Bizim doğumlar aynıymışKilo alımımız aynı canım ama hiç göstermiyorum ben topbik bi hamile olamadım
Bizim bebeğin odasında sadece bebek eşyaları var. Toz alınıp silinecek yıkananlar yerleştirilecek sadece. Benim de Eylül'e kadar hazırlamam lazımBen 1 eylüle kadar herseyı hazır etmem lazım. Okul başlayınca anca yemek yaparım... Ben şimdi mutfak dolap içlerini yapıyorum. Kullanmadığım dolap bekleyen herseyı kutuya koycam. Fazla esya gözümü yoruyor.. Ne kadar az o kadar ıyı. Ben bayramda yıkıcam kıyafetleri... Dün bebek esasını koyyacagım 5li cekmece yı boşalttım. Tum yenı ve eski kıyafetleri esyaları bır araya getirdim. Ne cok yayıntı cıktı. Banyo dolapları ı gardolapı olanların dolapları oyuncakları hep düzenledi. Dolap içleri temız olunca genel temizlik kolay, zaten kadın gelecek. Ben buyuk temızlıgı bıle 10 etkile kadar yaptırcam. Sankı cam perde ne kirlenecek. Son haftaları ı rahat gecırmek ıstıyorum. Bence agırlasmadan ne yaparsanız kar kardır
Ben de koca karınla o kadar yavas yapıyorum ki eskiden yarım saatte bitecek iş 2 saatte bitiyor. Mutfak yorucu ya ın cık ın cık allahtan eşim evde yok yoksa kızardı..Bizim bebeğin odasında sadece bebek eşyaları var. Toz alınıp silinecek yıkananlar yerleştirilecek sadece. Benim de Eylül'e kadar hazırlamam lazım
Eylülün ilk haftası yolculuk yapmam lazım. 34+3 oluyoruz. İnşallah yollarda doğurmam
Canm ben bayramdan sonra hazirlicam insallah once bebegin kiyafetlerini filan yikayp utuleyip sonra valiz hazirlicam. Surekli eksiklerim bitsinde hazirlayim mantigindaydim benden 1 hafta buyuk hamile akrabamizin dun suyu gelmis apar topar hastaneye almislar heran doguma alabilirlermis valla gozum korktu oyuzden hemen 5-6 gun icinde hazirlicam insallah dun tum eksiklerimi almaya gittim onu duyuncaKızlar hastane çantasını hazırladınız mı simdi erken mi?
Güzelmiş canm güle güle giysin. Benim büyük oğlumla küçük oğlum aynı ay doğumlu olcak inşallah o yüzden montlar falan hepsi uyar diye tahmin ediyorum bakalım.Canım sudokrem de para ben varmış almam ben vazgeçtim.. Bir de morhıpodan eşim 3 6 ay arası 49 tlye mont buldu. Bızım oğlanlar mayıs temmuz dogumu oldugu ııcn hıc kucuk mont yok... Bız bunu aldık. 6 aydan sonra mont cok. Abılerınkını giyer. Siz de bakıp ıhtıyac varsa alın kızlar. Fıyat uygun zaten heryere arabayla gidiyorlar bır de ıcı yünlü
Bebegimin ayaklari aşağıda keseyi çok zorluyomus duzelmezse keseyi delebilir suyun gelir erken doğum olur dedi. O yüzden istirahat verdi. Yatarak yer cekimine karşı koymaya calisicazAyyy hiç sorma hergün bir eksik çıkıyor yada ben çıkartıyorumÇok hoşuma gidiyor birseyler almak birde bizim ki kız olduğu için insan almaya doyamıyor Canım bir sorundan dolayı mı doktor istirahat verdi?
İn cik çok tehlikeli cnm yaa. Doktor bana çok kızma çamaşır ipe astigimi duyunca birakin kocalariniz yapsın ne olcak ipe uzanmak dolaplarda uzanmak gibi şeyler kensinlikle yasak dedi. Benm mutfağı annemle ablam yaptı . Kadın gelince ince iş yapmaz dedi annem. Bende cam kapı avize duvar dip köşe yaptiricam inşallah. Eylül başı düşünüyorum bakalimBen de koca karınla o kadar yavas yapıyorum ki eskiden yarım saatte bitecek iş 2 saatte bitiyor. Mutfak yorucu ya ın cık ın cık allahtan eşim evde yok yoksa kızardı..
yormadan yapıyorum hep molada uzanıyorum. Napayım canım mecbur annem 4 günlüğüne geldi onda da gezdi gitti... 2 gün sonrada tyezemı cagırdı iş yaparlar sanıyordum resmen gezmeye ve alışsverıse gelmişler. Burak iş yapmayı ben hizmet ettim eşim artık acıdı bana hep aldı dısarı yemege göturdu.. Düzenli evimde dagıldı... Tarafın varsa da basını kaşı.. Az önce aradı dolap içi yapıyom dedım yap yap okul açılınca hiç iş yapamazsın dedi. Ben bazen acaba ben evlatlık mıyım dıye düşünüyorum.... Yazın al cocukları gel diyebilirdi ama demedi. Zaten gitmem de gel diyen bıle olmadı.. Bunu yapan kayınvalıde olsa kaynana der gecerim anne olunca sitem edınce de kin sana surıyelı gıbı dogur dedi. 1 cocuk neyime yetmiyormuş..İn cik çok tehlikeli cnm yaa. Doktor bana çok kızma çamaşır ipe astigimi duyunca birakin kocalariniz yapsın ne olcak ipe uzanmak dolaplarda uzanmak gibi şeyler kensinlikle yasak dedi. Benm mutfağı annemle ablam yaptı . Kadın gelince ince iş yapmaz dedi annem. Bende cam kapı avize duvar dip köşe yaptiricam inşallah. Eylül başı düşünüyorum bakalim
Sağol canım hangi sitedeKızlar mola verdikce eksiklerine netten bakıyorum. Ben pijamalarımı aldım almayanlar bu fiyata bedava. Bana m kalsaydı hemen alırdım.. S de dar olsun istemiyorum.. S ve xl kalmış. 44 TL bedava almak isteyen alsın kızlar
Ben ara ara yazıyorum buralardayım. Çok sık girmiyorum sadeceBu arada eski annelerimiz nerede ne zamandır yazmıyorlar??? A AloeeVeraa ,Incredible incredible , Aln cns , miranda_1986 , dilem_sed ve diğerleriiii
Trendyol cnmSağol canım hangi sitede
Ben şuan 30+3 oldum kurban mevzularini geçirip hastane cantamizj hazirlicam. Erken diye bişey yok her gün agirlasiyoruz, günümüz günümüzü tutmuyo. Artık hiç birşeyi yapmaya gücüm yetmiyor havalarda sıcak tüm enerjimi alıyo.Kızlar hastane çantasını hazırladınız mı simdi erken mi?
Uzulme cnm yaa Allah bize sağlık küvet versin . Bırak biseyler eksik olsun. İnsanın başına ne gelirse gelsin gece yatağına yatıp huzurla uyuyabilyorsak gerisi boş. Hoş agrilardan artk uyuyamaz oldum amayormadan yapıyorum hep molada uzanıyorum. Napayım canım mecbur annem 4 günlüğüne geldi onda da gezdi gitti... 2 gün sonrada tyezemı cagırdı iş yaparlar sanıyordum resmen gezmeye ve alışsverıse gelmişler. Burak iş yapmayı ben hizmet ettim eşim artık acıdı bana hep aldı dısarı yemege göturdu.. Düzenli evimde dagıldı... Tarafın varsa da basını kaşı.. Az önce aradı dolap içi yapıyom dedım yap yap okul açılınca hiç iş yapamazsın dedi. Ben bazen acaba ben evlatlık mıyım dıye düşünüyorum.... Yazın al cocukları gel diyebilirdi ama demedi. Zaten gitmem de gel diyen bıle olmadı.. Bunu yapan kayınvalıde olsa kaynana der gecerim anne olunca sitem edınce de kin sana surıyelı gıbı dogur dedi. 1 cocuk neyime yetmiyormuş..
Aynen valla eşim bile diyor kımse gelmesin Bız tekken daha az yoruluyoruz. Kimseden hayır yok dıyor... Şimdi geldi de üst raflara o cıktı ben de kullanmadıklarımı kolıye paket yapıyorum. Allah korkusu olan birine denk düştüm de Kendı halimizde yaslayıp gıdıyoruz bugubumuze de şükür ben ugras atayım dıye kurban parasını annesine yollamış onlar kesip dagıtcak. Bana en buyuk ıyılıhı yaptın dedım... Zaten eşim kurbanın hepsini dagıtır eve sadece kavurma yaptırır gerisi dagılır.. Annesine bize 1 tencere kavurma yap dondur anne demiş geriye kalanı hep ver demiş. Kurban eti yok rahatımUzulme cnm yaa Allah bize sağlık küvet versin . Bırak biseyler eksik olsun. İnsanın başına ne gelirse gelsin gece yatağına yatıp huzurla uyuyabilyorsak gerisi boş. Hoş agrilardan artk uyuyamaz oldum ama
Biz bu sene direk hayır vakfına verdik . Zaten karnım burnumda erken doğum riski var artı aylardır ellerim uyuşuyor. Amaç ibadetse et eve girmese de olur yerine ulaşsın yeter. Seneye eve keseriz inşallahAynen valla eşim bile diyor kımse gelmesin Bız tekken daha az yoruluyoruz. Kimseden hayır yok dıyor... Şimdi geldi de üst raflara o cıktı ben de kullanmadıklarımı kolıye paket yapıyorum. Allah korkusu olan birine denk düştüm de Kendı halimizde yaslayıp gıdıyoruz bugubumuze de şükür ben ugras atayım dıye kurban parasını annesine yollamış onlar kesip dagıtcak. Bana en buyuk ıyılıhı yaptın dedım... Zaten eşim kurbanın hepsini dagıtır eve sadece kavurma yaptırır gerisi dagılır.. Annesine bize 1 tencere kavurma yap dondur anne demiş geriye kalanı hep ver demiş. Kurban eti yok rahatım
Cok tesk hic birini duymamisimCanim tek bir marka yok karisik kullaniyorum. En cok kullandiklarim sonett, klar, sodasan yumusaticida daha cok almawin. Bu saydigim markalarin ev temizlik urunlerini de kullaniyorum. Yeni bir turk markasi da kesfettim ama naturalive diye fiyatlari kismen daha uygun. Yuzey temizleyicisi, sac kremi dis macununu falan deniyorum su an memnun kaldim. Bebege de sampuan pisik kremi falan buradan alabilirim. Bebek deterjani icin ilk etapta seventh generation aldim daha denemedim bayramdan sonra falan yikarim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?