Bugun doktoruma imom ilacım bitti decavit var elimde içsem olur mu dedim yok decüvit içme imoma devam et dedi bana çocuğun beyin gelişimi için dediDecavit Ise
yaramıyor mu ya doktora sorayım bakalım belki değiştirir ilacı
Bıberon temizlemeden asla deterjan kullanmadım.. Suyu ıyıce kaynattım tencerenin ıcıne bır sefer tuz öbur gün karbonat attım. Bıberon fır adına bıle gerek kalmazdı ben hergun yaptığım ıcın bıberon hep tertemizdi.. Ben cam alıyorum. Bıberona deterjan sürmeye korkarım.. 2 cocuk bu sekılde buyudü hatta steril makinesi hedıye gelmıstı. Buhara temızlıyo onu bile kullanmadım bu daha pratik. Tuz ve karbonat anında temızlıyo
Kaç kilo cıktı canim muayene de zayıf kalmış dediKızlar merhaba bugun doktor kontrolune gittim kasılmalarım var kanımda çok kasılıyor dedim nts ye girdim çok şükür sıkıntı çıkmadı bu haftalarda çok harektli olur endişe etme dedi toparlanmasına hareketlerine eğer hareket hissetmezsen uzun saatler o zaman endişelen dedi. Avuç için çok yanıyor dokunamyıorum özellikle geceleri dedim b12 iğnesi verdi ama ben almadım korktum b12 doğal yollarla alıcam eğer geçmezse bi kaç gün gidip alıcam iğneleri. İmom ve kan ilacını aksatma dedi. Çalışabilir raporumuda aldım kızlar. Bide bebeğim zayıf kalmış yemene içmene dikkat et dedi ben ki hiç dikkat etmiyorum ilaçları bile düzenli almıyodum artık yumurta süt muz kaşara ağırlık veririm onun dışında çok şükür sıkıntı yoktu :) @hera01 @ismihazan
Kafa aşağı da ayaklar ve popo sağ tarafta bugün kontrolde özellikle sordum hocam sag tarafta neresi var diye sağ tarafa o kadar baskı ve tekme yiyorum ki ben elleri ve kafası sanırken paşanın ayakları oradaymisArkadaslar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz? Ayaklar nerede sizce? Benimki sag kaburgama calisiyor son gunlerde ve orada inanilmaz baski hissediyorumah velet ah
Geçmiş olsun canım kıyamam ben fıstığa yaGunaydin kizlar
Boyle bir resim paylasmak istemezdim ama sleppy natural bezini tekrar denemek istedim. Kızım icin alıp 3 gun kullandim. 2 gündür pisikle ugrasiyorum. Yavrumun resmen cani yaniyor. Birde dis cikariyor bezden mi disten mi bilmiyorum ama resmi görün bilin istedim. Pamuk oldugu icin kuru birakmiyor.
Dun daha kötüydü bu iyilesmis halicanım cok sıkkın
Eki Görüntüle 2296853
Canım 31+6 günlük kızım kilosu 1700 çıktı boyuda 39 cm dedi daha önce iyidi boyu kilosu haftasına göre bu ay geri kalmış doktod demişti zaten 28 haftadan sonra annenin beslenmesine göre bebek kilo alır diye senin nasıl çıktı sonuçlarKaç kilo cıktı canim muayene de zayıf kalmış dedi
Beyin de oluşan sıvılar düşmüştü 6.9 a kadar bugün ku kontrolde yüksek cıktı geri 9.9 olarak ölçtü 28 hafta ile uyumlu dedi boyu 37 kilo 1300 dedi ama kilosu az geldi benim kinin de bana sıcaklardan yiyemiyorum şu aralar 2 hafta da bir olarak kontrol dedi sıvılar için 22 ağustosa geri gün verdi rabbim inşallah hayırlısı ile sagselim kucagimiza almayı nasip etsin inşallahCanım 31+6 günlük kızım kilosu 1700 çıktı boyuda 39 cm dedi daha önce iyidi boyu kilosu haftasına göre bu ay geri kalmış doktod demişti zaten 28 haftadan sonra annenin beslenmesine göre bebek kilo alır diye senin nasıl çıktı sonuçlar
Kızlar merhaba bugun doktor kontrolune gittim kasılmalarım var kanımda çok kasılıyor dedim nts ye girdim çok şükür sıkıntı çıkmadı bu haftalarda çok harektli olur endişe etme dedi toparlanmasına hareketlerine eğer hareket hissetmezsen uzun saatler o zaman endişelen dedi. Avuç için çok yanıyor dokunamyıorum özellikle geceleri dedim b12 iğnesi verdi ama ben almadım korktum b12 doğal yollarla alıcam eğer geçmezse bi kaç gün gidip alıcam iğneleri. İmom ve kan ilacını aksatma dedi. Çalışabilir raporumuda aldım kızlar. Bide bebeğim zayıf kalmış yemene içmene dikkat et dedi ben ki hiç dikkat etmiyorum ilaçları bile düzenli almıyodum artık yumurta süt muz kaşara ağırlık veririm onun dışında çok şükür sıkıntı yoktu :) @hera01 @ismihazan
Canım 31+6 günlük kızım kilosu 1700 çıktı boyuda 39 cm dedi daha önce iyidi boyu kilosu haftasına göre bu ay geri kalmış doktod demişti zaten 28 haftadan sonra annenin beslenmesine göre bebek kilo alır diye senin nasıl çıktı sonuçlar
Kafa aşağı da ayaklar ve popo sağ tarafta bugün kontrolde özellikle sordum hocam sag tarafta neresi var diye sağ tarafa o kadar baskı ve tekme yiyorum ki ben elleri ve kafası sanırken paşanın ayakları oradaymis
Ya sevindim canım düzelir İnşallah peki bunun bişey yapıyomusun yoksa tamamen kendi gelişimiyle mi ilgili sıvınının normale dönlesi? Aslında kilo ve boy önemli değil sağlıklı olması önemli bizim için sadece ben aksattığım için yeme içmemi ilaçlarımı vijdan yaptımBeyin de oluşan sıvılar düşmüştü 6.9 a kadar bugün ku kontrolde yüksek cıktı geri 9.9 olarak ölçtü 28 hafta ile uyumlu dedi boyu 37 kilo 1300 dedi ama kilosu az geldi benim kinin de bana sıcaklardan yiyemiyorum şu aralar 2 hafta da bir olarak kontrol dedi sıvılar için 22 ağustosa geri gün verdi rabbim inşallah hayırlısı ile sagselim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Aynen aynen düzene sokmam lazım artık çok aksattım çünkü doktorum zayıf kalmış dedi canım bide biraz baktım netten 1800 ile 2100 civarı olması gerekiyomuşBaska bisey olmasinda aman.. Bundan sonra yersin canım bol bol..
İyi degil mi yaaben mi anlamiyorum bilmiyorum
Aynen aynen düzene sokmam lazım artık çok aksattım çünkü doktorum zayıf kalmış dedi canım bide biraz baktım netten 1800 ile 2100 civarı olması gerekiyomuş
Yok canim hidrosefali den korkuyorduk biz hep ilk teşhis 23. Hafta da konmuştu adana da ebru tarim var prof.ona gitmiştim 28 ile 32 . Haftaları bekliycez demisti o süre de düştü sıvılar bugün ölçtük tekrar yükselmiş korkma dedi bu seviye de de kalabilir geri dusedebilir dedi kontrol altına alacak doğduğunda çocuk nörolojiye yönlendirecek epilepsi olabilir mi diye ama çok şükür hidrosefali değil dedi inşallah daha da yükselmez 11 12 sınırmış çünküYa sevindim canım düzelir İnşallah peki bunun bişey yapıyomusun yoksa tamamen kendi gelişimiyle mi ilgili sıvınının normale dönlesi? Aslında kilo ve boy önemli değil sağlıklı olması önemli bizim için sadece ben aksattığım için yeme içmemi ilaçlarımı vijdan yaptım
Kendi gelişimi ile ilgili canim beyinde bulunan sağ ve sol tarafta ki sıvılar normal de sizler de 6.5 ve 7.8 arasın da mesela o bizde yüksek çıkıyorYa sevindim canım düzelir İnşallah peki bunun bişey yapıyomusun yoksa tamamen kendi gelişimiyle mi ilgili sıvınının normale dönlesi? Aslında kilo ve boy önemli değil sağlıklı olması önemli bizim için sadece ben aksattığım için yeme içmemi ilaçlarımı vijdan yaptım
İnşallah canım benim normal doğum istiyorum ben 3 kilo civarı doğarsa benim için yeterliHmm bilmiyorum.. Demekki öyle olmasi gerekiyor.. Bundan sonra toparlarsn canim insallah.. Aman herseyi saglikli olsun da.. Kiloyu aldiririz bebislere bi sekilde
Ya benim bilgim yoktu hiç yüksek olması düzene girdi sandım canım k.bakma çok şükür hidrosefali değilmiş İnşalleh düzene girer yükselmez dua edicem bebişn için isim koydunuz mu?Yok canim hidrosefali den korkuyorduk biz hep ilk teşhis 23. Hafta da konmuştu adana da ebru tarim var prof.ona gitmiştim 28 ile 32 . Haftaları bekliycez demisti o süre de düştü sıvılar bugün ölçtük tekrar yükselmiş korkma dedi bu seviye de de kalabilir geri dusedebilir dedi kontrol altına alacak doğduğunda çocuk nörolojiye yönlendirecek epilepsi olabilir mi diye ama çok şükür hidrosefali değil dedi inşallah daha da yükselmez 11 12 sınırmış çünkü
İşin ağır degildir inşallah . Elinden geldigince ayaklarını uzatmaya calisValla bana da dedi ama ben ise gidip gelmeye devam :/ 2 Eylül de oğlumun okul başlayacak o zamana izin alırım diye dayanmaya çalışıyorum
Arkadaslar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz? Ayaklar nerede sizce? Benimki sag kaburgama calisiyor son gunlerde ve orada inanilmaz baski hissediyorumah velet ah
Doldurdugun haftayi degil,gun aldigin haftayi gosteriyor. Mesela 27.haftayi doldurdun 28 hafta yaziyor. Yani 28.haftanin içindesin demek.A evet ama burda 4 fun ilerde gözüküyor gun gun gebelik uygulamada aynı tarihe yeni 28.hafta yaziyor burası neden önden gidiyor ya da hangisi doğru acaba bide benim kontrollerin haladir ay da bir kez burda artık haftada iki kez domtor kontrolü yaziyor ben nedense erken dogum yapacak gibi hissediyorum.ama normal dogumdandakorkuyorum çocuk odası hazırlamak iatiyorum erken değildemi
Sagol canım. 2 tüp bitirdim banamisin demedi. Doktor farkli birsey verdi. Ama icinde kortizon varmisAhh yavrum yanasıl canı yanıyordur inşallah geçer hemen
Sen daha tecrübelisin tabi de acaba hametan pomad rahatlatır mı
Hiç duymamistim. Hemen sureyim evde ev yapimi kantoron yağı var. Annem yaptı.Canım sarı kantoron yğı sür hemen o bölgenin acısını alıyor. Oğlum 2 sene boyunca diş dönemiishal ve pişikoldu tek care bu oldu mutlaka dene derim
Bende sık değişirim. Boyle birsey ilk kez gordum. Hametan 2 tup bitti banamisin demedi. Doktor icinde kortizon olan bir krem yazdi dün icime sinmedigi halde mecbur sürdüm . Kizim cok agliyordu. Bugun birax daha iyiÇok geçmiş olsun.. benım buyuk oğlan 3 yasındaydı sleppy yeni cıkmıstı. Akraba ucuz dıye kızına bırsuru Almış...kızın poposu 2.gunde seninki ne ki bıldıgın kırmızı et oldu. Annesi sürekli degısen bır kadın.. Bezı asla cok tutmaz. Acılmamıs kutuları ıade etti. Hep korktum son zamanlarda olumlu yorumlarda herhalde degısmiş dedim. Ama gecen bir arkadas ila karsılastım dısarda prima evde sleepy kullanıyorum. Sleepy akıtıyor dedi. Ben gene prımadan şaşmayacagım.. İlk basta zaten sureklı 2 saatte bir degısıyorsun. Pişiğe de canım hemen hametan sür anında ıyılestırıyor.
Benimde bir kac gundur kaburgalarim agriyor. Dun kontrolum vardi. Bebegin kafasi aşağıda o yuzden agri yapıyormuş. Eee ayaklar yukarıda. Muhtemelen seninde oyle.Arkadaslar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz? Ayaklar nerede sizce? Benimki sag kaburgama calisiyor son gunlerde ve orada inanilmaz baski hissediyorumah velet ah
Sagol canimGeçmiş olsun canım kıyamam ben fıstığa ya
Heryerde
Bikini bölgesi var ya üst bikini bölgesinde hissediyorum.Kasiklarimin daha da altinda.O kadar asagida nasil olur diyorum ama oralarda geziniyo elleri sanirim cunku tekmeler daha cok gobegimin ustunde..Gobek deligime de cok pis vuruyolar bazen.Ama bazen hic ses yok.O zaman soldan soldan geliyolar banaKarnimi sallayıp cocuklarrr cocuklarr,anksiyetem azmadan ses verin emreeee, uguuurrr diyorum.Sagolsunlar uzmuyolar sıyırmıs analarını iki pıt geliyo hafifte olsa.Hapşırdıgımda da uyaniyolar hemen yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?