2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben bebdk yağı kullanmiyorum tuylenme yapıyormuş. Losyon kullaniyorum. Sudokrem guzel herseye iyi geliyor
Valla 2 cocuk buyıttum hemşire sade banyodan sonra sür demişti. Ben bir kere sürdüm bir daha da sürmedim.. Biri mayıs birı temmuz bebegıydı. Sıcakta vıcık vıcık olmasınlar dıye... Yanı ne yag ne losyon sürdüm... Herseyı Johnson baby kullandım. Hıc de arastırmadan kullandım ama hıc alerji yapmadı. 6 aydan sonra da unıbaby dalın rastgele kullandım ki tenler ve sacları herseye alıssın dıye öyle yaptım

Canm sudo krem pisik isilik çizikler için birebir. Ama bebek yağı degil pişik kremi olarak gecio. Bebek yağı Dalin aldım ama çok kullanmam. Daha çok losyon kullandım ilk oğlumda emilimi daha kolay diye. Losyon olarak unibaby kullanmistim

Benim ilk olduğu için hepsini almam lazım. İnşallah bende uzun vadeli kullana bilirim

Benim ilk olduğu için hepsini almam lazım. İnşallah bende uzun vadeli kullana bilirim
İlkte eksikler hiç bitmiyor. Benm ikinci olduğu halde ikisede erkek olduğu halde o kadar çok alışveriş yaptık ki. Hala bikac eksiğimiz kaldı. Ama doktor istirahat verdiği için 35 haftaya kadar cikamicam. Sonrası Allah kerim

Canım sudokrem de para ben varmış almam ben vazgeçtim.. Bir de morhıpodan eşim 3 6 ay arası 49 tlye mont buldu. Bızım oğlanlar mayıs temmuz dogumu oldugu ııcn hıc kucuk mont yok... Bız bunu aldık. 6 aydan sonra mont cok. Abılerınkını giyer. Siz de bakıp ıhtıyac varsa alın kızlar. Fıyat uygun zaten heryere arabayla gidiyorlar bır de ıcı yünlü

Eklentiler

• Screenshot_20190810-142813.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 38

dermoeczanem ya da hepsbiburadaya bakabilirsin.Daha indirimli oluyor ürünler

Okulumda cok ikizi olan var.Hepsi oyle diyor kiloyu hic takma ne de olsa saniye oturamicaksin iki bebeyle Cok takilmiyorum bende sadece tuza ve sekere dikkat ediyorum bir de kabiz olmamak icin ne kadar bagirsak yumusatici sey varsa onu yiyorum.Onun disinda saglam yiyorum.

Roxy dalan A renk dolduruyor dıye yorum yapmışlar, hıc deneyen var mı. O kadar yenı kıyafet aldım rengi solsun istemem.. Ben o gun marketten durunun granyl dogal sabun tozunu aldım Kendı kıyafetkerımızde kullandım hiç renk solmadı.. Roxy dalan kullanan oldu mu

Su dogum izi ne zaman cikiyor kizlar? Gobek deligimin altinda hafifce belirdi sanki esim gormus. Kamerayla baktim pek belli degildi ama yukarida daha yok.Bir de ne zaman catlar gobekler ? 34 yillik hayatimda ilk defa bir kozmetik,yag vs duzenli kullaniyorum 4 aydir sabah aksam.Kendime inanamiyorum nasil bu kadar duzenli surdugume hindistancevizi yagini.
Bugun acile rutin ignemi vurulmaya gittim.Hemsire beni gorunce bugun afere, dogurmaya gelmedin insallah dedi 9 a girdim sanmis.Yok dedim daha 29.haftadayim.6-7 hafta var insallah.

Ayyy hiç sorma hergün bir eksik çıkıyor yada ben çıkartıyorum Çok hoşuma gidiyor birseyler almak birde bizim ki kız olduğu için insan almaya doyamıyor Canım bir sorundan dolayı mı doktor istirahat verdi?

Ben sebamed yenidogan sampuan aldim. 500ml almistim 1 yıl gitti. O bitince unibaby sampuan kullandim. Onu pek sevmedim. Şimdi nivea sampuan aldim cok memnun kaldim. Bundan sonra nivea kullanırım. Losyon ilk sebamed aldim sevmedim. Nivea kullaniyorum pamuk gibi yapıyor.
Roxy kokusu beni rahatsiz etti.
Kızlar hastane çantasını hazırladınız mı simdi erken mi?
Bence erken degil. 33.haftanin icindesin. Sezeryan olsan 5 haftan kalmış. Ne zaman gelecegini bilemezsin.

Normal doğum istiyorum benim kız ters duruyor düzeltmedi hala bakalım ona kalmış o nasıl doğmak isterse artık öyle olucak

Ben güya geçen hafta hazırlayacaktım. Şunu da alayım hazırlarım bunu da alayım hazırlarım diye diye hala hazırlamadım
Hiç sorma bende de o var herseyimiz tamam bir çantaya koymak kaldı yıkama ütüleme işlemide tamam erken diyip duruyorum bu gidişle hiçbirşey almadan doğuma gidicem

Ben güya geçen hafta hazırlayacaktım. Şunu da alayım hazırlarım bunu da alayım hazırlarım diye diye hala hazırlamadım
Ben 1 eylüle kadar herseyı hazır etmem lazım. Okul başlayınca anca yemek yaparım... Ben şimdi mutfak dolap içlerini yapıyorum. Kullanmadığım dolap bekleyen herseyı kutuya koycam. Fazla esya gözümü yoruyor.. Ne kadar az o kadar ıyı. Ben bayramda yıkıcam kıyafetleri... Dün bebek esasını koyyacagım 5li cekmece yı boşalttım. Tum yenı ve eski kıyafetleri esyaları bır araya getirdim. Ne cok yayıntı cıktı. Banyo dolapları ı gardolapı olanların dolapları oyuncakları hep düzenledi. Dolap içleri temız olunca genel temizlik kolay, zaten kadın gelecek. Ben buyuk temızlıgı bıle 10 etkile kadar yaptırcam. Sankı cam perde ne kirlenecek. Son haftaları ı rahat gecırmek ıstıyorum. Bence agırlasmadan ne yaparsanız kar kardır

Çok mantıklı canım ben tekrar gidip yüzyüze görüşücem 5 tane poz çeksin düzenleme yapsın dijital olarak alıp çerçeveleteyim diyorum öyle hem istediğimi yapmış olurum hem cüzzi bişey tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…