2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar oğlum yarin 8aylik olucak 6aylikken 8700grdi bugün ise 9000kiloartık çok az almis sizinkilerde boylemi aylik kac gr aliyorlar
8.600 Gr 8 aylık benim ki de erkek
Bebekler en erken ne zaman yürüyor ki acaba, benimki hep ayakta durmak adım atmak istiyo dizlerini büküp oturtamıyorum ya bide tutma beni diyo ellerimi itiyo. Saf bıraksam düşücek, bırakayım tecrübe mı etsin acep😄😄😄😄
Valla ben 8 aylık yürümüşüm babası emeklemeden yürümüş 10 aylıkken . Pasamiz 8 ay bir haftalık ama totosunu yerden kaldıramıyo kendi çapında çok hareketli ama yer değişikliği eylemlerine hiç girmiyo😁 yürüme emekleme yok. Napsin paşam hep kucaktaydi kv hala kucakta taşıyor bu bana şuan boyun sırt ve bel ağrısı olarak döndü. Dedim böyle olmaz oğlum ya diyet yapicaz ya da totonu artık kaldır 😁

8.600 Gr 8 aylık benim ki de erkek

Valla ben 8 aylık yürümüşüm babası emeklemeden yürümüş 10 aylıkken . Pasamiz 8 ay bir haftalık ama totosunu yerden kaldıramıyo kendi çapında çok hareketli ama yer değişikliği eylemlerine hiç girmiyo😁 yürüme emekleme yok. Napsin paşam hep kucaktaydi kv hala kucakta taşıyor bu bana şuan boyun sırt ve bel ağrısı olarak döndü. Dedim böyle olmaz oğlum ya diyet yapicaz ya da totonu artık kaldır 😁
Kucaktan rahat yer mi var tabi yürümez etmez paşa 😄😄

Bacak arası boş kız diye düşünüyorum ama ilerleyen haftalarda kesin konuşalım dedi. Bende zaten inanmak istemedim çünkü oğlum da ikili gebelik testi yapan doktor yüzde yüz kız demisti oğlum geldi 😄😄
Nasıl olmus boyle bir hata cnm ikili test hele o doktor görememiştir saglikli olsun gerisi bos kiz evlat daha sakin oluyor birde anneye daha düşkün

Nasıl olmus boyle bir hata cnm ikili test hele o doktor görememiştir saglikli olsun gerisi bos kiz evlat daha sakin oluyor birde anneye daha düşkün
Kesinlikle canm biz bi kiz bi erkek kardesiz annem hep der keşke seni doğurdugum gün bir tane daha doğursaydım diye . Kız çocuk hep fedakar anneyi düşünen oluyo erkek öyle değil biraz da bizim toplumumuzda şımartma var tabiki.

Maşallah☺ benim kızımın da 2 gün önce çıktı ilk dişi😍 ama öncesinde 1 hafta huysuzluk, 3 gün ateş ve iştah kaybı yaşadık. Her diş böyle olacaksa yazık miniklere🤔
Emiyor mu? Ateş olmadı çok şükür. Olsa kafayı yerdim sanırım. Annemlerin yanına geldik. 4-5 gündür çok huysuz. Ben yabanciladigi için yadirgadigi için sanmıştım meğer dişmiş. Gerçi benden başka kimseye gitmiyor, o da var.
Maşallah kuzuna da hoş gelmiş dişi

Kızlar tayinimiz çıktı Marmaris'e. Çok gergin ve biraz da kızgınım . Çalışanın sırtına her yerde biniliyo. Asla bu düşüncenin aksini yaşamadım görmedim duymadım. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Neyin iyi neyin kötü oldugunu yaşayıp gorucez
Hayırlı olsun sizin için. Zor olur bebekle taşınmak. Allah kolaylık versin

Bırakın dönmeyi ben hiç emeklemeden yürüyen bebek gördüm. Komsunun kızı hep mama sandalyesinde büyüdü. Anneannesi oyuncakları bıle dusmesın dıye baglamıştı. Anne tum gun calısıyor dıye anneanne de yaşlı kilolu bebegı hıc yere koymadı. Benimki 5 tur atıp emeklerken o ıkı adım emeklerdi.ama 14 aylıkken kalkıp yürüdü.. Ben hıc inanmazdım gözümle gördüm. O yüzden bebegın kilosu ve bakan kişi önemli
Merhabalar
benim kızımda 8 bçuk aylık ne dönüyor ne basıyor
nede yüzüstü durmuyor

Emiyor mu? Ateş olmadı çok şükür. Olsa kafayı yerdim sanırım. Annemlerin yanına geldik. 4-5 gündür çok huysuz. Ben yabanciladigi için yadirgadigi için sanmıştım meğer dişmiş. Gerçi benden başka kimseye gitmiyor, o da var.
Maşallah kuzuna da hoş gelmiş dişi
Benimki de genel olarak bana yapışık.Emmiyor. 2 aylıkken mastit oldugum için reddetti ve bir daha emmedi. Sağıp içirdim hep. Şu an günde 40-50 cc ancak çıkıyor artık bitti sütüm. Belki o yüzden ateşi çıkmıştır🙄 kehribar kolye işe yarar diyorlar var mı bilgin dogru mudur acaba? İlk defa ateşi çıktı kızımın günlerce hiç uyumadan saat başı ölçtüm, duşa soktum, evi soguttum, ilaç verdim. Çok yıpratıcı hem bebek için hem anne için. İnşallah diğer dişler de böyle olmaz

Arkadaşlar merhaba hepinize. Oğlumun üst dişlerden birinde böyle sarı bir leke var. Daha önce böyle bi şey gören var mı? Sizce zamanla geçer mi? Şu korona zamanı en son istediğim şey hastaneye gitmek 😞

Eklentiler

• F69BC476-32E2-41A3-AE0A-EC6F5342182D.webp
    F69BC476-32E2-41A3-AE0A-EC6F5342182D.webp
    13 KB · Görüntüleme: 80
Benimki de genel olarak bana yapışık.Emmiyor. 2 aylıkken mastit oldugum için reddetti ve bir daha emmedi. Sağıp içirdim hep. Şu an günde 40-50 cc ancak çıkıyor artık bitti sütüm. Belki o yüzden ateşi çıkmıştır🙄 kehribar kolye işe yarar diyorlar var mı bilgin dogru mudur acaba? İlk defa ateşi çıktı kızımın günlerce hiç uyumadan saat başı ölçtüm, duşa soktum, evi soguttum, ilaç verdim. Çok yıpratıcı hem bebek için hem anne için. İnşallah diğer dişler de böyle olmaz
Ne kadar çıktı ki ateş?
Emen çocuk biraz daha kolay çıkarıyor dişi. İlk oğlum zaten gece pek uyumadığı huysuzlugu olduğu için onun diş çıkardığını hiç anlamadım desem yeridir.
Kehribar hep düşündüm ama zararlarının da olduğunu okumuştum bir yerde çok hatirlamasam da şu an

Ne kadar çıktı ki ateş?
Emen çocuk biraz daha kolay çıkarıyor dişi. İlk oğlum zaten gece pek uyumadığı huysuzlugu olduğu için onun diş çıkardığını hiç anlamadım desem yeridir.
Kehribar hep düşündüm ama zararlarının da olduğunu okumuştum bir yerde çok hatirlamasam da şu an
39,5 gördük en son. Doktor diş ateşi 38i geçmez dediği için de hem kan hem idrar tahlili verdik. Temiz çıktı çok şükür. Zaten 3 gün içinde de patladı diş.

Arkadaşlar merhaba hepinize. Oğlumun üst dişlerden birinde böyle sarı bir leke var. Daha önce böyle bi şey gören var mı? Sizce zamanla geçer mi? Şu korona zamanı en son istediğim şey hastaneye gitmek 😞
Ya sari lekeyi bilmiyorum insallah önemlibisey değildir ama bu yakisiklinin gözlerine bittim maşallah sübhanallah :KK25:

Kizlar merhaba aranızda ogretmen olup ayliksiz izin kullananlar vardi diye hatırlıyorum. Dogumdan hemen sonra mi ayliksiz izin baslatabiliyoruz? Yoksa daha sonra ayrılabiliyor muyuz? Nezamana kadar ayrilabiliriz? Nezamandan itibaren?

Back
X