2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar aranızda yeni doğan çekimi yapıcak olan var mı çok istiyorum ben ama fiyat olarak albümlü 1000 tl dediler bana fazla feldi biraz
Ben yaptirmicam çünkü o halde kendimi çok güzel bulacahimi düşünmüyorum ya da kendimi saçımı başımı toparlayacak gücüm olacağını sanmıyorum. Sadece bebeğimin fotoğrafları olsun istiyorum onu da kv kp in profesyonel bir makinesi var onu getirmelerini isticem bir sürü videosu fotoğrafı olsun bir kaç tane de aile fotosiy çekiliriz yeter diyorum albüm olayını ben hallederim
Canım gebelik okulu ücretli mi oluyo ve ne kadar ?? Benim gittiğim hastanede vardı yazıldım bende bundan önce almamışlar kendi hastayşlarından şimdi almayı düşünüyolarmış
Ben devlet hastanesinde gittim ücretsizdi. Telefonda arayıp bilgi alabilirsiniz. Hatta bazı kriterler falan oluyormuş oralar daha iyi. Mesela anne dostu hastane ,bebek dostu hastane olması gibi.
Ben de surekli gormek istiyorum seni cok iyi anliyorum ama cok ultrasona da maruz kalmamak gerek aslina bakarsan. O yuzden ayda 1 ideal son zamanlar disinda. Yurtdisinda o kadar az ultrasona giriliyormus ki bizimkisi fazla bile yani
Ultrason zararlı değil . Bir tür ses dalgası zararlı hiç bir etkisi Yok o yüzden. Dr bana hergun gel dese gider görürüm

Ben normal bi atesolcer alcam simdilik.. Sonra o alindan ölcenleri alcam ama marka fiyat bilgim yok.. Ama sanki gecen ebebekte gezinirken alindan olcenler indirimdeydi sanki yanlis hatirlamiyorsam
Ben direk alından ölçenleri almak istiyorum iki marka arasında kaldık Biz baya araştırıyoruz yaa ebebek te mi indirim var olmadı akşam bir orayada bakalım

Başka markaninkini aldim kokusu bana cok keskin geldi beni rahatsiz ettigi icin kullanmadim.
Hayırlı cumalar hanımlar. Ateş ölçer aldınız mı hangi markayı düşünüyorsunuz? Eşimle çok kararsız kaldık yaaa
Ben braun prt 2000 kullanıyorum 2 yildir cok memnunum ve yeterli

Bebek çamaşırlarını yıkamak için şu renk koruyucu mendilden aldım kullanan var mı işe yarıyor mu ?
Siyah kıyafeti bile var çünkü

Bir de 30 derecede yıkayacaktım etiketlerde hep 30da yıkayın yazıyor ama ya granül deterjan erimezse.. ekstra durulama yaptırıcam ama kararsız kaldım yine de. BAzıları kaynar suyla deterjanı eritip kullanıyorlarmış öyle mi yapmak lazım yoksa

Eklentiler

• IMG_6057.webp
    13 KB · Görüntüleme: 36
Ben kullanıyorum canım. Çok rahat oluyor. Herşeyi bir yıkayabiliyorsun.

Evet aynen öyle oluyor. Oğlum aynı saatlerde uyanırdıdı sabahları doğduktan sonra da. Bu inanılır bilmiyordum hiç. Çok şaşırmıştım Ozaman

Kızlar aranızda yeni doğan çekimi yapıcak olan var mı çok istiyorum ben ama fiyat olarak albümlü 1000 tl dediler bana fazla feldi biraz
ben de birkaç yere sordum bin liradan aşağı fiyat alamadım. bana çok abartı geliyor bu fiyatlar. eskiden 3-5 fotoğrafımız olurdu ama çok değerli olurdu açıp açıp onlara bakardık. şimdi bebeklerin binlerce fotoğrafı oluyor kimse açıp bakmıyor. bence ona bin lira vereceğinize üstüne 200-300 daha katıp kendinize fotoğraf makinesi alın onunla çekin. hem sınırsız fotoğraf hakkınız olur

Ben kendi kıyafetimde kullanmıştım işe yaramıştı ama bitince birdaha almadım ve ben 1 mendili 1kaç kere kullanmıştım hala işe yarıyordu rengi çıkmadığını sandığım kıyafetlerim bile mendili resmen boyuyor oradan anlayabilirsin işe yaradığını. bebek için almak mantıklı zaten 1 avuç kıyafeti olacak onlar da renkli beyaz ayırmak yerine bu mendiller çok mantıklı

Ben direk alından ölçenleri almak istiyorum iki marka arasında kaldık Biz baya araştırıyoruz yaa ebebek te mi indirim var olmadı akşam bir orayada bakalım
Hem alın hem kulaktan ölçenler var bende onlara bakıyorum e bebekte indirin vardı hafta sonu bir de medikalcilere bak canim orda hastane tipi olarak da var hem de fiyatları daha uygun e bebeğe ve diğer mağazalara markalara göre

İlk 6 ay alindan ölçerler bebeklerde doğru ateş vermiyormus.bende alindan ölçer braun alacaktim bunu görünce vazgectim.braun prt 1000 aldim.yorumlarda çok iyiydi.sonrasinda sorun olursa direk kulaktan olcer alirim.

Evet aynen öyle oluyor. Oğlum aynı saatlerde uyanırdıdı sabahları doğduktan sonra da. Bu inanılır bilmiyordum hiç. Çok şaşırmıştım Ozaman
Eğer öyle olursa yandım ben bu bebeğim gece sabaha kadar kolbastı oynuyor içimde

İlk 6 ay alindan ölçerler bebeklerde doğru ateş vermiyormus.bende alindan ölçer braun alacaktim bunu görünce vazgectim.braun prt 1000 aldim.yorumlarda çok iyiydi.sonrasinda sorun olursa direk kulaktan olcer alirim.
Öyle birşey var mı ilk defa duydum bende bunu araştırayım çok sağol canım söylediğin için

Berikko cnm sen elinden gelebildigi kadar iyi ol emin ol mukafatini fazlasiyla goruyosun
Ben 12 yillik evliyim .ilk zamnalar bnm kayinvalidem de oylydi sjmdi artik birbirimize alistik ben den iyisi yok.herkese beni övuyomus.simdi de yeni eltilerim var onlari begenmiyo.birazcik zmn ve sabir
Bi de eski insanlar bizler gibi hassas olmuyo sjna kirilir aman dikkat edeyim demiyo .ben kendi annemden biliyorum .gelinimize bisey diyo .anne napiyon diyorum siz de ne cok biliyosunz deyip kiziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…