2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar anne yani beşik kullanan varmı eşim kurdu besigi ama bana saglam geomedi pekyanlismi takti acaba iyi biseymi o yoksa çocuğun ahşap besiginimi yatak odama getirsem

Isimiz zor. Carsamba gunu annem gidiyor kayinvalide geliyor. O annem gibi faydasi olmazda sadece yaparsa yemek yapar bide kızımla oynar. Annem kızımın tum ihtiyaçlarını gideriyordu. Simdi bayağı zorlanacagim.

Benim kızımın dudağı patladı 14 aylıkken. 5 kisi tutup diktiler. Çok korkmustu. O gunden beri hastane yada saglik ocaginin esiginden gecmiyor.

Isıtıcı evin sicak olsada al canim. Mutlaka banyo yaptirirken yak. Evin sicakliginida 24 derecenin uzerine cikarma yeterli oluyor. Cok sicaga alisan bebek hep hasta oluyor.
Ay Allah korusun . Çocuklar kaza gecirmesin ya çok kötü oluyo. Benm de oğlum iki yaşında mutfaktaydim ben balkon kapısı açıktı mutfağa girdiğini görünce hemen balon kapısını kapatayım dedim üşümesin diye oda arkamdan dolaşmış parmağını koymuş sıkıştı parmağı Allah'ım nasıl korktum. Aralıksız ağladı onbeş dakika nefes almadan kırıldı zannettim hastane Allah'tan beş dakika yürüyerek. Bebek arabasina koydum hemen götürdüm röntgen çekildi . Önemli bişey yok krem ve ağrı kesici verip gonderdiler. Sonra ortopedi doktoru röntgen raporunu görmüş arayın hastayı bide ben göreyim bişey olmadığına emin olalım demiş. Hastenede eşimin numarası kayitiymis meğer. Eşimi aramışlar oglunuzun parmağı kırılmış olabilir hastaneye tekrar getirin ortopedi uzmanı gorucek demişler. Eşim evde çocuk demiş yok demişler ev kazası geçirmiş şimdi burdaydi. Adam şok geçirmiş hemen kalkmış işten gelmiş . O kadar agladi ki haber vermek aklıma dahi gelmedi. Şükür ezik dışında bişey yoktu
Sen doğum yapalı ne kadar oldu. Ben on günlük olunca kaynanam tatile gitti. Eşim ise başladı. Annem de iki üç günde bı gelip gitti . Beş hafta olduk şimdi iki üç gündür dikislerim acımaya basladi yine. iki çocukla çok zormuş valla. En önemli unsur yemek yapabilmek bazen onuda yapamıyorum. Büyük oğlumun yemek saatleri aksiyo bazen ona çok üzülüyorum. Elinde tablet vakit gecirio kendi kendine . Ki hiç hoşlanmam elinde tablet telefon la vakit geçiren çocuklar. Buna izin veren ailelere . Ama mecbur kaldım etkinlik kitapları falan hep rafa kalktı. Bebek biraz büyüse uyku düzeni otursa normal yaşama dönüş yapicaz inşallah

Canım.cok sıkkın
Büyük oğlumu doktora götürdük grip dedi. Bulaşıcıdır ötekine bulasmasi çok sıkıntılı olur dedi.
Ne yapacağım nasıl koruyacagim ben
Aynı evde iki çocuk. Küçüğü odadan cikarmayip büyüğü de o odaya sokmayacagim ama resmen enerjim tükendi. Nasıl koruyacagim nasıl bulaşmadan geçecek.
Dün akşam oğlanı ben uyuttum sarıldık yattık. Öptü kokladı beni. Sonra gidip küçüğü aldım kucağıma. Daha çok küçük grip virüsünü nasıl kaldırır küçücük bünyesi. Off canım çok sıkkın offf
Valla canım çok zor evde kardeş varken koruması. Benim bebek yine hasta abisi bir türlü iyişemediği için ikinci kez bulaştı. Geniz akıntısı var. Uyurken tıkanıyor. Öksürüyor 😑

Ay Allah korusun . Çocuklar kaza gecirmesin ya çok kötü oluyo. Benm de oğlum iki yaşında mutfaktaydim ben balkon kapısı açıktı mutfağa girdiğini görünce hemen balon kapısını kapatayım dedim üşümesin diye oda arkamdan dolaşmış parmağını koymuş sıkıştı parmağı Allah'ım nasıl korktum. Aralıksız ağladı onbeş dakika nefes almadan kırıldı zannettim hastane Allah'tan beş dakika yürüyerek. Bebek arabasina koydum hemen götürdüm röntgen çekildi . Önemli bişey yok krem ve ağrı kesici verip gonderdiler. Sonra ortopedi doktoru röntgen raporunu görmüş arayın hastayı bide ben göreyim bişey olmadığına emin olalım demiş. Hastenede eşimin numarası kayitiymis meğer. Eşimi aramışlar oglunuzun parmağı kırılmış olabilir hastaneye tekrar getirin ortopedi uzmanı gorucek demişler. Eşim evde çocuk demiş yok demişler ev kazası geçirmiş şimdi burdaydi. Adam şok geçirmiş hemen kalkmış işten gelmiş . O kadar agladi ki haber vermek aklıma dahi gelmedi. Şükür ezik dışında bişey yoktu
Sen doğum yapalı ne kadar oldu. Ben on günlük olunca kaynanam tatile gitti. Eşim ise başladı. Annem de iki üç günde bı gelip gitti . Beş hafta olduk şimdi iki üç gündür dikislerim acımaya basladi yine. iki çocukla çok zormuş valla. En önemli unsur yemek yapabilmek bazen onuda yapamıyorum. Büyük oğlumun yemek saatleri aksiyo bazen ona çok üzülüyorum. Elinde tablet vakit gecirio kendi kendine . Ki hiç hoşlanmam elinde tablet telefon la vakit geçiren çocuklar. Buna izin veren ailelere . Ama mecbur kaldım etkinlik kitapları falan hep rafa kalktı. Bebek biraz büyüse uyku düzeni otursa normal yaşama dönüş yapicaz inşallah
Çok zor oluyor demi. Yazık büyük oğlum hevesle birşey anlatırken, ya da birlikte etkinlik yaparken kardeşi uyanıyor, ağlıyor. Yarıda kalıyor. Geçen etkinlik kitabından kendi kendine yapmış. Yukarıda yazılan ile alakası yok tabi yaptıklarının 🙈

Merhaba kizlar bir sorum olucak 😳 Bebeğimin yanaklarinda çenesinde,birazda alın bolgesinde ucu beyazlı sivilceler oluştu,kizardi.Bu onun bir şeye alerjisi olduğunu mu gösterir,hiç duydunuz mu? 😳
Ve daha mühimi nasıl geçer acaba 🤦
Bizde de var iki seçenek var ya cok kalin giydiriyosundur yada bizim doktorun dedigi buyudukce gececek korkacak bisey yok normal. Hamile kaldgm gunden beri doktorlara ne sorsam normal zaten

Çok zor oluyor demi. Yazık büyük oğlum hevesle birşey anlatırken, ya da birlikte etkinlik yaparken kardeşi uyanıyor, ağlıyor. Yarıda kalıyor. Geçen etkinlik kitabından kendi kendine yapmış. Yukarıda yazılan ile alakası yok tabi yaptıklarının 🙈
Düzen oturtmak biraz zaman alicak gibi. Sağlık olsun gerisi halledilir inşallah elimizden geldiği kadar

Düzen oturtmak biraz zaman alicak gibi. Sağlık olsun gerisi halledilir inşallah elimizden geldiği kadar
Senin bebeğin nasıl oldu, benim ki yine başa sardı. Burnu yine aynı, geniz akıntısı yeniden başladı. Büyük acayip öksürük 🙁 buhar makinası aldık. Odanın nemini 50 de tutmaya çalışıyoruz

Merhaba kizlar bir sorum olucak 😳 Bebeğimin yanaklarinda çenesinde,birazda alın bolgesinde ucu beyazlı sivilceler oluştu,kizardi.Bu onun bir şeye alerjisi olduğunu mu gösterir,hiç duydunuz mu? 😳
Bebeğimde doğduğu andan beri var. Sadece boyutu küçüldü. Doktor normal olduğunu, doğum ile birlikte anne de ki hormonların bebeğe geçtiğini söyledi.

Bizim de öyle , ama sanki öpünce falan çıkıyor gibi geldi bana, çok hassas cildi diye düşündüm, alerji hiç aklıma gelmedi

Back
X