2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim bebeğin odasında sadece bebek eşyaları var. Toz alınıp silinecek yıkananlar yerleştirilecek sadece. Benim de Eylül'e kadar hazırlamam lazım

Eylülün ilk haftası yolculuk yapmam lazım. 34+3 oluyoruz. İnşallah yollarda doğurmam

Ben de koca karınla o kadar yavas yapıyorum ki eskiden yarım saatte bitecek iş 2 saatte bitiyor. Mutfak yorucu ya ın cık ın cık allahtan eşim evde yok yoksa kızardı..

Kızlar hastane çantasını hazırladınız mı simdi erken mi?
Canm ben bayramdan sonra hazirlicam insallah once bebegin kiyafetlerini filan yikayp utuleyip sonra valiz hazirlicam. Surekli eksiklerim bitsinde hazirlayim mantigindaydim benden 1 hafta buyuk hamile akrabamizin dun suyu gelmis apar topar hastaneye almislar heran doguma alabilirlermis valla gozum korktu oyuzden hemen 5-6 gun icinde hazirlicam insallah dun tum eksiklerimi almaya gittim onu duyunca

Kızlar mola verdikce eksiklerine netten bakıyorum. Ben pijamalarımı aldım almayanlar bu fiyata bedava. Bana m kalsaydı hemen alırdım.. S de dar olsun istemiyorum.. S ve xl kalmış. 44 TL bedava almak isteyen alsın kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20190810-162426.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 53
Eylül anneleri doğuma başladı sıra bize geliyo kızlar 🗣 çantalar bavullar odalar hazırlansın EKİM anneleri bebekleri geliyoooo

Alışverişlerin hepsi bitti bizim yaklaşık olarak. Geçen hafta da ilk nst me girdim hatta dr renkli doppler a soktu beni. Başını biraz büyük karnını da biraz küçük gördü hem de bebeğin ensesinde kordon gördü. Neyse ki tam tur değilmiş arkadan geçiyormuş sadece. Nasıl beslendiğimi sordu. Yetersizmiş biraz daha artırmam lazım besinleri

Güzelmiş canm güle güle giysin. Benim büyük oğlumla küçük oğlum aynı ay doğumlu olcak inşallah o yüzden montlar falan hepsi uyar diye tahmin ediyorum bakalım.

Bebegimin ayaklari aşağıda keseyi çok zorluyomus duzelmezse keseyi delebilir suyun gelir erken doğum olur dedi. O yüzden istirahat verdi. Yatarak yer cekimine karşı koymaya calisicaz

Ben de koca karınla o kadar yavas yapıyorum ki eskiden yarım saatte bitecek iş 2 saatte bitiyor. Mutfak yorucu ya ın cık ın cık allahtan eşim evde yok yoksa kızardı..
İn cik çok tehlikeli cnm yaa. Doktor bana çok kızma çamaşır ipe astigimi duyunca birakin kocalariniz yapsın ne olcak ipe uzanmak dolaplarda uzanmak gibi şeyler kensinlikle yasak dedi. Benm mutfağı annemle ablam yaptı . Kadın gelince ince iş yapmaz dedi annem. Bende cam kapı avize duvar dip köşe yaptiricam inşallah. Eylül başı düşünüyorum bakalim

yormadan yapıyorum hep molada uzanıyorum. Napayım canım mecbur annem 4 günlüğüne geldi onda da gezdi gitti... 2 gün sonrada tyezemı cagırdı iş yaparlar sanıyordum resmen gezmeye ve alışsverıse gelmişler. Burak iş yapmayı ben hizmet ettim eşim artık acıdı bana hep aldı dısarı yemege göturdu.. Düzenli evimde dagıldı... Tarafın varsa da basını kaşı.. Az önce aradı dolap içi yapıyom dedım yap yap okul açılınca hiç iş yapamazsın dedi. Ben bazen acaba ben evlatlık mıyım dıye düşünüyorum.... Yazın al cocukları gel diyebilirdi ama demedi. Zaten gitmem de gel diyen bıle olmadı.. Bunu yapan kayınvalıde olsa kaynana der gecerim anne olunca sitem edınce de kin sana surıyelı gıbı dogur dedi. 1 cocuk neyime yetmiyormuş..

Kızlar hastane çantasını hazırladınız mı simdi erken mi?
Ben şuan 30+3 oldum kurban mevzularini geçirip hastane cantamizj hazirlicam. Erken diye bişey yok her gün agirlasiyoruz, günümüz günümüzü tutmuyo. Artık hiç birşeyi yapmaya gücüm yetmiyor havalarda sıcak tüm enerjimi alıyo.

Uzulme cnm yaa Allah bize sağlık küvet versin . Bırak biseyler eksik olsun. İnsanın başına ne gelirse gelsin gece yatağına yatıp huzurla uyuyabilyorsak gerisi boş. Hoş agrilardan artk uyuyamaz oldum ama

Uzulme cnm yaa Allah bize sağlık küvet versin . Bırak biseyler eksik olsun. İnsanın başına ne gelirse gelsin gece yatağına yatıp huzurla uyuyabilyorsak gerisi boş. Hoş agrilardan artk uyuyamaz oldum ama
Aynen valla eşim bile diyor kımse gelmesin Bız tekken daha az yoruluyoruz. Kimseden hayır yok dıyor... Şimdi geldi de üst raflara o cıktı ben de kullanmadıklarımı kolıye paket yapıyorum. Allah korkusu olan birine denk düştüm de Kendı halimizde yaslayıp gıdıyoruz bugubumuze de şükür ben ugras atayım dıye kurban parasını annesine yollamış onlar kesip dagıtcak. Bana en buyuk ıyılıhı yaptın dedım... Zaten eşim kurbanın hepsini dagıtır eve sadece kavurma yaptırır gerisi dagılır.. Annesine bize 1 tencere kavurma yap dondur anne demiş geriye kalanı hep ver demiş. Kurban eti yok rahatım

Biz bu sene direk hayır vakfına verdik . Zaten karnım burnumda erken doğum riski var artı aylardır ellerim uyuşuyor. Amaç ibadetse et eve girmese de olur yerine ulaşsın yeter. Seneye eve keseriz inşallah

Cok tesk hic birini duymamisim
Bnm bildigim ariel domestos ve cif
Bunlarin disinda ne alirsam alayim temizlemiyomus kafasindayim maalesef
Anway biobelinda farmasi gibi markalarin bircok urununu alsam da yok bosuna duruyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…