2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun canım.. takviye alıyor musun peki? Spor yapıyor musun? Bende iki çocuk bir de iş var o nedenle spor çok uzak.. multivitamin içiyorum ama düzeni aksıyor maalesef..
Takviyeye yeni başladım. Çinko demir c vitamini ve d vitamini içiyorum. Spora da 2 gün oldu başlayalı. Akşam 8 de uyuyor kızım. Yemek de yemiyorum akşamlar biraz kilo vereyim diye. Kızı babasına bırakıp çıkıyorum. boşsa ki o saatte genelde kimse olmuyor sitenin spor salonunu kullanıyorum. Bir kişi bile varsa güvenemeyip dışarı çıkıp yürüyorum. İki çocukla hakşısın çok zor olur. Ancak uyuttuktan sonra evde leslie yada plates yapabilirsin belki.

Kizlar,corba ,yumurta vs yedirdikten sonra agizlarini neyle yikiyorsunuz? Islak mendille silince yumurta kokuyolar .Su green clean in likid sabunu var.Kullanilabilir mi acaba bebelere? Ya da sizler neyle temizliyorsunuz agizlarini,ellerini ?Sadece su icime sinmiyor.
Ben genelde sadece su ile yıkıyorum 😁. Zaten günde iki defa banyo yapıyo.

Güneş kremi tavsiyeleri için teşekkür ederim.

Çok ciddi mastit olmuşum. 2gündür ciddi halsizlik vardı. Dün gece de sabaha kadar ateşim düşmedi. Üşüttüm sandım ama bugün aklıma geldi elimi göğsüme atmamla şok oldum. Göğsümün yarısından yukarısında tamamen kitle var sanki içinde kocaman bişey var gibi. Ne yapmam lazım kızlar ilk defa oluyorum hiçbir bilgim yok :(

Güneş kremi tavsiyeleri için teşekkür ederim.

Çok ciddi mastit olmuşum. 2gündür ciddi halsizlik vardı. Dün gece de sabaha kadar ateşim düşmedi. Üşüttüm sandım ama bugün aklıma geldi elimi göğsüme atmamla şok oldum. Göğsümün yarısından yukarısında tamamen kitle var sanki içinde kocaman bişey var gibi. Ne yapmam lazım kızlar ilk defa oluyorum hiçbir bilgim yok :KK43:
Ilık suyla masaj yapıp ardından hemen emzirmelisin. Tıkanmıştır göğsün.Ama ateşin çıktıysa büyük ihtimalle tıkanma sonrası enfeksiyon oluşmuştur. Genel cerraha gidiceksin antibiyotik vercek. 1 haftada geçiyor yeni başlamışsa. Ben ilk 3 ay çok çektim mastitten. Ameliyat oldum. Bence ihmal etme mutlaka doktora git

Ilık suyla masaj yapıp ardından hemen emzirmelisin. Tıkanmıştır göğsün.Ama ateşin çıktıysa büyük ihtimalle tıkanma sonrası enfeksiyon oluşmuştur. Genel cerraha gidiceksin antibiyotik vercek. 1 haftada geçiyor yeni başlamışsa. Ben ilk 3 ay çok çektim mastitten. Ameliyat oldum. Bence ihmal etme mutlaka doktora git
Yaa çok geçnmiş olsun inşallah bende öyle olmam

Olmazsın canım ben çok geç kalmıştım. Tecrübesizlikle göğsümdeki kitleyi geç farkettim. Üşüme titreme olmuştu kayınvalidemler ohh iyi iyi sütün geldi demişlerdi. Ben de üstünde durmamıştım zaten zor bir bebeğim vardı kendime bakamıyordum bile. derken ben 1 ay sonra çok şiddetli ağrı yaşamaya başladım ve doktora gittim. 1 ay geciktim yani. Sana da çok geçmiş olsun. Korkutmak için yazmıyorum. Beni kimse uyarmamıştı herkeste olur süt düğümlenmesidir geçer demişlerdi. O yüzden yazdım☺ inşallah bir an önce iyileşirsin ismihazan ismihazan

Kızlar ben bu menüleri görünce üzüldüm yani ben anlamıyorum doktorlar 1 yaşına kadar ek gıdayı çok vermeyin diyorlar ama menüler full dolu ve hep güzel sağlıklı ben üzüldüm yani oğluma vermiyorum adam gibi
Sabah yumurta sarısı yada patates kızartması peynir keçiboynuzu pekmezi kuşburnu marmelat ekmek bitti tabi toplam hepsi yarım çay bardağı eder.
Öğlen meyve ya bir adet kayısı, 5 adet kiraz yada Bi dilim karpuz falan işte
Akşam yogurt yada çorba
Gerisi hep emzirme
Miktardan çok nitelik önemli. Şimdiden kızartma şeker yani marmelat.... Sizin tercihiniz saygı duymaliyim biliyorum ama yazık bebeginize.
Ben de az veriyorum oğluma günde bir çay bardağı yoğurt. Biraz meyve yarım şeftali diyelim. Bir de sabah bir yumurta sarısı bir lokmadan az tam buğday ev ekmeği. Bu kadar. Eğer istiyorsa biraz daha meyve.. ya da bazen haşlanmış ve zeytinyağı katılmış patates haşlama. Evet az ama en azından sağlıklı. Lütfen kızartma marmelat... Çok çok erken. Ben daha 3 yaşında başladım marmelata

Kızlar oğlum yarin 8aylik olucak 6aylikken 8700grdi bugün ise 9000kiloartık çok az almis sizinkilerde boylemi aylik kac gr aliyorlar

Kızlar oğlum yarin 8aylik olucak 6aylikken 8700grdi bugün ise 9000kiloartık çok az almis sizinkilerde boylemi aylik kac gr aliyorlar
Benim ki de az alıyor artık. Hareketlendiler çok normal. 5 aylıkken tartılmıştı en son, bir de 9. ay da. İkisi arasında 1. 250 kilo fark var

Bebekler en erken ne zaman yürüyor ki acaba, benimki hep ayakta durmak adım atmak istiyo dizlerini büküp oturtamıyorum ya bide tutma beni diyo ellerimi itiyo. Saf bıraksam düşücek, bırakayım tecrübe mı etsin acep😄😄😄😄
Bizimki de öyle düşüyo da üstelik iki dakika sonra yine aynı düz duvara bile tutunup kalkmaya çalışıyo😐

Bebekler en erken ne zaman yürüyor ki acaba, benimki hep ayakta durmak adım atmak istiyo dizlerini büküp oturtamıyorum ya bide tutma beni diyo ellerimi itiyo. Saf bıraksam düşücek, bırakayım tecrübe mı etsin acep😄😄😄😄
Kizim9ayin sonu yürüdü oglumda10aylikken bakalim bu Pıtırcık ne zaman yürüruycek

Back
X