- 31 Mart 2012
- 1.012
- 2.079
- 333
Kucaktan aynen.. ben geceleri yatarak emziriyorum kolay oluyor aslında ama..Benim de var kucakta tutmaktan ve gece emzirirken tutuluyor bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kucaktan aynen.. ben geceleri yatarak emziriyorum kolay oluyor aslında ama..Benim de var kucakta tutmaktan ve gece emzirirken tutuluyor bence
Blendır çok acele bi işim yoksa yapmıyorum, toplamda beşi onu geçmemiştir alışması için pek kullanmadım, tabi çocuktan çocuğa değişiyor çatalla ezerek başladım baktım sıkıntı çok yok daha iri tane olarak bırakmaya başladım. İyi pişirmeye çalışıyorum bi de her öğürmesinde müdahale etmiyorum suyla destekliyorum. Şimdilik böyle devamSoğanı yutabiliyormu canm blendiryapmamisin
Tabloda 8. Ay yok, 9 var.8 aylikken bizdede 68 cikti bende uzuldum benim bebegim kiz ben 170 babasi 174 bizede bakarmisin
Benimki de önceki gün başladı ama seninkinin aksine Şakır şakır akıyor.. hatta başka bir kanama olmasın diye tırstım..Kizlar ilk adetimi oldum sanirim ama lekelenme seklinde.Normal midir bu ?![]()
Benimki dogumdan sonra hep lekelenme seklinde basliyor. 5 gun nerdeyse lekelenme sonra birden artiyor 4 gun kadar da fazla akinti oluyor sonra lekelenmeye dönüyor tekrar ardindan bitiyorKizlar ilk adetimi oldum sanirim ama lekelenme seklinde.Normal midir bu ?![]()
Benimki de önceki gün başladı ama seninkinin aksine Şakır şakır akıyor.. hatta başka bir kanama olmasın diye tırstım..
seninki leke olup bitti mi ?
Benimki dogumdan sonra hep lekelenme seklinde basliyor. 5 gun nerdeyse lekelenme sonra birden artiyor 4 gun kadar da fazla akinti oluyor sonra lekelenmeye dönüyor tekrar ardindan bitiyor
10 11 gun regl görüyorum resmen
Hamilelikten once 4 güncüktü![]()
Günleri günlerini pek tutmuyor. Taze fasülye yi benimki de çok seviyor. Kıymalı yapıyorum yoğurtla çok iyi öğün oluyorOğlum bugün pek yemek yemedi. Kendimiz için buzluktan taze fasulye çıkarmıştık . Ondan biraz verdim ilk taze fasulye deneyimiydi sevdi ama belli de olmuyo anlamıyorum. Bugün severek yedi ertesi gün ağzını açmıyo bazen
Aynenn.Asla gunleri gunlerini tutmuyor.2 gun once neredeyse sadece kahvaltiyla durdular.Dun hem kahvalti hem corba hem meyvelerini yediler.Bugun Allah kerimOğlum bugün pek yemek yemedi. Kendimiz için buzluktan taze fasulye çıkarmıştık . Ondan biraz verdim ilk taze fasulye deneyimiydi sevdi ama belli de olmuyo anlamıyorum. Bugün severek yedi ertesi gün ağzını açmıyo bazen
Bende ilk adetimi oldum. Dün başladı ama kahverengi şuanda cok yoğun değil. İnşallah normal adet düzenine dönerim de kilo vermeye başlarim.Kizlar ilk adetimi oldum sanirim ama lekelenme seklinde.Normal midir bu ?![]()
Ellerini sabunluyorum. Yüzünü de elimi sabunlayıp yıkıyorum.Kizlar,corba ,yumurta vs yedirdikten sonra agizlarini neyle yikiyorsunuz? Islak mendille silince yumurta kokuyolar .Su green clean in likid sabunu var.Kullanilabilir mi acaba bebelere? Ya da sizler neyle temizliyorsunuz agizlarini,ellerini ?Sadece su icime sinmiyor.
Acaba normal sabun kurutur mu dedim ama yine en iyisi sanirim.Gerci kirpik uclarina kadar mama oluyo Emrenin.Ellerini sabunluyorum. Yüzünü de elimi sabunlayıp yıkıyorum.
Bende ilk adetimi oldum. Dün başladı ama kahverengi şuanda cok yoğun değil. İnşallah normal adet düzenine dönerim de kilo vermeye başlarim.
Büyük oğlum da muslera kullanıyorum, ama henüz bebeğe kullanmadım. Güneş kremi d vitaminini engelliyor. Güneş de uzun uzun tutmadığım için henüz gerek duymadımGüneş kremi kullanan var mı ? Katkısız doğal birşeyler arıyorum
Bende avene aldim henüz kullanmadım bebeklerde kullanılıyorGüneş kremi kullanan var mı ? Katkısız doğal birşeyler arıyorum
Benim yeni başladı. İlk zamanlar düzensiz olabilir. İlk doğumda bir yıl falan adet olmadım. İlk olduğumda az oldum. Sonraki ay çok şiddetli bı kanama olmuştu.Bitti sanmistim bugun yine pembe pembe geliyor.Bir sure boyle sanirimgunluk ped yeterli geliyor