Yok kiz benimki 1 aylik hala aglamaktan bsska bir sey yapmiyor hic takilma daha seni bile bulanik goruyor :)

Bir bebekle zorlanıyorum ki annemin yanındayım.Hoş kimse olmasa mecbur yapacaktım tek basima ilgilenecektim.ikinci çocuğu ara vermeden düşünüyorum belki o zamn kimse olmayacak yanımda Allah güç kuvvet verir inşallah.kv güya işi birakip cocuguma bakacakti kadın emekli hala çalışıyor biseyinde gözüm yok da madem o kadar seviyorsun torununu insan 40inda bari eline bişey tutar getirir konuyu da kv ye bagladim:)))

Canim senin elektrikli pompan yok muydu. Sagacaksan onunla sagsana. Ben meme ucumu sikip sut ile islatip sonra sagmaya basliyorum o zman acimiyor. 1 meme bitince digerini sagip sonra ilk memeye geri dönüyorum ve sut o zmaan guzel cikiyor. 2 3 tur sagiyorum 20 dakika kadar.
Dondurum yok benim de. Buzdolabinin dondurucu bolumunun birini bosalttim oraya sut stokluyorum. Arada en eski tarihli olandan c8karip bebege veriyorum yerine yeni sagdigim sutu koyuyorum. Bebek 15.20 gunlukken sagdigom sutler daha yağlı. Yikarken biberona tereyag surmus gibi hissediyorum.

Ayyy dunden beri memelerde can kalmadi..hem bagiriyo memede sinirleniyo..hem cekistiriyo..hem de saat basi emmek istiyo..2 memeyi emiyo hala elini agzina sokuyo..gelde yetip yetmedigini dusunme..

Canim biz de benzerini yasamistik ilk bebekte. Son bezi dectakip atinca markete kadar zibinina ped yapistirmistik. Sonra hemen markettwn bez alip arabada degistirmistik. Komediyiz.

Bende kapıya gelen sucuyu ön düğmem açık karşılamışım

Donmuş sütü dışarıya çıkarınca ne karar sürede çözülüyor

Hahahah
Ben dısarda ablamda hatta odada babam varsa emzirme örtüsüne alıstım artık ama ilk anesteziliyken iki gögsüm acık geziyormusum
Annem diyor ben hatırlamıyorum bile düşün
Bende üst kısmı gömlek pijamalardan giyiyorum yada şortlu takım
Ama ya bir düğme kapalı ya da hiç kayınvalide de evde alıştı bana , her an yettim yavrum diyip koşup meme verecek bir halde geziyorum

Bence cok da yakin tutma arayi 3 ila 4 yil ideal bence. Benimki 7 yil ve biraz aralik oldu ve bebek bakmayi unutmusim ama elime alinca alistim. Dun bebek arabsinda bebek ile belediye otobusu yolculugu yaptik. Teyzenin biri ile tartistim. Manyak kadin bu saatte bebek arabasi ile disari mi cikilir diyor. Doktora da mi gitmicez teyze, ben cok mu meraktiydim el kadar bebekle disari cikmaya dedim ama sinirim gecmedi.
Kaynanalari da gormezden gelicez yokmus gibi yapacagiz. Benimki benden ilgi bekliyor ama hic orali olmuyorum. Aramiyorum sormuyorum.. o arayinca da dikkat et kendine diyorum o kadar. Nasilsin diy8nce ay cok fenayim karnim aciyor hala hic birsey yapamıyorum diye ona firsat vermeden ben yakiniyorum.

Donmuş sütü dışarıya çıkarınca ne karar sürede çözülüyor
Ben direk buzdolabi bolmesine indiriyorum orda cozunmesi zaman aliyor. Ama sicak suyun icone atindac10 dk bile surmuyor. Su gibi degil yani cok hizli cozunuyor. Suyun kaynar olmasin yalniz. 60 70 derece civari belki de daha ilik olabilir. Sutu pisirmemek lazim.

Allah dagına göre kar verirmiş sanırım bu dediklerini ben yasasam suanda psikolojik tedaviye baslardım
Rabbim yardımcın olsun

Ayyy dunden beri memelerde can kalmadi..hem bagiriyo memede sinirleniyo..hem cekistiriyo..hem de saat basi emmek istiyo..2 memeyi emiyo hala elini agzina sokuyo..gelde yetip yetmedigini dusunme..
Sen emme sıklığını 2.5 ile 3 saate cikarmazsan daha cok zorlanirsin. Benimki 2 saatte emdiginde bile huzurduz oluyor. 3 saat iyi geliyor. Tikabasa doydigunu hissediyorum cunku 2.5ile 3 saat sesi cok cikmiyor ama saat basi emdiginde ki arada yaptim onu, aksama kadar mizmiz oldu durdu ne uyudu ne tam doydu ne yapacagini sasirdi.

Kaç kilosun canım merak ettim valla sen öyle söyleyince

Iyi de 2 saat durmuyor ki? Elini agzina sokuyo bagira bagira agliyo..sizin bebeginiz uyuyo o surede herhalde gozunu kirpmiyo bizimki kucagima alagim sakinlessin diye diyorum tshirtten memeyi emmeye calisiyo..uyudugunda 2 saati buluyo ama uyaniksa 1 saat..

Öyle kızıyorumki bu tip düşüncesiz saygısız insanlara keyfi çıktım belki o saatte kime ne patavatsız her yerde var böyleleri.
En son kv aramıştı beni de.annem sen de ara dedi işte ayıp olmasın fln ay dedim ona ayıp olmasın buna ayıp olmasın diye diye ne hale geldik aramayacagim dedim 1 hafta geçti öyle aradım mesafeli olacağım hep en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…