Ya evet banada öyle dediler hatta fransalı ebe bile turkiyede öylemi burdada öyle dedi şaşırttı beni:)erkek çocukları ve ilk çocuk geç gelir dediHerkes erkek gec gelir diyip duruyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet banada öyle dediler hatta fransalı ebe bile turkiyede öylemi burdada öyle dedi şaşırttı beni:)erkek çocukları ve ilk çocuk geç gelir dediHerkes erkek gec gelir diyip duruyor![]()
Tam kavrayamıyorlar ya küçükler, benim oğlum sürekli senin karnında ki bu mu, gerçek kardeşim bu mu. Bence benim kardeşim değil falan diye epey zorlandı kabullenirkenSürekli huysuz
Her an kardeşi gelecek sanıyor. Hircinlasiyor. Gelmeyince kızıyor. Gelmesinden korkuyor. Gelince ne olacak endişesi var....
Kızlar bişey soracagım size. 13 günlük oldu kızım.önceden kakasını günde 3 kere filan yapıyordu. Dünden beri 28 saat oldu hala yapmadı. Doktora yazdım 1 çk z.yağı içir dedi. Normal mi ya bu durum? Anne sütü ve mama yiyor. Kabız mı oldu şimdi çok panik oldum
Teşekkür ederim canım bende aldırayımBenimde ayni
Bunlar canim. Bende alacam yarin. Bakalim damlanin faydasi olacakmi
Eki Görüntüle 2548266
Kızlar avent ultra soft emzik kullanan var mı ? Her sterilizasyondan sonra içinde su kalıyor. Sallaya sallaya çıkarmaya çalışıyorum yine de kalıyor içinde biraz. Sitesinde böyle şikayet çok var normal yazmışlar yetkililer cevap olarak. Sıkıntı olmaz mı su kalması içinde, pamukçuk falan çıkacak diye korkuyorum ağzında
Canı acıyor ve elimizden birşey gelmiyor o kadar kötü oluyorum ki ona yardım edemediğim için Allah yardımcıları olsunBen kullaniyorum.Doktor gunde 4 kez 10 ar damla dedi ama ben aksamlari 5 damla veriyorum.Dun gece 3 -4 te resmen ihhh ihhh diye sanci cekti kuzum![]()
İyi geliyor mu bebeğe? Bizimki çokta fayda etmiyor gibiSab simplex kullanıyorum cnm
Sab simplex kullanıyorum cnm
[/QUOTEkac damla veriyorsun birde bebek kaç günlük bende 15 damla veriyorum sabah 10 akşam 5
Hareket et ama dikkatli ol yine. Bebiş geleceği zamanın kendi bilir en güzeli bol yürüyüşAh inşallah endişem küçük olursa elime almaya korkarım banyo falanda yaptıramam diye insallah yesin içsin büyüsün kolay doğum konusunda haklısın nşallah normal olur:)ne yapsam ki dip köşe ev temizlesem gelmeye niyetlenirmi acaba:)
Çok iyi diyemem asıl masajlar iyi gelmeye başladı. Bugün aile hekimi de söyledi en iyi gaz ilacını alsanda en iyi çözüm masaj olcak dedi. Gaz için masaj videoları izleyin kızlar. İlk bebeğim gazı yoktu hiç . Bende ikincide öğrenmiş oldumİyi geliyor mu bebeğe? Bizimki çokta fayda etmiyor gibi![]()
Cnm bnm lansinoh iki gogus icin vsrdi ve memnundumHanımlar süt sağma makinesi için tavsiye istiyorum
totoları doğmadan agir bu erkeklerin demkYa evet banada öyle dediler hatta fransalı ebe bile turkiyede öylemi burdada öyle dedi şaşırttı beni:)erkek çocukları ve ilk çocuk geç gelir dedi
gözün aydin canm :) suni sanci nasil canm ? cok zormu ?Kızlar merhaba dün sabah nişanım gelmişti. 40+2 de bu sabah da 5de yatışım yapıldı suni verdiler.Saat 1 e kadar 2cm açılmam oldu. Ama sancıda 120 gördümçok yalvardım sezeryanda döneyim die doktor bekleyelim dedi. Sonra bi anda açılmam 7cm olmuş hemşire muayene ederken suyum da geldi sonra doğumhaneyi hazırlayın dediler bi anda çok şükür 14.23 de normal Doğumla kızımı dünyaya getirdim . 4 dikişim var.
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Benimki de aynı canım hergun mutlaka kusuyor annem besleniyor fazlasını kusuyor dediBebeklriniz kusmaya basladi mi
Oglum kusunca burnundan da geliyor kusmuk
Normal mi bu![]()
Ne bekliyordu acaba yerim yaaaTam kavrayamıyorlar ya küçükler, benim oğlum sürekli senin karnında ki bu mu, gerçek kardeşim bu mu. Bence benim kardeşim değil falan diye epey zorlandı kabullenirken
Bana da oyle diyorlar da iste ne bileyim ana yüreğiBenimki de aynı canım hergun mutlaka kusuyor annem besleniyor fazlasını kusuyor dedi![]()
Maşallah size. Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba dün sabah nişanım gelmişti. 40+2 de bu sabah da 5de yatışım yapıldı suni verdiler.Saat 1 e kadar 2cm açılmam oldu. Ama sancıda 120 gördümçok yalvardım sezeryanda döneyim die doktor bekleyelim dedi. Sonra bi anda açılmam 7cm olmuş hemşire muayene ederken suyum da geldi sonra doğumhaneyi hazırlayın dediler bi anda çok şükür 14.23 de normal Doğumla kızımı dünyaya getirdim . 4 dikişim var.
Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah