- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Bir müsibet bin nasihatten iyidir milletin derdi beni germez kimseyi savunmam bi süre daha ondan iyi geldiNesi iyi geldi kız
Uzaktan izlemek mi
Ben arada bakıyorum tövbe diyip çıkıyorum saçma konulara denk geldikçe
Dün fark ettim ki en çok ben konuşmuşum senin yokluğundaAnnemle yasıyorum ne yemek yapma ne bulasık camasır temizlik derdim var
Tek işim emzirmek ama ona bile isyan ediyorken valla sana helal olsun yemegi bile bir dkda yiyip kızıma dönüyorum hatun bereler örüyor iki cocukla
İyi Stres attın bu sayedeBir müsibet bin nasihatten iyidir milletin derdi beni germez kimseyi savunmam bi süre daha ondan iyi geldi
İstatistik ler yalan söylemez ilk on da ismin bile yokDün fark ettim ki en çok ben konuşmuşum senin yokluğunda
Bi de konuşma esnasında ördüm düşün yani
Şanslısın valla annen yanında oh mis
Aman Allah’ım ilk 10 da yer kalmamış banaİstatistik ler yalan söylemez ilk on da ismin bile yok
Rekorumuda kimse gecemez yahu resmen düşük çeneliyim
Valla gercekten eline emegine saglık tam bir anasın
Elektrikli gibi taktiginda sagmiyor benimkini..bebek bi memede aktifse sagiyor.ama cok rahat kullanirken göreeceksin..Şu mochi den benden alıcam kendi kendine tak sagsın bi yandan nasıl olsa her yerim acık geziyorum bi yandan diğer gögsümde calısmıs olur kendi kendine
İndirimde var sanırım 100tl diyor
Valla diger arkdaslar dahs guzel crvaplar onu benim süt durumum malum..cok guzel sonuc alanlat var ama benim fix bi memeden 40 cc ancaMochi ile sağdıkca diğerleri gibi çoğaltıyor mu?
Banada en cok arkada oturmak koyuyo hic sevmemBuarada Didim den İstanbul a döndük 7 saatlik araba yolculugu ile (normalde 5saat gösteriyordu)
İlk üç saat kuzum durdu uyudu oh misti son 4 saat maalesef artık uyandım ben dedi ve en sevmedigim seyi yapıp kucagımda geldi eme eme yolda
Cocuklu hayatta yollar uzuyor diyorlardı bu kadar küçükken beklemiyordum yaşadım iki kere kakasını sırtına kadar cıkardı (oto koltugu bizim kızı inanılmaz rahatlatıyor bu konuda aklınızda olsun bacaklar çekiliyor ya biraz ondan galiba) iki kere sadece alt değiştirmek icin benzincide durduk
E yemek yedik normalde belki yarım saatte yola koyulcakken dur az emzireyim altını bidaha değişeyim vs derken gene süre uzadı
Geldiğimizde kol kaslarımı hissetmiyordum :)
Arkada ve yanımda bi dünya cantası oto koltugu yastıgı yorganı vs vs ile yayılamıyırsunda yaniBanada en cok arkada oturmak koyuyo hic sevmemarkada otruyosunuz dimi
İyi Stres attın bu sayede ☺
Gitme zaten
Eksik kalıyor burası demirbaşı olmadan
Haha dün bende buraları dısardan okurken sesli cevap verdimAman Allah’ım ilk 10 da yer kalmamış bana
Benim çene de eksik kalmaz ama nasıl olduysa
Demek ki ben mesaj yerine sesli cevap hakkımı kullanmışım☺☺
Sağol kuzum❤
Aaa nasıl yani elle müdahele mi ediyorsun sürekliElektrikli gibi taktiginda sagmiyor benimkini..bebek bi memede aktifse sagiyor.ama cok rahat kullanirken göreeceksin..
hosgeldinnn gözümüz yollarda kaldı38his T tuboz @yesilus morcivertkedi
Hopp geri döndüm
Bazen eylül anneleri kesmiyor emzirirken daha atraksiyonlu yerlere yönelebiliyorum
bende alıyım dedim ama sonra ilk 6 ay kıs dönemi. çok dışarı çıkmayız çalışma durumum da yok her an dip dibe olcaz diye vazgectimŞu mochi den benden alıcam kendi kendine tak sagsın bi yandan nasıl olsa her yerim acık geziyorum bi yandan diğer gögsümde calısmıs olur kendi kendine
Tahmin etmiştim çünküHaha dün bende buraları dısardan okurken sesli cevap verdim
Sen bide yazmışsın ya dısardan okuyorsun biliyorum diye
Alemsin :)
Ogluşunda sünnet olmus hayırlı olsun ne durumda şimdi
Ay buarada 1.ay aşısını saglık ocagımı yapıyor
Çok güldüm sana ya Etiyopyalılar gibi geziyorum demiştin yaŞu mochi den benden alıcam kendi kendine tak sagsın bi yandan nasıl olsa her yerim acık geziyorum bi yandan diğer gögsümde calısmıs olur kendi kendine
Hosbuldummm iki gün sürgündeydimhosgeldinnn gözümüz yollarda kaldıkaç gün sürdü?
bende alıyım dedim ama sonra ilk 6 ay kıs dönemi. çok dışarı çıkmayız çalışma durumum da yok her an dip dibe olcaz diye vazgectim
Darısı diğer oglanların basına olsun diyelimTahmin etmiştim çünkü
Sağol canım Allah razı olsun
İyiyiz sargımız düştü dün, pansumanını yapıyorum bi sıkıntımız yok çok şükür ☺
Evet canım sağlık ocağı yapıyor
HahahahÇok güldüm sana ya Etiyopyalılar gibi geziyorum demiştin ya
Aynı ben de öyle
Geçen babam görüntülü aramış he tamam ver göstereyim kızı dedim annem hemen kaptı telefonu
Göğsüm açıkmışfarkında bile değilim artık nasıl alıştıysak
ya aynen buzluktaki ömrü 3 ay. zaten buzlugumu görsen kapağı zor kapatıyorum difrizim de yok. he bide şuan göğüslerimiz şişiyor ama ilerde şişmeyecek bebeğin ihtiyacına göre süt üretecek. biz bide sağarsak çok çok sütümüz olur vücut şaşarHosbuldummm iki gün sürgündeydim
Daha önce 5 güne kadar gitmiştim bi süredir uslu duruyordum ne bileyim iki saygılı insan gibi konustuk diye şikayet edecegini
Ya varya bazen aksamları ac kalıyor diye düşünüp üzülüyorum cunku neredeyse üc saat boyunca cebelleşiyoru memede o yüzden sagıyorum sonra onu biberonla vermeye calısıyorum almıyor biberonu
yeni biberonda almadım diye o süt iki gün sonra cöpe gidiyor
Dedigin dogru bende evde olucam en az 6ay kullanmayacagım belki
Hayır sagıp buzlukta bi sene bekletebilsek hic sorun olmayacakta ömrü 3aymıs oda sıkıntı
Almasammı bende bilemedim
Ben ilk yıl derin dondurucu aldım o bile full aldıkca yapasın geliyor buzluk ürünleriya aynen buzluktaki ömrü 3 ay. zaten buzlugumu görsen kapağı zor kapatıyorum difrizim de yok. he bide şuan göğüslerimiz şişiyor ama ilerde şişmeyecek bebeğin ihtiyacına göre süt üretecek. biz bide sağarsak çok çok sütümüz olur vücut şaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?