2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İs, bebek, kendi ihtiyaclarim, kocam, ev ihtiyaclari derken gunler akiyor ne ara ay bitti sasiriyorum. 15 gundur mecburiyet disinda cikmadim ki 15 gunun 10 gununu de evde calistim hic cikmadim. Fakat kendimi hasta hissettigim icin corona testi yaptir dediler. Ne kotu bir sey bebeginden ayri kalmak, dokunamamak ya bulastiysa tedirginligi... neyse ki negatif.
Yaaa yazını öyle bi okudum ki pozitif diceksin diye korktum.
Benim de en çok korktuğum şey zaten oğlumdan ayrı kalma düşüncesi. Allah korusun

Ahahah biz öğrencilerle çok eğleniyoruz. 🤣 Ben saçımı toplayıp giriyorum derse makyaj kıyafet vakit yok. Geçen gün eyeliner çektim silmeyi unutmuşum. İyice dağılmış. Sabah da erken dersim var o halde ders anlatmışım 🤣🤣🤣 vallahi tebrikler makyaj yapacak vakit bulmak bile büyük meziyet. İki oğlan anası olarak ardından geliyorum. 😎
Bugün ben ders anlatırken büyük, küçüğün üstünden su döktü sonra elinden bisikletle geçti. En son benim kafamdan su dökerken ders bitti. Arada gelip oyun tünelini geçiriyor kafamdan. Ne yapsın o da 3 buçuk yaşında daha çok küçük.
Ben de bebegı ders birimlerinde şebege dönmüş olarak buluyorum. Aynen su dökme gıdıklama olayı cok.. Ben sabah erken tum cocuklar uyurken yapıyorum makyajı. Ay mutlu hissediyorum. Canlı ders yapmak bile çok hoşuma gidiyor... O kadar özlemişim ki öğrencilerimi.. Yeminle 45 kısılık sınıfları özledim. Bızım ev felaket. Ben de canlı derste buyuk oğlanlar mama sandalyesinın acımaya calısıyor.ben konu anlatırken sesi arttırıyorum Benım 1 numara ne bagroyon dıye sesleniyor.. Zaten ders yaptıgım yer tam onların karsı oda bir gözum orda.. Arada oyuncak atiyom. Ya da Benım buyukler terlik fırlatıyorum.tabi kameraya gorunmeden. Benım 1 ve 2 numara el sallıyor.. Meraba gene mi ders offf. Bu arada benımkiler parayla bebege bakıyor. Kısı bası 10 tlyı begenmedılee. 20 TL ye bakıyorlar. Allahım sen acı bana

İki çocukla zıvana dan çıktık biz. Eşim ise gidince dinleniyorum diyor😂😂 tabi ben bı yere gitmedigim için dinlenme sıfır . Gece gündüz hep tempo. Ve hiç bişey yetişmiyor buna daha çok sinirleniyorum. Hem yorgun uykusuz dolaşıyorum. Hem de hiç bişey istediğim gibi olmuyor. Korona bitsin mutlaka yardımcı ayarlicam. Bıktım valla. Herşeye yetişmek istiyorum. Evi düzgün temiz tutmak istersem çocuklar ihmal oluyor. Çocuklarla iyi ilgilenince ev çığrından çıkıyor. Offfff. Bizimkide yürümüyor. Bir buçuk aydır sıralıyor. Elinin girmediği yer yok. Hatta geçen mutfak masasında tabakt pasta vardı. Bı baktım uzanmış parmakla pasta yiyo 😂😂 boyu yetmez dediğim yerlere uzanmaya başladı. İyiki çay koymamisim diye dua ettim. Sanada kolay gelsin.
Valla Benım eşim eskiden hemen eve gelirdi. Opksnlar buyuyunce sımdı hep bir işi çıkıyor. Haftasonu dan nefret ediyormuş. Ev işini beraber yapıyoruz çünkü. Adam tam oruruyo kafaya top atıyorlar. Buyuk 1.e basladı .seslerı calıstırırken 2 cocuga o bakıyo. Baba hep kıxıyo kız dıye dıye 3 tane yaptın.. Al sana birbirimize 2 konuşamıyoruz dıyor. Diyorum sabır az kaldı. Evı mykemnel yapcam dıye ugrasma olmuyo cunku.. Ben tuvaletleri mutfagı temiz tutuyom hergun temizleniyor dıger yerler hafta ortası bir suourge pazar gunu de buyuk temizlik. Yemegı de cok cesıt nerde 1 ya da 2 cesıt. Şimdi sebze bol. At fırına yemek oldu bitti. Eşim çok yemek seven adam degıl. Yemek yoksa kahvaltı koyarım.. Yoksa işin içinden çıkamam. 1 ve 2 nunarayı Bır erken yatmaya alıştırsam bizden iyisi olmucak. Yazın ben de bebek de yatıyoz dıye oğlanları gec yatırdım. Şimdi jslkmıyokar 9 dan önce... Gene de ıyı zsmsn bu zmnda hastanede dogum yspmak istemezdim..
Bizim doktorda aşı ayarlanır korona bitmeden çıkmayın dedi. Sağlık ocağı en fazla iki hafta ertelenir dedi. Çocuk doktoru ayarlarız diyince içim rahatladı. Yani şu durumda hiç mantıklı gelmiyor zaten sağlık ocağı. Bı çok aile hekimi ve hemsiresi korona çıktı. Kimde ne var bilmeyiz. Allah korusun bı doktor şöyle bı yorum yaptı. Bebeklere bulaşmaz sanmayin sakın. Bebeklere de bulaşır ama çocuk ve bebeklerde ölüm vakası çok yok. Ama bebeğe bulaştı diyelim en iyi ihtimalle hastanede yaticak ve bebek sizden ayrı kalıcak.dusuncesi bile korkunç. Allah korusun. Bizim avantajimiz altı ay aşısı zamanı rastladık. Zaten hepatit asilari yapıldı karma asi yapıldı ve tekrar yapilcak. Tek doz değil en azından. Ama verem aşısı tek doz. Zamani geçince yapılır mı bilmiyorum. Arkadaşın bebegi iki aylık verem aşısini erteyemeyiz dediler. Kız mecbur götürdü. Hemde onlarin sağlık ocağından bı hastayi korona suphesiyle ambulans la aldılar😵

Allah kolaylık versin. Benimki daha yuruteci kullanmayı bile çözemedi . Beşikte değişik hareketler yapiyo çok akrobatik duzelemeyince hemen bagriniyo
Cnm ben ona bıraksaydım bırak sıralamayı gene sırtustu yatmaya devam ederdi. Ruhunda tembellik var. Kaç ay yere koydum ya insan bir dönmeye çalışır yok nerde.. Emeklemedı hıc. Ama sehpa etrafında cok dönuyoruz Benım zorumla. Koltuktsn tutturarak sıralıyor ama yurumuyor.. Yurutecte geriye ket vurdu.. Çocuk adım atmayı unuturdu yoksa... Yürüse ıyı olur kol da bel de tutmuyor artık

Cnm ben ona bıraksaydım bırak sıralamayı gene sırtustu yatmaya devam ederdi. Ruhunda tembellik var. Kaç ay yere koydum ya insan bir dönmeye çalışır yok nerde.. Emeklemedı hıc. Ama sehpa etrafında cok dönuyoruz Benım zorumla. Koltuktsn tutturarak sıralıyor ama yurumuyor.. Yurutecte geriye ket vurdu.. Çocuk adım atmayı unuturdu yoksa... Yürüse ıyı olur kol da bel de tutmuyor artık
Evet yaaa sadece kendi etrafında dönüyo sehpa falan hep kaldırdım koltuğun yanına falan hiç koymuyorum halinin ortasına koyuyorum. Gözlük de var düşerse diye çok korkuyorum çünkü gözlükle düşerse canı çok yaniyo.
Belim boynum sırtım gece ağrıdan uyuyamıyorum. O zayıf oğlum şimdi 10 kg oldu totoyu kaldirmiyo ki kalori harcasin.

Okullar tamamen kapalı kalmayacak. Kademeli geçiş olacak Beriko. Aslında mümkün olduğunca erken açılmaya çalışılıyor ama bu dönem bence zor. İkinci dönem tamamen açılması planlanıyor.

İkinci dönem de muhtemelen 2 gun okul 3 gun ev veya tam tersi olur.. Tamamen dönüş olmaz.. Uzaktan egitimin oturmasi lazım çünkü.. Bu sene tam anlamiyla olmuycak yani demek istedgim bu.. 2021 sonuna kadar bitmeyecek ne yazıkki😫 okul çağında cocugum yok iyi ki.. sizlerin işi zor👏

Terazi burcuyla bı ilgisi olabilir mi acaba. Asi inatçı uykusuz iştahsız aglak çok zor bı bebek. Beni o kadar yoruyor ki. Allah'ım diyorum sağlık olsun önce ama nolur biraz daha az ağlasın. Çok zorlanıyorum . Mutfağa girmekten yemek yapmaktan hatta yemek yemekten dahi nefret etmeye başladım . Sanki hakkım yokmuş gibi hissediyorum . Bacağıma yapışıp ağlarken mutfağa dev bı çöp kovasına atmak istiyorum. 😔 Ne kadar doluymuşum meğer.

Ayni durumdayiz.. Yemesi iskence alt degistirmek iskence surekli mizmiz pesimde bacagima yapışıyor.. O kadar bunaldim ki.. Yemek yapip yedirmek bedenime zor geliyor.. Surekli depresif bi haldeyim.. Sanki sefil oluyo cocugum gözümün önünde😑

Ben de biseyler almayı istiyodum sonra yaa yaşayacak mısın o bile şüpheli hiç boşuna alma dedim hep ben baya kendimi ölüm psikolojisine hazırlamıştım 😊

Zaten ölüm gibi bisey oldu ama kimse ölmedi.. İşin esprisi bi yana bu korona olmasaydi daha farkli bi ruh halinde olurdum heralde.. Instgrama attgm storylerle kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum.. Korona vakti instagrama da alistim ya ne diyeyim kendime👀

Selam kızlar, benim aklıma da robot süpürgeyi düşürdünüz😌 sağolun. Günde min 30 sefer yer bezi yıkayıp yer siliyorum.
Minik kuşum iki kaşıkla kendisi yiyor çoğunlukla etrafın canına okuyor..bir de fır fır gezindiği için yerler temiz olsun diye silip duruyorum..bahçeye 2 odadan kapı açılıyor ve günde 100 kere girip çıkıyoruz eve, ordan da sürekli toz,çer çöp girip duruyor.
Bizde 1 yaşa az kaldı Z zeraseba nın kuzuyla aynı gün doğmuşlardı🥰 benimki de çöpçü yaaa, herşeyi ağzına atıyor..her yeri eledim diyordum ki, bugün olmadık bir yerden ağzınabi plastik bulup atmış:/
“Yoruldum” kelimesini o kadar çok kullanıyormuşum ki fıstığımın kullanmasından idrak edebildim durumun vehametini..bir de sürekli “çok yoruldum anne bi çay koy da içelim” diyor😬
O da kreşe başladı, okul çocuğu oldu. Her halinin müptelasıyım zaten ama okullu hali ayrı bir sevimli oldu. Okula gideceğini söylediğimizde öğretmen olarak göreve başlayacağını sanıyordu bir de😬 “ooo sınıfa giderim, öğrencilerime çalışmalarını veririm..diye başlıyordu yapacaklarını anlatmaya:) Kreş mevcudu çok az olduğu için gönderme kararı aldık.
İnanılmaz yorgunum ben de bugünlerde. O kadar çok enerji sarfediyorum ki yatarken bile bişeyler yiyorum hala kilo koymuyor üzerine..
Kuşumun üst dişleri sıra sıra gelmeye başladı geçen haftadan beri bizde de.
Ama keşke zaman dursa da kızlarımla şu yaşlarda kalsam..

Selam kızlar, benim aklıma da robot süpürgeyi düşürdünüz😌 sağolun. Günde min 30 sefer yer bezi yıkayıp yer siliyorum.
Minik kuşum iki kaşıkla kendisi yiyor çoğunlukla etrafın canına okuyor..bir de fır fır gezindiği için yerler temiz olsun diye silip duruyorum..bahçeye 2 odadan kapı açılıyor ve günde 100 kere girip çıkıyoruz eve, ordan da sürekli toz,çer çöp girip duruyor.
Bizde 1 yaşa az kaldı Z zeraseba nın kuzuyla aynı gün doğmuşlardı🥰 benimki de çöpçü yaaa, herşeyi ağzına atıyor..her yeri eledim diyordum ki, bugün olmadık bir yerden ağzınabi plastik bulup atmış:/
“Yoruldum” kelimesini o kadar çok kullanıyormuşum ki fıstığımın kullanmasından idrak edebildim durumun vehametini..bir de sürekli “çok yoruldum anne bi çay koy da içelim” diyor😬
O da kreşe başladı, okul çocuğu oldu. Her halinin müptelasıyım zaten ama okullu hali ayrı bir sevimli oldu. Okula gideceğini söylediğimizde öğretmen olarak göreve başlayacağını sanıyordu bir de😬 “ooo sınıfa giderim, öğrencilerime çalışmalarını veririm..diye başlıyordu yapacaklarını anlatmaya:) Kreş mevcudu çok az olduğu için gönderme kararı aldık.
İnanılmaz yorgunum ben de bugünlerde. O kadar çok enerji sarfediyorum ki yatarken bile bişeyler yiyorum hala kilo koymuyor üzerine..
Ben hala akıllı robot süpürge bakıyorum inşallah karar verip Alicam.sugurge kullananların Yorumları okuyunca iyice gaza geliyorum

Ben hala akıllı robot süpürge bakıyorum inşallah karar verip Alicam.sugurge kullananların Yorumları okuyunca iyice gaza geliyorum
Benimkiler oyuncak eder süpürgeyi. Pardon robotu😂😂 bizim evde herşey oyuncak oldu. Küçük oğlan yetisemezse abisi veriyo al bunla oyna diye. Tam üç tane konsol aksesuar i çöp oldu. Düşürdüler kırdılar. Attım bende😜 ben şöyle bı icat bekliyorum. Bu robotun daha büyüğü olsun bebek üstüne otursun . Bütün gün evi gezdirsin😂😂 benim oğlan hiç kucaktan inmiyor malum. Bende biraz dinlenirdim. 🤦 Robotu alınca video çekin kızlar kesin bebisler robotun peşinden ayrılmaz kedi gibi😁😁

Bizimki jelatin ve bant yutmuş. İnanamadim. Kakada buldum. Yine senin kızın bakıyormuş. Benim eşim bakıyordu. Bizim evde ortalıkta küçük ağza alınacak bir şey pek olmazdı ama büyük oğlum zaten ağzına da almazdı. Bu mübarek uçan sineği yakalayacak neredeyse. Bugün de evi topladim. Koltuğun altına küçük şişe kapağı kaçmış. Bizim.mubarek gidip bulmuş. Abisi "Annneeeeeaaağğğ bak kardeşimin ağzına yaramazlık yaptı" dedi. Bir baktım kapak🤦‍♀️
Nekadar dikkat etsen oluyor cnm bu durumdan çok rahatsızım kızım kes yapıştır işleri çok sever etrafda eşyalarını bırakır kaç kez diyorum ama anlamıyor çocuk isde odasında yaptırıyorum ama üstünden geliyor bir türlü poyrazda elektrik süpürgesi gibi en ufak pisliği bulur yer en korktuğum sey boğulması Allah im korusun

Eviniz bahceli mi nobari . Ne kadar şanslisiniz. Biz çocukları ev hapsinde büyütüyoruz. 😔 Doğum günlerine çok az kaldı. Geçen hafta büyük oğlumun doğum günüydü 😁 araları çok az. Pasta kestik hamburger sevio diye hamburger yedik 😂😂 küçüğün doğum gününde yine bı pasta alırız artk kendi aramızda. Senin büyük kızda yönetici potansiyel i var demek ki. 😁 Okula hayatına öğretmen olarak başlamak 😂😂 süper valla. Allah yolunu açık etsin. Emin ol sınıf içersinde yönetici gibi davrancak. Bende öyleydim. 😅 Benim de büyük oğlum geçen storlari kapat ışıkları aç dedim. Yok anne yapamam . Ben çok yoruldum hiç halim gücüm kalmadı dedi😂😂 babaannesinin sözü bu ondan kapmış 😅😅 çok güldük. Sanki tarlada çalışmış bütün gün. Odasını dağıtıp bana gelio anne git odamı temizle ben böyle yaşayamam dio😂😂 başak burcu .

Benimkiler oyuncak eder süpürgeyi. Pardon robotu😂😂 bizim evde herşey oyuncak oldu. Küçük oğlan yetisemezse abisi veriyo al bunla oyna diye. Tam üç tane konsol aksesuar i çöp oldu. Düşürdüler kırdılar. Attım bende😜 ben şöyle bı icat bekliyorum. Bu robotun daha büyüğü olsun bebek üstüne otursun . Bütün gün evi gezdirsin😂😂 benim oğlan hiç kucaktan inmiyor malum. Bende biraz dinlenirdim. 🤦 Robotu alınca video çekin kızlar kesin bebisler robotun peşinden ayrılmaz kedi gibi😁😁
Ayyy belki oğlum emeklemeye başlar 😍😍😍😍
Ya zaten yabancıların videoları izliyorum bebekler robotun üstüne oturuyo alet de evi temizliyo. Ama ben benim elim kolum olacak alete bunu yapamam . Henüz almadım ama manevi bağı kurdum . Gelince evimizde çok mutlu olucak eminim 😁

Ahahah biz öğrencilerle çok eğleniyoruz. 🤣 Ben saçımı toplayıp giriyorum derse makyaj kıyafet vakit yok. Geçen gün eyeliner çektim silmeyi unutmuşum. İyice dağılmış. Sabah da erken dersim var o halde ders anlatmışım 🤣🤣🤣 vallahi tebrikler makyaj yapacak vakit bulmak bile büyük meziyet. İki oğlan anası olarak ardından geliyorum. 😎
Bugün ben ders anlatırken büyük, küçüğün üstünden su döktü sonra elinden bisikletle geçti. En son benim kafamdan su dökerken ders bitti. Arada gelip oyun tünelini geçiriyor kafamdan. Ne yapsın o da 3 buçuk yaşında daha çok küçük.
Derse nasıl adapte oluyorsun cnm insanın aklı kalır Allah yardımcın olsun 🥰😂

Ben de bebegı ders birimlerinde şebege dönmüş olarak buluyorum. Aynen su dökme gıdıklama olayı cok.. Ben sabah erken tum cocuklar uyurken yapıyorum makyajı. Ay mutlu hissediyorum. Canlı ders yapmak bile çok hoşuma gidiyor... O kadar özlemişim ki öğrencilerimi.. Yeminle 45 kısılık sınıfları özledim. Bızım ev felaket. Ben de canlı derste buyuk oğlanlar mama sandalyesinın acımaya calısıyor.ben konu anlatırken sesi arttırıyorum Benım 1 numara ne bagroyon dıye sesleniyor.. Zaten ders yaptıgım yer tam onların karsı oda bir gözum orda.. Arada oyuncak atiyom. Ya da Benım buyukler terlik fırlatıyorum.tabi kameraya gorunmeden. Benım 1 ve 2 numara el sallıyor.. Meraba gene mi ders offf. Bu arada benımkiler parayla bebege bakıyor. Kısı bası 10 tlyı begenmedılee. 20 TL ye bakıyorlar. Allahım sen acı bana
Çalıştığın onlara gittiyor desene😂😂

Ya zaten yabancıların videoları izliyorum bebekler robotun üstüne oturuyo alet de evi temizliyo. Ama ben benim elim kolum olacak alete bunu yapamam . Henüz almadım ama manevi bağı kurdum . Gelince evimizde çok mutlu olucak eminim 😁
Bence üstünden inmez😁😁 emekleme arkadaşı olur😎

Bence üstünden inmez😁😁 emekleme arkadaşı olur😎

Eviniz bahceli mi nobari . Ne kadar şanslisiniz. Biz çocukları ev hapsinde büyütüyoruz. 😔 Doğum günlerine çok az kaldı. Geçen hafta büyük oğlumun doğum günüydü 😁 araları çok az. Pasta kestik hamburger sevio diye hamburger yedik 😂😂 küçüğün doğum gününde yine bı pasta alırız artk kendi aramızda. Senin büyük kızda yönetici potansiyel i var demek ki. 😁 Okula hayatına öğretmen olarak başlamak 😂😂 süper valla. Allah yolunu açık etsin. Emin ol sınıf içersinde yönetici gibi davrancak. Bende öyleydim. 😅 Benim de büyük oğlum geçen storlari kapat ışıkları aç dedim. Yok anne yapamam . Ben çok yoruldum hiç halim gücüm kalmadı dedi😂😂 babaannesinin sözü bu ondan kapmış 😅😅 çok güldük. Sanki tarlada çalışmış bütün gün. Odasını dağıtıp bana gelio anne git odamı temizle ben böyle yaşayamam dio😂😂 başak burcu .
Hayatta en büyük şanslarımdan biri; şu dönemde bu evde, şimdiki komşularımla olmak. Ama son bir senemiz burdaki:KK43: sonra Türkiye’ye dönüş.
Benim fıstığım babasından rol çalıyor:) bikaç defa derse gitmişti onunla, ordan pay biçti. Yoksa çok ürkektir kuzum.
Ama senin oğlan kesin senden kapmıştır Hoppa :KK37:
“Ben böyle yaşayamam” ne yahu:KK15:
Ayy başak burcu çok huylu olur başlı başına bir de öyle konularda:olamaz: benim kocam başak:eek:

Ben doğum günü için bişey düşünmedim ama bizim sokakta çok çocuk var, naparım bilmiyorum. Evler genelde müstakil ve herkes tanıdık. Korona için de zaten büyükler gayet mesafeli ve hijyen kurallarına dikkat ediyor..çocukları maalesef bağlasan tutamıyorsun:/ ama yine de çok dikkatliler.

Ben de çok gaza geldim ama burdaki son senemiz..eşim bi temelli Tr ye gidince son modelini alırız diyor ama benim en çok ihtiyacım olan zaman şimdi..umarım ikna ederim eşimi..ben xiaomi nin 1c modeline göz koydum bu arada

Back
X