2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Herkese iyi bayramlar
Göğsüm tıkandı, ateşim çıktı. Bebeğim 7 aylık oldu halen kanal tıkanıklığı. İlk bayramımızda hem evdeyiz, hem hasta hasta yatıyorum :KK51:

-Pandora- -Pandora- çok geçmiş olsun...
İlk bayramlarımız böyle oldu, inşallah sonra ki bayramlarımız daha keyifli daha kalabalık ve sağlıklı olur...
İyi bayramlar

Yaa bayram hiç uğramadı bizim ev
Araba koltuğu alan var mı ? Alıp kullanan memnun olan, alıp kullanıp memnun kalmayan... biraz tavsiyeye ihtiyacım var
Ben alicaktim ama korona çıkınca alamadım 360 derece dönme özelliği olanları listeledim çok kullanışlı oluyorlar ama sonra öğrendim ki arabanızda isofix yok ve olmayınca o özellik kullanılmıyo

Yaa bayram hiç uğramadı bizim ev

Ben alicaktim ama korona çıkınca alamadım 360 derece dönme özelliği olanları listeledim çok kullanışlı oluyorlar ama sonra öğrendim ki arabanızda isofix yok ve olmayınca o özellik kullanılmıyo
İsofix demiri birçok arabaya takılabiliyor. Bir arastirin isterseniz.

Gündüz emmesi çok az bizim 2-3 dk memede durmuyor bile.ek gidalarin arkasina emiyor birkac kere ek gida vermedende denedim yine 2-3 dk .bende bu yüzden akşam 9da son mamasini veriyorum. sonra sabaha kadar 3-4 kere uyaniyor hep emziriyorum taki sabah 10 -11 de kahvalti yapana kadar.
Sabah 11 kahvalti
13.00 yoğurt yada meyve
15.00 çorba
17.00 yoğurt yada meyve(çorbası yogurtluysa mama veriyorum)
19.00 irmikli meyve (meyve -bal kabağı-hurma-kayisi hangisi elime gelirse)
21.00 mama (biriki kere muhallebi yaptim gece çok huzursuz oldu o yüzden mama içine bazen kaşık mamasi ekliyorum)
Sonrasi hep emiyor.gunduz emme işini çok az yapıyor ama o arada ne kadar emiyor bilmiyorum tabii.

Kızlar gün içinde emzirme ve ek gıda ögününüz ayrı ayrı kaç sefer yani kaç sefer emiyor kaç sefer ek gıda alıyor size zahmet yazar mısınız birde emince kaç saatte bir kaç dakika emiyor tahmini

Sık sık emzirmeye calisiyorum. Aksam ve gece sabaha kadar cok sık emiyor. Gunduz ilgisi cok dagiliyor daha az emiyor. Uykusu gelmisse daha cok emiyor. Ek gida olarak sabah kahvalti ogle-ikindi corbasi vs aksam da yatmadan 1.5 saat once meyveli yogurt genelde muzlu.

Sık sık emzirmeye calisiyorum. Aksam ve gece sabaha kadar cok sık emiyor. Gunduz ilgisi cok dagiliyor daha az emiyor. Uykusu gelmisse daha cok emiyor. Ek gida olarak sabah kahvalti ogle-ikindi corbasi vs aksam da yatmadan 1.5 saat once meyveli yogurt genelde muzlu.
Yani toplamda kaç Seferr emmiş oluyor gündüz

Ben aslında gruptaki tüm bebişleri ve anneleri merak ediyorum, tanışsak kaynaşsak ne güzel olmaz mı aslında . Malum bir buçuk yılı aştı tanışıklığımız :KK51:

Ayyy valla ne iyi olur instagramda zindeanneler grubu var dönem dönem annelerin birleştiği buluştuğu ortak paylaşım yaptıkları aktif bir grup. Çocuk büyütürken aynı dönemde arkadaşlkk olması da çok önemli.

Gündüz emmesi çok az bizim 2-3 dk memede durmuyor bile.ek gidalarin arkasina emiyor birkac kere ek gida vermedende denedim yine 2-3 dk .bende bu yüzden akşam 9da son mamasini veriyorum. sonra sabaha kadar 3-4 kere uyaniyor hep emziriyorum taki sabah 10 -11 de kahvalti yapana kadar.
Sabah 11 kahvalti
13.00 yoğurt yada meyve
15.00 çorba
17.00 yoğurt yada meyve(çorbası yogurtluysa mama veriyorum)
19.00 irmikli meyve (meyve -bal kabağı-hurma-kayisi hangisi elime gelirse)
21.00 mama (biriki kere muhallebi yaptim gece çok huzursuz oldu o yüzden mama içine bazen kaşık mamasi ekliyorum)
Sonrasi hep emiyor.gunduz emme işini çok az yapıyor ama o arada ne kadar emiyor bilmiyorum tabii.
Artık sürekli mutfakta yaşıyomuşum hissi var, şimdi hangi sebzeleri birbirine katsaaam😁

Kızlar ya oda sıcaklığınız ne civarda? Bebeklerinizi nasıl giydiriliyorsunuz? Bizim 26 derece cam kapı her yer açık zorla 25.5 oluyor ve bebeğim sırtı sırılsıklam oluyor terden. Napsam etsem bilemedim zıbınla yatırayım desem kol bacak çok serin olacak. Uyuyamıyor kuzum ☹️

Offf o hatayı biz yaptık cam pencere tüm gün açık özellikle yatak odası.sbaah bi uyandık sinek ısırıkları çok fena olmuş sivrisinek alerjisi oldu sanırım kıpkırmızı ve kocaman...
Ertesi gün açmadkk çocuk sıcaktan uyuyamadı... Bayram sonrası hemen her pencereye sineklik yaptırcazz. Aman dikkat edin, sıcak soğuk olmasndan dhaa mühimmiş.

Artık sürekli mutfakta yaşıyomuşum hissi var, şimdi hangi sebzeleri birbirine katsaaam😁

Bzim ki sebze çorbası sevmiyor zar zor su veriyorum falan diyerek kandırarak içiriyoruz çorbayı. Aralarda kaşkkla su vere vere... :((
O yüzden çorba yapmayı da sevmiyorum. Pütürlü yemeklere geçmedi daha zaten, her gün ne yedirsem diye düşünüp duruyorum. Acaba aç mı kalıyor yetersiz mi besleniyor diye düşüniyorum.

Back
X