2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kaç kilo cıktı canim muayene de zayıf kalmış dedi

Arkadaslar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz? Ayaklar nerede sizce? Benimki sag kaburgama calisiyor son gunlerde ve orada inanilmaz baski hissediyorum ah velet ah
Kafa aşağı da ayaklar ve popo sağ tarafta bugün kontrolde özellikle sordum hocam sag tarafta neresi var diye sağ tarafa o kadar baskı ve tekme yiyorum ki ben elleri ve kafası sanırken paşanın ayakları oradaymis

Geçmiş olsun canım kıyamam ben fıstığa ya

Kaç kilo cıktı canim muayene de zayıf kalmış dedi
Canım 31+6 günlük kızım kilosu 1700 çıktı boyuda 39 cm dedi daha önce iyidi boyu kilosu haftasına göre bu ay geri kalmış doktod demişti zaten 28 haftadan sonra annenin beslenmesine göre bebek kilo alır diye senin nasıl çıktı sonuçlar

Beyin de oluşan sıvılar düşmüştü 6.9 a kadar bugün ku kontrolde yüksek cıktı geri 9.9 olarak ölçtü 28 hafta ile uyumlu dedi boyu 37 kilo 1300 dedi ama kilosu az geldi benim kinin de bana sıcaklardan yiyemiyorum şu aralar 2 hafta da bir olarak kontrol dedi sıvılar için 22 ağustosa geri gün verdi rabbim inşallah hayırlısı ile sagselim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Baska bisey olmasinda aman.. Bundan sonra yersin canım bol bol..

İyi degil mi yaa ben mi anlamiyorum bilmiyorum

Ya sevindim canım düzelir İnşallah peki bunun bişey yapıyomusun yoksa tamamen kendi gelişimiyle mi ilgili sıvınının normale dönlesi? Aslında kilo ve boy önemli değil sağlıklı olması önemli bizim için sadece ben aksattığım için yeme içmemi ilaçlarımı vijdan yaptım

Aynen aynen düzene sokmam lazım artık çok aksattım çünkü doktorum zayıf kalmış dedi canım bide biraz baktım netten 1800 ile 2100 civarı olması gerekiyomuş

Hmm bilmiyorum.. Demekki öyle olmasi gerekiyor.. Bundan sonra toparlarsn canim insallah.. Aman herseyi saglikli olsun da.. Kiloyu aldiririz bebislere bi sekilde

Yok canim hidrosefali den korkuyorduk biz hep ilk teşhis 23. Hafta da konmuştu adana da ebru tarim var prof.ona gitmiştim 28 ile 32 . Haftaları bekliycez demisti o süre de düştü sıvılar bugün ölçtük tekrar yükselmiş korkma dedi bu seviye de de kalabilir geri dusedebilir dedi kontrol altına alacak doğduğunda çocuk nörolojiye yönlendirecek epilepsi olabilir mi diye ama çok şükür hidrosefali değil dedi inşallah daha da yükselmez 11 12 sınırmış çünkü

Kendi gelişimi ile ilgili canim beyinde bulunan sağ ve sol tarafta ki sıvılar normal de sizler de 6.5 ve 7.8 arasın da mesela o bizde yüksek çıkıyor

Ya benim bilgim yoktu hiç yüksek olması düzene girdi sandım canım k.bakma çok şükür hidrosefali değilmiş İnşalleh düzene girer yükselmez dua edicem bebişn için isim koydunuz mu?

Arkadaslar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz? Ayaklar nerede sizce? Benimki sag kaburgama calisiyor son gunlerde ve orada inanilmaz baski hissediyorum ah velet ah

Heryerde
Bikini bölgesi var ya üst bikini bölgesinde hissediyorum.Kasiklarimin daha da altinda.O kadar asagida nasil olur diyorum ama oralarda geziniyo elleri sanirim cunku tekmeler daha cok gobegimin ustunde..Gobek deligime de cok pis vuruyolar bazen.Ama bazen hic ses yok.O zaman soldan soldan geliyolar banaKarnimi sallayıp cocuklarrr cocuklarr,anksiyetem azmadan ses verin emreeee, uguuurrr diyorum.Sagolsunlar uzmuyolar sıyırmıs analarını iki pıt geliyo hafifte olsa.Hapşırdıgımda da uyaniyolar hemen yazik

Doldurdugun haftayi degil,gun aldigin haftayi gosteriyor. Mesela 27.haftayi doldurdun 28 hafta yaziyor. Yani 28.haftanin içindesin demek.
Ahh yavrum ya nasıl canı yanıyordur inşallah geçer hemen

Sen daha tecrübelisin tabi de acaba hametan pomad rahatlatır mı
Sagol canım. 2 tüp bitirdim banamisin demedi. Doktor farkli birsey verdi. Ama icinde kortizon varmis
Canım sarı kantoron yğı sür hemen o bölgenin acısını alıyor. Oğlum 2 sene boyunca diş dönemiishal ve pişikoldu tek care bu oldu mutlaka dene derim
Hiç duymamistim. Hemen sureyim evde ev yapimi kantoron yağı var. Annem yaptı.
Bende sık değişirim. Boyle birsey ilk kez gordum. Hametan 2 tup bitti banamisin demedi. Doktor icinde kortizon olan bir krem yazdi dün icime sinmedigi halde mecbur sürdüm . Kizim cok agliyordu. Bugun birax daha iyi
Benimde bir kac gundur kaburgalarim agriyor. Dun kontrolum vardi. Bebegin kafasi aşağıda o yuzden agri yapıyormuş. Eee ayaklar yukarıda. Muhtemelen seninde oyle.
Geçmiş olsun canım kıyamam ben fıstığa ya
Sagol canim

Az yazik minikleri uyandirma ya ben de bazen sanki hareketlerimden uyanacakmis gibi daha dikkatli hareket ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…