benimki 10 yillik avent elektrikli hiç bir sıkıntı yaşamadım
çok rahat ama benim göğüs ucum nisbeten gevsek sanırım sütüm de var zamane24

ben zaten tatlicuydim
emzirince ya da sağınca sağa sola saldiriyom
az sonra un helvası kavuracam gelin yiyelim

Ben 9 gunlukken kesmistim bugun 3. Kez kestim tirnaklarini eldiven kullanmiyoruz cunku
Elleri üşümüyor mu? Ben eldiveni çıkarmıyorum elinden çünkü tırnaklarını kesemedim daha ve acıkınca kendini kaybedip yüzünü gözünü saçını yoluyor üst değiştirirken çıkarıyorum ya hemen buz gibi oluyor elleri korkuyorum hasta olur diye bi de köydeyiz biraz serin buralar napsam bilemedim

Benim de oluyor oyle. Memeler sut diluo sisince aciyor uc kismi.

ben zaten tatlicuydim
emzirince ya da sağınca sağa sola saldiriyom
az sonra un helvası kavuracam gelin yiyelim☺
Ben tatlının yakınından geçmezdim şimdi felaket bi şekilde tatlı şeyler yemek istiyorum emzirince hele deliye dönüyorum

Kızlarcım kullanan birinin tavsiyesiyle aktardan bir bitki karışımı yaptırdık, çay olarak demleyip içiyorum ben
Rezene, kişniş, muskat(rendesi), kimyon, anason
Hepsi azar azar bir miktarda karıştırılmış
Gaz için özellikle iyi geliyor diye duyduğum için başladım bir de damla kullanıyoruz
Ikınarak ağlamaları oluyor ama uzun sürmüyor şimdilik
İnşallah azalarak atlatırız bu dönemi

Bebeklerin elleri vucutlarinin diger yerlerine gore soguk olurmus zaten bir de surekli hareket ettirdikleri icin ellerini elleri soguyor ama buz gibi de olmuyordur. Sen tirnaklarini kes o zaman cizilmiyor yuzu cok soguk olursa da giydirirsin eldivenlerini ama ben hic giydirmiyorum 21 gunluk bugun benimki

un helvası süt yapar mı? geçen gün kv un helvası yapmıstı gece yatmadan yemistim uyandığımda göğsüm tas gibiydi. acaba o mu yaptı? ona göre bende yapıyım bosuna yapmak istemiyorum bunların hepsi kiloo

Ben 60-70 cc veriyorum sonra emziriyorum
Uykudan çok aç kalktığı için memeden emmek yavaş geliyor ve sinirleniyor , biberonla verip kalanını memede tamamlatıyorum
Benimki memeyi tutmuyor savaş kıyamet o kadar zor tutuyor ki sanırım bırakacak

Helva bol süt yapar

İlk kez kustu bizimki
Hemde öyle böyle değil
Üstüm başım battı süt kesiği gibiydi hepsi
2 saatte bir acıkır meme ister normalde
Bugün fazla emdi ondan oldu

İlk kez kustu bizimki
Hemde öyle böyle değil
Üstüm başım battı süt kesiği gibiydi hepsi
2 saatte bir acıkır meme ister normalde
Bugün fazla emdi ondan oldu
Ben de az önce diğer memeyi verdim ilki biraz boş gibiydi diye, kaç kere kustu
Gerçekten emdikleri yetiyor demekki

Benim süt sağmaya hatta banyo yapmaya, kahvaltı etmeye bile vaktim olmuyor. Bu ara gaz ve kaka sorunumuz olunca yapışık geziyoruz. Makinede yıkanmış çamaşırları asamıyorum iki saattir.

Ben de az önce diğer memeyi verdim ilki biraz boş gibiydi diye, kaç kere kustu
Gerçekten emdikleri yetiyor demekki
Aynen öyle ben açlıktan ağlamadıkça ne meme veriyorum ne kucağıma alıyorum.
Yatağında kendi kendine uyuyup uyanıyor işi düştükçe
Bugün ilk kez bu kadar kısa aralıkla emzirdim sonuç bu oldu

güya bende böyle yapacaktım. ilk çocuk olunca sen böyle yapsan da aileler zırt bırt kucağına alıyor maalesef. benim kız millet varken kucak delisi yokken gayet iyiyiz. karnını doyurup gazını çıkarıp yatırıyorum. ağlarsa emzik veriyorum kendi kendine uyuyor ama yarım saat hatta bazen 1 saatte. bu sürede belki 10 kere düsürüp emziği ağlıyor tekrar veriyorum. bu uykuya dalma süresi kısalır dimi? 40dan sonra kendi düzenimi oturtucam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…