İkisini de hiç sevmiyor ama bi kere çok uykusu varken kundak yaptım işe yaradı. Şimdi gece nöbeti başladı bakalım kaça kadar sürecek.
Teşekkür ederim :)

İkisini de hiç sevmiyor ama bi kere çok uykusu varken kundak yaptım işe yaradı. Şimdi gece nöbeti başladı bakalım kaça kadar sürecek.
Senin daha yeni. Emzir,gazini cikar, altini ac yatir rutini yap. Ben oyle yaptim cok sukur ilk zamanlara gore daha rahatim.

Teşekkür ederim tavsiyen için.baby plasi ekledim sepete

Manuel mi dusundun baby plusun ekektuklisinden memnun olmayanlar var. Elwing begenmemisti. Elektriklisini bilmiyorum. Benim manueldi. Simdi elekrikli avent kullaniyorum. Ise baslayinca manuel kullanayim is yerinde diyorum.

Emzik onereyim. Ben ikisinde de bundan aldim. Ucu cok kucuk ve ince. Kizimda birsuru emzik icinden yarim saatte secmistim oglana direk gidip aldim. Tabi desen ve modeli degismis ama uc kismi ayni minicik. Minik agizlara gore. Ben inanilmaz rahat ettim emzik ile. Yoksa beni emzik yapardi. Cocugun agzini acip her aranmasi da acliktan degil emme isteginden kaynakli.yavrular emme istekkerini tatmin etmek istitorlar

Eklentiler

• Screenshot_20191001-125629_Google.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 37
Ben kullandım günde 3 kez 8 damla
Yoğun gaz dönemlerinde şimdi 1 ay 6 günlük oldu kızım alttan kendi çıkarıyor çoğu zaman çünkü ayakları hareketlenmeye başladı, inşallah böyle devam eder, biraz sabır azalır bir kaç güne

Evet elektriklisiyle dün gogsum morardi ben asls tavsiye etmiyorum..mochi isimi goruyor acisix sancisiz tek sferde 50 cc sagabiiliyorum sutum varsa..ama elektrikliyle 2 gogsumden ancs geldi o sut.makinanin dandikligi..mamsjoo ya da lansinoh almadigima pisman oldum..e bebekteki yorumlara aldandim ..

Senin kullandığın neydi canım baby plus mı?

Benim eşimde ona heves ediyo işte erken yaptırmayalım diyo hani sünnet cocukları elbise tarzı bişi giyerde önünü kaldırır ya oyle gezer

Farklı marka emzik deneseniz? Philips aventin ultra air tutma oranı en yüksek emziklerden diye biliyorum onu deneyebilirsiniz belki sever

Benimki baby plus ben memnunum

Acaba ayarımı yüksek geliyor makinenin? Ben en düşükle sağıyorum acı falan olmuyor

Benim kanallı disim koptu yarin doktora gidicem emzirdigimi söyledim sorun olmaz dedi ama bilmiyorum. Sütüm de sağınca gelmez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…