2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya tozu bir cay bardagi sute doktum mayaladim. Sonra mayalayacagim sute oranlayip aldim. İyice karsitirdim
Yarım çay bardağı ile tutturuyorum canım belki ondandır bide ben sutu bölmedim direk 2 litre sütun içinde aynı tencerede karistirdim zaten ben bu ek gıdada sansa gidiyorum benim ilk lor yapacağım sütte kendi kesilmişti 🙈

Ben büyük oğlumda TV ünitesini kaldırdım. Üstüne çıkıyordu çünkü. TV yi duvara sabitledik, sehpa falan hiçbirşey yok. Oturma odam güvenli bölge😊 evin hiç bir aksesuarı kalmadı. Salon da da orta sehpa falan yok artık. Bir çiçeklerim var orada tehlikeli. Kapısı sürekli kapalı bebek doğduktan sonra.

Gerçi büyük oğlum da sürekli gidip eline kaktüslerin dikenlerini batırıp yanıma diken battı diye geliyor. 5 yaşında bu çocuk batacağını bile bile oynuyor mesala. En son da kimseye batmasın diye dikenleri tek tek sökerken eline batırmıştı.

Küçükken annemkn çiçeklerini koparıp vitrinin tepesine kadar tırmanıyomuşum🙈 annem c vitamin tabletini en tepeye koyuyordu onu almak için tirmaniyodum oraya yaş kaç bilmiyorum tabi😂 bu anları da hafizamin kaydetmesi peki😐😂

Ben size bir şey sorucam ya, yumurtlama dönemi doğumdan sonra çok ağrılı geçen var mı? Düzenli adet görmüyorum daha üç kere falan oldu toplasan ama sanırım yumurta oluşumu olan üç beş günde çok kıvranıyorum ağrıdan akıntıda çok oluyor, var mı yaşayan, devam ederse doktora gidicem artık istemeye istemeye. Şüpheye düşüp test bile yaptım

Benim adet de yumurtlma da dikislerime çok vuruyo.. Gobegim sarkti bayagi etkisi var mi bilmiyorum.. Verdgm 13 kilonun hepsini eksiksiz geri aldim.. Hayatta birakmam affetmem yani bütün kilolalari geri alirim😐😂 jinekoloji muayenesine gitcektm baska sebepten de am bu korona hayat duzenimin içine etti.. Neyseki alıştım galiba artik.. 😐

Benim adet de yumurtlma da dikislerime çok vuruyo.. Gobegim sarkti bayagi etkisi var mi bilmiyorum.. Verdgm 13 kilonun hepsini eksiksiz geri aldim.. Hayatta birakmam affetmem yani bütün kilolalari geri alirim😐😂 jinekoloji muayenesine gitcektm baska sebepten de am bu korona hayat duzenimin içine etti.. Neyseki alıştım galiba artik.. 😐
Hepimizinkine etti ya

Bebeğin gece beslenmesine en çok duygusal olarak ihtiyacı oluyor. Ben 12 aydan önce kesilmesini tasvip etmiyorum. Tüm olay uyku değil. O bebek bir yeri agridiginda korktugunda uyanıp emmek istiyor. Ve emzirmediginde onun yaşadığı psikolojik etki de çok kötü. 13 aylıkken bıraktırdım büyüğe ve inan hala o pişmanlığı yaşarım, mecburi bıraktığımız halde. Gece 3'te uyanıp az beklemedi sabah olmasini.... çocuğun ilk kelimelwrinden biri Güneş oldu, çünkü güneşin uyanmasını beklerdi her gece... Emzirdigim an geri başa dönecekti. Dişi var hastalığı var... Onun yerine gecede bir defa emmeye devam etmesi en mantıklısı.

Bizimde kendiliginden kesildi gece beslenmesi.. Yani bilincli yapmadm sahurda usendim iki gece emzirmeye sonra memeyi de corbayi da icmemeye başladı.. Uyandiramadm.. Ama hala tereddutteyim.. Sence devam ettireyim mi rint? Şu an mesela memelerim sizlamaya başladı😐

Hepimizinkine etti ya

Yani gına geldi artık ya.. Ne virusmus ya kışın ki salgindan daha beter sanirim 3 ay sürüp snra dalga dalga devam etcene ve hiç bitmiceni soylediklerine göre😐 cocugum gecen disari çıktı da dunyayi gördü ya.. Nasil urkekti.. Kaynanami görünce annemi babami görünce yabanciladi aglama krizine girdi.. Artik anlio çoğu şeyi bi de.. Resmen ömrümü yediler bu 3 ayda😐 9 aydr gun yüzü goremedim zaten😐

Yani gına geldi artık ya.. Ne virusmus ya kışın ki salgindan daha beter sanirim 3 ay sürüp snra dalga dalga devam etcene ve hiç bitmiceni soylediklerine göre😐 cocugum gecen disari çıktı da dunyayi gördü ya.. Nasil urkekti.. Kaynanami görünce annemi babami görünce yabanciladi aglama krizine girdi.. Artik anlio çoğu şeyi bi de.. Resmen ömrümü yediler bu 3 ayda😐 9 aydr gun yüzü goremedim zaten😐
Biz de güneş görmesi için otoparka indiriyoruz apartmanın çocuk tepkisiz kalıyo resmen evde gülen eden çocuk dışarda mum. Yapraklara falan dokundurtturuyorum farklı bişey öğrensin diye

Bizim kızda öyleydi karantina sürexinde nerdeyse 1 ay görmedik sonra baktık şehirde salgın yok denecek kadar az saldık bizde annemlere eşimin annesine gidiyoruz 😇 daha yeni alıştı insana.. İlk zamanlar kaldığımız saat boyunca ağlardı bana zehir ederdi şimdi rahatım gittiğim yerde çay kahve içiyorum sağolsun eyliyorlar bebemi 😂😂

Oy bizde öyleyiz.. Emekleme de yok diş de yok sadece gevezelik var 🙈 çok konuşuyor 😳🤩
Belki direk yürür bizimkiler de

Valla her türlü şeyi yapmaya çalışıyorum dönmedi bile hala.. Bence her asamayi yapmasi lazim ama yapmicak gibime gelio galiba.. Çünkü zamanlari kaçırdık biz eymenle.. Sanrm o yuzden direkt ayaga kalkcak

Biz de güneş görmesi için otoparka indiriyoruz apartmanın çocuk tepkisiz kalıyo resmen evde gülen eden çocuk dışarda mum. Yapraklara falan dokundurtturuyorum farklı bişey öğrensin diye
Dışarda hepsi ciddi 😇 keşif yaptıkları için anne baba görmüyor gözleri 😂

Back
X