Nasıl anlatılır ki hahaha baba olunca öğrenir

Valla yaralardan öyle muzdaribim ki önce göğüs ucu yaraları sonra tam göğüs ucu dininde yaralar oldu şimdi dış halka kahverengi kısım komple kabardı her türlü yara oluyor bir yer geçmeden diğer yer başlıyor. Ve komple kahverengi kısmı ittiriyorum ağzını kocaman açmadan memeyi vermiyorum cocugu dogru tutuyorum ama yine de oluyor oğlumda da 9 ay kanlı icmişti bünye meselesi galiba
Sanırım kendilerine rutin yapıyorlar. Bizimde gece mutlaka 2 3 saat uyanık duruyoruz 3 6 arası gibi sonra uyuyoruz aralarda eme eme 11 e kadar sonra bi uyanık sadece kucakta yada memede sakinleşiyor uyumuyor. 6 7 gibi akşam uyuyor 10 a kadar gece 2 den önce uyutamıyorum ne sabır kalıyor ne hal umarım 40 dan sonra normal hayata döneriz
Çıban çıkmış gibi kocaman kocaman yaralar var aynada görünce bile içim acıyor. Bebek emdikçe tepine tepine emziriyorım
2 saatte bir 90 120 arası bir miktar ile doyuyor. 29 günlük bugün
Yenidoğan hemşiresi asla göğüs pedi kullanma çocuk enfeksiyon kapar şakın şakın diye defalarca uyardı. Kalkan kullan mutlaka yatarken kalkarken her zaman göğsünde kalsın dedi ama kısmen ilk gümlerden iyi ama yine de perişan hali
Sakın yapmayın. Kesinlikle ovulmaz doktora gidince gösterirsiniz
Ben bundan kullanıyorum. Ama bi hafta yumuşak silikon ucu ile emzirdim cocugu o ara biraz hafifledi acılarım.