2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar kaç kilo aldınız toplamda merak ettim hadi cevaplar lütfen :) ben 29. Hafta 8 kilo fazla mı acaba bilmiyorum
29 hafta bitiyor, 4.5 kg... 60 ile hamile kalıp, bulantı kusmadan dolayı 5.5 kg verdim, sonra 4.5 kg aldım. Şimdi 59 kgyum...doğumdan sonra diyetisyene gıtcem cunkü ben dogurduktan sonra koşturmaktan daha cok kılo veriyorum.. Bana enerji lazım. Bir de kas yapım azalmasın. Artı çocuk çombalak işi tamam, kendime bakacagım

Biliyorum.. Aslnda hiç agresif biri degilimdir.. Ama ilk evlendigim zamanlar bana iyi davransaydi ben yine onun istedgi gibi gelin de olurdum.. Niye olmiyim.. Ogluyla evliyim.. Oglunu da seviyo.. Aşırı kötü biri değil.. Ama 2 yıl oldu.. Sürekli ufak tefek şeyler göre göre battı artık.. Unutayim diyorum gene normal guleryuzlu davraniyorum bi bakıyorum yine aynısı.. 60 yasindaki kadini degistiremem biliyorum.. Ama en azndn nerde napcani bilsin.. Okadar patavatsiz dengesiz biri ki nerde ne konusulcani bilmiyo.. Toplumda nasil davranilir bilmiyor.. Ee haliyle kac yasindasin nasil hareket etceni ben mi ogreteyim sana.. Böyle böyle batti bana işte.. Artık hiç görmek istemiyorm.. Gordugumde saygi gosteriyorm ama az görüyorum.. Insanin ömrünü yer zaten.. Kocamin başında saç birakmamis kadin zaten.. Ayy konustukca doluyorum.. En iyisi konusmiyim

Cnm ne kullaniyosun peki
Dogal deterjan

Canim tek bir marka yok karisik kullaniyorum. En cok kullandiklarim sonett, klar, sodasan yumusaticida daha cok almawin. Bu saydigim markalarin ev temizlik urunlerini de kullaniyorum. Yeni bir turk markasi da kesfettim ama naturalive diye fiyatlari kismen daha uygun. Yuzey temizleyicisi, sac kremi dis macununu falan deniyorum su an memnun kaldim. Bebege de sampuan pisik kremi falan buradan alabilirim. Bebek deterjani icin ilk etapta seventh generation aldim daha denemedim bayramdan sonra falan yikarim ben de.

Bende hacisakirin granul sabununu aldim cnm bebegin kiyafetlerini yumusacik yapti yumusatici gibi cok asiri bir kokusu yok ama tertemiz kokuyor bn baya memnun kaldim

Bende hacisakirin granul sabununu aldim cnm bebegin kiyafetlerini yumusacik yapti yumusatici gibi cok asiri bir kokusu yok ama tertemiz kokuyor bn baya memnun kaldim
Ben kızım da da kullanmıştım rabbim nasip ederse inşallah yine hacı şakir kullanıcam bir de e bebekte baby me nin bebek kıyafetleri için çamaşır suyu tozu var belki ilerleyen zamanlar da bazı lekeler olursa ve inatlasirsa çıkmamakta onu da kullanırım

Canım dikkat et sonra doktordan böyle şeyler duyunca vijdan yapıyosun bidi doktorum decavit içme dedi imom al dedi bilgin olsun çocuğun beyin gelişimi için iyimiş

Bana da decavit iç dedi zaten içemiyorum çok büyük bir hap ben doktora sorayım bunu. Ya da gidip kendim eczaneden alırım. İçmediğim aklıma gelince bende vicdan yapıyorum ama gün içinde hep unutuyorum

Burda gördüm akşam yürüyüşe çıktık dönerken migrosta gördüm internette 9-10 TL falan migrosta 5.75 e iki paket aldım hemen . Daha önce hiç kullanmadım bilmiyordum da inşallah işe yararsa gerçekten güzel olur.

Kızlar kaç kilo aldınız toplamda merak ettim hadi cevaplar lütfen :) ben 29. Hafta 8 kilo fazla mı acaba bilmiyorum

Bence gayet normal hiç de fazla değil ben 30+2 deyiz ve 5 kilo almışım.

2 haftadır tartilmiyordum neyseki korktuğum kadar değilmişim sıcağı sıcağına bildiriyorum 30+2 ve 11 kilo almışım.15 18 e kadar yolu var.sanirimda fazlasını almam.

Kızlar bebek telsizi hangi marka aldınız?
Görüntülü çok fazla radyasyon yaydığı için önerilmiyor diye duydum siz ne düşünüyorsunuz

Evin 2 3 katlı değilse çokta gerekli olmayabilir.kizimda vardi ordan sesmi gelmiyor diyip gidip gidip bakiyordum.gereksiz geldi bana pek kullanmamistim.uykun çok agir degilse ilk başlarda bi duyup uyanıyormuyum diye deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…