2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar oğlum artık yürüyor bugün hiç durmadı normalde 10bucuk aylıkken başlamıştı 5.6adim atmaya düştü hastalandi korktu yürümek istemiyordu bugün abisini ablasinin peşinde yürüdü çok mutluyum darısı sizlere😊😊😊
Maşallah maşllah ♥️

Kızlar oğlum artık yürüyor bugün hiç durmadı normalde 10bucuk aylıkken başlamıştı 5.6adim atmaya düştü hastalandi korktu yürümek istemiyordu bugün abisini ablasinin peşinde yürüdü çok mutluyum darısı sizlere😊😊😊
Maşallah çok özendim vallahi. Benim oğlum hiç olmadığı kadar bana yapışık yaşamaya başladı yürüse de peşimden gelse rahatlicam çok yoruldum. Bazen çok sinirleniyorum yüzümden hemen anliyo ben gulumseyene kadar gözlerimin içine bakiyo. Naptınız Allah aşkına naptınız da çocuklarınız yürüdü 🤦🏻‍♀️ bu yürüse elinden tutup mutluluk halayı cekicem

Ahhh ne mutlu haber🥰🥰🥰 3’ü birlikte kudur kudur yaparlar artık😍 bir o yana bir bu yana. Önde büyükler olunca yürüyemeyen miniğin çok zoruna gidiyor ötekilere yetişememek:)
Benim kuşum da bir iki adım atmakta henüz. Ben de yolunu gözlüyorum🥰 arkasından koştursam diye.

Maşallah çok özendim vallahi. Benim oğlum hiç olmadığı kadar bana yapışık yaşamaya başladı yürüse de peşimden gelse rahatlicam çok yoruldum. Bazen çok sinirleniyorum yüzümden hemen anliyo ben gulumseyene kadar gözlerimin içine bakiyo. Naptınız Allah aşkına naptınız da çocuklarınız yürüdü 🤦🏻‍♀️ bu yürüse elinden tutup mutluluk halayı cekicem
Cnm inşallah yürür senin kuzunda benim ikiside erken yürüdü bu onlara göre geç kalmisdi😊bol bol elinden tut yürüt basda istemeyebilir sevdiği oyuncagi koltuğa koy alalım de birlikte yürüyün önce iki elinden tut sakin düşmesin bu sefer cok korkuyorlar birakiyor her bebekde farkli cnm 15aya kadar yolu var uzulme hem yurunce daha zor emi ol😊😊

Ahhh ne mutlu haber🥰🥰🥰 3’ü birlikte kudur kudur yaparlar artık😍 bir o yana bir bu yana. Önde büyükler olunca yürüyemeyen miniğin çok zoruna gidiyor ötekilere yetişememek:)
Benim kuşum da bir iki adım atmakta henüz. Ben de yolunu gözlüyorum🥰 arkasından koştursam diye.
Bol bol cesaretlendir benimki çok korkakti düşünce iyice bırakmıştı bugün bir cesaret yürümeye başladı şükür ben bol bol yürütup elinden tutup ise yardi

Bol bol cesaretlendir benimki çok korkakti düşünce iyice bırakmıştı bugün bir cesaret yürümeye başladı şükür ben bol bol yürütup elinden tutup ise yardi
Yaaa elinden tutup yürütme pek tavsiye edilmiyor:/ o yüzden ben yapmıyorum onu:/
Kendi başına ayağa kalkıp duruyor bi hayli, çok mutlu oluyor..bir bir diye sayıyor, oyun yapıyor. Biz de oyununa katılıp eğleniyoruz onunla. Daha fazla müdahil olmak istemiyorum😌 yakındır yürümesi diye umuyorum ama bakalım🥰

Kızlar, benim minik kuşum sabahtan akşama şapur şupur öpüyor bizi🥰🥰💃🏻
Her temasında hem de:) uykusunda bile öpücük sayıklıyor😬
Büyüğü okuldan almaya gidiyoruz. Kapıda 5 dakika öpüşüyoruz. Kesin manyak bunlar diyorlardır😬 küçük öpmeyi oyun yaptı:) Büyük de bizi deli gibi özlüyormuş😍 5 dakika görmese beni, hasretimden prangalar eskitiyor hoş mübarek kızım:)
Miniğim az önce uykusundan kalktı, kucağımda pış pış yaparken yapıştırdı yine öpücüğü😍😍

Kızlar, benim minik kuşum sabahtan akşama şapur şupur öpüyor bizi🥰🥰💃🏻
Her temasında hem de:) uykusunda bile öpücük sayıklıyor😬
Büyüğü okuldan almaya gidiyoruz. Kapıda 5 dakika öpüşüyoruz. Kesin manyak bunlar diyorlardır😬 küçük öpmeyi oyun yaptı:) Büyük de bizi deli gibi özlüyormuş😍 5 dakika görmese beni, hasretimden prangalar eskitiyor hoş mübarek kızım:)
Miniğim az önce uykusundan kalktı, kucağımda pış pış yaparken yapıştırdı yine öpücüğü😍😍
[/QUOTE ne mutlu sana cnm bizimki nadir oper

Yaaa elinden tutup yürütme pek tavsiye edilmiyor:/ o yüzden ben yapmıyorum onu:/
Kendi başına ayağa kalkıp duruyor bi hayli, çok mutlu oluyor..bir bir diye sayıyor, oyun yapıyor. Biz de oyununa katılıp eğleniyoruz onunla. Daha fazla müdahil olmak istemiyorum😌 yakındır yürümesi diye umuyorum ama bakalım🥰
Ben bir zararını görmedim cnm😊

Ben bir zararını görmedim cnm😊
Yani öyle direkt bir zarar değil bahsedilen:)
Hani çocuğun kendi hızına ya da hazır bulunuşluğuna müdahale gibi..
Herkesin kendi yavrusu, kendi bileceği ama🥰
Ben bekleyim kuşumu😌
Zaten şimdiden kanepe tepelerine tırmanıyor ablasından görüp, bir de yürürse vay halime:)

Benimkide yürümüyor canim yalniz degilsin😂✌ bi ara bayagi elinden tutunca yürüyordu.. Bu hafta hepten bıraktı hiç elimden tutup yürümek istemiyor.. Benim canıma minnet.. Ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorum.. Bu sefer daha cok kosturmam gerekcek peşinden😕🙈 eymende bi ara senin bebis gibiydi.. Yavas yavas azaldi.. Tuvalete girdiğimde çığlık kiyamet kopuyordu simdi aglamiyor bekliyor.. Ordam cikacagimi anladi iyice galiba😄 azalıyor yavas yavas anneye bagimlilik az kaldi.. Bende tv izliycegi kendi kendine oyun oynacagi zamanlari iple cekiyorum👀😄

Her çocuğun farklı ya iki yeğenimden biri 11.ayında ötekisi 18.ayında o da zar zor yürüdü. Benim kız on gündür yürüyo ama sekizinci aydan beri zaten orda burda tutunarak yürüyodu. Ama son bir aydır şu yürüme arkadaşlarından aldık kendi kendine düşe kalka öğrendi. Tekerleklerine ayar yapılabiliyor o yüzden aşırı hızlı gitmiyor. Trendyol mamatoyzdan aldım. Farklı seçenekleri var istersen belki denemek istersin

Eklentiler

• 04B31EA5-70EA-46C7-9382-CDF13457DC30.webp
    04B31EA5-70EA-46C7-9382-CDF13457DC30.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 58
Cnm inşallah yürür senin kuzunda benim ikiside erken yürüdü bu onlara göre geç kalmisdi😊bol bol elinden tut yürüt basda istemeyebilir sevdiği oyuncagi koltuğa koy alalım de birlikte yürüyün önce iki elinden tut sakin düşmesin bu sefer cok korkuyorlar birakiyor her bebekde farkli cnm 15aya kadar yolu var uzulme hem yurunce daha zor emi ol😊😊
Yapıyoruz ama nafile. Tembel çıktı benim ki 🥴 insanın içinde olacak😁

Her çocuğun farklı ya iki yeğenimden biri 11.ayında ötekisi 18.ayında o da zar zor yürüdü. Benim kız on gündür yürüyo ama sekizinci aydan beri zaten orda burda tutunarak yürüyodu. Ama son bir aydır şu yürüme arkadaşlarından aldık kendi kendine düşe kalka öğrendi. Tekerleklerine ayar yapılabiliyor o yüzden aşırı hızlı gitmiyor. Trendyol mamatoyzdan aldım. Farklı seçenekleri var istersen belki denemek istersin
Yürüme arkadaşı var teçhizat tamam ama çocuğun içinde yok🥴 gelişimi normal ama ben de bu durum gelişim geriliği yapıyo😁

Maşallah sana bebek arabası bile var yerim seni bende ilk arabam aldım çok oynamıyor ana kızıma almisdim çok kullandı ufaklık onu görünce deviriyor

Bizim doktor demisti ki ' hangimiz yurumedik?' hakikaten öyle.. Cocukta baska bi problem yoksa yuruycek elbet dimi😄
Benim büyük kızım 17 aylıkken yürümeye başlamıştı tam anlamıyla. 18 aya kadar yürümemesi sıkıntı değil diye dert etmemiştim ben. Bir de dili ayağını bastırıyor der eskiler. Dil gelişimi bi hayli öndeydi benim kızımın. O şekilde gelişimde önden gitme/geriden gelme durumları da söz konusu olabilir. Çok geri değilse üzmeyelim kendimizi🙏
Kucak bebeğiyle hayat çok zor ama:/ büyük kızımda bileklerim incindiği için bileklikle yaşamıştım uzun süre:/

Back
X