- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Valla 2 cocuk buyıttum hemşire sade banyodan sonra sür demişti. Ben bir kere sürdüm bir daha da sürmedim.. Biri mayıs birı temmuz bebegıydı. Sıcakta vıcık vıcık olmasınlar dıye... Yanı ne yag ne losyon sürdüm... Herseyı Johnson baby kullandım. Hıc de arastırmadan kullandım ama hıc alerji yapmadı. 6 aydan sonra da unıbaby dalın rastgele kullandım ki tenler ve sacları herseye alıssın dıye öyle yaptımBen bebdk yağı kullanmiyorum tuylenme yapıyormuş. Losyon kullaniyorum. Sudokrem guzel herseye iyi geliyor
Losyonda ne kullandın mustela mı.. Dün bizdeki mustela Losyonda baktım son tarıh 2017.ben bacaklarıma sürüyordum. AttımBen bebdk yağı kullanmiyorum tuylenme yapıyormuş. Losyon kullaniyorum. Sudokrem guzel herseye iyi geliyor
Canm sudo krem pisik isilik çizikler için birebir. Ama bebek yağı degil pişik kremi olarak gecio. Bebek yağı Dalin aldım ama çok kullanmam. Daha çok losyon kullandım ilk oğlumda emilimi daha kolay diye. Losyon olarak unibaby kullanmistimKızlar şimdi netten bebek deterjanı, sampuano, tırnak makası, bıberon ucu ne eksik varsa siparısı verıyorum ebebekten birı olmuyor hep eksik cıkıyorum.. Halledip kafamı rahatlatcam.. Bebe yağı ne aldınız herkes sudokremı önermiş.. Yanıklar kızarıklıga bıle ıyıymıs... Ben bebe yagı ne alayım.
Benim ilk olduğu için hepsini almam lazım. İnşallah bende uzun vadeli kullana bilirimKüçükken kolay da beş altı aydan sonra çok zor oluo kol altı. Kol altı eczaneden aldım bı tane ama asıl wewell aldım dijital Ateş ölçer alından olcuyor. Oda sıcaklığını banyo suyunu mama ısısını hepsi için kullandım dört senedir taş gibi çıktı. İkinci bebeğim içinde kullanicam inşallah.
İlkte eksikler hiç bitmiyor. Benm ikinci olduğu halde ikisede erkek olduğu halde o kadar çok alışveriş yaptık ki. Hala bikac eksiğimiz kaldı. Ama doktor istirahat verdiği için 35 haftaya kadar cikamicam. Sonrası Allah kerimBenim ilk olduğu için hepsini almam lazım. İnşallah bende uzun vadeli kullana bilirim
Canım sudokrem de para ben varmış almam ben vazgeçtim.. Bir de morhıpodan eşim 3 6 ay arası 49 tlye mont buldu. Bızım oğlanlar mayıs temmuz dogumu oldugu ııcn hıc kucuk mont yok... Bız bunu aldık. 6 aydan sonra mont cok. Abılerınkını giyer. Siz de bakıp ıhtıyac varsa alın kızlar. Fıyat uygun zaten heryere arabayla gidiyorlar bır de ıcı yünlüMevzusu geçmişken soyliyim aklıma geldi şimdi. Sudo krem küçük boy olanlar çok etkili ama büyük aldığımda aynı etkiyi göremedim sanki. Aradan iki yıl geçmiştir rahat ama bence küçük alın öncelikle.
Kızlar şimdi netten bebek deterjanı, sampuano, tırnak makası, bıberon ucu ne eksik varsa siparısı verıyorum ebebekten birı olmuyor hep eksik cıkıyorum.. Halledip kafamı rahatlatcam.. Bebe yağı ne aldınız herkes sudokremı önermiş.. Yanıklar kızarıklıga bıle ıyıymıs... Ben bebe yagı ne alayım.
Canım sen alabildin kadar kılo al nasıl olsa dogumdan sonra ıkızlerde ne yemek yemege vaktin olacak ne de sıcak çay içebileceksin. Eşimin akrabasının kızı daha bebeği doyurmadan kendi yerdi ve der ki anne enerjik olsun ki herşey yetsin aslında haklı ama ben cocuklar doymadan önce yiyemezdim. Ben bunda doğumdan sonra yiyecegım az yiyince süt azalıyor.. Tabi inşallah kolik olmayan uyuyan bebeklerimiz olur da yemek yıyebılelim.
Ayyy hiç sorma hergün bir eksik çıkıyor yada ben çıkartıyorumİlkte eksikler hiç bitmiyor. Benm ikinci olduğu halde ikisede erkek olduğu halde o kadar çok alışveriş yaptık ki. Hala bikac eksiğimiz kaldı. Ama doktor istirahat verdiği için 35 haftaya kadar cikamicam. Sonrası Allah kerim
Ben sebamed yenidogan sampuan aldim. 500ml almistim 1 yıl gitti. O bitince unibaby sampuan kullandim. Onu pek sevmedim. Şimdi nivea sampuan aldim cok memnun kaldim. Bundan sonra nivea kullanırım. Losyon ilk sebamed aldim sevmedim. Nivea kullaniyorum pamuk gibi yapıyor.Valla 2 cocuk buyıttum hemşire sade banyodan sonra sür demişti. Ben bir kere sürdüm bir daha da sürmedim.. Biri mayıs birı temmuz bebegıydı. Sıcakta vıcık vıcık olmasınlar dıye... Yanı ne yag ne losyon sürdüm... Herseyı Johnson baby kullandım. Hıc de arastırmadan kullandım ama hıc alerji yapmadı. 6 aydan sonra da unıbaby dalın rastgele kullandım ki tenler ve sacları herseye alıssın dıye öyle yaptım
Roxy kokusu beni rahatsiz etti.Roxy dalan A renk dolduruyor dıye yorum yapmışlar, hıc deneyen var mı. O kadar yenı kıyafet aldım rengi solsun istemem.. Ben o gun marketten durunun granyl dogal sabun tozunu aldım Kendı kıyafetkerımızde kullandım hiç renk solmadı.. Roxy dalan kullanan oldu mu
Bence erken degil. 33.haftanin icindesin. Sezeryan olsan 5 haftan kalmış. Ne zaman gelecegini bilemezsin.Kızlar hastane çantasını hazırladınız mı simdi erken mi?
Ben güya geçen hafta hazırlayacaktım. Şunu da alayım hazırlarım bunu da alayım hazırlarım diye diye hala hazırlamadımKızlar hastane çantasını hazırladınız mı simdi erken mi?
Normal doğum istiyorum benim kız ters duruyor düzeltmedi hala bakalım ona kalmış o nasıl doğmak isterse artık öyle olucakBen sebamed yenidogan sampuan aldim. 500ml almistim 1 yıl gitti. O bitince unibaby sampuan kullandim. Onu pek sevmedim. Şimdi nivea sampuan aldim cok memnun kaldim. Bundan sonra nivea kullanırım. Losyon ilk sebamed aldim sevmedim. Nivea kullaniyorum pamuk gibi yapıyor.
Roxy kokusu beni rahatsiz etti.
Bence erken degil. 33.haftanin icindesin. Sezeryan olsan 5 haftan kalmış. Ne zaman gelecegini bilemezsin.
Kilo alımımız aynı canım ama hiç göstermiyorum ben topbik bi hamile olamadım32. Haftaya girdim 11 kilo almışım,
Hiç sorma bende de o var herseyimiz tamam bir çantaya koymak kaldı yıkama ütüleme işlemide tamam erken diyip duruyorum bu gidişle hiçbirşey almadan doğuma gidicemBen güya geçen hafta hazırlayacaktım. Şunu da alayım hazırlarım bunu da alayım hazırlarım diye diye hala hazırlamadım
Ben 1 eylüle kadar herseyı hazır etmem lazım. Okul başlayınca anca yemek yaparım... Ben şimdi mutfak dolap içlerini yapıyorum. Kullanmadığım dolap bekleyen herseyı kutuya koycam. Fazla esya gözümü yoruyor.. Ne kadar az o kadar ıyı. Ben bayramda yıkıcam kıyafetleri... Dün bebek esasını koyyacagım 5li cekmece yı boşalttım. Tum yenı ve eski kıyafetleri esyaları bır araya getirdim. Ne cok yayıntı cıktı. Banyo dolapları ı gardolapı olanların dolapları oyuncakları hep düzenledi. Dolap içleri temız olunca genel temizlik kolay, zaten kadın gelecek. Ben buyuk temızlıgı bıle 10 etkile kadar yaptırcam. Sankı cam perde ne kirlenecek. Son haftaları ı rahat gecırmek ıstıyorum. Bence agırlasmadan ne yaparsanız kar kardırBen güya geçen hafta hazırlayacaktım. Şunu da alayım hazırlarım bunu da alayım hazırlarım diye diye hala hazırlamadım
Çok mantıklı canım ben tekrar gidip yüzyüze görüşücem 5 tane poz çeksin düzenleme yapsın dijital olarak alıp çerçeveleteyim diyorum öyle hem istediğimi yapmış olurum hem cüzzi bişey tutarben de birkaç yere sordum bin liradan aşağı fiyat alamadım. bana çok abartı geliyor bu fiyatlar. eskiden 3-5 fotoğrafımız olurdu ama çok değerli olurdu açıp açıp onlara bakardık. şimdi bebeklerin binlerce fotoğrafı oluyor kimse açıp bakmıyor. bence ona bin lira vereceğinize üstüne 200-300 daha katıp kendinize fotoğraf makinesi alın onunla çekin. hem sınırsız fotoğraf hakkınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?