Ya benim de öyle çok büyümedi sadece önümde bi top var gibiydi . Zaten çocuğum da küçücük doğdu 2950 41. Haftada.Benım 13. Gün bugün bende bişey yok . Ama benım göbeğim falanda myle çok büyümedi..
Peki başlarda var mıydı böyle bi ağrı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim de öyle çok büyümedi sadece önümde bi top var gibiydi . Zaten çocuğum da küçücük doğdu 2950 41. Haftada.Benım 13. Gün bugün bende bişey yok . Ama benım göbeğim falanda myle çok büyümedi..
Benim bi gogsum kucuk ve sut az digeri daha buyuk ve hep o meme yi veriyirum nasil artar diger taraf normalmi acabaUyumak kesinlikle etkiliyor.Azcik uyuyayim hissediyorum goguslerimden.
Kızlar memeler ne durumda? Krem, göğüs kalkanı, hiçbir şey fayda etmiyor artık deli olacağım acıdan. Gümüş kapak yaşadığım ülkede yok olsa parayı basıp alırdım bir umut o kapaklara hiç inanmasam da.
Kalkan da acıtmaya başladı artık sürekli baskı yaptığı İçin. 40 dakikadan fazla kullanılmayın yazıyor zaten kullanma klavuzunda da. Hangisinden aldın? Bende avent var kocaman bir şey.Ben silikon göğüs kalkanı kullanıyorum. Çok hassas ama emerken canım yanmıyo . Tişörte vs dokunmayı versin canımdan can gidiyo. Bazen güzel tutamayinca memeyi o zaman da canımı yakıyor ama silikon kalkan beni çok rahatlattı. Hiç bi krem falan kullanmıyorum
Benim ki wee nin . Onları çıkarsam direkt çatlar. Gece gündüz takıyorum bebeğim çok sık emiyo o arada çıkarıyorum . Ucuna azıcık süt oluyo hep o da nemlendiriyoKalkan da acıtmaya başladı artık sürekli baskı yaptığı İçin. 40 dakikadan fazla kullanılmayın yazıyor zaten kullanma klavuzunda da. Hangisinden aldın? Bende avent var kocaman bir şey.
Biberondan bakinca ,3 saati dolmussa ve açsa 60 cc içiyor üzerine meme veriyorum bi 30 da memeden çekiyordur.bazende 30 cc içip ittiriyor.Kızlar Bir yandan Bebişi sallarken bi yandan sorayım yenidoğan bebeklerinize bi ögünde kaç cc süt veriyorsunuz sizce aşağı yukarı?
Birde kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Yumuşak gögüste süt olmaz mı doğru mu bu benim hep yumuşak çünkü ?
Günaydın cnm benim oğlum 27 günlük 70cc içiyor şuan daha az verince ağlıyor doymuyor süt dolu göğüs sert gergin ve hassas oluyor çok doluysa sızlıyor süt yoksa veya azsa yumuşak oluyorKızlar Bir yandan Bebişi sallarken bi yandan sorayım yenidoğan bebeklerinize bi ögünde kaç cc süt veriyorsunuz sizce aşağı yukarı?
Ogretmen arkadaslar dogum parasi icin okula dilekce veriyoruz degil mi ? Internette bir tane buldum da o mu bilemedim.Sizler basvurdunuz mu?
Hiç olmadı canım bende ama bence normaldir . İnternetten baktımda şimdi rahim eski halini almaya çalıştığı için oluyormus .Ya benim de öyle çok büyümedi sadece önümde bi top var gibiydi . Zaten çocuğum da küçücük doğdu 2950 41. Haftada.
Peki başlarda var mıydı böyle bi ağrı
Yazıklar olsun yeni doğum yapmış bir anneye tavırlara bak gerçekten bazı insanları görevden alıp hakedenleri koymak ne güzel olurdubencede . esim boşver Allah kalplerine gore versin de gec diyorda. bn etmek istiyorum pazartesi isitmetesti ve kontrol icin gelmek gerekmiş geldigimde edeceğim . bu bimer mi siber mi orayada bakıcam aksam . bnm icin oldu bitti ama bundan sonrakiler icin edicem. carsaf istedik yeni onu bile getirmedi kadin ve uyumadm yatmadm yataga degisene kadr baska bi gorevli bayandan rica ettik degisti![]()
Bundan sonra çok daha güzel olacak canımnehirnil111 cok teşekküler bu arada iyi dileklerin icin. mis kokulumun biri yanimda biri ablamda suan onu özlüyorum
aksama çıkarsınlar insallah da evime kizima gideym
Ne demek canımSağol kuzumm cevabın için
Bebegin mi göğsü şişti mi diye sordun ben anlamadım.Bebişlerinizin göğüsleri sizinde şişti mi ya? Annemler süt dolmuştur ovmak lazım diyor, canı yanıyo gibi de durmuyor, sizler napıyosunuz?
Memeler porsumus de olsa süt oluyor. Sen sağma makinası ile çıkaramasan bile bebek o sütü çekip alıyor. 26 ay emzirmis bir anne olarak söylüyorum bunu. Göğüs sertleşincememeler kapasiteye ulaşmış oluyor. O şekilde beklerse süt üretimi azalırKızlar Bir yandan Bebişi sallarken bi yandan sorayım yenidoğan bebeklerinize bi ögünde kaç cc süt veriyorsunuz sizce aşağı yukarı?
Benim ilk oğlanda bir göğüsten 60 bir göğüsten 30 çıkardı. Çok normal. Dert etme. Emzir gitsin.Benim bi gogsum kucuk ve sut az digeri daha buyuk ve hep o meme yi veriyirum nasil artar diger taraf normalmi acaba
Canım yumuşak olmasıyla alakası olduğunu sanmıyorum sen verdikçe göğsün dolar zaten çok sert olması göğsün için iyi değil boşaltmak gerekir. Bebekler kendi belirliyor saatlerini illa saatle verme derim eğer uyuyorsa geceler 3saate kadar bırakılabilir ama kendileri 1.5-2 saatte maksimum kalktığı için beklenmiyor bile gündüzleri de keza öyle doktorlarında önerisi zaten bu aralıkta emzirmek en geç onun dışında. Ne zaman isterse gak meme guk meme yaka iğnelerimiz bizim bebeklerimizKızlar Bir yandan Bebişi sallarken bi yandan sorayım yenidoğan bebeklerinize bi ögünde kaç cc süt veriyorsunuz sizce aşağı yukarı?
Memede her zaman süt olur. Sadece süt çok beklerse kapasiteyi doldurur sertlik yapar. Sert ve dolu halde ne kadar çok bekletirseniz süt üretimi azalır.Günaydın cnm benim oğlum 27 günlük 70cc içiyor şuan daha az verince ağlıyor doymuyor süt dolu göğüs sert gergin ve hassas oluyor çok doluysa sızlıyor süt yoksa veya azsa yumuşak oluyor
Sağlık ocağının verdiği d vitamini gaz yapar.Dun d vitamini verdim sonuc hic durmadan aglayip inleyen bir bebek
Su saat olmus hala ayni. Uyjusunda bile inliyor cocuk
Gaz cikariyor tuvaletini yapiyor ama hocbir sey degismiyor![]()