle benim gibi yapmayanların da gözü gönlü açılsın . Allah'ım diyorum dağına göre kar veriyosun. Bir bebeği o kadar zor taşıyorum ki ikiz düşünemiyorum bile. Çok agrilarim var yapmak istediğim herşeyden vazgeçtim. 35 haftayı gorebilirsem hazır bikac süsleme alicam. Şuan doktor yasak koydu iş yapmak yürümek yok.

Canm halis zeytinyağı varsa her bez degismede sur bölgeye inşallah faydasini gorceksin

Valla su haftaya kadar amannn abartiyolarmis hic sikintisi yok ne varmis tasimakta ikizleri diyodum.Isler 28den sonra agirlasiyomus iyice ki ben cüsseli biriyim oyle diyeyim iri yapim var uzun,iri.Iyice zorlanmaya basladim.1 saat koca yastiklari arkami alip yayilarak bunu yapiyorum sonra gidip 1 saat yan yatiyorum.Iyiki yaz tatilindeyim.Calissaydim asla yapamazdim.Allah calisan hamilelere hele ki ikiz tasiyanlara kolaylik versin.
Doktor yurume dediyse aman sakin azcik yurumekten bisey olmaz,hareket edeyim deme.Dinlen,yat.Ben doguma sadece cikolata vericem su metal isim yazan kutular hosuma gitti.Gucum yok zaten hediyelik yapmaya.Mevlude de ham keten,ustunde isim yazan lavanta keseleri var.Cok kibar hosuma gidiyor.Ondan yaptirabilirim ya da bezden,mamadan belimiz bükülürse huni seklinde lokumlukla lokum oldu bitti.

Ayyynı ben! Hiç aşermedim ve deli gibi yemedim önceden tatlı istediğim zamanlar olurdu hamilelikte o da yok oldu. Deli gibi meyve yedim ve ev yemeği bide buzlu dondurma.

Ben döndüğünü de anlamıyorum karnıma sağa sola yukarı tekmeler yiyorum ama başı nerde bilmiyorum belki de yandadır bayram sonrası kontrol var bakalmm

Aynıyız benim de bayram sonrası 32. Haftam dolabını hazırladım Bi kaç şey kaldı yıkanıp ütülenecek bayram sonrası da çantasını hazırlayacağım. Gecelikleri hazırlarım, hazır olunca eksik ne var daha çok görürüz bence.
İnşallah zamanında gelirler biz erken hazırlayalım dursun

Masaallah bizim genlerde kilo problemi var.. Kesin benim tosun dogcak
Benım ilk oğlan 3500 dogunca kaynanam ne küçük dogdu kurban oldugum, anası ne yedı ki bır deri bir kemik. Ben de güldüm en gıcık oldugu şey.. Aradan 1 yıl gectı Kendı akraba kızları dogırdu 2800..gene ben ıyı dogutmuşum, sızın sülaleye bak dedim 3 kg bıle degıl. Hadı buna da laf söylesene dedim. Gelin olunca maşallah Allah ne verdiyse diyordun dedim. Gık yok haklısın kızım dedi. Kendinize gelınce laf yok baskasına yarabbi şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…