Doldurdugun haftayi degil,gun aldigin haftayi gosteriyor. Mesela 27.haftayi doldurdun 28 hafta yaziyor. Yani 28.haftanin içindesin demek.
Sagol canım. 2 tüp bitirdim banamisin demedi. Doktor farkli birsey verdi. Ama icinde kortizon varmis
Hiç duymamistim. Hemen sureyim evde ev yapimi kantoron yağı var. Annem yaptı.
Bende sık değişirim. Boyle birsey ilk kez gordum. Hametan 2 tup bitti banamisin demedi. Doktor icinde kortizon olan bir krem yazdi dün icime sinmedigi halde mecbur sürdüm . Kizim cok agliyordu. Bugun birax daha iyi
Benimde bir kac gundur kaburgalarim agriyor. Dun kontrolum vardi. Bebegin kafasi aşağıda o yuzden agri yapıyormuş. Eee ayaklar yukarıda. Muhtemelen seninde oyle.
Sagol canim
her yerdeArkadaslar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz? Ayaklar nerede sizce? Benimki sag kaburgama calisiyor son gunlerde ve orada inanilmaz baski hissediyorumah velet ah
bana iyi gibi geldi canımCanım 31+6 günlük kızım kilosu 1700 çıktı boyuda 39 cm dedi daha önce iyidi boyu kilosu haftasına göre bu ay geri kalmış doktod demişti zaten 28 haftadan sonra annenin beslenmesine göre bebek kilo alır diye senin nasıl çıktı sonuçlar
sevindim canım umarım epilepsi de çıkmazYok canim hidrosefali den korkuyorduk biz hep ilk teşhis 23. Hafta da konmuştu adana da ebru tarim var prof.ona gitmiştim 28 ile 32 . Haftaları bekliycez demisti o süre de düştü sıvılar bugün ölçtük tekrar yükselmiş korkma dedi bu seviye de de kalabilir geri dusedebilir dedi kontrol altına alacak doğduğunda çocuk nörolojiye yönlendirecek epilepsi olabilir mi diye ama çok şükür hidrosefali değil dedi inşallah daha da yükselmez 11 12 sınırmış çünkü
Heryerde
Bikini bölgesi var ya üst bikini bölgesinde hissediyorum.Kasiklarimin daha da altinda.O kadar asagida nasil olur diyorum ama oralarda geziniyo elleri sanirim cunku tekmeler daha cok gobegimin ustunde..Gobek deligime de cok pis vuruyolar bazen.Ama bazen hic ses yok.O zaman soldan soldan geliyolar banaKarnimi sallayıp cocuklarrr cocuklarr,anksiyetem azmadan ses verin emreeee, uguuurrr diyorum.Sagolsunlar uzmuyolar sıyırmıs analarını iki pıt geliyo hafifte olsa.Hapşırdıgımda da uyaniyolar hemen yazik
Az yazik minikleri uyandirma yaben de bazen sanki hareketlerimden uyanacakmis gibi daha dikkatli hareket ediyorum
Geçmiş olsun canım, gözün aydınKızlar merhaba bugun doktor kontrolune gittim kasılmalarım var kanımda çok kasılıyor dedim nts ye girdim çok şükür sıkıntı çıkmadı bu haftalarda çok harektli olur endişe etme dedi toparlanmasına hareketlerine eğer hareket hissetmezsen uzun saatler o zaman endişelen dedi. Avuç için çok yanıyor dokunamyıorum özellikle geceleri dedim b12 iğnesi verdi ama ben almadım korktum b12 doğal yollarla alıcam eğer geçmezse bi kaç gün gidip alıcam iğneleri. İmom ve kan ilacını aksatma dedi. Çalışabilir raporumuda aldım kızlar. Bide bebeğim zayıf kalmış yemene içmene dikkat et dedi ben ki hiç dikkat etmiyorum ilaçları bile düzenli almıyodum artık yumurta süt muz kaşara ağırlık veririm onun dışında çok şükür sıkıntı yoktu :)hera01 @ismihazan
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım, gözün aydın
Eşim rahat birak su cocuklari diyo hep ama ben ihh.Aman uyumasinlar cok hissedeyim istiyorum Hamileligi tek cekilir kilan ve en guzel tarafi buymus yani.Daha kac defa yasicam ki
Hiç belli olmaz arkadasımın tüp bebekle ikiz kızları oldu, kızlar ilkokula başladı, arkadas kendiliğinden hamile kaldı.. Drlar sızın normal cocugunuz Olmaz demiş bunlar da hıc korunmamış Allahın işi.. Benim mesela ilki tup bebek fsh yukseklıgı drlar normal olmaz dedı tup tuttu.. Sonra rezerv azlıgı vardı hop 2. Kendiliğinden oldu. 3.de amh 1 in altı idi. 0.80 ile 3.ye normal yolla hamıle kaldım. Yani olmaz olmaz deme oluyor Allah yeter ki ol desinEşim rahat birak su cocuklari diyo hep ama ben ihh.Aman uyumasinlar cok hissedeyim istiyorum Hamileligi tek cekilir kilan ve en guzel tarafi buymus yani.Daha kac defa yasicam ki
Anne karnındaki bebekle dogan bebegın uyku düzeni arasında asla baglantı yok. Öyle olsa benim buyuk oğlan hıc hareket etmezdı karnımda, anne karnında hep uyurdu..Ben hareket etmiyor dıye kaç kere aglayarak dra gıttım. İlk 6 ay gunduz uyuyana kadar canım cıktı hep kucakta...gece de uyumazdı..Ortanca harekwtlıydı sadece gece hep vururdu maşallah kuzum bana sorun cıkarmadı.. Gece ben meme ıcın kaldırıyordum top patlasa duymazdı.3 numara gece gündüz hep tekmeler havada ucuyor bakalım nasıl olacak..yani bence hiçbir bağlantı yok..Kesinlikle oyle minik tekmeleri hissetmenin tarifi yokAma uyku aliskanligi anne karninda basliyor diye soylenince bircok yerde cocugu surekli uyutasim var
Hiç belli olmaz arkadasımın tüp bebekle ikiz kızları oldu, kızlar ilkokula başladı, arkadas kendiliğinden hamile kaldı.. Drlar sızın normal cocugunuz Olmaz demiş bunlar da hıc korunmamış Allahın işi.. Benim mesela ilki tup bebek fsh yukseklıgı drlar normal olmaz dedı tup tuttu.. Sonra rezerv azlıgı vardı hop 2. Kendiliğinden oldu. 3.de amh 1 in altı idi. 0.80 ile 3.ye normal yolla hamıle kaldım. Yani olmaz olmaz deme oluyor Allah yeter ki ol desin
Kiyamam gecmis olsun oglumda 2 ay once inanılmaz bir pisikle ugrastik ama geciremedim ilk kez yasadik böyle bir seyi neler denemedim nelerAcimaz mi cocuk dun yuruyemiyordu acidan. Bezin etkisi var bence. Dun geceden beri prima bagliyorum. Daha iyi oldu. Sleepy kuru bırakmıyor.
Kesinlikle oyle minik tekmeleri hissetmenin tarifi yokAma uyku aliskanligi anne karninda basliyor diye soylenince bircok yerde cocugu surekli uyutasim var
Bende o rivayeti duydum ama pek inanmiyorum.Yani inanmak istemiyorum cunku olur olmaz saatlerde hissediyorum.Mesela gece 3 -4 tuvalete kalktigimda geri yattigimda pit pit hep hissediyorum.Insallah uyku duzeniyle alakali degildir
Burun aspiratörü büyük kurtarıcı oluyor. Bende elle sıkılan dan vardı bir işe yaramadı.nefes ile çekilen çok daha kullanışlı.Canım hiç moralini bozma ya saçmalamış işte. Her ihtimale karşı hazırlamak lazım sen en doğrusunu yapmışsın. Kirlense ne zaten yine sen yıkayacaksın sanki kendi yıkayacak
Evet yemekle beraber alıyordum
Hap olarak kullanıldığını bilmiyordum. Kontrole gittiğimde kesin sorucam
Akşam içmeyi deneyeyim yatmadan önce bakalım gene aynı olacak mı
Bizim ebe de ağızla çekilen aspiratörü önerdi diğer elle sıkılıp yapılanı önermedi. Burun aspiratörü kullanmak şart olur mu acaba ya burnu tıkansa ne olacak bilmiyorum. Aldım bürün aspiratörü ama kullanmaya da çekinirim aman yaaa
Çok güzel olmuş eline sağlıkKizlar bu arada tam bitmedi ama bu sekilde birincisi.Sizce ahsap kismini tüylerin grisine boyayayim mi? Ekru iplere 3 - 4 tane minik nazar boncugu serpistiricem.Ismin arkasina pilli ledle saricam.Bir de tabi ayicigi silikon tabancasiyla oturtucam.Renk secenegim cok yoktu malesef.Netten arastiriyorum baska renk bulursam grilere eldeva diyebilirim.Digerini de yapiyorum.O da lacivert.
Aynen öyle Allah ol dedikten sonra tıp je derse desin. Genelde sitresten olmuo ilki zor olanlar ikinci daha cabkt oluoHiç belli olmaz arkadasımın tüp bebekle ikiz kızları oldu, kızlar ilkokula başladı, arkadas kendiliğinden hamile kaldı.. Drlar sızın normal cocugunuz Olmaz demiş bunlar da hıc korunmamış Allahın işi.. Benim mesela ilki tup bebek fsh yukseklıgı drlar normal olmaz dedı tup tuttu.. Sonra rezerv azlıgı vardı hop 2. Kendiliğinden oldu. 3.de amh 1 in altı idi. 0.80 ile 3.ye normal yolla hamıle kaldım. Yani olmaz olmaz deme oluyor Allah yeter ki ol desin
Çok güzel olmuş ahşap bölümü boyasan daha iyi olur sanki gri yada beyaza.Kizlar bu arada tam bitmedi ama bu sekilde birincisi.Sizce ahsap kismini tüylerin grisine boyayayim mi? Ekru iplere 3 - 4 tane minik nazar boncugu serpistiricem.Ismin arkasina pilli ledle saricam.Bir de tabi ayicigi silikon tabancasiyla oturtucam.Renk secenegim cok yoktu malesef.Netten arastiriyorum baska renk bulursam grilere eldeva diyebilirim.Digerini de yapiyorum.O da lacivert.
Benimki alttan kafasıyla çıkacağı yeri ittiriyo totosuyla sağ kaburgalarimi ittiriyo eller kol bacaklar solda . Solu boşaltıp kendine hareket alanı açmış.Arkadaslar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz? Ayaklar nerede sizce? Benimki sag kaburgama calisiyor son gunlerde ve orada inanilmaz baski hissediyorumah velet ah
Ben de normal doğum istiyorum nasip olursa inşallah. Önceden biri çocuk düşünüyo musunuz diye sorunca evet 3-3.5 kiloluk düşünüyoruz derdimİnşallah canım benim normal doğum istiyorum ben 3 kilo civarı doğarsa benim için yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?