Gece uykulu cok zor oluyor ya. Bez degistirmek bile zorken komple zibina kadar tek goz acik degistirmek kac katitek kullanimlik alt degistirme pedleri de olmasa napacagiz bazen onu da asiyor gerci
Oo gunduzu hic saymiyorum zaten. Kiyafeti her gun yikaniyor beyimizin ve surekli yenileri aliniyorevin hakimi o su an :)
Oo hergün bebek çamaşırı yıkamak iyiymiş. Telde başka çamaşıra yer kalmaz ben haftada 1 gibi yıkıyorum. Anca bizim renkli beyaz siyah nevresim kotlar derken 5 gün bizim çamaşırlar telde gerçi bebişin çamaşırları kurutmalı yıkatabilirim. Çekmez insallah
Yenidoğan kıyafeti çok alma hemen büyüyo diyolar ama o sürede napıcaz bu hanımlar beyler altın sarısı pohlarla kıyafetleri süslüyorben çok almamıştım sadece heves ettiğim üç beş şey çünkü yeğenlerimin bütün kıyafetleri geldi, gelmeseydi sağlam alışveriş şartmış
Benim de etraftan çok geldi valla. Eltim ve 3 arkadaş verdi hiçde giydirmem demedim elime geliyor şimdi
Ben her zaman akşam yaptırıyorum. Odasında yağlı regülatör var onu çalıştırıyorum. Çok huzurlu uyuyo
Bende özellikle akşamları yıkıyorum sadece ilk banyosu 4 5 gibi yaptırmıştım. 10 gibi yıkıyorum en azından ilk uykusu güzel oluyor