- 15 Aralık 2014
- 183
- 653
- 103
benimkinin de ayakları uzun zamandır sağ üstte. doktora gittiğimizde ultrasonda görmüştük ama ben emindim zaten orada olduğuna. acayip tekmeliyor bazen canım acıyor ama bi yandan da içim buruk özleyeceğim bu anlarınıArkadaslar bebeklerinizin tekmelerini nerede hissediyorsunuz? Ayaklar nerede sizce? Benimki sag kaburgama calisiyor son gunlerde ve orada inanilmaz baski hissediyorumah velet ah
Evomere ya da mustela arasında gidip geliyorum. mustelanın çok göz yaktığını söylemiş kimisi bilemedimMerhaba anneler . Bir sorum olacak.Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz
Doktoruna danışarak magnezyumu tek kullanıyorsan 2 taneye çıkarabilirsin canım bir de bol bol kalsiyum almanı öneririmIki gundur agzimin ici dilim dis etlerim acayip aciyorkraplarda basladi uykumdan uyandiriyor ne yapmak lazim
benimkinin de ayakları uzun zamandır sağ üstte. doktora gittiğimizde ultrasonda görmüştük ama ben emindim zaten orada olduğuna. acayip tekmeliyor bazen canım acıyor ama bi yandan da içim buruk özleyeceğim bu anlarını
secdeye giderken falan çok zorlanıyorum artık son haftalar ne olurum Allah bilir.
Evomere ya da mustela arasında gidip geliyorum. mustelanın çok göz yaktığını söylemiş kimisi bilemedim
Bu arada 2 gün önce e-bebekten aldığım baby&me granül sabun ile yıkamıştım bebeğin çamaşırlarını,çok sertleştirdi hiç içime sinmedi. dün carrefour'a gidip green clean'in deterjanını yumuştıcısını ve biberen emzik temizleyicisini aldım ve tekrar yıkadımtabi bu sefer kısa programda yıkadım. yumuşatıcının içinde zararlı kimyasallardan hiç biri yok. öyle bizim bildiğimiz normal yumuşatıcılar gibi püfür püfür de kokmuyor. hafif bir koku verdi o kadar ve gerçekten çamaşırlar kendine geldi. eşim bebeğin canı can da bizimki patlıcan mı biz niye doğal deterjan kullanmıyoruz diyor o kadar haklı ki artık şampuan ve deterjanda kendimize de doğal kullanmaya karar verdim.
Iki gundur agzimin ici dilim dis etlerim acayip aciyorkraplarda basladi uykumdan uyandiriyor ne yapmak lazim
Saatleri ve günleri biz hep birlikte belirledik . Bugün birinin işi çıktıysa ertesi güne erteledik . Hem ebeler hem gebeler ortak kararla ilerledik. Bence kesinlikle gidin. Bir annenin doğuma giderken kafasında soru işaretleri olmaması, ne yapacağını bilmesi, kendini güvende ve huzurlu hissetmesi çok önemli. Henüz zamanınız var Rabbim hiç bir olumsuzluk yaşatmasın hiç bir anneye ve melegine
magnezyum... iki gündür almayı unutuyorum unuttuğum gece o kadar çok kramp giriyor ki ağlayarak uyanıyorum resmen. bu gece iki kez uyandım öyle. sabah hemen kahvaltımı yapıp ilacımı içtim. ilaç içtiğimde olmuyor çok şükür.Iki gundur agzimin ici dilim dis etlerim acayip aciyorkraplarda basladi uykumdan uyandiriyor ne yapmak lazim
Kramp için magnezyum ve gunde bı tane soda. Ağız yaraları bende boğaz enfeksiyonu öncesi olur bol meyve süt yoğurt tuket cnm. Dogum üstü hasta olmamak lazım. Ben doğumda bronşit oldum bı de sezeryan gerisini anlatmiyim. Korkudan dondurma yiyemiyorum dolaba su bile koymuyorum. Oğlum hasta oldu öksürüyor hapsiriyor. Hemen aferine başladık. Bide burun spreyi.Iki gundur agzimin ici dilim dis etlerim acayip aciyorkraplarda basladi uykumdan uyandiriyor ne yapmak lazim
aaa ümraniye devlette de mi varmış benim evime çok yakın ben de yazılayım hemenKız aklima girdin.. Aradim buldumumraniye devlet hastanesine yazdrdm adımı.. Bayramdan sonra ariycaklarmis yeni program yapılacakmış yakin civar olup gitmek isteyen varsa haberiniz olsun
aaa ümraniye devlette de mi varmış benim evime çok yakın ben de yazılayım hemen
Biz de bor Matik aldık bundan sonra kendi camasirlarimjzi da bor matikle yıkamaya karar verdik henüz denemedim. Çünkü diğer deterjan henüz bitmediBu arada 2 gün önce e-bebekten aldığım baby&me granül sabun ile yıkamıştım bebeğin çamaşırlarını,çok sertleştirdi hiç içime sinmedi. dün carrefour'a gidip green clean'in deterjanını yumuştıcısını ve biberen emzik temizleyicisini aldım ve tekrar yıkadımtabi bu sefer kısa programda yıkadım. yumuşatıcının içinde zararlı kimyasallardan hiç biri yok. öyle bizim bildiğimiz normal yumuşatıcılar gibi püfür püfür de kokmuyor. hafif bir koku verdi o kadar ve gerçekten çamaşırlar kendine geldi. eşim bebeğin canı can da bizimki patlıcan mı biz niye doğal deterjan kullanmıyoruz diyor o kadar haklı ki artık şampuan ve deterjanda kendimize de doğal kullanmaya karar verdim.
Sevindim ben cok memnun kalmıştım inşallah çok verimli olur sizin içindeKız aklima girdin.. Aradim buldumumraniye devlet hastanesine yazdrdm adımı.. Bayramdan sonra ariycaklarmis yeni program yapılacakmış yakin civar olup gitmek isteyen varsa haberiniz olsun
Sevindim ben cok memnun kalmıştım inşallah çok verimli olur sizin içinde
Arkadaşım acıbademde şahin hoca da doğum yaptı hediye olarak mustelanın 200 ml şampuanı ve pişik kremini vermişler. sende orda yapıcaksın sanırım ona göre alırsın ben şimdilik almaktan vazgeçtim bi süre idare eder :)Henüz almadım ama mustela almayı düşünüyorum.
evet ben de orda yapacağım doğumu.tesekkür ederim canım almıyım o zamanArkadaşım acıbademde şahin hoca da doğum yaptı hediye olarak mustelanın 200 ml şampuanı ve pişik kremini vermişler. sende orda yapıcaksın sanırım ona göre alırsın ben şimdilik almaktan vazgeçtim bi süre idare eder :)
Amin kuzumHm demek b12yle alakalıymışben de dikkat edeyim bari canım iyi olmuş için rahatlamıştır :) Allah kuzularımızı bize bağışlasın
Canım dikkat et sonra doktordan böyle şeyler duyunca vijdan yapıyosun bidi doktorum decavit içme dedi imom al dedi bilgin olsun çocuğun beyin gelişimi için iyimişAyyyy bende hiç ilaç almıyorum ya. Decavit vermişti en son. Haftada 2 kere falan içtim hep. Sabahları bazen demir ilacı içiyorum o kadar((
ben bordan yapılan Eti matik kullanıyorum. İnternetten ucuza almıştım. Fosfatsız ve diğer kimyasallar yok. Leke de çıkarıyor. Memnunum yanibenimkinin de ayakları uzun zamandır sağ üstte. doktora gittiğimizde ultrasonda görmüştük ama ben emindim zaten orada olduğuna. acayip tekmeliyor bazen canım acıyor ama bi yandan da içim buruk özleyeceğim bu anlarını
secdeye giderken falan çok zorlanıyorum artık son haftalar ne olurum Allah bilir.
Evomere ya da mustela arasında gidip geliyorum. mustelanın çok göz yaktığını söylemiş kimisi bilemedim
Bu arada 2 gün önce e-bebekten aldığım baby&me granül sabun ile yıkamıştım bebeğin çamaşırlarını,çok sertleştirdi hiç içime sinmedi. dün carrefour'a gidip green clean'in deterjanını yumuştıcısını ve biberen emzik temizleyicisini aldım ve tekrar yıkadımtabi bu sefer kısa programda yıkadım. yumuşatıcının içinde zararlı kimyasallardan hiç biri yok. öyle bizim bildiğimiz normal yumuşatıcılar gibi püfür püfür de kokmuyor. hafif bir koku verdi o kadar ve gerçekten çamaşırlar kendine geldi. eşim bebeğin canı can da bizimki patlıcan mı biz niye doğal deterjan kullanmıyoruz diyor o kadar haklı ki artık şampuan ve deterjanda kendimize de doğal kullanmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?