- 19 Temmuz 2018
- 447
- 870
- 33
- 44
Bilinc alti .devamli kafanda o dönunce mecbur ruyanda da baska ne gorcnAy kızlar.. Dün sabah çıkardım demiştim.. Bu sabah 5 gibi uyaniktim.. Midem kötü olmasn diye seftali yedim bi tane.. Ama bi öksürük tuttu beni.. Kokular mahvediyor ya beni.. Niye bilmiyorm hersey koktu sabah burnuma.. Oksure oksure en sonunda yine kustum... Ama zehir kustum.. Midemde afedersiniz tükürük bile kalmamistirdemin kalktm agzim zehir gibi uykumda da çok kötü ruyalar gördüm.. Eymene kötü bisey olcakmis gibi sanki içim hiç rahat değil
Hm demek b12yle alakalıymışKızlar merhaba bugun doktor kontrolune gittim kasılmalarım var kanımda çok kasılıyor dedim nts ye girdim çok şükür sıkıntı çıkmadı bu haftalarda çok harektli olur endişe etme dedi toparlanmasına hareketlerine eğer hareket hissetmezsen uzun saatler o zaman endişelen dedi. Avuç için çok yanıyor dokunamyıorum özellikle geceleri dedim b12 iğnesi verdi ama ben almadım korktum b12 doğal yollarla alıcam eğer geçmezse bi kaç gün gidip alıcam iğneleri. İmom ve kan ilacını aksatma dedi. Çalışabilir raporumuda aldım kızlar. Bide bebeğim zayıf kalmış yemene içmene dikkat et dedi ben ki hiç dikkat etmiyorum ilaçları bile düzenli almıyodum artık yumurta süt muz kaşara ağırlık veririm onun dışında çok şükür sıkıntı yoktu :) @hera01ismihazan
Sebamed yenidogan aldim.Merhaba anneler . Bir sorum olacak.Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz
O son azilar bir türlü gelemedi ya bizim arada agri,huysuzluk,ishal oluyor hih geliyor diyorum ama yok kasimda 4 olacak oglum
Her cocuk farkli canim bence bizim azılar gec kaldiSebamed yenidogan aldim.
ciddi olmazsın. Kızım 22 aylık. O kadar süre çekecek mi?
Belli olmazki benim oglan 20aylık tamamladı hepsini ama hep ishaldi yani aylarca hiç mi geçmez geçmediSebamed yenidogan aldim.
ciddi olmazsın. Kızım 22 aylık. O kadar süre çekecek mi?
Bizimde ayni.Belli olmazki benim oglan 20aylık tamamladı hepsini ama hep ishaldi yani aylarca hiç mi geçmez geçmedi
Yumuşatıcı şuanlık kullanmayı düşünmüyorum bende canım ekstra durulama gerekiyor dediğin gibi ve kimyasal oluyorlar geneldeBen hepsini uni marka aldım ama sanki yumuşatıcı çk sağlıklı değil. Çamaşırlar yumuşatıcı koktu. Ekstra durulama yaptım bende
Biz de bugün 30+2 yiz. Agirlastim biraz kilo almadım ama hızlı hareket edemiyorum. Bebeğin hareketlerini artık alt karın cizgimin bile altında hissediyorum , gece kaç kere tuvalete kalkıyorum bilmiyorum artık eşim halime acıyo, uyku uyuyamıyorum, kan ilaçlarımı arttırdı Dr ve kabizlığım yeniden hortladı resmen tuvalete gitmeye korkuyorum. Zeytinyağı olmasa tuvalete cikamicam resmen.Selam kizlar uzun zamandir giremiyordum dun kontrolum vardi 31+1 olmusuz kilomuz 1720 g simdilik her sey yolunda gorunuyor Allah kismet ederse bayramdan sonra calisabilir raporu alip calisabildigim kadar calismayi dusunuyorum. zaman daraldikca beni heyecan sarmaya basladi sizlerde durumlar nasil? saglikla gelir insallah bebislerimiz
Ayni biz daha ortada isim yok esimde hoc orali bile degil artik herkes dalga geciyor bilindik ayse fatma bari koyun diyeMaalesef biz de karar veremedik. Ve bu durum kafami inanilmaz mesgul ediyor. Ben de attiginin benzeri bir hastane cikisi, kapi susu, hastane odasi suslemesi icin isimli pano, isimli nevresim gibi kisiye ozel birkac sey yaptirmak istiyorum. Ama adama kalsa sanki dogduktan sonra bile karar verilse olur gibi.delirmemek elde degil...
Biz de bugün 30+2 yiz. Agirlastim biraz kilo almadım ama hızlı hareket edemiyorum. Bebeğin hareketlerini artık alt karın cizgimin bile altında hissediyorum , gece kaç kere tuvalete kalkıyorum bilmiyorum artık eşim halime acıyo, uyku uyuyamıyorum, kan ilaçlarımı arttırdı Dr ve kabizlığım yeniden hortladı resmen tuvalete gitmeye korkuyorum. Zeytinyağı olmasa tuvalete cikamicam resmen.
Ben de heycanlaniyorum ama bir yandan da hiç doğuracak gibi hissetmiyorum yani daha çok var sanki
Sağlıkla sıhhatle gelsinler onlar hayırlı evlat bizler hayırlı ana baba olalım inşallah
Yok ben hiç korkmuyorum çok da izliyorum doğum. Benden tavsiye bulunduğunuz yerde araştırın gebelik eğitimi veren bir hastane bulup hemen kaydolun çok faydası var psikolojik olarak. Ben gitmeden önce de korkmuyordum ama insan daha bir huzurlu oluyo. Kafamda bebek bakımıyla,dogurmakla ilgili hiç bir soru işareti kalmadı.Bende doguracak gibi hissetmiyorumdiyorum böyle icimde kalsa ya korkuyorum galiba doğumdan zahide kucuk videolarini izleyince psikolojim bozuldu daha doguml ilgili video izlemiyorm
Yok ben hiç korkmuyorum çok da izliyorum doğum. Benden tavsiye bulunduğunuz yerde araştırın gebelik eğitimi veren bir hastane bulup hemen kaydolun çok faydası var psikolojik olarak. Ben gitmeden önce de korkmuyordum ama insan daha bir huzurlu oluyo. Kafamda bebek bakımıyla,dogurmakla ilgili hiç bir soru işareti kalmadı.Ama yine de sanki hiç dogmicak ya da bir yıl sonra falan doğacak gibi hissediyorum neden bilmiyorum sanırım ilk doğum diye
Saatleri ve günleri biz hep birlikte belirledik . Bugün birinin işi çıktıysa ertesi güne erteledik . Hem ebeler hem gebeler ortak kararla ilerledik. Bence kesinlikle gidin. Bir annenin doğuma giderken kafasında soru işaretleri olmaması, ne yapacağını bilmesi, kendini güvende ve huzurlu hissetmesi çok önemli. Henüz zamanınız var Rabbim hiç bir olumsuzluk yaşatmasın hiç bir anneye ve melegineGebe okuluna gitmek istedim ama saatleri bana uymaz diye vazgectim.. Kendi hastaneminkini de kacirdim.. O hafta ne işim vardi hatirlamiyorm ama gidemedm kaldi öyle
Çok güzel olmuş canım ya emeğine sağlık tahta kısmı beyaz ya da açık gri yaparsan daha da ortaya çıkar diye düşünüyorumKizlar bu arada tam bitmedi ama bu sekilde birincisi.Sizce ahsap kismini tüylerin grisine boyayayim mi? Ekru iplere 3 - 4 tane minik nazar boncugu serpistiricem.Ismin arkasina pilli ledle saricam.Bir de tabi ayicigi silikon tabancasiyla oturtucam.Renk secenegim cok yoktu malesef.Netten arastiriyorum baska renk bulursam grilere eldeva diyebilirim.Digerini de yapiyorum.O da lacivert.
Geçmiş olsun canım ya inşallah çabucak atlatır minnoş çok zor diş zamanlarıO aklimdan gecti ama dişten dolayi kakasi Bayağı cıvık bazen gaz çıkarırken falan azcik azcik yapiyor. O yuzden gezdiremiyorum. Kakasi normale donse bez baglamazdim ne gece ne gunduz. Sık sık kontrol ederdim. Son azı dişler çok zormuş ya. Diğerlerinde bu kadar etkilenmemisti.
Çok şeker canım güle güle kullanınTeyzeleri bizimde kapı susumuz ve takı yastigimiz geldi
Henüz almadım ama mustela alacağım nasipseMerhaba anneler . Bir sorum olacak.Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz
Amin inşallah canımSelam kizlar uzun zamandir giremiyordum dun kontrolum vardi 31+1 olmusuz kilomuz 1720 g simdilik her sey yolunda gorunuyor Allah kismet ederse bayramdan sonra calisabilir raporu alip calisabildigim kadar calismayi dusunuyorum. zaman daraldikca beni heyecan sarmaya basladi sizlerde durumlar nasil? saglikla gelir insallah bebislerimiz
Canım gönlünü ferah tut bir durum olsa doktorun uyarırdı bence erken olmayacak senin tabi ki sağlıcakla hayırlı zamanda gelsinlerGunaydinn.Sampuan ,deterjan vs sorulmus.Ben henuz hic temizlik,bakim vs urunlerini almadim.Ikiz basligini okudukca 31 de 32 de gelenleri hele bir zamaninda dogsunlar da sampuan eksik kalsin modundayim.
Hayırlısıyla göreceksin o günleri canım ikizlerde insan daha bir tedirgin oluyor doğum tarihinden ama bence dikkatli oluyorsun Rabbim nasip ederse inşallah haftalarını rahatça geçeceklernehirnil111
Önerileri dikkate alicam canim.Digeride bir bitsin hele de bayramdan sonra halledicem.
Insallah vaktinde,saglikla gelirler.En buyuk korkum su anda o 30 a cok az kalmisken.
Merhaba anneler . Bir sorum olacak.Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz
Selam kizlar uzun zamandir giremiyordum dun kontrolum vardi 31+1 olmusuz kilomuz 1720 g simdilik her sey yolunda gorunuyor Allah kismet ederse bayramdan sonra calisabilir raporu alip calisabildigim kadar calismayi dusunuyorum. zaman daraldikca beni heyecan sarmaya basladi sizlerde durumlar nasil? saglikla gelir insallah bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?