2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar ya benim sütüm var ama kızım az emiyor biz 33 günlük olduk daha çok emmesi gerekmiyor mu 2 fırt çekip bırakıyor. Sizde böyle birşey yaşayan var mi ? Yada sütüm mi az ki gelmeyince mi bırakıyor?
Sutun az olabilir canim benim bi gogsumde sutum az ilk onu veriyorum biraz emiyor sonra birakiyor diger gogsumu verince baya baya iciyor. Sut arttirmak icin dereotu uzum bide milk tea naturpy acayip ise yaradi bende

Kızlar ben dikişlerimi hiç önememedim hemen ayaklandım ertesi gün süpürge falan da yaptım ama şimdi çok ağrı yapıyor tuvalete gittiğimde kanıyor hafif de morarmış 4dikişim var 😂 doktor sadece batikon verdi sürmem için başka önerileriniz var mı nasıl kurutabilirm orayı oturup kalktıkça kesiyorlar sanki oramı çok ağrıyor
Aynen bende hemen ayaklandim ilk zamanlar fazla agrim yoktu simdi 19 gun oldu hala oturup kalkamiyorum bi tane dikis yeri acik dr da tekrar gitmedim temizligine dikkat edip batikon suruyorum agri kesici atmadan duramiyorum..sen gittin mi dr gittiysen ne dedi ben yarin gitmeyi dusunuyorum

Canm bn korsede duramam asla ilkdogumda zaten pek bisi kalmamıştı karin olarak ama genede şal sarmıştım 3 4 gün sonra hepten gitti zaten göbek bu kez ikinci belki kalir diye gene sarmak istiyorm ama bu sorun yasanirmi acaba bel agrisi vs.
Valla ben bel kemiklerimde boşluk hissediyorum.dojtor da tavsiye etmeyince hiç takmicam. Toparlayinca hallederim.
Ben 10. Gün kullandım mahvetti beni dikişlerim çok ağrıdı bi kaç gün bıraktım sonra tekrar taktım 1 saat falan yine dikişlerim ağrıyınca bıraktım bende takmıyorum artık 40 dan sonra belki takarım çünkü benim karnım kaldı biraz hala kanamam var 🙄🙄
Benim bugün 10. Gün hala kanamam var benimde. Bazen artıyo bazen azalıyo. Bel ve leğen kemiklerimdeki boşluğu da hissediyorum. Artık toparlanmayi bekliyorum ki yürüyüş yapayım

Sutun az olabilir canim benim bi gogsumde sutum az ilk onu veriyorum biraz emiyor sonra birakiyor diger gogsumu verince baya baya iciyor. Sut arttirmak icin dereotu uzum bide milk tea naturpy acayip ise yaradi bende
Isirgan otu çayı ve lactaplus damlayida dene derim. Damlayi doktor onerdi

Kızlar ya benim sütüm var ama kızım az emiyor biz 33 günlük olduk daha çok emmesi gerekmiyor mu 2 fırt çekip bırakıyor. Sizde böyle birşey yaşayan var mi ? Yada sütüm mi az ki gelmeyince mi bırakıyor?
Canım benim de sol memem biraz daha büyük sağ daha küçük ama sağdan daha fazla süt geliyo sagarken fark ettim. Benim 10. Gün şuan ve gebelikte başladığım göğüs masajina devam ediyorum çok faydasını gördüm. Dün sol göğsümden de oldukça fazla geldi. Kanalları açıyo kesinlikle tavsiye ederim 🙏🏻

Canım en başından beri nst ile takip ettik ıkınma durumu olmadan da nst ile takip etti bilemedim garantiye almak adına belki de zaten sancı çekerken de ara ara hep kontrol ettik son 2-3 saat pilates topunda çalışırken de nst ye bağlıydım oturduğum yerde 🥴
Canım genelde 40 gün sürüyor diye biliyorum erkende bitebilir devam da edebilir 🤪
Meme reddi durumu olabiliyor canım damak için bir sakıncası yok diye biliyorum sadece hızlı akışa alıştığı için meme zor geliyor 😑
Canım genelde gündüzleri salonda koltukta falan uyutuyorum gece yatağında yatırmaya çalışıyorum ama mesela bu gece uyuduğunda direk yanına uzanıp salonda yattık aramızda mesafe vardı annemde takipteydi tabi sadece kokumu alıp rahat etsin diye ☺
Benimde suyum gelmeden aşırı hareket halini almıştı bel ağrımla beraber olabilir canım hayırlısıyla gelsin inşallah 🤲🏻
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻
Uykusu mu var acaba canım bazı bebekler öyle oluyor uyandırıp zorla devam etmesini sağlaman gerekiyor bazen de kilosu iyiyse emme süresine takılmıyorlar ilk 5-10 dakika civarı aslında yetiyormuş sonrası keyif gibi 🥰
Anladım canm doktorun plesantanin durumundan önlem.amacli yapmis olabilir ama dediğim gbi dogum öncesi hep nst de oluyorsun tedbir amaclı 😊 . gece kizim çığlıklarla uyandı gene böcek geliyor diye 🙄 ondan beri karnim taş ve sancim geliyor ama gene bi türlü artmıyor iyice sıkıldım . sabaha kadr ruyamda da dogum ile ilgili seyler gordum sezaryene alınıyordum ağlaya ağlaya. iyice kafaya taktım galiba dogumu su bi kac gundur

Valla ben bel kemiklerimde boşluk hissediyorum.dojtor da tavsiye etmeyince hiç takmicam. Toparlayinca hallederim.

Benim bugün 10. Gün hala kanamam var benimde. Bazen artıyo bazen azalıyo. Bel ve leğen kemiklerimdeki boşluğu da hissediyorum. Artık toparlanmayi bekliyorum ki yürüyüş yapayım
bakalım duruma göre artk . ama bn dediğim gbi korse takana helal olsun bn takım migdeme kramplar girer 😁

Kızlar ben dikişlerimi hiç önememedim hemen ayaklandım ertesi gün süpürge falan da yaptım ama şimdi çok ağrı yapıyor tuvalete gittiğimde kanıyor hafif de morarmış 4dikişim var 😂 doktor sadece batikon verdi sürmem için başka önerileriniz var mı nasıl kurutabilirm orayı oturup kalktıkça kesiyorlar sanki oramı çok ağrıyor

Batikon bana asla dedi🤷‍♀️ çünkü nemli kalırmış ve yara kapanmazmış. Her tuvalet sonrası temizleme köpüğü verdi ve mutlaka kuru kalacak dedi. 18. Gün bugün ilk günden itibaren hiç ağrı sızı hisetmedim sanki dikiş yok gibi.

Memede uyuyor sanırım bizim bebek 🤷‍♀️
Emziriyorum artık ağzından fazla sütü bile çıkarıyor, gazını çıkarıyorum, altı temiz.
Reflü yatağına da yatırıyorum gözler açık hala👀 uyuması için emzik veriyorum yok🤷‍♀️
Bir süre sonra mızmızlanıyor kucağıma alıp yine meme veriyorum 2 3 dk içinde uyuyor.
Yatağına yatırıp uyuması için ne yapmam laızm?
Bıraksak öyle 1 saat falan gözler açık durur kendi kendine söylenip sonra ağlıyor 🤦‍♀️

Memede uyuyor sanırım bizim bebek 🤷‍♀️
Emziriyorum artık ağzından fazla sütü bile çıkarıyor, gazını çıkarıyorum, altı temiz.
Reflü yatağına da yatırıyorum gözler açık hala👀 uyuması için emzik veriyorum yok🤷‍♀️
Bir süre sonra mızmızlanıyor kucağıma alıp yine meme veriyorum 2 3 dk içinde uyuyor.
Yatağına yatırıp uyuması için ne yapmam laızm?
Bıraksak öyle 1 saat falan gözler açık durur kendi kendine söylenip sonra ağlıyor 🤦‍♀️
Benim de oyleydi dün annem battaniyeye sarmış ellerini de icine koymuş. Oyle emzirip yatagina koydum uyanmadi uyudu. Elleri oynadikca uyanip hemen meme istiyordu.

Kızlar bu kanama ne kadar sürecek acaba 🤦‍♀️🤦‍♀️ pişik olacağım artık
20. Gundeyim hala arada lekelenme oluyor. Once hasta bezi sonra gece pedi sonra normal ped en son gunluk pede gectim simdi hicbir seh kullanmiyorum
Pisik olmamak icin soguk suyla yikiyordum
Ise yarar mi ki? Aman aman oyle yok zaten ucu.Son bir sans once onu mu denesem ki
Ben de ilk zamanlar meme ucu cikariciyla tutturdum. Ise yariyor lansinoh marka aldim
Gece gece gaz sancisindan ortaligi yirtiyoruz. Ay napicagimi bilemedim fena halde agliyor. Bende aglayacagim.

Omuzuna al sirtina pit pit vur
Bacagina yuz ustu yatir pit pit vur
Sırt üstü yatir bacaklarni karnına dgru ittir cek
Ben hepsini deniyorum iste sirayla. Savrulmaktan gaz cikariyor en son :KK70:

Kundak yapıyormusunuz.hos biz kundak yaptığımız halde ilkiliyordu ilk zamanlar simdi daha az
Bende hep kundak yapiyordum ama bizimkisi kundagi yapinca ellerini cikarmak icin ugrasiyor cabaliyor yaptirtmiyor nasil basa cikabilirim geceleride soguk olabiliyr

Kızlar yarın suni sancı vericekler ama benim içim hiç rahat değil sanki onu zorla ordan çıkaracaklar gibi geliyor. 40 +3 olucam yarın 2.5 cm açılma var ama çok istedim kendisi gelsin nolursunuz dua edin bana sancım olsun bu gün kendisi gelsin
Insallah rabbim gonlune gore versin hakkinizda hayirlisi olsun

Kızlar yarın suni sancı vericekler ama benim içim hiç rahat değil sanki onu zorla ordan çıkaracaklar gibi geliyor. 40 +3 olucam yarın 2.5 cm açılma var ama çok istedim kendisi gelsin nolursunuz dua edin bana sancım olsun bu gün kendisi gelsin

Suni sancı öcü değil. Korkma. Süreci hızlandıracak öyle düşün. Bebeğine kavuşmanı kolaylaştıracak. Ya doktorun normal doğumu desteklemeseydi? Şimdiye kadar sezaryen ile alırdı çoktan ve asıl o zaman zora çıkmış olurdu. Allah hayırlısını versin. Bi avazda kavuşun inşallah.

canm inşallah gelir sancin biraz rahatlamaya çalış. hurma ye bol bol belki baslar burda arkadaş demisti dusun altında squat yapmis onu da dene istersn. bnde yapıyorum ama cok degil 10 tane faln yapıyorum ama bugün daha cok yapicam yarin 40+0

Back
X