2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayyynı ben! Hiç aşermedim ve deli gibi yemedim önceden tatlı istediğim zamanlar olurdu hamilelikte o da yok oldu. Deli gibi meyve yedim ve ev yemeği bide buzlu dondurma.

Aynen.. Valla hamile degilken neler canim isterdi.. Tatlilar cikolatalar meyveler offf.. Ama hiç ev yemegi canim cekmezdi.. Simdi sadece yemek olsun yetiyo bile.. Canim bisey istemiyo hiç.. Zaten kokular beni mahvediyo.. Kendi vucut kokum bile mahvediyo beni.. Belki de ondan istahim yok ama sulu yemek olunca off diyorum.. Bekleye bekleye yerim bi kilo aliyorum sebzeleri.. Hepsi ertesi gune bitiyo gidip gelip yiye yiye ama ekmeksiz

Üffff herkesin bir şeye cevabı var ya! Bende odasını hazırladım kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim eksikler var vs diyorum o kadar masrafa ne gerek var diyorlar. Ya sanane ya!
Bide söyleyenler dııdısının dıdısııııı. Sana neeee!

Ben hepsini uni marka aldım ama sanki yumuşatıcı çk sağlıklı değil. Çamaşırlar yumuşatıcı koktu. Ekstra durulama yaptım bende

Bazen eşime diyorum bebeğe söylemek istediğin bişey var mı diye o da eğilip acele etme diyo saglikla gelsinler

Allah varya çıkarıyor ışte.. Bende de kilo problemi var ya.. İkili test zamani bana dedi ki "kilolulara yapilan bisey mi bu" oyle gıcık olmustum ki.. Sırf bu yuzden cevremdekilere inat oglumun saglikli olmasini istiyorum.. Tabi bisey olursa allahtan.. Yapcak bisey yok.. Ama benim kaynana kesin oglumda bisey olsa kiloma bağlar.. Ablasinin gelini var ikinciyi dogurdu kiyamam cocugun kalbinde sorun var ama gelin cocuga cok iyi bakıyor diyip diyip bitiremiyo.. Ablasinin diğer gelini de muhtesem ona göre.. Bi sefer beni öven bisey dedigini duymadim aksine surekli bi laf sokma çabasi sakayla karisik ignelemeler filan.. Cevabini versem de yinede sinirimi atamiyorum.. Geçen tanidiklara diyorum ki velev ki dogumdan sonra sütum gelmedi velevki eymende bi sorun var.. Dilinden kurtulmam ben kaynanamin.. Kizlar senin iyice psikolojin bozulmus dedi kadini gormek dahi istemiyorum.. Lohusalikta insallag duzgun davranır yoksa bagirip çağırırım.. Cekemem onun laflarini..

Oyyyy çok geçmiş olsun, hindistan cevizi yağı sürün pisiklere çok iyi geliyor, yeğenimdn biliyorum

Çok güzel olmuş

Aynen aynen düzene sokmam lazım artık çok aksattım çünkü doktorum zayıf kalmış dedi canım bide biraz baktım netten 1800 ile 2100 civarı olması gerekiyomuş

Ayyyy bende hiç ilaç almıyorum ya. Decavit vermişti en son. Haftada 2 kere falan içtim hep. Sabahları bazen demir ilacı içiyorum o kadar ((

Kıyamam kuzuya ya, çok geçmiş olsun canım...
Sagol canim.
Canm halis zeytinyağı varsa her bez degismede sur bölgeye inşallah faydasini gorceksin
Eşim bugun siparis vermis gecmezse onuda surerim. Sagol canim.
Ben hepsini uni marka aldım ama sanki yumuşatıcı çk sağlıklı değil. Çamaşırlar yumuşatıcı koktu. Ekstra durulama yaptım bende
Bence hic kullanma ben kızıma hala kullanmam.
Oyyyy çok geçmiş olsun, hindistan cevizi yağı sürün pisiklere çok iyi geliyor, yeğenimdn biliyorum
Sagol canim hic duymamistim

Sağ salim bebislerimiz i kucağımiza alalım da varsın eksikler olsun. Eskiden hastane süsleme mi vardı hediyelik mi vardı. Mama fiyatlari çok uçmuş. Bol bol sutumuz olur bebisler de emer inşallah . İki ay sonra burdan süt artırıcı her detayi konuşuruz artk

Hindistan cevizi yağı ni ben karnım için aldım çatlak olmasın diye kokusuna bayildim zaten. Bebeklere de iyi gelio madem bebek çantası için küçük boyunu alıp denerim artk . Bebiş pirtladikca Hindistan cevizi kokucak

O son azilar bir türlü gelemedi ya bizim arada agri,huysuzluk,ishal oluyor hih geliyor diyorum ama yok kasimda 4 olacak oglum

haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…