2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar kaç kilo aldınız toplamda merak ettim hadi cevaplar lütfen :) ben 29. Hafta 8 kilo fazla mı acaba bilmiyorum

Ben burda fazla kilo alanlardanım. Diyetisyen listesine uyuyorum artık 30. Haftamda 66.6 kgyim. 54 ile hamile kaşmıştım. 12.6 kg aldım şuana kadar. Artık canımı sıkmıyorum hedefim 70 ile sağlıkla doğurmak inşallah. Sonra yine 55 e düşerim

Kolaltıda çoçuk bırakmaz ki kolay kolay
Küçükken kolay da beş altı aydan sonra çok zor oluo kol altı. Kol altı eczaneden aldım bı tane ama asıl wewell aldım dijital Ateş ölçer alından olcuyor. Oda sıcaklığını banyo suyunu mama ısısını hepsi için kullandım dört senedir taş gibi çıktı. İkinci bebeğim içinde kullanicam inşallah.

Kızlar kaç kilo aldınız toplamda merak ettim hadi cevaplar lütfen :) ben 29. Hafta 8 kilo fazla mı acaba bilmiyorum
Ben de totalde yedi nette dört kilo aldım 31. haftamdayım:) 53,5la hamile kaldım 50,5 e kadar düştüm şimdi 57,5larda seyrediyorum.. herkesin bünye farklı şeker problemi yoksa kilolar sonra verilir inşallah

Gunaydinnn kilo almada bende 60 ile hamile kaldım 29 haftadayiz 68 olmuşum 75 e kadar sınırım var ilk hamileligim de çok almıştım 52 ile hamile kalıp 92 ile doğuma girmiştim ama kızım 8 aylık olduğun da 58 geri düşmüştüm gebelik zehirlenmesinden çok şişmiştim çünkü kilodan çok ödemdi bunda daha dikkat ediyorum rabbim inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin kilo veriliyor önemli olan kuzular

Allah bi daha yasatmasin. Kaç haftalıkken farkedildi gebelik zehirlenmesi. Doğum ne zaman oldu

Bu kilo muhabbeti herkes dogurana kadar tazeligini devamli koruyacak sanirim, belirli araliklarla merakla soruluyor 13 kilo aldim 29.haftadayiz.Saglik ocaginda Haziran 17 den beri 3 gun oncesine kadar 2,5 kilo almisim ustune.Ne aldiysam mide bulantimin bittigi ayda aldim.5.ayda 5 kiloyla rekor kirdim cunku
36 ya kadar dayanirlarsa insallah bir 5-6 kilo daha alsam 18-19 kiloyla tamamlarim.Normal o da sanirim.

İlk gebelikti dimi cnm ben de ilkinde toplam 18 kilo aldım bunda on kilo aldım . Ablam ilkinde otuz kilo almıştı doğumdan sonra kırkı çıkana kadar verdi.
Evet ilk gebelik. Nasıl oldu anlamadım bu kilo. Eski yemek düzenimden çok farkım YÖK. Hatta cips çikolata ekmek bilmem ne yemiyorum bile hiç. Midem yukarı çıktıkça tıkabasa yemek yiyemiyorum bile. Az az sık yiyorum. Her gün mutlaka yürüyorum nerde yanlış yapıyorjm anlamadım ki 58le hamile kaldım 75 kiloyum boyum da 1.63
Şiştikçe şişiyorum elim ayağım bacaklarım davul gibi oldu

Aman benim de ne çok derdim varmış

Canım sen alabildin kadar kılo al nasıl olsa dogumdan sonra ıkızlerde ne yemek yemege vaktin olacak ne de sıcak çay içebileceksin. Eşimin akrabasının kızı daha bebeği doyurmadan kendi yerdi ve der ki anne enerjik olsun ki herşey yetsin aslında haklı ama ben cocuklar doymadan önce yiyemezdim. Ben bunda doğumdan sonra yiyecegım az yiyince süt azalıyor.. Tabi inşallah kolik olmayan uyuyan bebeklerimiz olur da yemek yıyebılelim.

Tuzu tamamen kes zaten almamamız gereken tuz yedıklerımızde var. Yemeklere bıle tuz atma. Ben ev salçası kullanıyorum asla tuz atmam. Eşim yerken atar.. Bence tuzu iyi... Ben 1 ay önce baktım uyanınca parmaklar şişiyor yuzuk olmuyor tuzu kestim ne şişlik ne ödem. Eger kesmessen canım doguma giderken giyecek ayakkabı bulamasın. Bır arkadas asırı zayıftı ama doguma dogru bır şişti bir su tuttu. Tuzu kesmemiş.. 37. Haftaya kadar okulda terlikle girdi derse.. Ayak genısledıgı ıcın buyuk no ayakkabıda olmuyordu

Tek derdimiz bu olsun . Ben 76 ile hamile kaldım şuan 86 yım. Ama beni çok zorluyor ağrım sancm çok oluo. Bir daha çocuk düşünürsem kesinlikle zayiflayip hamile kalicam inşallah. Benim vücudum da enteresan bı şekilde zayifken hamile kalmıyor ne zaman yetmiş kiloya ciksam hamile kalıyorum

Normalde kilolu olunca zor hamile kalınır, yumurtalıklar üzerinde de yağ dokusu oluşuyormuş :)

Ben de diyabet hapı kullanmaya başlayınca tedavim bitmeden hamile kalıyorum

Aynen doğru mantık. Önce anne yicekki bebeği besledi enerjisi olsun. Birde bebek uyurken iş yap diye öğüt veren tipler var. Valla bacilarim bebek uyurken yemek yiyin uyuyun. Dinlenin. Dolapta yemek olsun giycek temiz çamaşır olsun yeter. Camlar kirlense ev tozlansa dağınık kalsa kimse ölmez . Yeterki anne depresyon a girmesin sütü bol olsun enerjisi yerinde olsun. Bebek büyüdükçe zaten bebekle iş yapmaya başlıyor insan.

Normalde kilolu olunca zor hamile kalınır, yumurtalıklar üzerinde de yağ dokusu oluşuyormuş :)

Ben de diyabet hapı kullanmaya başlayınca tedavim bitmeden hamile kalıyorum
Evet ama ben 60 kilo civarinda hiç hamile kalamadm. Hep yetmiş ve üstü. İki düşük var bı oğlum ikinci yolda çok şükür. Yetmiş ve üstü favorim bende şöyle 80 üstüne çıkmıştım bu sefer yürüyüş yaptım beş haftada beş kilo verdim hamile kaldım. Ama her gebelik öncesi bı spor hikayem oluyor bı veya iki ay spora gidiyorum öyle hamile kalıyorum. Belkide spora gidince sitres hayatımdan cikiyor.

Kızlar şimdi netten bebek deterjanı, sampuano, tırnak makası, bıberon ucu ne eksik varsa siparısı verıyorum ebebekten birı olmuyor hep eksik cıkıyorum.. Halledip kafamı rahatlatcam.. Bebe yağı ne aldınız herkes sudokremı önermiş.. Yanıklar kızarıklıga bıle ıyıymıs... Ben bebe yagı ne alayım.

Ben bebdk yağı kullanmiyorum tuylenme yapıyormuş. Losyon kullaniyorum. Sudokrem guzel herseye iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…