- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
Ben giydiriyorum ama benim bebegim 12 gunluk kucuk daha.Kızlar bebeklerinize evde şapka giydiriyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben giydiriyorum ama benim bebegim 12 gunluk kucuk daha.Kızlar bebeklerinize evde şapka giydiriyor musunuz?
Bizim de pek vermezlerdi aslında ama fazla mesaisi birikmiştir epeyce. Yıl içinde vermek zorunda devlet kurumu olunca yoksa ücret olarak vermesi gerekecek. Mecbur kaldılar birazBenimde eşimin dört hafta izni vardı geçen yıl izin kullanmadik ama sadece on gün izin kullnadi şirket vermedi izni işler çok yoğun diye![]()
Canım daha iyi olmana sevindim inşallah
Sıcak konusunda her şeyi yaptık fayda etmedi. Çocuğum uyanıkken bile hava yutuyo.
Ben takmiyorum. Bir kac kez sapkanin yuzunu kapattigini gördüm. Huzursuz oldum gormezsem bogulursa diye. O yuzden takmiyorum zaten eb sicak.Kızlar bebeklerinize evde şapka giydiriyor musunuz?
Emzirirken susamak bebeginize sutun yettigine ve doyduguna isaretmis youtube ayse onerin videosunda gordumBenim yemek değil de her emzirmede aşırı susuyorum her gece en az 1 lt içiyorum
Kızım da aynı kafayı kaldırıyor eller kollar hiç durmuyor yerinde![]()
Normal dogum yapanlar dikislerinizi ve vajinanizin durumunu kontrol ediyor musunuz? Bugun 26. Gun kontrol etmeye korktugumdan 2. Kez bugun ettim biraz yamuk dikis atilmis gibi geldi. Bir de dogum yapildigi belli sanki daha genis. Bu zamanla daralir mi yoksa boyle mi kalir? Bir de daraltma islemleriyle ugrasmayalimdaha once normal dogum yapmis kisilerin deneyimlerini duymak isterim.
Kızlar bebeklerinize evde şapka giydiriyor musunuz?
Benim doktorum ısırgan otu çayı, humana still çayı ve lactaplus damla yazdi. Onlari kullaniyorum. Dereotu,incir hoşafı ve bol su iciyorum.
İkeani büyüyen karyolalarini inceleyin derim.Tecrübeli annelerden yardım istiyorum.ben karyola beşik almayı düşünüyorum.sizce boyutu nasıl olmalı.60-120 olan var, 60-90 olan var.hangisini almalıyım sizce
İlk zamanlar hep giydirdim bir buçuk hafta falan şuan 16 gunluguz şapka takmıyorum ama uyurken battaniyesiyle ortuyorumKızlar bebeklerinize evde şapka giydiriyor musunuz?
Doktora göre kan pıhtısı. Ama bildiğin löp löp parçaBen karnıma bastırmaya korkarım yaa. Parça düşmesi normal mi acaba. Ben cumartesi gitcem vajinal muayene yapilcakmiskorunma yöntemleri konuscaz bide.
Ben sürekli giydiriyorum:/Kızlar bebeklerinize evde şapka giydiriyor musunuz?
Normal dogum yapanlar dikislerinizi ve vajinanizin durumunu kontrol ediyor musunuz? Bugun 26. Gun kontrol etmeye korktugumdan 2. Kez bugun ettim biraz yamuk dikis atilmis gibi geldi. Bir de dogum yapildigi belli sanki daha genis. Bu zamanla daralir mi yoksa boyle mi kalir? Bir de daraltma islemleriyle ugrasmayalimdaha once normal dogum yapmis kisilerin deneyimlerini duymak isterim.
Ben çok kontrol edemiyorum hatta hiç bakmadım aynayla felan. Dikisi özellikle yamuk atıyorlar diye biliyorum. Oranın geniş olması çok normal bir ay içinde toplanır. Daraltmaua hiç gerek yok dikildigi içindir belki daha sıkı oluyor.
Canm sen kayseride dogum yapacaktn ssvd yaptiran doktor ariyodun diye hatirliyorum merak ettim normal oldu mu dogumun? Ozguc beye gittin mi?
Tahin pekmezHer sabah 1 kase tahini yogun tahin pekmez yiyorum.Aksamlari dereotlu havuc rendesi saatasi (ustune limon,nar eksisi ) tavsiye ederim.Gunde 3 -4 hurma.Yani kendimce süt geliyodur heralde diye dusunuyorum.
Ben giydirmiyorum zaten şapka durmuyo kafasında gözüne iniyo müthiş sinirleniyoKızlar bebeklerinize evde şapka giydiriyor musunuz?
O OZSER0801
Yukardaki alıntı çorba olmuş:/
Allah kolaylık, şifa versin.
Kahvaltıda yağda yumurta(soğanlı,ıspanaklı bazen), dereotu, marul, ceviz,tereyağ, bal,reçel..sulu,etli yemek,çorba, hoşaf, helva..kuru incir suyu(bu çok etkili), bir de kuru dut. Bir de ben uyuyunca sütüm geliyor(uykudan kastım totalde 3-5 saat ama gün içinde çok bitik haldeysem çocukları eşime bırakıyorum..yarım saat ya da 1 saat uyumak bile farkettiriyor sütü). Bunlar geldi aklıma.
Tahin pekmezyanında ceviz de ye chelzy, o da iyi süt yaparmış hem omega 3 kaynağı yavrular için.
![]()
Ben 3 ay dolunca yaptırdım çok iyi oldu. Şimdi de ya 3 ayı bekleyeceğim ya da iki aylıkken. Pipide darlık var çünkü.Yenidogan sunnetini sordum ben doktorumuz 6. Aydan sonra oneriyoruz dedi. Dolayisi ile ne zaman yaptiririz su an hic bir fikrim yok.
Canım benim de ara ara artıyo tam bitti diyorum bi anda yoğunlaşıyo. Bugün 16 günlük oldukDoktora göre kan pıhtısı. Ama bildiğin löp löp parçabenim normal doğum olduğu için karnımı ovalayabiliyorum
Ben dikişte korktuğum için alisklamp ile yaptırdım ilkini. Çok rahat oluyor iyi oluyor. Ama şimdi yeni okuduğum şeyler dikislinin daha sağlıklı olduğunu söylüyor. Kafam karışık bu konudaSunnetin iki cesidi varmis. Dikisli ve dikissiz. Arastiran oldumu aranizda