2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ben uzun zamandır Etimatik kulllanıyorum çok memnunum. Fosfat ve petrol türevi içermiyor. Eskişehir bor işletmelerinde üretiliyor.Yerli ve doğal. İnternetten ucuza almıştım

Büyük çoğunluk mustela yazmış bebek şampuanı için. ben de dermoeczanemden sipariş verdim. 4 lü set. içinde pişik kremi,vücut losyonu,şampuan ve masaj yağı var.

Merhaba kızlar pek yazmıyorum ama sürekli takipteyim kramplar için birçok kişi soda kullandığını söylemiş bende hamileliğimin en başından beri soda tüketiyorum hem bu sıcaklarda serin serin hoşuma gidiyor hemde ekstra magnezyum almama gerek kalmıyor kramp sorunum olmuyor fakat son kontrolümde doktorum soda yinede iç şuan sorun yok ama son zamanlarda pek tavsiye etmiyoruz içindeki minerallerde tuz da olduğu için tansiyon problemi oluşturabilir son zamanlarda sodadan ziyade magnezyum takviyesiyle devam etmen gerek şimdiden bilgin olsun demişti sizede söylemek istedim özellikle tansiyon problemi yaşayanlar doktorunuza danışın bence hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Maşallah canım çok güzel Pozisyonunu da almış gelsin sağ tarafa tekmeler
Evet canım günde 1 tane en fazla öneriliyor son zamanlar dediği gibi doktorun magnezyum alman gerekir fazlasının da zararı olmaz magnezyum ben mesela bir iki hafta günde 2 tane kullanacağım

Canım vallahi aynı durumdayız cevabını versemde içim içimi yiyor lohusalıkta İnşallah sıkıntı çıkarmaz oğlunuda onuda evden kovarım gereksiz keşke hiç gelmese

Canım gebelik okulu ücretli mi oluyo ve ne kadar ?? Benim gittiğim hastanede vardı yazıldım bende bundan önce almamışlar kendi hastayşlarından şimdi almayı düşünüyolarmış

Kızlar aranızda yeni doğan çekimi yapıcak olan var mı çok istiyorum ben ama fiyat olarak albümlü 1000 tl dediler bana fazla feldi biraz

Ben erdemdeki fotografciya sadece birkac poz dedim.. Poz sinirlamasi yok.. Istedgnz kadar çekiyoruz.. 200tl dedi.. 1000 cokmus ya.. Dugun fotografina o kadar vermistm ben.. Hatta 800 vermistm

Canım vallahi aynı durumdayız cevabını versemde içim içimi yiyor lohusalıkta İnşallah sıkıntı çıkarmaz oğlunuda onuda evden kovarım gereksiz keşke hiç gelmese

Aynen hiç gelmese istiyorum.. Ama oyle sansim yok diger sokakta oturuyor dibimde zaten mumkun mertebe görüşmemeye çalışıyorum psikolojimi bozmasin diye yaa bende ilerde kaynana olcam.. Insallah boyle olmam.. Gelin kaynana topragina cekermis derler ya.. Korkuyorum yeminle

Yaaa maşallah.. Doktordn çıkınca benimde icim icime sigmiyor hele guzel seyler duyunca Ben bayram sonrasinda görcem.. Aslnda iki hafta sonraya da vermedi doktor nedense.. 20günü geciyo anlamadım bende tosunumu gormek istiyorum

Hayırlı cumalar hanımlar. Ateş ölçer aldınız mı hangi markayı düşünüyorsunuz? Eşimle çok kararsız kaldık yaaa

Canım gebelik okulu ücretli mi oluyo ve ne kadar ?? Benim gittiğim hastanede vardı yazıldım bende bundan önce almamışlar kendi hastayşlarından şimdi almayı düşünüyolarmış

Devlet hastanesine gitcem ben telefondaki kiz ücretsiz dedi bana.. Kendi hastanemde de olmustu gidememistim ama o da ucretsizdir diye tahmin ediyorm

Yaaa maşallah.. Doktordn çıkınca benimde icim icime sigmiyor hele guzel seyler duyunca Ben bayram sonrasinda görcem.. Aslnda iki hafta sonraya da vermedi doktor nedense.. 20günü geciyo anlamadım bende tosunumu gormek istiyorum

Canim daha henuz 2 haftada bir gorusmeler baslamadi risk olmayan gebeliklerde. Ben bir sonraki randevumu yine 3 hafta kadar sonraya alacagim. Doktorum sonrasinda randevular sıklasacak dedi.

Canim daha henuz 2 haftada bir gorusmeler baslamadi risk olmayan gebeliklerde. Ben bir sonraki randevumu yine 3 hafta kadar sonraya alacagim. Doktorum sonrasinda randevular sıklasacak dedi.

Hmmm riskli olunca mi iki hafta oluyo.. Bilmiyodum ama iki hafta olsa bebisleri hep görmüş olurduk ne güzel neyse hersey yolunda olsun da varsin bir hafta geç gorelim

Hayırlı cumalar hanımlar. Ateş ölçer aldınız mı hangi markayı düşünüyorsunuz? Eşimle çok kararsız kaldık yaaa

Ben normal bi atesolcer alcam simdilik.. Sonra o alindan ölcenleri alcam ama marka fiyat bilgim yok.. Ama sanki gecen ebebekte gezinirken alindan olcenler indirimdeydi sanki yanlis hatirlamiyorsam

Hmmm riskli olunca mi iki hafta oluyo.. Bilmiyodum ama iki hafta olsa bebisleri hep görmüş olurduk ne güzel neyse hersey yolunda olsun da varsin bir hafta geç gorelim

Ben de surekli gormek istiyorum seni cok iyi anliyorum ama cok ultrasona da maruz kalmamak gerek aslina bakarsan. O yuzden ayda 1 ideal son zamanlar disinda. Yurtdisinda o kadar az ultrasona giriliyormus ki bizimkisi fazla bile yani

Ananas ve kuruyemislerde de var magnezyum

Ben de surekli gormek istiyorum seni cok iyi anliyorum ama cok ultrasona da maruz kalmamak gerek aslina bakarsan. O yuzden ayda 1 ideal son zamanlar disinda. Yurtdisinda o kadar az ultrasona giriliyormus ki bizimkisi fazla bile yani

Doğru da işte gormek istiyo insan cabucak dogsa keşke merak ediyorum

Yurtdışı nda yaşayan bı kadin anlatmisti tüm gebelik boyunca dört kere ultrason hakkı varmış. Kendi isteginle özelde yaptirirsan çok pahaliymis detaylı ultrason parası gibi. On haftalikken kalp atışı beş ay da cinsiyet. İki kere de doğumdan önce. Ben catlardim galiba. Ayda bı bana çok uzun gelio bu sefer üç hafta sonra cagirdi. 34 hafta olucaz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…