2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
E emzirirken nasıl çektirdin bende dişçiye gitmem gerekiyor
ilaç kullanmadm ki canm igne yaptı uyuşsun diye sorun olmazmış oda çok su iç vücut cabuk atsın dedi sadece 😊 bence ihmal etme git hemen bu kez iltihap faln olur antibiyotik kullanman gerekir o daha kötü. tekrar gidicem bn kaplamamı yenilicek😁 9 ay bekledi bu dişler sonunda kurtuldum birinden 🙈

Bu kocalar sizi de bu kadar yoruyor mu. Benimki lohusa sanırsın annemle kv her hareketine takıyor surat asıyor. Kucağından aldıklarında siz zaten herşeyi çok biliyorsunuz diye söyleniyor. Ben ağladıkça meme veriyorum her aglamasinda emzirme diye başımda karışma diyince bi tripler. Kendi derdimle mi ugrasicam onunla mi şaştım. Istiyor ki kimse karışmasın ben bakayım o baksın. Iyide o bütün gün işte ben ne yapayım tek başıma çocukla bu arada ilk bebemiz galiba görmemişin çocuğu depresyonunda biricik eşim allah sabır versin 👍😂😂😂
Off yemin ederim herşeyi ne çok biliyo bu adamlar ya, benim de kv geceleri bizde kalıyodu sağolsun uyanıp da en son çılgın gibi cıyakladığı ana kadar oyalıyodu bebişi, bugün aradım gelme dedim anneme diyo. Neden dedim bana sordun mu e haftasonu idare ederiz diyo, biraz sonra kıçında pireler uçacak olan yine bana Allahım sabır diyorum ama valla dayanamıyorum bu ara

Biz de bir haftalıkken tartıldı 3200 çıkmış ebe 100 gr düşmüş çünkü kiyafeerin çoğunu çıkarmış. Şimdi 26 günü geride bıraktık ama hiç büyümüyo gibi geliyo. İnşallah buyuyodur da sorun yoktur
buyuyordr o 😊 1 ay kontrolüne gidersiniz 4 gun sonra asi da var tartılır bence almıştır ilk ay genelde 1 kilo aliyor bebekler .

Erkekler ne kadar rahatlar ya gülüyorum ama sınır oluyorum valla özellikle kendi eşime.. 2 zor hamilelik 2 zor doğum.. kızım 4.5 yasa geliyor oğlum daha 1 aylık Allah a büyük konuşmak istemem ama ben kapattım çocuk mevzusunu Allah çocuklarıma sağlık versin ve herkesin evladına tabi ki 2.Yi de kardeş olsun diye yaptım zaten.. ama daha iyilesmemisim bile eşim diyo ki 3 4 sene sonra bi tane daha..
Bende dedm ki aaa bilmiyodum 2. Evliliği düşündüğünü :KK70:

Onlara göre döl atmak gurur kaynağı.. İyiki bi şeyleri var😐

Hatta suan trendyolda 20 tl indirim varmis bez almak isteyenler baya indirimli oluyor

Bende geçen 28 paket unibaby yenidogan islak mendili 170tlye aldım.. Eskisi kadar cok kullanmıyorum ama gece uykudan gozum gormuyo pamukla suyla temizlemeyi😕 bakaym bari trendyola.. Minies aldik ama denemedim daha😐 daha 2 numaraya gecmemize de cok var gerçi😐 ya bide migrosun genel merkezinden aldik minies bezi.. 1 numarasını goremedim ya markette.. Sormadim da kimseye cabucak alip çıktık.. 1 numarasini alan var mi?

Off yemin ederim herşeyi ne çok biliyo bu adamlar ya, benim de kv geceleri bizde kalıyodu sağolsun uyanıp da en son çılgın gibi cıyakladığı ana kadar oyalıyodu bebişi, bugün aradım gelme dedim anneme diyo. Neden dedim bana sordun mu e haftasonu idare ederiz diyo, biraz sonra kıçında pireler uçacak olan yine bana Allahım sabır diyorum ama valla dayanamıyorum bu ara
Geçen haftasonu aynısını yaptı başbaşa kalalım bakarız biz dedi olan bana oldu. 40 çıkana kadar annemlere annesine kalmaya göndermiyo gelip bakabilirler ama biz gidemezmişiz çocuk asla çıkmayacakmış evden sanırsın 3 tane doğurmuş şoklara giriyorum girdiği tavırlardan hiç böyle biri değildi

Bizimkininde backakrinin yanlar.kizarmis piponun yukarıda kırmızı ne yapsam müptelâmın kremi var sursemmk

Canim banyo yaptr önce.. Suya teması bol olsun.. Arada havalandir üstüne bisey koy citcitlisini bağla dursun öyle.. Rahatlasin biraz.. Baktin gecmio bence öyle sür krem.. Ama direkt surersen de sen bilirsin😊

Geçen haftasonu aynısını yaptı başbaşa kalalım bakarız biz dedi olan bana oldu. 40 çıkana kadar annemlere annesine kalmaya göndermiyo gelip bakabilirler ama biz gidemezmişiz çocuk asla çıkmayacakmış evden sanırsın 3 tane doğurmuş şoklara giriyorum girdiği tavırlardan hiç böyle biri değildi
Uyudu bile.. biz hala ayakta valla ağlama geldi sinirden

57 cm 5kg olmış bile 😁 33 günlük bugün

Maşallah tosbik. Anne sütlerini depolamış 😂😂
Bu kocalar sizi de bu kadar yoruyor mu. Benimki lohusa sanırsın annemle kv her hareketine takıyor surat asıyor. Kucağından aldıklarında siz zaten herşeyi çok biliyorsunuz diye söyleniyor. Ben ağladıkça meme veriyorum her aglamasinda emzirme diye başımda karışma diyince bi tripler. Kendi derdimle mi ugrasicam onunla mi şaştım. Istiyor ki kimse karışmasın ben bakayım o baksın. Iyide o bütün gün işte ben ne yapayım tek başıma çocukla bu arada ilk bebemiz galiba görmemişin çocuğu depresyonunda biricik eşim allah sabır versin 👍😂😂😂

Ayy ayy bebek bakımda çok bilmiş koca iyi değil valla :( allah yardımcınız olsun

Canım ille hoca olcak diye bi kaide yokmuş.. Bende öyle saniyodum.. Mecliste konuşmayı bilen dini bilgi sahibi bi akraban da okuyabilir hatta bebegin babasi da okuyabilir.. Duasini biliyosa eğer.. Esimin dayisi imamhatip mezunu bi de öyle güzel okudu ki ezanı.. Duasini etti ismini söyledi.. Çok duygulandm.. Aklima geldikce yine duygulaniyorum😩

Bende çok etkilendim izlerken. Senin adın Elif Nas diye tekrar ettikçe de gözlerim yasardı çok güzel bi andı.

Bizde gecen hafta babasiyla yaptik gezmeceler😄 bizimde hosumuza gitti eymenle😊

Ne güzel çekirdek aile gezmesi olmuş. Kıs da geliyor iyice bastırmadan son gezmeler olacak sanırım

Benimde ilk Doğumdan sonra eşim çıldırtmıştı. Bunda daha iyi maşallah dilimi ısırayım. Umarım sizinde düzelir hersey.

Kaç kilo oldunuz cnm

Toplanınca biraz daha gruba girebilecek kadar halim olmaya başladı elime telefon alamıyordum başlarda. Kolan da asistan ile bozulup hasteneyi değiştirmiştim. Ayy ne çok stres etmişim sizleri de helal edin hakkınızı valla. Avrasya Hastanesi de utanmasa sabıka kaydı isteyecek söylese ne olur sanki. Beni başta taburcu etmeyeceklerdi ama risk 3 5 gün değil 6 ay kendini hazır hissettiğinde sen karar ver çıkmak isteyip istemediğine dediler bende oğlumda sefil oluyor hastanede okula da gidip geliyor diye biraz toplanınca taburcu oldum.

Herşey düzelir de ben eskisi gibi olur muyum :KK43:

Bizimki bunun annesi kim olacak sorusunu hamileyken sormuştu ve o zamandan başlamıştı sen olamazsın diye krizlere 🤦
Dikkat çekme çabası huysuzluk duymazlıktan gelme olabilecek bilimum yaramazliklar... Aslında haklı da. Çünkü çocuklar bir kardeş olamadi. Eve geldik, iki gün sonra bizimki hastalandi. Büyük grip olunca onu ötekinin yanına sokmadim bir hafta. Tam hadi kardesine bak falan demeye başladım ki sıpa bugün yine öksürük hapsuruk yine hasta.
Onun gözünde çocuk anneyi çalan varlık.
Doğuma giren doktoru tanıyor. Geçen gün soruyor bana kardeşim geri karnına sığar mı, Elif Abla kardeşimin çıkmasına yardım etmiş geri sokabilir mi?
Senin oğlan bombaymış😍😍😍
Kardeş kuma gibi bişey onlar için:/
Tepkileri gayet normal bu yüzden, huysuzluk olarak kendini gösteriyor işte. Zaman tanıyıp, sabretmekten, şefkatle yaklaşmaktan başka yapacak bişey yok aslında. Gelişim uzmanı da tavsiyede bulunabilir, yapacağı bişey yok. Ben şimdiden bi daha çocuğum olursa yatılı bakıcı için para biriktirmeye başladım, yardımsız çok zor. Ya adam akıllı destek ya da böyle sabır çekicez hergün.

Çocuğunuz yokken 4 çocuk diyorduk. Sonra yeni hamileydim 3 çocuk demeye başladık. Hamilelik zor gecti. İki iyidir dedik. Doğdu birbucuk yaşındaydı çok zorlandık ve eşim kesinlikle ikinciyi istemiyorum ben dedi. Ben zmanala isteriz ya dedim.
Sonra ikinciye karar verdik.
Şahsen ben hala ucubcu olabilir diyorum ama eşim kesinlikle istemiyor. Büyük şehir büyütme eğitim... Çok zor. Ben öğretmenim ve bu yüzden eğitim kısmı bana çok zor geliyir. Eşim de ben de çok pimpirikliyiz. Çok hassasiz. Birinci çocuk resmen 3 senede 10 yıl götürdü bizden endişe halimizle. Ama gönül istiyor 🥰
Rint tamamen aynı çocuk fikrine yaklaşımımız:)
Biz de ilk çocuk öncesi 4/5 tane olsun diyorduk. Hala istiyoruz ama memleketin gidişatı,maddi durum max 3’ü kaldırabilir bizde ancak. Biz de yaş faktörü de var, 34 yaşındayız ikimiz de. Ben de 2 yılda ömrümden 10 yıl gitti diyorum, yaşımı soranlara kızımı doğurduğum yaşı söylüyordum düne kadar, beyin kitlenmiş resmen:/ büyük kızımdan sonra nasıl olsa iptalim 2/3 farketmez, büyütüp kafa rahatlamadan sıradakiler gelsin dedim:)

Back
X