Selam kızlar, benim aklıma da robot süpürgeyi düşürdünüz

sağolun. Günde min 30 sefer yer bezi yıkayıp yer siliyorum.
Minik kuşum iki kaşıkla kendisi yiyor çoğunlukla etrafın canına okuyor..bir de fır fır gezindiği için yerler temiz olsun diye silip duruyorum..bahçeye 2 odadan kapı açılıyor ve günde 100 kere girip çıkıyoruz eve, ordan da sürekli toz,çer çöp girip duruyor.
Bizde 1 yaşa az kaldı
Z
zeraseba
nın kuzuyla aynı gün doğmuşlardı

benimki de çöpçü yaaa, herşeyi ağzına atıyor..her yeri eledim diyordum ki, bugün olmadık bir yerden ağzınabi plastik bulup atmış:/
“Yoruldum” kelimesini o kadar çok kullanıyormuşum ki fıstığımın kullanmasından idrak edebildim durumun vehametini..bir de sürekli “çok yoruldum anne bi çay koy da içelim” diyor

O da kreşe başladı, okul çocuğu oldu. Her halinin müptelasıyım zaten ama okullu hali ayrı bir sevimli oldu. Okula gideceğini söylediğimizde öğretmen olarak göreve başlayacağını sanıyordu bir de

“ooo sınıfa giderim, öğrencilerime çalışmalarını veririm..diye başlıyordu yapacaklarını anlatmaya:) Kreş mevcudu çok az olduğu için gönderme kararı aldık.
İnanılmaz yorgunum ben de bugünlerde. O kadar çok enerji sarfediyorum ki yatarken bile bişeyler yiyorum hala kilo koymuyor üzerine..
Kuşumun üst dişleri sıra sıra gelmeye başladı geçen haftadan beri bizde de.
Ama keşke zaman dursa da kızlarımla şu yaşlarda kalsam..