Annem beni evlatlıktan reddebilirBu ise bir kez bulasmisken eger ilerde 3. yu de istiyorsan aradan cikar gitsinbir kez delir tam delir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem beni evlatlıktan reddebilirBu ise bir kez bulasmisken eger ilerde 3. yu de istiyorsan aradan cikar gitsinbir kez delir tam delir
![]()
Parmaktan alinanda detayli tahliller cikmiyor.Mesela hemogram cikmiyor.Bende parmaktan alınıyor diye biliyordum![]()
Annem beni evlatlıktan reddebilir![]()
Aynen bizimkilerde mutlu olurlar . Bi de beni timarhaneye gönderdiler mi oh missAnnen mi yardimci oluyoray benimkiler de tam tersi pespese 3 4 tane yapsam sevinecekler
![]()
Ya tabii ki sizde 2 aşk varBazen delirme noktasina geliyorum.Iki tanesi cilginlik ama muthis te bir duygu.❣❣ Tabi Allah kolaylik vermesin de degil cunku cok ihtiyacim oluyor .Ozellikle sabira.![]()
O da mantklı ve sağlıklıTost makinesi cnm
Benim de Ugur turşu,Emre her seye güler.Uyaninca güler,kaka yapinca guler,banyo yaptirilirken guler,agladiktan sonra guler.Hep yuzleri gulsun insallahh![]()
Antibiyotik kullandı mi hiç? Antibiyotik lekesine benziyor. Yalnız bebeğinizde dudak bağı var. Bir doktor görmeli.
Evet evet beni de sağ olsun burdaki arkadaşlar uyandırdı. Şimdi üstteki diğer dişi de çıkıyor, pek ayrık değil ama büyüdükçe o bağ sanırım yukarı çıkıp arayı açıyor. Öyle mi? O diş tam çıksın hemen gideriz doktora. Sence dişçi mi yoksa cerrah mı gerek?Canim dudak bagi var bebeginde. Disleri biraz ayrik cikar ve konusmasinda bozukluklar olabilir. Ameliyat gerekecektir ihmal etme sut disleri dokulup asil disleri cikmadan yaptirmak gerekiyor.
Evet evet beni de sağ olsun burdaki arkadaşlar uyandırdı. Şimdi üstteki diğer dişi de çıkıyor, pek ayrık değil ama büyüdükçe o bağ sanırım yukarı çıkıp arayı açıyor. Öyle mi? O diş tam çıksın hemen gideriz doktora. Sence dişçi mi yoksa cerrah mı gerek?
Biz 8 ay 27 gün.Boy 70,5 kilo 10,300.
Yediği kiloya gidiyo sanırım.Ebe normal dedi ama aklıma takildi.Ben 170 eşim 180.Uzamak için ne bekliyor![]()
Bu arada sevgiliKazen iletsede şu sitenin uygulaması gelse artık ❤
Bebek kanı alınırken iki kişinin sımsıkı tutması gerekiyor. Büyük oğlumda 3 hemşire tutmuştu. Geçmiş olsun4 gün sonra 9 aylık oluyor kuzucum ve bugün boy kilo ölçümü yapılıp,kan alındı değerlerine bakilmak için.Bakilmaz olaydı ama.Hemsire ben yapamicam dedi,ebeyi bekledi.Ebe de kızım hareketli olunca ilk tüpü aldı diğer tüpte iğne çıktı üst baş kızım kan oldu,iğneyi çıkardı.isterseniz hastanede aldırın diğer tüp için ya da değerlerde bir aksilik olursa öyle yapın dedi.Pisman oldum goturdugume.Asi için de zaman belli değilmiş,haber edicekmis.
Katılıyorum, devlet hastanesinde aldırdım bende bir kaç sefer, bebek hemşiresi alıyor zaten birimi bile farklı. O kadar çok hasta görüyorlar ki elleri pratikleşmiş kesinlikleBu kan aldirma isi fakultede ozel cocuk kan alma bolumu disinda bir yer dogru duzgun yapamiyor.Emre malum biyotinidaz eksikligi yuzunden 9 ayda en az 4 5 defa fakulteye gittik ve her defasinda 3er 4 er tup kan aldilar.O kadar tecrubeli ki hemsireler daha minikken yatiriyordu sedyeye,artik kucakta.Şıp diye buldular damari ve 4 tupu 15 saniyede aldilar.Ozel hastanedekiler kasap resmen.Mart ve mayistaki enfeksiyon ve gecen haftaki ishal icin alinan kanda damari sıktikca damla damla tupe koydular.3 tupun yariya kadar dolana kadar sıktılar hep damari.Fenalik geciriyodum Emrede de Ugurda da.O yuzden fakulteler bu konuda en en tecrubeliler ve benim icin en stressiz kan alma fakultede olanlar.
![]()
Kadınlar Kulübü - Apps on Google Play
Women's Club; Turkey's largest women's social networking.play.google.com
Ya bizdede var galiba siz diyince farkettim iki disi ayrık ortasında et var napıcazBizde de dudak bagi var cocuk cerrahisine gitmen gerekiyor.
Ya bizdede var galiba siz diyince farkettim iki disi ayrık ortasında et var napıcaz
Canim asil disleri cikmadan dudak bagi ameliyati olmasi gerekiyor.