Yok kiz benimki 1 aylik hala aglamaktan bsska bir sey yapmiyorGünaydın kızlar ☺
Ya taktım bişeye kafayı bikaç gündür
Benim minnoşla bol bol konuşuyorum net göremese bile şebeklik yapıyorum kendimceşu an 24 günlük ama sanki abisi bu günlerinde ben konuştukça gülümsüyordu göz göze gelebiliyorduk diye hatırlıyorum ama bu kuzuyla daha göz göze gelemiyoruz hep ışığa yöneliyor. Göz göze gelsek bile tesadüfen olduğu çok belli. Birkaç kere de ben konuşurken gülümsedi ama sonrası gelmedi.
Endişelenmek için çok erken olduğunu biliyorum da yine de takıldım birazSizin kuzular tepki veriyor mu? Gülümsüyor mu siz konuşurken? Göz göze gelebiliyor musunuz?
Bir bebekle zorlanıyorum ki annemin yanındayım.Hoş kimse olmasa mecbur yapacaktım tek basima ilgilenecektim.ikinci çocuğu ara vermeden düşünüyorum belki o zamn kimse olmayacak yanımda Allah güç kuvvet verir inşallah.kv güya işi birakip cocuguma bakacakti kadın emekli hala çalışıyor biseyinde gözüm yok da madem o kadar seviyorsun torununu insan 40inda bari eline bişey tutar getirir konuyu da kv ye bagladim:)))Keskee benim de oyle olsa. Ilk bebekte bile 5. Gunden itibaren tek kalmistik. 2.de tamamen tek kaldik. Allahtan bu kez esim insafa geldi de sabah 5 seansini devrettim ona. 3te ben kalkiyorum 5dee esim. Tabi sut sagsam 5de cok iyi olacak ama o saatre gozum acilmiyor.
7.30 da zaten kiz icin kalkip sacini tara kahvaltisini yaptir beslenmesini hazirla ve hemen arsindan oglanin emme seansi basliyor ardindan sut sagma derken bende hal kalmiyor.
Canim senin elektrikli pompan yok muydu. Sagacaksan onunla sagsana. Ben meme ucumu sikip sut ile islatip sonra sagmaya basliyorum o zman acimiyor. 1 meme bitince digerini sagip sonra ilk memeye geri dönüyorum ve sut o zmaan guzel cikiyor. 2 3 tur sagiyorum 20 dakika kadar.Ben ilk yıl derin dondurucu aldım o bile full aldıkca yapasın geliyor buzluk ürünleri
Ama cocugum icin olucaksa bosaltırdım icindekileri ben yemiyim o yesin
En iyisi pazartesi randevumuz var doktora bi doktor baksın kilo alımında eksik gedik varsa o zaman alayım onu dedigin gibi yetiyoruz suanda yada ben yettigimi hissediyorum gece memede uzun durma seansları haric bakalım bosunada masraf etmeye gerek yok mama ile biberonda aldım emziklerden biride dahil hepsi çöp oldu kac yüzlira
Of evet sinir bozucuBanada en cok arkada oturmak koyuyo hic sevmemarkada otruyosunuz dimi
Canim biz de benzerini yasamistik ilk bebekte. Son bezi dectakip atinca markete kadar zibinina ped yapistirmistik. Sonra hemen markettwn bez alip arabada degistirmistik. Komediyiz.Geçmiş olsun size de canım.Ay vallahi başta üzüldüm fln işte deneyimsizlik sonra aklıma geldikçe gülüyorum.Çocuk hüsmen ağa gibi oldu üst taraf küçük alt taraf hasta beziyle kocaman:)))))kesmemize rağmen.Mersindeyim simdilik annemin yanında görev yerimiz doğu karadenizde ücra bir köşe
Çok güldüm sana ya Etiyopyalılar gibi geziyorum demiştin ya
Aynı ben de öyle
Geçen babam görüntülü aramış he tamam ver göstereyim kızı dedim annem hemen kaptı telefonu
Göğsüm açıkmışfarkında bile değilim artık nasıl alıştıysak
Canim senin elektrikli pompan yok muydu. Sagacaksan onunla sagsana. Ben meme ucumu sikip sut ile islatip sonra sagmaya basliyorum o zman acimiyor. 1 meme bitince digerini sagip sonra ilk memeye geri dönüyorum ve sut o zmaan guzel cikiyor. 2 3 tur sagiyorum 20 dakika kadar.
Dondurum yok benim de. Buzdolabinin dondurucu bolumunun birini bosalttim oraya sut stokluyorum. Arada en eski tarihli olandan c8karip bebege veriyorum yerine yeni sagdigim sutu koyuyorum. Bebek 15.20 gunlukken sagdigom sutler daha yağlı. Yikarken biberona tereyag surmus gibi hissediyorum.
Bende üst kısmı gömlek pijamalardan giyiyorum yada şortlu takımHahahah
Ben dısarda ablamda hatta odada babam varsa emzirme örtüsüne alıstım artık ama ilk anesteziliyken iki gögsüm acık geziyormusum
Annem diyor ben hatırlamıyorum bile düşün
Bence cok da yakin tutma arayi 3 ila 4 yil ideal bence. Benimki 7 yil ve biraz aralik oldu ve bebek bakmayi unutmusim ama elime alinca alistim. Dun bebek arabsinda bebek ile belediye otobusu yolculugu yaptik. Teyzenin biri ile tartistim. Manyak kadin bu saatte bebek arabasi ile disari mi cikilir diyor. Doktora da mi gitmicez teyze, ben cok mu meraktiydim el kadar bebekle disari cikmaya dedim ama sinirim gecmedi.Bir bebekle zorlanıyorum ki annemin yanındayım.Hoş kimse olmasa mecbur yapacaktım tek basima ilgilenecektim.ikinci çocuğu ara vermeden düşünüyorum belki o zamn kimse olmayacak yanımda Allah güç kuvvet verir inşallah.kv güya işi birakip cocuguma bakacakti kadın emekli hala çalışıyor biseyinde gözüm yok da madem o kadar seviyorsun torununu insan 40inda bari eline bişey tutar getirir konuyu da kv ye bagladim:)))
Ben direk buzdolabi bolmesine indiriyorum orda cozunmesi zaman aliyor. Ama sicak suyun icone atindac10 dk bile surmuyor. Su gibi degil yani cok hizli cozunuyor. Suyun kaynar olmasin yalniz. 60 70 derece civari belki de daha ilik olabilir. Sutu pisirmemek lazim.Donmuş sütü dışarıya çıkarınca ne karar sürede çözülüyor
Allah dagına göre kar verirmiş sanırım bu dediklerini ben yasasam suanda psikolojik tedaviye baslardımKeskee benim de oyle olsa. Ilk bebekte bile 5. Gunden itibaren tek kalmistik. 2.de tamamen tek kaldik. Allahtan bu kez esim insafa geldi de sabah 5 seansini devrettim ona. 3te ben kalkiyorum 5dee esim. Tabi sut sagsam 5de cok iyi olacak ama o saatre gozum acilmiyor.
7.30 da zaten kiz icin kalkip sacini tara kahvaltisini yaptir beslenmesini hazirla ve hemen arsindan oglanin emme seansi basliyor ardindan sut sagma derken bende hal kalmiyor.
Bi memeyi emerken digerine takiyosun bjrini bebek birini mochi sagiyor sonra emdigine bir daha takiyosun kalani sagiyo
Sen emme sıklığını 2.5 ile 3 saate cikarmazsan daha cok zorlanirsin. Benimki 2 saatte emdiginde bile huzurduz oluyor. 3 saat iyi geliyor. Tikabasa doydigunu hissediyorum cunku 2.5ile 3 saat sesi cok cikmiyor ama saat basi emdiginde ki arada yaptim onu, aksama kadar mizmiz oldu durdu ne uyudu ne tam doydu ne yapacagini sasirdi.Ayyy dunden beri memelerde can kalmadi..hem bagiriyo memede sinirleniyo..hem cekistiriyo..hem de saat basi emmek istiyo..2 memeyi emiyo hala elini agzina sokuyo..gelde yetip yetmedigini dusunme..
Sağol canımYok sen bere orme isine dalmissin. Berenizi begendim eline saglik bu arada.
Kaç kilosun canım merak ettim valla sen öyle söyleyinceGeçen hafta yemekli misafirim vardı. Koşturmaktan akşama kadar birşey yememişim. Tam yemeğe oturduk oğlan durmadı ağladı. Emzirip tekrar oturana kadar millet bitirdi nerdeyse beni bekliyor. Ben oturdum ayyy çok acıkmışım yaa dedim. Öyle ki kaşığı bırakıp tabağı ağzıma dökesim geldi dedimkendimi tazmanya canavarı gibi hissediyorum yemek yerken.
2yıldır emzirmeydi hamilelikti derken eşim artık alıştı. Dışarda yemekte kendine 1, bana 1.5 porsiyon söylüyor
Iyi de 2 saat durmuyor ki? Elini agzina sokuyo bagira bagira agliyo..sizin bebeginiz uyuyo o surede herhalde gozunu kirpmiyo bizimki kucagima alagim sakinlessin diye diyorum tshirtten memeyi emmeye calisiyo..uyudugunda 2 saati buluyo ama uyaniksa 1 saat..Sen emme sıklığını 2.5 ile 3 saate cikarmazsan daha cok zorlanirsin. Benimki 2 saatte emdiginde bile huzurduz oluyor. 3 saat iyi geliyor. Tikabasa doydigunu hissediyorum cunku 2.5ile 3 saat sesi cok cikmiyor ama saat basi emdiginde ki arada yaptim onu, aksama kadar mizmiz oldu durdu ne uyudu ne tam doydu ne yapacagini sasirdi.
Kuzum sen böyle anlattıkça içim gidiyorDaha kalvalti yapamadim nasil süt olsunki cidden sinirden aglicam...
Öyle kızıyorumki bu tip düşüncesiz saygısız insanlara keyfi çıktım belki o saatte kime ne patavatsız her yerde var böyleleri.Bence cok da yakin tutma arayi 3 ila 4 yil ideal bence. Benimki 7 yil ve biraz aralik oldu ve bebek bakmayi unutmusim ama elime alinca alistim. Dun bebek arabsinda bebek ile belediye otobusu yolculugu yaptik. Teyzenin biri ile tartistim. Manyak kadin bu saatte bebek arabasi ile disari mi cikilir diyor. Doktora da mi gitmicez teyze, ben cok mu meraktiydim el kadar bebekle disari cikmaya dedim ama sinirim gecmedi.
Kaynanalari da gormezden gelicez yokmus gibi yapacagiz. Benimki benden ilgi bekliyor ama hic orali olmuyorum. Aramiyorum sormuyorum.. o arayinca da dikkat et kendine diyorum o kadar. Nasilsin diy8nce ay cok fenayim karnim aciyor hala hic birsey yapamıyorum diye ona firsat vermeden ben yakiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?