Ayyynı ben! Hiç aşermedim ve deli gibi yemedim önceden tatlı istediğim zamanlar olurdu hamilelikte o da yok oldu. Deli gibi meyve yedim ve ev yemeği bide buzlu dondurma.
kızlar sizlerden bazıları kıyafetleri yıkayıp ütülemiş ben de görünce nolur nolmaz diye eve gelince bebeğin kıyafetlerini yıkadım, mutlu mutlu fotosunu atıyorum aile grubuna kayınvalidem “ne gerek var sanki bayramdan sonra doğum yapacaksın yine kirlenecek” yazmış.annemlerin grubuna gönderdiğimde kendi annem de ütülemekle uğraşma ben yarın gelir ütülerim dedi. yine anne farkını anladım yanii. ayrıca belki erken doğum yapıcam nerden biliyoruz? kıyafetler hazır olmasa keşke hazırlasaydın derlerdi eminim... akşam akşam moralim bozuldu
Günaydın kızlar çamaşır deterjanı ve biberon temizleyicisi olarak ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık mühendisoğlunu takip ediyorum insanların yorumlar bir iyi bir kötü yönde oluyorBabys green deterjan ve biberon temizleyicisinde karar kıldım gibi ama hala emin değilim
Bazen eşime diyorum bebeğe söylemek istediğin bişey var mı diye o da eğilip acele etme diyoAynıyız benim de bayram sonrası 32. Haftam dolabını hazırladım Bi kaç şey kaldı yıkanıp ütülenecek bayram sonrası da çantasını hazırlayacağım. Gecelikleri hazırlarım, hazır olunca eksik ne var daha çok görürüz bence.
İnşallah zamanında gelirlerbiz erken hazırlayalım dursun
Benım ilk oğlan 3500 dogunca kaynanam ne küçük dogdu kurban oldugum, anası ne yedı ki bır deri bir kemik. Ben de güldüm en gıcık oldugu şey.. Aradan 1 yıl gectı Kendı akraba kızları dogırdu 2800..gene ben ıyı dogutmuşum, sızın sülaleye bak dedim 3 kg bıle degıl. Hadı buna da laf söylesene dedim. Gelin olunca maşallah Allah ne verdiyse diyordun dedim. Gık yok haklısın kızım dedi. Kendinize gelınce laf yok baskasına yarabbi şükür..
Gunaydin kizlar
Boyle bir resim paylasmak istemezdim ama sleppy natural bezini tekrar denemek istedim. Kızım icin alıp 3 gun kullandim. 2 gündür pisikle ugrasiyorum. Yavrumun resmen cani yaniyor. Birde dis cikariyor bezden mi disten mi bilmiyorum ama resmi görün bilin istedim. Pamuk oldugu icin kuru birakmiyor.
Dun daha kötüydü bu iyilesmis halicanım cok sıkkın
Eki Görüntüle 2296853
İstanbul'da yaşayan anneler bebek odası yaptıysanız nereden aldınız ? Bayramdan sonra alacağım instagramda noktabebe, kanzbebe sayfalarını takip ediyorum oralara gidip bakmayı düşünüyorum. Alan, kurulan varsa tavsiye rica edeceğim .
Çok güzel olmuşKizlar bu arada tam bitmedi ama bu sekilde birincisi.Sizce ahsap kismini tüylerin grisine boyayayim mi? Ekru iplere 3 - 4 tane minik nazar boncugu serpistiricem.Ismin arkasina pilli ledle saricam.Bir de tabi ayicigi silikon tabancasiyla oturtucam.Renk secenegim cok yoktu malesef.Netten arastiriyorum baska renk bulursam grilere eldeva diyebilirim.Digerini de yapiyorum.O da lacivert.
Arkadaslar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz? Ayaklar nerede sizce? Benimki sag kaburgama calisiyor son gunlerde ve orada inanilmaz baski hissediyorumah velet ah
Aynen aynen düzene sokmam lazım artık çok aksattım çünkü doktorum zayıf kalmış dedi canım bide biraz baktım netten 1800 ile 2100 civarı olması gerekiyomuş
Sagol canim.Kıyamam kuzuya ya, çok geçmiş olsun canım...
Eşim bugun siparis vermis gecmezse onuda surerim. Sagol canim.Canm halis zeytinyağı varsa her bez degismede sur bölgeye inşallah faydasini gorceksin
Bence hic kullanma ben kızıma hala kullanmam.Ben hepsini uni marka aldım ama sanki yumuşatıcı çk sağlıklı değil. Çamaşırlar yumuşatıcı koktu. Ekstra durulama yaptım bende
Sagol canim hic duymamistimOyyyy çok geçmiş olsun, hindistan cevizi yağı sürün pisiklere çok iyi geliyor, yeğenimdn biliyorum
Tecrübem yok ama minoris aldımMerhaba anneler . Bir sorum olacak.Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz
Sağ salim bebislerimiz i kucağımiza alalım da varsın eksikler olsun. Eskiden hastane süsleme mi vardı hediyelik mi vardı. Mama fiyatlari çok uçmuş. Bol bol sutumuz olur bebisler de emer inşallah . İki ay sonra burdan süt artırıcı her detayi konuşuruz artkValla su haftaya kadar amannn abartiyolarmis hic sikintisi yok ne varmis tasimakta ikizleri diyodum.Isler 28den sonra agirlasiyomus iyice ki ben cüsseli biriyimoyle diyeyim iri yapim var uzun,iri.Iyice zorlanmaya basladim.1 saat koca yastiklari arkami alip yayilarak bunu yapiyorum sonra gidip 1 saat yan yatiyorum.Iyiki yaz tatilindeyim.Calissaydim asla yapamazdim.Allah calisan hamilelere hele ki ikiz tasiyanlara kolaylik versin.
Doktor yurume dediyse aman sakin azcik yurumekten bisey olmaz,hareket edeyim deme.Dinlen,yat.Ben doguma sadece cikolata vericem su metal isim yazan kutular hosuma gitti.Gucum yok zaten hediyelik yapmaya.Mevlude de ham keten,ustunde isim yazan lavanta keseleri var.Cok kibar hosuma gidiyor.Ondan yaptirabilirim ya da bezden,mamadan belimiz bükülürsehuni seklinde lokumlukla lokum oldu bitti.
Hindistan cevizi yağı ni ben karnım için aldım çatlak olmasın diye kokusuna bayildim zaten. Bebeklere de iyi gelio madem bebek çantası için küçük boyunu alıp denerim artk . Bebiş pirtladikca Hindistan cevizi kokucakOyyyy çok geçmiş olsun, hindistan cevizi yağı sürün pisiklere çok iyi geliyor, yeğenimdn biliyorum
Henüz almadım ama mustela almayı düşünüyorum.Merhaba anneler . Bir sorum olacak.Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz
O son azilar bir türlü gelemedi ya bizim arada agri,huysuzluk,ishal oluyor hih geliyor diyorum ama yok kasimda 4 olacak oglumO aklimdan gecti ama dişten dolayi kakasi Bayağı cıvık bazen gaz çıkarırken falan azcik azcik yapiyor. O yuzden gezdiremiyorum. Kakasi normale donse bez baglamazdim ne gece ne gunduz. Sık sık kontrol ederdim. Son azı dişler çok zormuş ya. Diğerlerinde bu kadar etkilenmemisti.
Ben Mustela aldım.Merhaba anneler . Bir sorum olacak.Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz
Olcuyorm normalTansiyonn????
Acaba neresi erkenmiş 3 4 gün önce sancım oldu doktor Doğumu tetikleyebilir dedi hiçde erken degil bizde bi tutuştuk sonra. İlla bi terslik mi olması lazım yanı. Aman duyma sen olumsuzları valla
Aman gözünü seveyim yavaş yavaş yap hepsini Peşpeşe yaparsan haftaya bebeciğini görürsün mazallah.
Bende girdim bu hafta ilk nst me 31 hafta. Oğlumda da 32 de gitmiştim sıkıntı olmaz sanırım aklına kötü getirme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?