2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadaslar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz? Ayaklar nerede sizce? Benimki sag kaburgama calisiyor son gunlerde ve orada inanilmaz baski hissediyorum ah velet ah
benimkinin de ayakları uzun zamandır sağ üstte. doktora gittiğimizde ultrasonda görmüştük ama ben emindim zaten orada olduğuna. acayip tekmeliyor bazen canım acıyor ama bi yandan da içim buruk özleyeceğim bu anlarını
secdeye giderken falan çok zorlanıyorum artık son haftalar ne olurum Allah bilir.

Merhaba anneler . Bir sorum olacak.Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz
Evomere ya da mustela arasında gidip geliyorum. mustelanın çok göz yaktığını söylemiş kimisi bilemedim

Bu arada 2 gün önce e-bebekten aldığım baby&me granül sabun ile yıkamıştım bebeğin çamaşırlarını,çok sertleştirdi hiç içime sinmedi. dün carrefour'a gidip green clean'in deterjanını yumuştıcısını ve biberen emzik temizleyicisini aldım ve tekrar yıkadım tabi bu sefer kısa programda yıkadım. yumuşatıcının içinde zararlı kimyasallardan hiç biri yok. öyle bizim bildiğimiz normal yumuşatıcılar gibi püfür püfür de kokmuyor. hafif bir koku verdi o kadar ve gerçekten çamaşırlar kendine geldi. eşim bebeğin canı can da bizimki patlıcan mı biz niye doğal deterjan kullanmıyoruz diyor o kadar haklı ki artık şampuan ve deterjanda kendimize de doğal kullanmaya karar verdim.

En iyisini yaparsin canim. Ben yillardir organik deterjan ve yumusatici kullaniyorum hic de aramiyorum market urunlerini. Oyle yogun yogun kokmasini da sevmiyorum zaten camasirlarin. Normal urunlerden biraz pahali ama degiyor

Iki gundur agzimin ici dilim dis etlerim acayip aciyor kraplarda basladi uykumdan uyandiriyor ne yapmak lazim

Benim ilk zmnlar dislerim çekiliyordu.. Şimdi kalmadı.. Ama kramp nadir yasadim.. Doktorun verdigi takviyeyi icmedigimde yasiyorum ama kramp

Kız aklima girdin.. Aradim buldum umraniye devlet hastanesine yazdrdm adımı.. Bayramdan sonra ariycaklarmis yeni program yapılacakmış yakin civar olup gitmek isteyen varsa haberiniz olsun

Iki gundur agzimin ici dilim dis etlerim acayip aciyor kraplarda basladi uykumdan uyandiriyor ne yapmak lazim
magnezyum... iki gündür almayı unutuyorum unuttuğum gece o kadar çok kramp giriyor ki ağlayarak uyanıyorum resmen. bu gece iki kez uyandım öyle. sabah hemen kahvaltımı yapıp ilacımı içtim. ilaç içtiğimde olmuyor çok şükür.

Kramp için magnezyum ve gunde bı tane soda. Ağız yaraları bende boğaz enfeksiyonu öncesi olur bol meyve süt yoğurt tuket cnm. Dogum üstü hasta olmamak lazım. Ben doğumda bronşit oldum bı de sezeryan gerisini anlatmiyim. Korkudan dondurma yiyemiyorum dolaba su bile koymuyorum. Oğlum hasta oldu öksürüyor hapsiriyor. Hemen aferine başladık. Bide burun spreyi.

Kız aklima girdin.. Aradim buldum umraniye devlet hastanesine yazdrdm adımı.. Bayramdan sonra ariycaklarmis yeni program yapılacakmış yakin civar olup gitmek isteyen varsa haberiniz olsun
aaa ümraniye devlette de mi varmış benim evime çok yakın ben de yazılayım hemen

aaa ümraniye devlette de mi varmış benim evime çok yakın ben de yazılayım hemen

Ara istersen canim.. Tatli bi kiz anlatti programi önce.. Bayramdan sonra baslicak dedi.. Iletisim bilgilerini aldi.. Ariycaklar sanrm ben hangi asamada olsa da katilmak istiyorum dedim.. Yeni baslicakmis zaten.. Ins gidecek mecalim olur olmadi taksi artik

Biz de bor Matik aldık bundan sonra kendi camasirlarimjzi da bor matikle yıkamaya karar verdik henüz denemedim. Çünkü diğer deterjan henüz bitmedi

Sevindim ben cok memnun kalmıştım inşallah çok verimli olur sizin içinde

Insallah canım.. Tecrube de yok ya.. En azndn bi sey duysam bile yeter.. Buradaki arkadaslardan bile bi suru şey ogreniyorum.. Sagolsunlar herkes cok yardımcı.. Gebe okulunda da daha cok bilgi ogrenirim hem iyi ki girdin aklima

Kızlar benim çevremdeki annelere hangi deterjanı kullandınız diye sordum. Genelde hacı şakirin granül sabununu kullanmışlar. Çok iyi leke çıkarıyor, yumuşacık oluyor ve güzel kokuyor dediler. İnternetten baktım sadesi yok sanki, hepsi lavantalı. Sizlerden bu konuda fikri olan var mı? Lavanta parfüm gibi bebeğe zarar verir mi?

evet ben de orda yapacağım doğumu.tesekkür ederim canım almıyım o zaman göbek düşünceye kadar zaten yıkamayacağız. şampuanlar çok çabuk bitmiyor bebeklere minicik kullanılıyor. 200 ml baya uzun süre idare eder :)

Bayram sekerimi gordum benden mutlusu yok kilomuz 1710 gr boyumuz 42 cm biraz onden gidiyoruz. Masallah melegime. Dogum pozisyonunu da almis tam tahmin ettigim gibi sag kaburgama da ayaklari dayamis Eller de tabi yuzde her zamanki gibi. Allah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin

Bir de testislerini gorduk de baya buyuktu erkek bebekler boyle oluyor demek Bu arada anne karninda uyku aliskanligini sordum doktora. Evet dogduktan sonra 1 ay anne karninda uyudugu zamanlarda uyuyor dedi sonradan degisebilirmis bize gore duzeni.

Ayyyy bende hiç ilaç almıyorum ya. Decavit vermişti en son. Haftada 2 kere falan içtim hep. Sabahları bazen demir ilacı içiyorum o kadar ((
Canım dikkat et sonra doktordan böyle şeyler duyunca vijdan yapıyosun bidi doktorum decavit içme dedi imom al dedi bilgin olsun çocuğun beyin gelişimi için iyimiş

ben bordan yapılan Eti matik kullanıyorum. İnternetten ucuza almıştım. Fosfatsız ve diğer kimyasallar yok. Leke de çıkarıyor. Memnunum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…