2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bilinc alti .devamli kafanda o dönunce mecbur ruyanda da baska ne gorcn
Rahat ol Allaha emanet

Hm demek b12yle alakalıymış ben de dikkat edeyim bari canım iyi olmuş için rahatlamıştır :) Allah kuzularımızı bize bağışlasın

Selam kizlar uzun zamandir giremiyordum dun kontrolum vardi 31+1 olmusuz kilomuz 1720 g simdilik her sey yolunda gorunuyor Allah kismet ederse bayramdan sonra calisabilir raporu alip calisabildigim kadar calismayi dusunuyorum. zaman daraldikca beni heyecan sarmaya basladi sizlerde durumlar nasil? saglikla gelir insallah bebislerimiz

Biz de bugün 30+2 yiz. Agirlastim biraz kilo almadım ama hızlı hareket edemiyorum. Bebeğin hareketlerini artık alt karın cizgimin bile altında hissediyorum , gece kaç kere tuvalete kalkıyorum bilmiyorum artık eşim halime acıyo, uyku uyuyamıyorum, kan ilaçlarımı arttırdı Dr ve kabizlığım yeniden hortladı resmen tuvalete gitmeye korkuyorum. Zeytinyağı olmasa tuvalete cikamicam resmen.
Ben de heycanlaniyorum ama bir yandan da hiç doğuracak gibi hissetmiyorum yani daha çok var sanki
Sağlıkla sıhhatle gelsinler onlar hayırlı evlat bizler hayırlı ana baba olalım inşallah

Ayni biz daha ortada isim yok esimde hoc orali bile degil artik herkes dalga geciyor bilindik ayse fatma bari koyun diye

Bende doguracak gibi hissetmiyorum diyorum böyle icimde kalsa ya korkuyorum galiba doğumdan zahide kucuk videolarini izleyince psikolojim bozuldu daha doguml ilgili video izlemiyorm

Bende doguracak gibi hissetmiyorum diyorum böyle icimde kalsa ya korkuyorum galiba doğumdan zahide kucuk videolarini izleyince psikolojim bozuldu daha doguml ilgili video izlemiyorm
Yok ben hiç korkmuyorum çok da izliyorum doğum. Benden tavsiye bulunduğunuz yerde araştırın gebelik eğitimi veren bir hastane bulup hemen kaydolun çok faydası var psikolojik olarak. Ben gitmeden önce de korkmuyordum ama insan daha bir huzurlu oluyo. Kafamda bebek bakımıyla,dogurmakla ilgili hiç bir soru işareti kalmadı. Ama yine de sanki hiç dogmicak ya da bir yıl sonra falan doğacak gibi hissediyorum neden bilmiyorum sanırım ilk doğum diye

Gebe okuluna gitmek istedim ama saatleri bana uymaz diye vazgectim.. Kendi hastaneminkini de kacirdim.. O hafta ne işim vardi hatirlamiyorm ama gidemedm kaldi öyle

Gebe okuluna gitmek istedim ama saatleri bana uymaz diye vazgectim.. Kendi hastaneminkini de kacirdim.. O hafta ne işim vardi hatirlamiyorm ama gidemedm kaldi öyle
Saatleri ve günleri biz hep birlikte belirledik . Bugün birinin işi çıktıysa ertesi güne erteledik . Hem ebeler hem gebeler ortak kararla ilerledik. Bence kesinlikle gidin. Bir annenin doğuma giderken kafasında soru işaretleri olmaması, ne yapacağını bilmesi, kendini güvende ve huzurlu hissetmesi çok önemli. Henüz zamanınız var Rabbim hiç bir olumsuzluk yaşatmasın hiç bir anneye ve melegine

Çok güzel olmuş canım ya emeğine sağlık tahta kısmı beyaz ya da açık gri yaparsan daha da ortaya çıkar diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım ya inşallah çabucak atlatır minnoş çok zor diş zamanları
Teyzeleri bizimde kapı susumuz ve takı yastigimiz geldi
Çok şeker canım güle güle kullanın
Merhaba anneler . Bir sorum olacak.Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz
Henüz almadım ama mustela alacağım nasipse
Amin inşallah canımMaşallah ne güzel büyümüş çalışır raporu kesinlikle insan dayanabileceği yere kadar dayanmalı sonra çok ihtiyaç olacak
Gunaydinn.Sampuan ,deterjan vs sorulmus.Ben henuz hic temizlik,bakim vs urunlerini almadim.Ikiz basligini okudukca 31 de 32 de gelenleri hele bir zamaninda dogsunlar da sampuan eksik kalsin modundayim.
Canım gönlünü ferah tut bir durum olsa doktorun uyarırdı bence erken olmayacak senin tabi ki sağlıcakla hayırlı zamanda gelsinler

nehirnil111

Önerileri dikkate alicam canim.Digeride bir bitsin hele de bayramdan sonra halledicem.
Insallah vaktinde,saglikla gelirler.En buyuk korkum su anda o 30 a cok az kalmisken.
Hayırlısıyla göreceksin o günleri canım ikizlerde insan daha bir tedirgin oluyor doğum tarihinden ama bence dikkatli oluyorsun Rabbim nasip ederse inşallah haftalarını rahatça geçecekler

Merhaba anneler . Bir sorum olacak.Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz

Oğluma bebekken sebamed kullanmıştım. 2 yaş sonrası johns baby uyku öncesi şampuanı kullanıyorum şimdi kızıma uni baby köpük aldım

Oh oh maşallah valla bende de bi heyecan var ama erken gelme korkusu daha cok. Gören bayramdan sonra doğuruyor musun diyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…