Bi memeyi emerken digerine takiyosun bjrini bebek birini mochi sagiyor sonra emdigine bir daha takiyosun kalani sagiyoAaa nasıl yani elle müdahele mi ediyorsun sürekli
Amin inşallahDarısı diğer oglanların basına olsun diyelim
Haftasonu 1.ayımız dolucak nasipse pazartesi gitmem lazım o zaman saglıkocagına
evet gelisimine göre karar ver. benim kız 1 kilo almış 4 cm uzamış 1 aydaBen ilk yıl derin dondurucu aldım o bile full aldıkca yapasın geliyor buzluk ürünleri
Ama cocugum icin olucaksa bosaltırdım icindekileri ben yemiyim o yesin
En iyisi pazartesi randevumuz var doktora bi doktor baksın kilo alımında eksik gedik varsa o zaman alayım onu dedigin gibi yetiyoruz suanda yada ben yettigimi hissediyorum gece memede uzun durma seansları haric bakalım bosunada masraf etmeye gerek yok mama ile biberonda aldım emziklerden biride dahil hepsi çöp oldu kac yüzlira
Welcome to hell:)))Hosbuldummm :))
Farklı marka emzik deneseniz? Philips aventin ultra air tutma oranı en yüksek emziklerden diye biliyorum onu deneyebilirsiniz belki sever
Ah seninde trajikomik hikayeni okudum tabikiWelcome to hell:)))
Büyüdügünü hissediyorum agırlastıgını boyununda uzadıgını ama bakalım yeterli mi :)evet gelisimine göre karar ver. benim kız 1 kilo almış 4 cm uzamış 1 ayda
Ben kucaklarına bayıldıgımdan beri herhafta konusuyoruzda bu hafta aramadılar ben arayayımAmin inşallah
Onlar çağırıyor zaten gitmezsen
Bizde Çarşamba günü gideceğiz ☺
Aşı kartını yanında götür gideceğin tarihleri yazsın ebe.
Her ay gideceğin tarih değişiyor çünkü
Geçmiş olsun size de canım.Ay vallahi başta üzüldüm fln işte deneyimsizlik sonra aklıma geldikçe gülüyorum.Çocuk hüsmen ağa gibi oldu üst taraf küçük alt taraf hasta beziyle kocaman:)))))kesmemize rağmen.Mersindeyim simdilik annemin yanında görev yerimiz doğu karadenizde ücra bir köşeAh seninde trajikomik hikayeni okudum tabiki
Demekki her zaman kenarda üc bes numarada olsa tutmak lazım
Benim kızın iki tane cantası var sürekli onlarada koyuyorum bez ama simdi büyümeye basladık iki numaraya gecicez diye onları bitirip ikiye yüklenmem lazım
Buarada istanbuldaysan getir veya glavo muydu neydi gecede calısıyorlar
Didimdeyken pişik oldu kızımın boynu sıcaktan ve pişik kremini sanırım cantasının yanından düşürmüşüz haftasonu her yerde kapalı bu uygulamalar oralarda calısmıyorda mecbur bi marketten pudra aldık eski usul ama daha kötü yaptı boynunu
Caresizliği o zaman cok güzel tatdık iki gün
Geçmiş olsun size de canım.Ay vallahi başta üzüldüm fln işte deneyimsizlik sonra aklıma geldikçe gülüyorum.Çocuk hüsmen ağa gibi oldu üst taraf küçük alt taraf hasta beziyle kocaman:)))))kesmemize rağmen.Mersindeyim simdilik annemin yanında görev yerimiz doğu karadenizde ücra bir köşe
Geçen hafta yemekli misafirim vardı. Koşturmaktan akşama kadar birşey yememişim. Tam yemeğe oturduk oğlan durmadı ağladı. Emzirip tekrar oturana kadar millet bitirdi nerdeyse beni bekliyor. Ben oturdum ayyy çok acıkmışım yaa dedim. Öyle ki kaşığı bırakıp tabağı ağzıma dökesim geldi dedimmorcivertkedi akŞam masanın başında eşime diyorum ki
Şunu alalım, bunu alalım, ha bak şu da var.. (hepsi yiyecek)
Sonra kurabiye yapayım, biraz içli köfte yapsam, biraz börek yapsam, biraz şundan biraz bundan
İştahım tavan farkında değilim kız
Eşim en sonunda dayanamadı
Sen hiç doymuyorsun dedi
Evet önce manüel alayim da sonra ihtiyaç devam eder ise elektrikli edineyimManuel mi dusundun baby plusun ekektuklisinden memnun olmayanlar var. Elwing begenmemisti. Elektriklisini bilmiyorum. Benim manueldi. Simdi elekrikli avent kullaniyorum. Ise baslayinca manuel kullanayim is yerinde diyorum.
Mochi memeye takıyorsun başka birşey yapmıyor musun?kendi mi akıyor?pompa vs yok muEvet elektriklisiyle dün gogsum morardi ben asls tavsiye etmiyorum..mochi isimi goruyor acisix sancisiz tek sferde 50 cc sagabiiliyorum sutum varsa..ama elektrikliyle 2 gogsumden ancs geldi o sut.makinanin dandikligi..mamsjoo ya da lansinoh almadigima pisman oldum..e bebekteki yorumlara aldandim ..
Farklı marka emzik deneseniz? Philips aventin ultra air tutma oranı en yüksek emziklerden diye biliyorum onu deneyebilirsiniz belki sever
Amiiiin insallah.Rabbim yardımcısı olsun ikisininde hiç aklımdan çıkmıyorlar
Biliyorum bu durumu evet nicki o üzülmesin diye etiketlemiyorum konusmuyorum buralarda özelden arada konusuyoruz
Rabbim yardımcısı olsun umarım bi mucize gercekleşir yavrum sagsalim kendisine gelir
Yok sen bere orme isine dalmissin. Berenizi begendim eline saglik bu arada.Aman Allah’ım ilk 10 da yer kalmamış bana
Benim çene de eksik kalmaz ama nasıl olduysa
Demek ki ben mesaj yerine sesli cevap hakkımı kullanmışım☺☺
Sağol kuzum❤
O hiç aklıma gelmedi halbukı her anı çekiyoruz.yine de anlatacağımız komik bir anı oldu:)))
Bunlar hep deneyim tecrübe işte öyle bakmak lazım :)
Fotosunu cekseydiniz ilerde hatıra
Keskee benim de oyle olsa. Ilk bebekte bile 5. Gunden itibaren tek kalmistik. 2.de tamamen tek kaldik. Allahtan bu kez esim insafa geldi de sabah 5 seansini devrettim ona. 3te ben kalkiyorum 5dee esim. Tabi sut sagsam 5de cok iyi olacak ama o saatre gozum acilmiyor.Annemle yasıyorum ne yemek yapma ne bulasık camasır temizlik derdim var
Tek işim emzirmek ama ona bile isyan ediyorken valla sana helal olsun yemegi bile bir dkda yiyip kızıma dönüyorum hatun bereler örüyor iki cocukla
Baska hicbir sey yapmiyosun vakumlu oldugundan pitpit akiyor ve cok daha seri sagim oluyorMochi memeye takıyorsun başka birşey yapmıyor musun?kendi mi akıyor?pompa vs yok mu
Evde önceki çocuklardan kalma birşey buldum eşim süt sağma pompası alacağına onu almış, Tirle imiş ,onla sağmaya çalıştım biraz ama meme ucu cikaricisi imiş meğer.Zaten büyükle iyice sundurdu ve çok acı verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?