Denedik canım o da çözüm olmadıCanım bi arkadaş yazmış eğer çok sıkıntıda ise makat tan uyarım yapabilirsiniz bize 2 ayrı doktor dedi bunu. Kulak çubuğuna çok az zeytin yağı sürüp çok az makata sokuyorsun.
Sütlü Nuriye baklavanın sütlü yapılan hafif hali , dolapta soğuyunca birde Harika oluyorBende ayni durumdaydim. Ne bulursam yiyorum ben de. Az once sutlac yedim. simdi sut sagip burada takiliyorum . Sayende sutlu nuriye neymis diye merak efer oldum.
Yüksek mi açıyorsun acaba ayarınıSenin dedigin gibi sisi icerde pompadan zor ciki bir baktimki moarmis bu elektrikli isi bana gore degil mochiyle sagmaya devam edicem
Eski mamacilar sana kac haftadir soyluyor.2 ögün emziremedim.ölüyorum zannettim.goguslerim sisti nefes alamadim..gulcos bayram etti tabii..tek gogusten ilk defa 70 cc sagdim...gogusleerin dinlenmeye ihtiyaci var demekki..bir ogunu mamayla yapmak dahs mantikli...ki süt biriksin
Canim elektrikli pompana sans tani. Dus7k ayarda sağ. Sagmadan once sicak su ile yika memisleri. Sagarkende elinle masaj yap. Benimki 3 kademeli ve ben 1. Kademesini kullaniyorum. Ilk haftalarda bilemedim yuksek ayarini açtım cabuk sagsin diye, meme ucu sekil degistirdi. Bebek de emiyor catlatti sagolsun daha cok acimisti. Simdi oyle acimiyor ben sagmayi ogrendim.2 ögün emziremedim.ölüyorum zannettim.goguslerim sisti nefes alamadim..gulcos bayram etti tabii..tek gogusten ilk defa 70 cc sagdim...gogusleerin dinlenmeye ihtiyaci var demekki..bir ogunu mamayla yapmak dahs mantikli...ki süt biriksin
Evet herkes çabuk iyileştiğini söylüyorBiz de Cumartesi günü yaptıracağız nasip olursa ☺ Büyük oğlumu 6 günlükken yaptırmıştık göbek bağından önce iyileşmişti ☺ Hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bunda da çocuk Doktoru ısrarla 15 günlük kilosunu bi görelim diye tutturdu ondan bekledik. 25 günü bulacak ama sünneti.
Üroloji Doktoru mu çocuk Doktoru mu yaptı sünneti? Bir de ücret ne ödediniz?
Sağol canımHayırlı olsunbizde istiyoruzda dr 40 i çıktıktan sonra bakıp karar verelim dedi
Vakum ayarini dusuk tutmayi dene bir de. Belki de cok yuksek vakumdaydi.Elektrikli ile sagim yapan arkadaslar gogus uclariniz yara oldu mu anca 30 cc sagdim 40 dk da ilk kez bu kadar dsyanmistim ki uclari sisti ortasi beyaz oldu uclarin..ve sıkısmıs gibi morardi..bir tarafi..ya babyplus rezil bir pompa ya da bilmiorum sizede oluyomu..mochiden acisiz tek gogusten 30 cc sagiyodum zaten
E Elwing6 aa en önemli noktayı unutmuşumCanim elektrikli pompana sans tani. Dus7k ayarda sağ. Sagmadan once sicak su ile yika memisleri. Sagarkende elinle masaj yap. Benimki 3 kademeli ve ben 1. Kademesini kullaniyorum. Ilk haftalarda bilemedim yuksek ayarini açtım cabuk sagsin diye, meme ucu sekil degistirdi. Bebek de emiyor catlatti sagolsun daha cok acimisti. Simdi oyle acimiyor ben sagmayi ogrendim.
Bebek emdikten sonra sagarsam 60 cc cikiyor. Bebek biberondan icip tamamen sagiyorsam 130 cc sut sikiyor elektrikli ile. Ben inaniyorum daha da artacak cunku duzenli sagamiyorum. Duzenli sagdigim zamanlar daha fazla cikiyordu.
Yüksek mi açıyorsun acaba ayarını
Gerçi ben de ilk sağımlarda ağlıyordum
Eşim daha iyi çeker diye ayarı yükseltelim deyince boğacaktım onu
Şimdi alıştım ve 1 ya da 2de sağıyorum, süreyi uzun tutmaya çalışıyorum
Bir de psikolojimi düzelttim şöyle ki
Oturup öylece pompayı izliyordum hem acı çekiyordum hem de az geliyor diye üzülüp moralim bozuluyordu
Sonra buradaki o makaleyi okudum benim sütüm var diye ikna oldum ve sağarken oyalanmak için Leyla ile Mecnun açıp izlemeye başladım
Çok rahatım artık elhamdulillah kafam dağıldı
Bir de süre de gerçekten önemli gelmiyor gelmiyor sonra bi anda gelmeye başlıyor
Son olarak ben elimle masajla destekliyorum aşağı doğru sütleri indirme şeklinde
İnşallah faydası olur ♥
Canim elektrikli pompana sans tani. Dus7k ayarda sağ. Sagmadan once sicak su ile yika memisleri. Sagarkende elinle masaj yap. Benimki 3 kademeli ve ben 1. Kademesini kullaniyorum. Ilk haftalarda bilemedim yuksek ayarini açtım cabuk sagsin diye, meme ucu sekil degistirdi. Bebek de emiyor catlatti sagolsun daha cok acimisti. Simdi oyle acimiyor ben sagmayi ogrendim.
Bebek emdikten sonra sagarsam 60 cc cikiyor. Bebek biberondan icip tamamen sagiyorsam 130 cc sut sikiyor elektrikli ile. Ben inaniyorum daha da artacak cunku duzenli sagamiyorum. Duzenli sagdigim zamanlar daha fazla cikiyordu.
Teskler kizlar...en dusuk ayardaydi.manuelle tek gogusten 30 cc sagarken elektriklide 2 gogusten anca o kadar cikiyo..goguslerimin sekil degistirmeside cabasi..onunla sagarim artik mamayi 1 ögun olarak verip sut biriktirmek cok mantikliVakum ayarini dusuk tutmayi dene bir de. Belki de cok yuksek vakumdaydi.
Uyku dalma problemi birkaç gündür bizde de var. Uykusuzluktan ağlıyor resmen. Uyuyor 10 dk sonra uyanıyor . Niye böyle oldu anlamadım6dan 8e kadar yine uykuya dalmasini bekledim hala tam dalmis degil besigi sallaniyo hafif muzik actim pispisladim bizimki uykuya dalamiyo
Bugün 5 günündeyiz acil spnial sezaryan ile dünyaya geldi hastanede iken 40 dakika sağma ile hiç gelmedi denecek kadar az 5mL 1 ml gibi geldi dün süt gelmeye başladı gogsum doldu sertleştiCanim manuel baby plus aldim memnun kaldim. Ilk baslarda sagmayi ogrenene kadar sut az gelebiluyor, zamanla artiyor. Ben lansinoh elektrikli kullandim guzeldi. Avent de guzel. Bir arkadasim 2 cocugunu avent manuel ile buyuttu. Hiz acisindan elektrikliyi 2li al. Bebegin kac gunluk.sagarken de emzirirken de sutum az diye dusunme. Benim 1 damla cikmiyordu ve sutum var diyordum.
Bastan sut memede beklemesin diye aceleyle aldim baby plusu. 2 saatte bir sagarak artti sutum.
Göğüslerin kesinlikle dinlenmeye ihtiyacı var2 ögün emziremedim.ölüyorum zannettim.goguslerim sisti nefes alamadim..gulcos bayram etti tabii..tek gogusten ilk defa 70 cc sagdim...gogusleerin dinlenmeye ihtiyaci var demekki..bir ogunu mamayla yapmak dahs mantikli...ki süt biriksin
Hemen pompa al ozaman. Memeni tamamen bosalt. Sen sagdikca ve emzirdikce stun cok artacak. Yeniyken cok sut salgilaniyor. Bastam arttirmis olursun. Vucuda cok sut salgilatmis olursun. Benim dogumda 1 damla cikmiyordu 37 haftalik dogunca.Bugün 5 günündeyiz acil spnial sezaryan ile dünyaya geldi hastanede iken 40 dakika sağma ile hiç gelmedi denecek kadar az 5mL 1 ml gibi geldi dün süt gelmeye başladı gogsum doldu sertleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?